Μάθε για το Γιώργο Ματσάγγο

Ο Γιώργος Ματσάγγος γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη και ήρθε στην Αθήνα με τις απελάσεις του 1964. Τελείωσε τη Λεόντειο Σχολή Πατησίων, σπούδασε Γαλλική Φιλολογία, Δημοσιογραφία και Αστρολογία. Εργάστηκε ως τουριστικός πράκτορας στο Παρίσι και επί σειρά ετών ως διευθυντικό στέλεχος της αεροπορικής εταιρείας της Τυνησίας (Tunis-Air) στην Αθήνα.

Διετέλεσε εμπνευστής και σύμβουλος έκδοσης του περιοδικού «Αστρολόγος», διευθυντής έκδοσης του περιοδικού «Αστροσκόπιο» και εκδότης του περιοδικού «Ωροσκόπος». Συνεργάστηκε με τους τηλεοπτικούς σταθμούς Σκάι, Star, New Channel, ANT1, MCM (Monaco)  SIGMA (Κύπρος) ALPHA TV και με τα περιοδικά «ΟUT» «DIVA» «ΜΑΧΙΜ», «01», «TICKET», «MUST» «ΤΗΛΕΡΑΜΑ» «HELLO» «ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ».

Με τη δημοσιογραφική του ιδιότητα συνεργάστηκε ανάμεσα σε άλλους με την αξέχαστη Μαλβίνα Κάραλη και με τον Θέμο Αναστασιάδη. Έλαβε μέρος ως εισηγητής σε σεμινάρια για την Αστρολογία στην Ελλάδα, στη Γαλλία και την Ελβετία.

Εργάσθηκε ως σύμβουλος ανάπτυξης της ανθρώπινης προσωπικότητας στο σχέδιο για τον Παγκόσμιο Αφοπλισμό του Ο.Η.Ε. (Department for Disarmament Affairs-United Nations, Geneva Branch) και συνεργάστηκε στην έκδοση του Λευκώματος για την επετηρίδα του Πατριαρχικού Κέντρου στο Chambesy (Ελβετία). Αυτή την περίοδο συνεργάζεται με το περιοδικό «ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ» ενώ από τον Σεπτέμβριο του 2019 μέχρι τον Μάρτιο του 2020 διετέλεσε αστρολόγος του Happy Day (Alpha tv).

Ως αστρολόγος, διακρίθηκε για τις επιτυχημένες προβλέψεις του σε γεγονότα εθνικού και παγκόσμιου βεληνεκούς. Μάλιστα τις προβλέψεις του μέσα από το «Hello» και το «Hola» στις διεθνείς τους εκδόσεις, διάβασαν εκατομμύρια αναγνώστες στον Καναδά, την Αυστραλία, τη Μαλαισία, το Ντουμπάι, το Μαρόκο, τη Σερβία και την Τουρκία.

Στις τελευταίες επιτυχίες του, στη διάρκεια του 2015 συγκαταλέγεται και το ποσοστό διαφοράς του ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου τους 2015 το οποίο προσδιόριζε στο 6-10% την στιγμή που όλες οι εταιρείες δημοσκοπήσεων μιλούσαν για "θρίλερ" και οριακή διαφορά ανάμεσα στα δυο κόμματα. Την ίδια επιτυχημένη πρόβλεψη έκανε και για τις εκλογές του 2019 (σε επίπεδο ποσοστών).

Ως καθηγητής Αστρολογίας ανήκει στο δυναμικό της σχολής ΚΟΣΜΟΓΡΑΜΜΑ.

Τελευταία βιβλία:

«Η μαγική δύναμη των συμβόλων»  -ομαδική εργασία, εκδόσεις ΑΡΧΕΤΥΠΟ
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2010 εκδόσεις MODERN TIMES
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2011 εκδόσεις MODERN TIMES
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2012 εκδόσεις MODERN TIMES

Προσθήκη νέου σχολίου

Απλό κείμενο

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.