Quantcast
Ο Άρης σε αντίθεση με τον Κρόνο στις 1 Ιουλίου 2021. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Ο Άρης σε αντίθεση με τον Κρόνο στις 1 Ιουλίου 2021, πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

Ο Άρης σε αντίθεση με τον Κρόνο στις 1 Ιουλίου 2021.

Μία τρικυμιώδης όψη που μπορεί να επιφέρει αντιθέσεις και εκρήξεις στην καθημερινότητά μας και στις σχέσεις με τους κοντινούς ανθρώπους της ζωής μας, έχει συνολική διάρκεια 14 ημέρες και χρειάζεται να είμαστε προετοιμασμένοι φίλοι μου για τα αποτελέσματα που θα επιφέρει από τη στιγμή που δημιουργεί πίεση και εσωτερικές εντάσεις.

Πιστεύουμε ότι οι άλλοι καταπιέζουν το είναι μας και τις επιλογές μας, νομίζουμε όχι λανθασμένα ότι οι επιθυμίες, τα θέλω μας και τα όνειρά μας βρίσκουν συνεχώς εμπόδια είτε από το επαγγελματικό, είτε το οικογενειακό, είτε το συναισθηματικό μας περιβάλλον και το πρόσωπο που έχουμε στην καρδιά μας. Ας μην αναλάβουμε τώρα περισσότερες ευθύνες και βάρη από αυτά που πρέπει να φέρουμε εις πέρας, γιατί το άγχος και οι ανασφάλειες που προκαλούνται είναι περισσότερες από ένα αμφίρροπο αποτέλεσμα.

Επηρεάζει περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους), στο να έχουν διάφορα ξεσπάσματα, αρκετά νεύρα αλλά και θυμό με πρόσωπα που μέχρι πρότινος διατηρούσαν καλές επαφές και σχέσεις. Προσπαθήστε να εκτονώσετε την ενέργειά σας με τρόπους που δεν θα επιφέρουν επιβλαβείς συνέπειες στους γύρω σας, απαλύνετε τα επιθετικά σας συναισθήματα έχοντας ψυχραιμία και υπομονετική διάθεση.

Ας δούμε πώς επηρεάζει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά και τι επιφυλάσσει το μέλλον:

ΚΡΙΟΣ

Συναισθηματικές ψευδαισθήσεις είναι πολύ πιθανό να βιώσεις με την όψη τετραγώνου Άρη και Κρόνου αγαπητέ Κριέ και ίσως σου φωτίσουν τις σκέψεις για να επανεξετάσεις τα ερωτικά σου όνειρα, τις βαθιές σου επιθυμίες και τις ψυχολογικές σου ανάγκες. Αν κρίνεις πως δεν είσαι σε σχέση με το πρόσωπο που αντιπροσωπεύει εξ’ ολοκλήρου τα θέλω σου, τότε καλό είναι να δείξεις υπομονετική και ήρεμη διάθεση μέχρι να περάσει η μπόρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεδομένου ότι δείχνεις περισσότερο ευάλωτος/η με τα θέματα που αφορούν στα άτομα της οικογένειας, στους στενούς φίλους ή συνεργάτες, χρειάζεται να αφιερώσεις το ενδιαφέρον και την προσοχή σου με το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο, για να αποφευχθούν έκρυθμες συζητήσεις για τις αντίθετες απόψεις που πιθανόν να έχεις. Αν δεν μπορείς να φέρεις εις πέρας οτιδήποτε σου έχει ανατεθεί, βάλε νέους στόχους και μην αγχώνεσαι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι μια πλανητική συγκυρία το τετράγωνο Άρη/Κρόνου φίλε Δίδυμε που σε προειδοποιεί για να προσέχεις ιδιαίτερα τις μετακινήσεις σου αλλά και την επικοινωνία σου με τους συνεργάτες και τα προσφιλή σου άτομα. Μπορεί να υπάρξουν μπερδέματα ή κάποιες απρόβλεπτες ζημιές που θα σε αγχώσουν και θα ταράξουν την ηρεμία σου, με λίγη υπομονή όλα ξεπερνιούνται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αντίθεση του Άρη με τον Κρόνο επηρεάζει αγαπητέ Καρκίνε το κομμάτι εκείνο της καθημερινότητάς σου που έχει να κάνει με τις οικονομικές σου απολαβές, γιατί προβλέπεται πως θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις ή μπερδέματα σε ότι έχει να κάνει με χρήματα που περιμένεις από τη δουλειά σου ή από άλλες υπηρεσίες, αλλά και με ποσά που τυχόν διαχειρίζεσαι και ανήκουν από κοινού στο ταίρι σου ή σε άτομο της οικογένειας.

