Quantcast
Η Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο στις 19 Νοεμβρίου 2021. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο στις 19 Νοεμβρίου 2021, από την Μελίνα Φώφη.

Η Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο στις 19 Νοεμβρίου 2021.

Στις 19 του Νοέμβρη 11:57 το πρωί ώρα Ελλάδος, όταν το φεγγάρι στο άλλο ημισφαίριο θα φαίνεται ολόγιομο, πραγματοποιείται η σεληνιακή έκλειψη. Είναι η στιγμή που μας δείχνει, ότι για όσα θεωρούμε κακώς κείμενα στη ζωή μας αλλά και στη συνύπαρξή μας σε ένα κόσμο που δραματικά αλλάζει, πρέπει κάτι να αλλάξουν αν δε διορθωθούν.

Οι προβλέψεις για την έκλειψη Σελήνης του Νοεμβρίου 2021.

Η έκλειψη αυτή συμβαίνει στον άξονα Σκορπιού Ταύρου. Έρχονται με ένταση ζητώντας τη λύση τους θέματα κρυμμένα, ιστορίες παρασκηνιακές, αποκαλύψεις ξαφνικές και αναπάντεχες που πραγματικά σαστίζουν, όσο και αν στους καιρούς που ζούμε, ο καθένας μας είναι προετοιμασμένος να ακούσει ακόμα και το πιο απίθανο σενάριο.

 Όλο αυτό που γενικότερα συμβαίνει, μακριά απ’ τα προσωπικά μας όρια, μας θυμώνει και ίσως οι αντιδράσεις μας, να αρχίσουν να παίρνουν απίστευτες διαστάσεις, τόσο, που υπάρχει ο κίνδυνος να διαταραχθούν σχέσεις ετών, σχέσεις σημαντικές για τη ζωή μας. Παλιά απωθημένα θα βγαίνουν στην επιφάνεια, ενώ το συναίσθημα θα καθορίζει περισσότερο τις πράξεις μας έναντι της λογικής.

Η επιθυμία θα γίνεται απαίτηση. Μια απαίτηση που θα παρακινεί τον καθένα μας, να θέλει να ξέρει όχι μονάχα τι δίνει αλλά και τι παίρνει, ή, τι θα κερδίσει σε καιρούς που μετρά, συνήθως τη χασούρα του.

Αυτό που θα αναδείξει η συγκεκριμένη έκλειψη ακόμα περισσότερο, είναι το μέγεθος των αντιδράσεων του κόσμου που θα διέπετε από επαναστατικές διαθέσεις. Μικρές η μεγαλύτερες εστίες έντασης, αντίδρασης σε τοπικό και όχι μόνο επίπεδο, οδηγούν σταδιακά τους ανθρώπους, να προβούν σε ρήξεις με ένα παγκόσμιο σύστημα, που όχι μόνο δεν αλλάζει αλλά θα γίνεται ακόμα πιο σκληρό αν αφεθεί ασύδοτο να καθορίζει τις ζωές μας.

Η έκλειψη αυτή πραγματοποιείται σε ζώδια του σταθερού σταυρού και είναι η πρώτη από μια σειρά εκλείψεων που θα μας απασχολούν για αρκετό καιρό. Αυτό σημαίνει πως καλό θα ήταν να αναθεωρήσουμε ότι θεωρούσαμε μέχρι σήμερα σταθερό και να καλλιεργήσουμε την έμφυτη ικανότητα που έχουμε κι που ονομάζεται το ένστικτο της επιβίωσης σε καιρούς σαθρούς και χαλεπούς.

Πως; Φτιάχνοντας εναλλακτικά σενάρια, σχέδια και πλάνα ώστε να βρισκόμαστε πάντα σε ετοιμότητα και να μην πέφτουμε από τα σύννεφα κάθε φορά που έρχεται κάτι και αναταράζει τη ζωή μας.

