Quantcast
Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό στις 13 Ιουνίου 2021. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό στις 13 Ιουνίου 2021, πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό στις 13 Ιουνίου 2021.

Ανοίγουμε την αγκαλιά μας για να υποδεχτούμε τον έρωτα είτε βρισκόμαστε σε μόνιμη σχέση, είτε θέλουμε να αγγίξει τις πτυχές της καρδιάς μας το θρόισμα της αγάπης, της σίγουρης δέσμευσης αλλά και των σαρκικών και αισθησιακών απολαύσεων. Το εξάγωνο Αφροδίτης/Ουρανού που συμβαίνει στις 13 Ιουνίου, είναι μια όψη που απελευθερώνει την εποικοδομητική μας παρορμητικότητα και την μεταμορφώνει σε βαθιά και αγνά αισθήματα, είναι μια θέση όπου μπορούμε να εκφράσουμε τις συναισθηματικές και τις αισθησιακές μας ανάγκες και όλες αυτές να μπορούν να γίνουν ένα και το αυτό, με τον άνθρωπο που ονειρευόμαστε για παντοτινό μας ταίρι.

Οι μέχρι σήμερα αδέσμευτοι φίλοι έχουν την δυνατότητα αλλά και τις αστείρευτες αρετές, για να μαγνητίσουν μια εξαιρετική καινούρια γνωριμία, να θέλξουν το ιδανικό πρόσωπο που θα μιλήσει στην ψυχή και στο κορμί, να δώσουν την τρυφερή μάχη του πόθου και του πάθους για να κερδίσουν την γούρικη και θετική συνάντηση που ονειρεύονται αρκετό καιρό πριν, με το υπέροχο φλερτ που τους κεντρίζει την προσοχή και το ενδιαφέρον τους.

Στις 13 Ιουνίου λοιπόν, αυτή η όψη θα μας κάνει να απολαύσουμε στιγμές γεμάτες συναίσθημα και ρομάντζο, και προσοχή, αν ανήκεις στα ζώδια του παρορμητικού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) ή σε εκείνα του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος), θα μπορέσεις σίγουρα να αποκτήσεις μια μορφή εκπλήρωσης για όσα επιθυμείς συναισθηματικά, και όλο αυτό προσφέρει μια ερωτική και όχι μόνο επιβεβαίωση, ευχές και όνειρα που τώρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα γιατί υπάρχει παράλληλα και ο παράγοντας «τύχη» που είναι στο πλευρό σας, τόσο σε ερωτικό αλλά και σε προσωπικό και οικονομικό επίπεδο.

Τι θα φέρει το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό για το κάθε ζώδιο και πώς θα το επηρεάσει;

