Μάθε για την Μίνα

Ας γνωριστούμε καλύτερα. Πρέπει να ξέρεις με ποιον θα μοιραστείς τις ανησυχίες και τα θέματά σου. Το όνομά μου είναι Μίνα και είμαι αναλύτρια ταρώ.

Ναι υπέρ αγαπώ αυτό που κάνω. Ναι παράτησα τις σπουδές μου για να αφιερωθώ στην ταρώ και στις προβλέψεις και δεν το μετάνιωσα στιγμή.

Ο λόγος; Είναι πανέμορφο συναίσθημα να συνομιλείς με ανθρώπους που έχουν διάφορα προβλήματα και να ξέρεις ότι είσαι ο λόγος για να νιώσουν καλύτερα και να επιστρέψει στα χείλη το χαμόγελό τους.

Είναι όμορφο να βοηθάς τους ανθρώπους να βγαίνουν από τα προσωπικά τους αδιέξοδα.

Για αυτό κι εγώ κάθε μέρα κάθε ώρα φροντίζω να στέκομαι αντάξια αυτής της ευθύνης, της αγωνίας του κόσμου να μάθει τι θα συμβεί στη ζωή του.

Κι επειδή η αγάπη και το συναίσθημα μας βγάζουν λίγο από την περιρρέουσα κατάσταση και μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα ας τα απολαύσουμε απροβλημάτιστα, με αυτήν την ωραία γλύκα που έχουν.

Έλα να μιλήσουμε για έρωτα, για αδιέξοδα, για αγάπες που δεν βρήκαν το δρόμο τους, για αγάπες που έχασαν το τρένο, για ότι κι αν σε απασχολεί.

Θα είναι μεγάλη μου τιμή!

Η εμπειρία των ανθρώπων που έχουμε συνομιλήσει

ΤΑΣΟΥΛΑ

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Προσθήκη νέου σχολίου

HTML με περιορισμούς

  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can use shortcode for block builder module. You can visit admin/structure/gavias_blockbuilder and get shortcode, sample [gbb name="page_home_1"].
  • You can use shortcode for block builder module. You can visit admin/structure/gavias_blockbuilder and get shortcode, sample [gbb name="page_home_1"].