Αν πρέπει να εξάγουμε ένα σπουδαίο συμπέρασμα, είναι αυτό που λέει πως επιτέλους ο κόσμος αλλάζει και ως άνθρωποι είμαστε τυχεροί, που γεννηθήκαμε σε αυτή την εποχή.

Πάμε να δούμε λοιπόν μαζί το πως θα επηρεάσει, τον καθένα μας ξεχωριστά, αυτή η σεληνιακή έκλειψη, ανάλογο με το ζωδιακό μας χαρακτήρα ή και τον ωροσκόπο μας εάν γνωρίζουμε.

Πως η έκλειψη Σελήνης θα επηρεάσει τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Η έκλειψη αυτή ζητά από σας να προσπαθήσετε περισσότερο ώστε να αποκτήσετε μια μεγαλύτερη οικονομική ανεξαρτησία και εμβέλεια, που θα σας επιτρέπει να γεύεστε εκείνα που έχετε τόσο καιρό στερηθεί. Βέβαια υπάρχει το ενδεχόμενο να προκύψουν ξαφνικές ανατροπές στον προγραμματισμό σας, έξοδα και ανάγκες που θα χρειαστεί να καλύψετε κι όλο αυτό, θα σας κάνει να αναρωτηθείτε, μήπως ο τρόπος που βιοπορίζεστε, η φύση, ή, το περιβάλλον της εργασίας σας, δε σας καλύπτουν πια και πιθανόν να χρειάζεται να ψάξετε αλλού για εργασιακές ή οικονομικές ευκαιρίες. Άλλωστε η Αφροδίτη στον τομέα της καριέρας σας, έχει να κάνει με τον επαγγελματικό σας τομέα και τις αλλαγές που πρέπει να ακολουθήσετε, ή να προκαλέσετε, ώστε να δείτε βελτίωση. Παράλληλα χρειάζεται να ξεκαθαρίσετε στους ανθρώπους σας, τι ακριβώς θέλετε ή επιθυμείτε από τις σχέσεις σας κι αν υπάρχουν οικονομικά ζητήματα, που από κοινού διαχειρίζεστε, μην αναλάβετε εσείς τη διαχείρισή τους. Πάντως, καλή πρόθεση να ακούσουν τις προτάσεις σας θα υπάρχει. Κάποια σημαντικά θέματα επιτέλους μπαίνουν σε μία τάξη αλλά δεν τακτοποιούνται όλα ώστε να επιτρέπουν να ξανοίγεστε. Σε καμία περίπτωση τέλος, μη προσπαθήσετε να επιβάλετε τη γνώμη σας στους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σεληνιακή έκλειψη σας φωτογραφίζει και σας χρίζει πρωταγωνιστές των ημερών. Άρα οι σημαντικές σας σχέσεις και συνεργασίες, θα επηρεαστούν άμεσα από τον τρόπο που τις αντιμετωπίζετε. Σίγουρα εδώ και καιρό νιώθετε έντονο το αίσθημα της απώλειας και μια  συναισθηματική φόρτιση, σχετική με την τροπή που κάποιος ή κάποιοι δεσμοί της ζωής σας, είδατε να παίρνουν μια άλλη, από την επιθυμητή τροπή. Ανθρώπινο είναι να σας βγαίνει θυμός και πολλά αναπάντητα «γιατί». Δικαιολογημένο θα ήταν, να ζητάτε εξηγήσεις από ανθρώπους που νιώθατε δεμένοι μαζί τους και που τώρα αποστασιοποιούνται ή απομακρύνονται από σας. Δοκιμάστε όμως να συζητήσετε μαζί τους σε ήρεμο κλίμα αποφεύγοντας τις εντάσεις. Κατά τα άλλα, πιθανόν να έχετε καθυστερήσεις σε υποθέσεις νομικού περιεχόμενου. Ή να αργούν απαντήσεις που περιμένατε από οργανισμούς ή ανθρώπους που σχετίζεστε και ζουν στο εξωτερικό. Παράλληλα μπορεί να προκύψει ένα οικονομικό ή κληρονομικό θέμα και για να ρυθμιστεί να χρειαστεί να τα βρείτε πρώτα με τους συγγενείς σας. Γενικά θα είστε εύθικτοι σε