ΚΡΙΟΣ

Μια απρόσμενη οικογενειακή στήριξη σε οικονομικό κυρίως επίπεδο, αλλά και η αρωγή αγαπημένων προσώπων και φίλων στις επιλογές και τις αποφάσεις σας, είναι το καλύτερο δώρο αυτής της όψης αγαπημένοι Κριοί, που πλουτίζει ακόμα περισσότερο με την ανακοίνωση μιας σημαντικής πρότασης από το ταίρι των ονείρων σας. Οι ελεύθεροι μπορούν μέσα σε τέσσερις ημέρες, να ανακαλύψουν τον ένα και μοναδικό έρωτα που έρχεται άμεσα για να συναρπάσει την καθημερινότητά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Έφτασε επιτέλους η στιγμή για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, για να κάνετε όμορφες συζητήσεις με το άτομο που σας ενδιαφέρει, αλλά και για να βγάλετε στην επιφάνεια όλα όσα κρύβει η καρδιά σας αγαπητοί Ταύροι. Αποκτάτε τον αυθορμητισμό και τη φραστική γλυκύτητα που χρειάζεστε, για να οργανώσετε το ταξίδι που ονειρεύεστε με το ταίρι σας, για να δικτυωθείτε, κυρίως οι αδέσμευτοι, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αλλά και να νιώσετε την ομορφιά της ειλικρινούς αγάπης να διαπερνά τις φλέβες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τώρα δεν θα σας αρκεί μόνο να περνάτε καλά με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, αλλά θα αποζητάτε την ασφάλεια και την σιγουριά της σχέσης, αγαπημένοι Δίδυμοι. Αξιοποιήστε στο έπακρο τα ταλέντα του δεσμού σας για να πάρουν βαθιές ανάσες και τα οικονομικά σας, ζήστε ιδανικές στιγμές με το ταίρι σας. Αν είσαστε ελεύθεροι και είχατε ήδη κάνει νέες γνωριμίες με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, τώρα αυτές θα ξεκαθαρίσουν και γεύεστε την αποκλειστικότητα του έρωτα από άτομο που κεντρίζει τις πνευματικές σας ανησυχίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα όμορφο δώρο από το Σύμπαν είναι αυτή η όψη καλοί μου Καρκίνοι, αφ’ ενός γιατί τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας σχέδια αρχίζουν και παίρνουν σάρκα και οστά, αφ’ ετέρου γιατί η γοητεία και ο μαγνητισμός που ασκείτε στο άλλο φύλο, φέρνουν στην αγκαλιά σας αν είστε αδέσμευτοι, μια εξαιρετική και σπουδαία γνωριμία. Αν είσαστε ήδη σε σχέση, τότε απολαύστε τους όρκους και τις υποσχέσεις του άλλου σας μισού, ανταποκριθείτε στις θετικές δηλώσεις του δεσμού σας και νιώστε την ασφάλεια της αγάπης.

ΛΕΩΝ

Συναισθηματικές αναμοχλεύσεις σας φέρνει το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό αγαπημένοι Λέοντες, σας βάζει σε μια διαδικασία νοσταλγίας και απολογισμού κυρίως στην ερωτική σας ζωή ή για μια επαγγελματική ή κοινωνική σχέση που είναι αρκετά σημαντική. Ίσως να έχετε διάθεση κάποιες στιγμές να απομονωθείτε ακόμα και από τον άνθρωπο που αγαπάτε ή να θέλετε να κρατήσετε μυστικά τα αισθήματά σας για μια νέα γνωριμία, καλό είναι να μετρήσετε τα αρνητικά και τα θετικά της ζωής σας πριν πάρετε τις αποφάσεις σας.

hmerisies-problepseis-desktop-matsakos

hmerisies-problepseis-mobile-matsakos

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όσο η Αφροδίτη θα είναι στον Καρκίνο, αλλά κυρίως τώρα που σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό, άλλο τόσο η κοινωνική σας ζωή θα είναι στο φόρτε της αγαπημένοι Παρθένε και σας δίνετε η ευκαιρία να περάσετε υπέροχες και δοτικές στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα και έμπιστους φίλους. Αν είστε σε μόνιμη σχέση, τότε διασκεδάστε και αισθανθείτε την χαρά, το δέσιμο και την αγάπη του ανθρώπου που συντροφεύει την ζωή σας, οι δε αδέσμευτοι έχουν εξαιρετικές ευκαιρίες για να κάνουν την γνωριμία που ονειρεύονται.