ΛΕΩΝ

Προσπάθησε να κατευνάσεις την εσωτερική σου ένταση ή το θυμό σου καλέ μου Λέοντα με τον όψη Άρη/Κρόνου και να δημιουργήσεις στην ψυχή σου τις προϋποθέσεις που θα σου χαρίσουν την ζωντάνια, την χαρά, την ευχαρίστηση και την ευτυχία, γιατί μην ξεχνάς πως όλα αυτά τα συναισθήματα και άλλες τόσες τρυφερές συγκινήσεις, γεννιούνται πάνω και πέρα από όλα, από τον ίδιο μας τον εαυτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Άσε καλύτερα τα πράγματα να τρέχουν όπως είναι αυτή τη στιγμή στην καθημερινότητά σου φίλε Παρθένε, και μην προσπαθήσεις με το τετράγωνο Άρη/Κρόνου να διορθώσεις ή να συζητήσεις όσα σε απασχολούν με ανωτέρους ή συναδέλφους, γιατί όλο και κάποια αφορμή θα δοθεί για εντάσεις και εκρήξεις. Δεδομένης της ψυχικής αλλά και της σωματικής σου κόπωσης, βρες τρόπους να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις με αγαπημένο πρόσωπο.

ebdomadiaies-taro-problepseis-desktop-vera

ebdomadiaies-taro-problepseis-mobile-vera

ΖΥΓΟΣ

Αν περιμένεις κάποια επαναφορά ερωτικού προσώπου από το πρόσφατο παρελθόν που είχαν χαθεί τα ίχνη του αγαπημένε Ζυγέ, τότε αυτή η όψη ίσως βοηθήσει σε μια εμφάνιση έκπληξη που καλείσαι να την χειριστείς με διπλωματικό τρόπο. Ίσως κάποιο φιλικό ή στενό συγγενικό άτομο έχει ανάγκη από τις συμβουλές και την προτροπή σου για κάτι σημαντικό, μην στερείς την παρουσία σου όταν σε χρειάζονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν αισθανθείς φίλε Σκορπιέ να πνίγεσαι από κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις ή επαγγελματικές εκκρεμότητες από το παρελθόν με την όψη αντίθεσης Άρη/Κρόνου, καλό είναι να χειριστείς την κατάσταση, που ενδεχομένως θα σε αιφνιδιάσει, με απόλυτη ψυχραιμία μέχρι και αδιαφορία, να βάλεις τις δικές σου προτεραιότητες για το πώς, το γιατί και το πότε θα διευθετηθούν όσα σε απασχολούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι πολύ πιθανό αγαπημένε Τοξότη με την αντίθεση Άρη/Κρόνου, να διαφοροποιηθούν ή ακόμα και να σκοντάψουν προσωρινά κάποια σημαντικά σχέδια που αφορούν τη δουλειά σου και την οικονομική σου άνοδο. Μπορείς να αποφύγεις το άγχος και την αγωνία, δρομολογώντας με διαφορετικό τρόπο τις επιδιώξεις και τα πλάνα σου, μην το βάζεις κάτω, τα πράγματα σε λίγο αλλάζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως υποχρεωθείς από τις καταστάσεις και από τα γεγονότα της καθημερινότητας καλέ μου Αιγόκερε, προκειμένου να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που σε κυνηγούν από το παρελθόν και το τελευταίο διάστημα δεν λένε να σε αφήσουν σε ησυχία. Έχε αρκετό κουράγιο και ψυχραιμία, η πολυπόθητη ανάκαμψη είναι πολύ κοντά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τώρα είναι απαραίτητο αγαπητέ Υδροχόε να δώσεις προτεραιότητα στις δικές σου ανάγκες, στα θέλω σου και στα όνειρά σου, είτε αυτά σχετίζονται με τον επαγγελματικό, είτε με τον συναισθηματικό ή κοινωνικό τομέα της ζωής σου. Απέδειξε στην πράξη και όχι μόνο στα λόγια πως φροντίζεις και αγαπάς πρωτίστως τον εαυτό σου, για να τρέξουν όλοι κοντά σου και να εκτιμήσουν τις αρετές και τα ταλέντα σου.

ΙΧΘΥΣ

Αρκετές επαγγελματικές ευθύνες, υποχρεώσεις και προσωπικά βάρη, πιθανό να σε εξαντλήσουν λόγω της υπερπροσπάθειας που καταβάλλεις για να βάλεις τα πάντα σε τάξη και να είσαι συνεπής στη δουλειά σου. Ωστόσο χρειάζεται ξεκούραση, ηρεμία και χαλάρωση και όχι γκρίνιες και εκρήξεις με τον ερωτικό σύντροφο. Προσπάθησε λοιπόν να θέσεις όρους και όρια για να μη σε πάρει από κάτω.

problepsi-me-1-euro