μια εποχή γεμάτη από ασαφείς καταστάσεις. Προσπαθήστε να μην παρεξηγήστε με ανθρώπους που είναι σημαντική η παρουσία τους στη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η έκλειψη αυτή αναδεικνύει θέματα εργασίας και υγείας, ψυχολογικής κυρίως. Δε σημαίνει ότι θα αποφύγετε εντελώς κάποιες μικρές ταλαιπωρίες, από ξαφνικές αδιαθεσίες που μπορεί να σας χαλάσουν τη διάθεση, να σας δυσκολέψουν να εργαστείτε, ή να δραστηριοποιηθείτε, στους τομείς των ενδιαφερόντων σας.  Σε εργασιακό επίπεδο, θα υπάρξουν αλλαγές ανατροπές και ανακατατάξεις, που πιθανόν να σας αφορούν, οπότε προετοιμαστείτε αναλόγως να ελιχθείτε, ή να προσαρμοστείτε, στα καινούργια δεδομένα που θα έχετε να αντιμετωπίσετε και που θα είναι για καλό. Αποφύγετε ωστόσο τις έντονες διαφωνίες, τις εντάσεις και τους διαπληκτισμούς με συναδέλφους ή συνεργάτες σας, που δε βγαίνουν πουθενά. Κάποια πρόσωπα που προΐστανται στον εργασιακό σας χώρο, πιθανόν να θελήσουν να επιδείξουν τη δύναμη που κατέχουν από τη θέση που κρατούν, ή να σας υπενθυμίσουν με τον τρόπο τους, τις γνωριμίες των άνωθεν παραγόντων, που έχουν στη διάθεσή τους. Αφήστε τους να κάνουν το σόου τους, χωρίς να τους δώσετε παραπάνω σημασία.  Παράλληλα προσπαθήστε να ελέγχετε την ανυπέρβλητη ανάγκη, να μιλήσετε κι εσείς έξω από τα δόντια. Μπορεί να πείτε λόγια που θα δυσκολευτείτε να τα μαζέψετε μετά και να καταλήξουν εις βάρος σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για την ανάγκη να τακτοποιήσετε την προσωπική και αισθηματική σας κατάσταση μιλά αυτή η σεληνιακή έκλειψη, που όμως καθήκοντα και υποχρεώσεις παρεμβαίνουν συνεχώς και δε σας αφήνουν να βρείτε χρόνο για την προσωπική ζωή σας. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να σας θυμώσουν τα αποτελέσματα που θα προκύψουν, από τη στάση που εδώ και καιρό κρατά για ορισμένα θέματα, ένα πολύ φιλικό σας πρόσωπο και για το λόγο αυτό, να αντιδράσετε με τη σειρά σας και να διαταραχθούν σοβαρά οι σχέσεις σας. Με την πολυαστρία στο φιλικό για εσάς Σκορπιό, το θετικό της υπόθεσης είναι, ότι ο φτερωτός θεός σας έχει φυλάξει τα καλύτερα, αφού είτε βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, είτε είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό, έχει να σας χαρίσει ξαφνικές στιγμές απόλυτου πάθους, έντονου συναισθήματος και αμοιβαίων πόθων. Για ορισμένους από εσάς θα ξεκινήσει τώρα μια έντονη αισθηματική περιπέτεια από το πουθενά, που θα σας πάει σε καταστάσεις ονειρικές, τέτοιες θα έχετε να θυμάστε καιρό. Βέβαια οι δεσμευμένοι καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να μην ξεμυαλιστείτε από τους διερχόμενους πειρασμούς. Γενικά θα είστε περισσότερο έτοιμοι να κατακτήσετε σημαντικούς στόχους και η ζωή έχει να σας δώσει το καλύτερο. Προσοχή στις υπερεκτιμήσεις.