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη να κινείται στον 10ο οίκο σας, βρίσκεστε αγαπητοί Ζυγοί σε μια αρκετά δημιουργική φάση σε ότι αφορά την επαγγελματική σας καριέρα, αλλά με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό υπάρχει και η κοινωνική προβολή που τόσο σας ενδιαφέρει, γιατί με τις ιδέες που έχετε, μπορείτε να βάλετε σε εφαρμογή όλους τους προσωπικούς αλλά και συναισθηματικούς σας στόχους. Αν αισθάνεστε ότι το άτομο που αγαπάτε παίζει με τον έρωτά σας, μια ήρεμη και τρυφερή συζήτηση, είναι σίγουρα το καλύτερο γιατρικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν έχετε οργανώσει ένα ταξίδι ακόμα και για επαγγελματικούς λόγους και όχι απαραίτητα για αναψυχή και είστε αδέσμευτοι, δεν αποκλείεται να ανοίξει η τύχη σας στον έρωτα και η αγκαλιά σας να γεμίσει με μια υπέροχη γνωριμία με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό. Φίλοι Σκορπιοί είναι μια όψη όπου θα σας φέρει σε απόσταση αναπνοής με άτομα που είχατε καιρό να επικοινωνήσετε, είτε για επαγγελματικό ή συναισθηματικό λόγο, με αποτέλεσμα να χαρείτε, να ευχαριστηθείτε και να ζήσετε όμορφες στιγμές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πάθος και η ένταση θα είναι κυρίαρχα στην συναισθηματική σας ζωή με αυτήν την όψη της ερωτικής αναγέννησης, θα θέλετε να αφεθείτε στο ένστικτό σας φίλοι Τοξότες και να νιώσετε ισχυρή έλξη και ερωτικό μαγνητισμό για τον άνθρωπο που αγαπάτε, ακόμα και αν σας έχει πληγώσει το τελευταίο διάστημα. Όμως και ο τομέας των οικονομικών και των επαγγελματικών σας στόχων είναι στο φόρτε τους, με κάποιο απρόσμενο κέρδος ή αύξηση στον μισθό σας, γεγονότα που γεμίζουν την καθημερινότητά σας με ευτυχισμένες στιγμές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νιώθετε υπέροχα μέσα σας και γύρω σας φίλοι Αιγόκεροι με αυτήν την θαυμάσιο όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό, θέλετε να έρθετε ακόμα πιο κοντά με τα αγαπημένα πρόσωπα που υπάρχουν στην καθημερινότητά σας και εκτιμούν τα προσόντα, τις αρετές και την αξία σας. Ακόμα κι αν το προηγούμενο διάστημα κάποια σημαντικά προβλήματα απείλησαν τον δεσμό σας, τώρα είναι η ευκαιρία να γλυκάνετε την ερωτική ατμόσφαιρα με τρυφερότητα και στοργή προς τον ερωτικό σας σύντροφο, με σιγουριά και όχι με δυσάρεστες στιγμές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η καθημερινότητα γίνεται πιο εύκολη και αρμονική με την τυχερή όψη Αφροδίτης/Ουρανού φίλοι Υδροχόοι, καταπολεμάτε το άγχος και τα πράγματα στη δουλειά και τις κοινωνικές σας επαφές κυλούν ήρεμα, χωρίς πίεση και βιαστικές υποχρεώσεις. Είναι οι ιδανικές μέρες για να καταστρώσετε με τον ερωτικό σύντροφο τα καλοκαιρινά σας σχέδια, την εκδρομή που από καιρό θέλετε να κάνετε, το ταξίδι που πάντα ονειρευόσασταν. Ανανεώστε την εμφάνιση και την γκαρνταρόμπα σας, προσέξτε την εξωτερική σας εμφάνιση, θαμπώστε οι ελεύθεροι μια νέα γνωριμία.

ΙΧΘΥΣ

Ανήκετε στους αρκετά ευνοημένους αυτής της περιόδου αγαπημένοι Ιχθύς, γιατί έρχεται χωρίς αναβολές και καθυστερήσεις η επιτυχία και η χαρά που έχετε στοχεύσει να πετύχετε στην προσωπική και συναισθηματική σας καθημερινότητα. Ένας νέος έρωτας περιμένει να γεμίσει με ελπίδα και ευχαρίστηση την αγκαλιά των αδέσμευτων φίλων, ενώ η καλοπέραση, η ερωτική πληρότητα και η ολοκλήρωση φωλιάζει στην σχέση σας. Η δημιουργικότητα και η ενεργητικότητά σας είναι στο ζενίθ, μην αφήσετε τις ευκαιρίες για επιτυχία να πάνε χαμένες.

problepsi-me-1-euro