Μάθε για την Αριάννα

Δεν πάει ο νους σου πόσα μπορώ να σου προβλέψω, πόσα μπορώ να δω για την αισθηματική σου ζωή.

Θα νιώσεις απίστευτη ανακούφιση όταν θα μιλήσουμε. Και ξέρεις γιατί; Γιατί όσα θα σου βρω θα σε κατευθύνουν αυτόματα για τις αποφάσεις που θα πρέπει να πάρεις.

Με τη συναστρία θα σου δώσω ξεκάθαρες απαντήσεις στο που βαδίζει η σχέση σου, τι θα πρέπει να διορθώσετε για να φτάσετε στο αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Είναι τρομερά δημιουργικό να ξέρεις με ποιον άνθρωπο έχεις να κάνεις. Μόνο τότε καταφέρνεις να διαχειριστείς τη μεταξύ σας κατάσταση με επιτυχία.

Κι οι επιτυχημένες σχέσεις να θυμάσαι ότι πάντα έχουν και επιτυχημένα αποτελέσματα. 

Δεκάδες άνθρωποι καθημερινά με καλούν και μου λένε την ατάκα με έσωσες, γιατί όταν ξέρεις τι θα συμβεί μπορείς να προστατευθείς από καταστάσεις. Όταν οι όψεις μας λένε όχι συζητήσεις για το που πάει η σχέση τώρα γιατί θα οδηγηθούν σε καυγά τότε πρέπει να δείξουμε αυτοσυγκράτηση. Για όλα έχει απαντήσεις η αστρολογία, για όλα όμως!

Όχι να το παινευτώ, αλλά όποιος με συμβουλεύεται, δε με αλλάζει. Σε καλώ να το διαπιστώσεις!

Η εμπειρία των ανθρώπων που έχουμε συνομιλήσει

ΣΟΦΑΚΙ

Αυτο το αβαταρ τι το θελετε ρε παιδια χαχαχα; Είστε οι καλύτεροι! Πολύ μπροστά! Να είστε πάντα καλά είστε η  καλύτερη σύμβουλος του κόσμου!

ΑΝΑΤΟΛΗ

Μου τα είπε ωραία μένει τώρα να δω πότε θα βγουν όσα μου είπε. Η αλήθεια είναι ότι τον εμπιστεύτηκα γιατί βρήκε ακριβώς τι βιώνω στο παρόν μου. Σκέφτομαι ότι για να μου βρήκε τι κατάσταση βιώνω τώρα μέσα από το χάρτη μου, θα βγουν κι όσα μου είπε για το μέλλον μου. Σας ευχαριστώ για όλα και που με ακούσατε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Απλό κείμενο

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.