ΛΕΩΝ

Η έκλειψη αυτή δείχνει ζητήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι τις ρίζες και την οικογένεια. Πιθανόν η αφοσίωσή σας για αρκετό χρονικό διάστημα, σε θέματα καριέρας και επαγγελματικής σταδιοδρομίας, να σας απασχόλησαν τόσο, που να κάνατε τελικά σοβαρές απουσίες, απ’ το σπίτι και από την οικογένειά σας και αυτό να δημιούργησε κενά στους δεσμούς σας. Τώρα αυτά τα κενά στις τόσο σημαντικές σας σχέσεις, θα σας ζητήσουν επίμονα την έμπρακτη μέριμνά σας, την παρουσία σας, το νοιάξιμο σας, ενώ θα απορροφήσουν το ενδιαφέρον σας προκειμένου να αποκατασταθούν. Προσπαθήστε να μη μεταφέρετε ζητήματα εργασιακά και επαγγελματικές έννοιες στο σπίτι σας. Αντίθετα κρατήστε τα μακριά, γιατί παρεμβάλλονται στις σκέψεις σας και έχουν αντίκτυπο στη συμπεριφορά που κρατάτε απέναντι στους δικούς σας ανθρώπους. Κάποιοι άνθρωποι έρχονται τώρα στη ζωή σας για να μείνουν και να παίξουν καθοριστικό ρόλο σ αυτή. Με τον Κρόνο απέναντί σας πιθανόν να χρειαστεί να αναλάβετε ευθύνες άλλων κι αυτό να ανατρέψει το προσωπικό σας πρόγραμμα. Αποφύγετε να ασκήσετε εξουσία ή να επιβάλλετε τα δικά σας θέλω κι επιθυμίες με τρόπο απόλυτο. Αποφύγετε να δημιουργείται καταστάσεις με ευαίσθητες ισορροπίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μάλλον θα δυσκολευτείτε να μαζέψετε τις αντιδράσεις σας απέναντι σε αδέρφια συγγενείς και γείτονες που έχουν το δικό τους χαβά τον οποίον είστε υποχρεωμένοι να υποστείτε. Πιθανόν να επιθυμείτε να δρομολογήσετε στο πρόγραμμά σας, ορισμένα μαθήματα ή σεμινάρια επιμόρφωσης, που φαντάζουν σα πολυτέλεια προς το παρόν και να πάνε για λιγάκι πιο πίσω, αφού τα οικονομικά σας ή οι δυνατότητες που σας δίνονται να μην είναι αρκετές. Σίγουρα στις αναβολές που θα υποστείτε, ρόλο θα παίξουν και οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας, που με τη στάση τους θα περιορίζουν τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας. Προσπαθήστε όμως να μην φανείτε αγενείς με την κριτική που θα τους ασκήσετε, γιατί μάλλον κι εσείς με τη σειρά σας θα το παρακάνετε. Εξάλλου γνωρίζετε ότι δεν καταλαβαίνουν όλοι με τον ίδιο τρόπο, που σημαίνει ότι ούτε από τα μούτρα να τους πάρετε, ούτε και πολύ λάσκα να τους αφήνετε. Μέτρον άριστον λοιπόν. Μερικά από τα λεγόμενά σας, ίσως εσκεμμένα από κάποιους να διαστρεβλωθούν. Έχετέ το κι αυτό υπόψιν σας, ειδικά εάν σχετίζεστε με ανταγωνιστικά άτομα. Παράλληλα κάποιες σχέσεις σας τώρα, βρίσκονται λίγο πριν τη λήξη τους. Δώστε ένα τέλος για να προχωρήσετε μπροστά. Άλλωστε κάτι πολύ καλό ξεκινάει για σας που θα έχει διάρκεια στο χρόνο.

ΖΥΓΟΣ

Οι τρόποι που κινείστε και εργάζεστε, δε θα σας επιφέρουν παραπάνω έσοδα ώστε να μπορέσετε να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας και να σας δώσουν την ελπίδα πως θα βελτιωθούν τα οικονομικά σας. Η έκλειψη αυτή φέρνει γεγονότα που θα τονίσουν τις οικονομικές σας ανασφάλειες. Ζητά να ανοιχθείτε περισσότερο κοινωνικά κι επαγγελματικά, να γνωρίσετε κόσμο, να πάρετε ιδέες, να ακούσετε προτάσεις, να ενταχθείτε σε ομάδες ανθρώπων με διαφορετικά ενδιαφέροντα. Ο στατικός και αμετάβλητος τρόπος ζωής, δε θα σας βοηθήσει. Μη βολεύεστε λοιπόν αγαπητοί φίλοι, γιατί μένετε στάσιμοι στον ίδιο παρονομαστή κι εκεί έξω η ζωή εάν την κυνηγήσετε, κρύβει πολλές ευκαιρίες για σας. Επιτρέπονται τα όνειρα και οι φιλοδοξίες αλλά μην υπέρ-αισιοδοξείτε ή κρέμεστε από υποσχέσεις προσώπων, που περιορίζονται στο «θα δούμε πρώτα» ή το «αργότερα».  Θέματα οικονομικά ή αισθηματικά, θα σας αναστατώσουν στη διάρκεια αυτής της έκλειψης, για να σας αναγκάσουν να μη βολεύεστε στην κατάσταση που βρίσκεστε αλλά να ψαχτείτε περισσότερο με σκοπό να τη βελτιώσετε. Αποφύγετε τις μπερδεμένες καταστάσεις και προσπαθήστε να μην εμπλακείτε σε σχόλια και κουτσομπολιά. Δεν αποκλείεται τέλος να παρεξηγήσετε κάποιες απόψεις.

ebdomadiaies-problepseis-desktop-basw

ebdomadiaies-problepseis-mobile-basw

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τόση πολυαστρία στο ζώδιό σας, η σεληνιακή έκλειψη μοιάζει να είναι σαν το κερασάκι στην τούρτα. Το πιο πιθανό είναι να σας δημιουργήσουν ιστορίες οι δικοί σας άνθρωποι, που θα απαιτήσουν την προσοχή και τη μέριμνά σας, τα γρήγορα αντανακλαστικά σας αλλά και τις κατάλληλες κινήσεις, ώστε να μη δημιουργηθούν μεγαλύτερα ζητήματα. Καλό θα ήταν τη συναισθηματική ένταση και τις ψυχολογικές πιέσεις που τυχόν θα δεχτείτε, να τις μετατρέψετε από θυμό, σε πείσμα και δυναμισμό. Διαχειριστείτε λοιπόν τα συναισθήματά σας, σε μια εποχή που μπορούν και επιβάλλονται στη λογική σας, με αποτέλεσμα να ακολουθήσετε από αντίδραση, τις λάθος τακτικές.  Προσοχή στις μετακινήσεις σας, στην άτσαλη οδήγηση, στην πλημμελή αντιμετώπιση νόμων και κανόνων. Δεν έχετε τα περιθώρια να χρησιμοποιείτε άκομψα το λόγο, προκειμένου να επιβάλλετε τη θέλησή, ή, την άποψή σας. Κάτι τέτοιο θα σας απομονώσει και θα σας περιθωριοποιήσει εφόσον συνεχιστεί. Μην πετάτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, στο να προβάλετε τη δουλειά σας, να αναδείξετε τα προσόντα και τον εαυτό σας. Ως άτομα σκεπτόμενα θα έχετε κάθε προοπτική να χαρείτε την αποδοχή των άλλων. Άλλωστε κάπου εκεί ο φτερωτός θεός, θα σας αιφνιδιάσει με τα καλύτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ναι είναι δύσκολο να τραβάμε γραμμή και να βγάζουμε τα συμπεράσματα εκείνα που προκύπτουν από τις επιλογές μας. Σκάψιμο μέσα σας ζητά η σεληνιακή έκλειψη της 19ης Νοεμβρίου κι αυτό μπορεί να φέρει διάφορα ψυχολογικά απωθημένα στην επιφάνεια. Κάπου εδώ λαμβάνουν τέλος οι δικαιολογίες του τύπου, «ναι είμαι δύσκολος άνθρωπος αλλά φταίνε κυρίως οι άλλοι». Οι ημέρες μιλούν για μια τραυματική ίσως ενδοσκόπηση, που δεν μπορείτε συνεχώς να την αποφεύγετε. Σκέψεις από το παρελθόν αναβιώνουν συναισθήματα που πιθανόν να πιστέψατε ότι δεν υπάρχουν. Παράλληλα διάφορες ανατροπές και ανακατατάξεις, που θα συμβούν ή συμβαίνουν ήδη σε επίπεδο καθημερινότητας, τόσο σε ότι έχει να κάνει με το εργασιακό σας περιβάλλον, όσο και με την προσωπική και οικογενειακή σας ζωή, δε θα σας δώσουν το περιθώριο να χαρείτε και να ξεφύγετε από τις έννοιες τους. Ούτε να αναβάλλετε για αύριο καθήκοντα και υποχρεώσεις που ζητούν από σας τις παρεμβάσεις σας, ώστε να καλυφθούν. Καταπολεμήστε την έμφυτη αναβλητικότητά σας στο να αρνείστε να τα βάλετε με τα δύσκολα, ώστε να μπορέσετε να δείτε τα πράγματα ως έχουν, να τελειώνετε με σχέσεις που δεν προχωρούν και να αλλάξετε στάση και μοτίβο απέναντι σε ανθρώπους που ξέρετε και σας ξέρουν καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν μπορούν να θεωρηθούν άσχημες για εσάς, οι εξελίξεις που θα δρομολογήσει η σεληνιακή έκλειψη της 19ης Νοεμβρίου, αφού θα έχουν να κάνουν με έναν πολύ όμορφο τομέα της ζωής σας, αυτόν της αγάπης των παιδιών και των δημιουργικών σας σχεδίων. Μάλλον θα αναστατωθείτε ευχάριστα, από μια ανατροπή που θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις στο να ζήσετε κάτι μοναδικό στα αισθηματικά σας και μη αναμενόμενο. Το σκηνικό της προσωπικής κι αισθηματικής σας ζωής, σίγουρα αλλάζει. Κατά τα άλλα, υπάρχει το ενδεχόμενο να χρειαστεί να σταθείτε και να συμπαρασταθείτε σε ένα πρόσωπο που ανήκει στους πολύ στενούς σας φίλους, κάτι που πιθανόν και να του το οφείλετε. Ένα ζήτημα που πιθανόν θα σχετίζεται με ένα παιδί σας εάν είστε γονείς, μπορεί να σας βάλει στη διαδικασία να μεριμνήσετε εσείς σε υπόθεση που το απασχολεί για λογαριασμό του. Πάντως μπορεί οι καταστάσεις που θα δημιουργούνται γύρω σας να φαίνονται σαν αδιέξοδα, σε εσάς θα δοθούν οι ευκαιρίες στο να προχωρήσετε ότι μπορεί να έχετε θέσει ως στόχο σας και να έχετε σε κάθε προσπάθειά σας και βοήθειες από το πουθενά. Με ανεβασμένη ψυχολογία, θα μπορέσετε να προσπεράσετε εμπόδια και παρανοήσεις και έντεχνα να περάσετε το δικό σας σε κάθε περίπτωση κι εκεί που χρειάζεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σεληνιακή έκλειψη συμβαίνει στο δικό σας ζωδιακό σταυρό, αυτό των σταθερών ζωδίων και εκείνα που θα τονίσει για σας, θα έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σας, τον τομέας της καριέρας σας αλλά και ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι ή το στενό οικογενειακό σας περιβάλλον. Είναι δύο σημαντικοί τομείς και αλληλένδετοι που σημαίνει, πως θα χρειαστεί από μέρους σας προσπάθεια, για να συνδυαστούν οι  κινήσεις που θα κάνετε, ώστε να μεριμνήσετε με την ίδια βαρύτητα και αφοσίωση και για τους δύο.  Ευτυχώς που ούτε η ενέργεια θα σας λείπει, ούτε και η θέληση στο να κάνετε τις κατάλληλες παρεμβάσεις και ένα ένα τα ζητήματα που θα σας ζητούν επίμονα τη λύση τους θα περιοριστούν. Οι ανατροπές θα συμβούν κυρίως σε οικογενειακό επίπεδο και θα απορροφήσουν αρκετά τη σκέψη σας, ώστε ζητήματα επαγγελματικά και επιδιώξεις να τα αφήσετε για λίγο πίσω. Βέβαια τώρα θα δημιουργηθούν για σας πολύ σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες, ενώ εάν είχατε απομακρυνθεί στο παρελθόν για οποιοδήποτε λόγο από δικούς σας ανθρώπους, καλό θα ήταν να βάλετε λίγο νερό στο κρασί σας και να πάρετε εσείς την πρωτοβουλία, ώστε να ξανά δημιουργήσετε γέφυρες μεταξύ σας. Τα επόμενα βήματά σας θα πρέπει να διέπονται από μελετημένο ενδελεχώς σχεδιασμό.

ΙΧΘΥΣ

Μικρές ή μεγαλύτερες μετακινήσεις σας, θα χρειαστούν την προσοχή σας, γιατί μπορεί σε κάποια από αυτές, να αντιμετωπίσετε κάποιες ανατροπές ή ξαφνικές καταστάσεις κι αυτός είναι ο λόγος που θα απαιτούν από σας την κατάλληλη προετοιμασία. Αυτό άλλωστε είναι και το θέμα που μπορεί να δημιουργηθεί από το πουθενά την περίοδο της εκλείψεως.  Πιθανόν το διάστημα που μελετάμε να αντιμετωπίσετε θέματα επικοινωνίας με τους ανθρώπους της καθημερινότητάς σας. Μη θεωρείτε λοιπόν τίποτα κατανοητό ή δεδομένο από τους δικούς σας ανθρώπους ή τους συνεργάτες σας. Αλλιώς θα το έχετε εσείς στο μυαλό σας και αλλιώς θα στέκεται σε επίπεδο πραγματικότητας. Ρωτήστε δεύτερη και τρίτη φορά εάν δεν καταλαβαίνετε κάτι. Να θυμάστε, ότι είναι εποχή που μπορεί να συμβούν διάφορες παρεξηγήσεις και παρανοήσεις από το πουθενά. Για το λόγο αυτό, μπορεί να φανείτε στα μάτια των άλλων αδικαιολόγητα εύθικτοι, ή να μην δεχτείτε να χρεωθείτε κατηγορίες για δικές σας παραλήψεις θεωρώντας τις ή χρεώνοντάς τις σε λάθος πρόσωπα. Μην αντιμετωπίζετε καχύποπτα τους ανθρώπους που μπορεί να σας λένε κάτι, που ίσως να διαφωνείτε αλλά είναι κατά βάση σωστό.  Προσπαθήστε να περιορίσετε τον εκνευρισμό σας γιατί μπορεί να υποστείτε τραυματισμούς από ζημιές και μικροατυχήματα.

problepsi-me-1-euro