Quantcast
Ο Λέων το 2021 - Ετήσιες Προβλέψεις Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x

Κριός 2021: Με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση επιτυγχάνεις τους στόχους σου

Έντονες εμπειρίες σε περιμένουν καθ’ όλη τη διάρκεια του 2021 αγαπητέ Υδροχόε, κι αυτό θα συμβεί γιατί με τον Δία και τον Κρόνο στο ζώδιό σου προβλέπεται ότι τα πράγματα σε όλο το φάσμα της καθημερινότητάς σου θα είναι αρκετά δυναμικά και κάποιες φορές και εκρηκτικά. Τα πάντα είναι στο χέρι σου και μην το παραβλέψεις αυτό, γιατί εσύ θα βάλεις τα όρια και τους όρους σου σε καταστάσεις που θέλεις να πάψουν να σε βασανίζουν κυρίως από το παρελθόν, εκφράζοντας τα θέλω και τις επιδιώξεις σου και όσοι πιστοί ακολουθούν, ίσως οι άλλοι που δεν μπορούν να σε στηρίξουν, πάρουν τον δικό τους δρόμο.

 

Κριός 2021: Πως θα σε επηρεάσουν τα αστρολογικά δρώμενα τη νέα χρονιά.

Κριέ, η παρουσία του Πλούτωνα στον Αιγόκερω είναι αισθητή το 2021, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, γιατί η πίεση που ασκείται στο να διαλευκάνεις την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω στη δουλειά σου και στις κοινωνικές σου επαφές είναι αρκετά μεγάλη.  Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να αντιμετωπίσεις τη δεδομένη κατάσταση με εριστικό τρόπο, είτε αφορά πισώπλατα μαχαιρώματα, είτε έχει να κάνει με παιχνίδια εξουσίας από ανωτέρους ή συνεργάτες, αλλά να πάρεις πρωτοβουλίες που θα αποδείξουν την αξία σου και τις ικανότητές σου, δίχως να σκύψεις το κεφάλι.

Οι φιλικές αλλά και οι συναισθηματικές σου σχέσεις καθορίζονται περισσότερο από τον Κρόνο στην Υδροχόο από το Δεκέμβρη του 2020, όπου μπορείς μέσα από την συμμετοχή σου σε ομαδικές δραστηριότητες να αποδείξεις περίτρανα πως ότι έχεις σκεφτεί και ότι έχεις δρομολογήσει το τελευταίο διάστημα στο μυαλό σου, μπορεί να πάρει σάρκα και οστά, αρκεί να υπάρχει μεθοδικότητα, οργάνωση και σκληρή δουλειά, έτσι ώστε να αρχίσεις να βλέπεις τα σχέδιά σου να πραγματοποιούνται στο έπακρον. Πάρε ουσιαστικές αποφάσεις και κάνε σημαντικές επιλογές για το ποια πρόσωπα σου κάνουν για φίλοι και γνωστοί, για το τι θα κρατήσεις στην ζωή σου και ποια είναι αυτή η κατάσταση ή άτομο που πρέπει να απομακρυνθεί από κοντά σου.

Ευνοϊκή είναι η παρουσία του Δία στον Υδροχόο από τον Δεκέμβρη του 2020 μέχρι τον Μάη του 2021 και από τον Ιούλη έως και τα τέλη Δεκέμβρη του 2021, όπου θα αρχίσεις να βλέπεις πλέον τις επιδιώξεις σου και τα οράματά σου να γίνονται πράξεις ζωής, πράγμα που θα σε χαροποιήσει αφάνταστα και θα σου δώσει κουράγιο να προχωρήσεις ακόμα περισσότερο, στοχεύοντας σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Νέα πρόσωπα που εμφανίζονται στη ζωή σου, ίσως σου προσφέρουν απλόχερα τις καινούριες ευκαιρίες που περιμένεις για να ανέβεις ακόμα ψηλότερα. Ο Δίας από τα μέσα Μαΐου μέχρι και τέλος Ιουλίου θα βρίσκεται στους Ιχθύς, πράγμα που σημαίνει ότι γίνεται κατά κάποιον τρόπο «ουράνια προστασία» για να διαπρέψεις στις επιδιώξεις σου, να αποφορτιστείς από παρουσίες που δεν σου ταιριάζουν, αλλά και για να αισθανθείς τα πόδια σου να πατάνε γερά στη γη πλέον κάνοντας ανοδικά και σταθερά βήματα που σε οδηγούν στην κορφή.

Το πρώτο δίμηνο του 2021 χρειάζεται λίγο περισσότερο προσοχή, όπως και τον Ιούνιο, δεδομένων των τετραγώνων Δία – Ουρανού, αλλά και Κρόνου – Ουρανού, όπου μπορεί να αισθανθείς δυσαρέσκεια για κάποια φιλικά πρόσωπα σε θέματα συμπεριφοράς, αλλά και να πέσουν λίγο τα φτερά σου σε ότι αφορά την επαγγελματική σου πορεία αλλά και τα οικονομικά σου. Πρόσεξε την ανασφάλεια και τις αμφιβολίες που θα σου δημιουργηθούν, και μην αφήσεις αυτά τα συναισθήματα να βλάψουν την αισιοδοξία σου και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Προσπάθησε αν υπάρξουν συγκρούσεις με κοντινά πρόσωπα, να είναι πρόσκαιρες και όχι κατάσταση που θα σε πάει πολλά βήματα πίσω.

Ένα καινούριος δρόμος διεύρυνσης των επιθυμιών σου, αλλά και της πνευματικής και της υλικής ανάπτυξης που αναζητάς, ανοίγεται με τις εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, που θα γίνουν τέλη 28 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου, και θα παίξει καθοριστικό και σημαντικό ρόλο στην επικοινωνία σου με τους άλλους, στην επεκτατικότητα κυρίως αν ασχολείσαι με το εμπόριο ή με δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με τρίτους αλλά και με το εξωτερικό. Σε αυτές τις περιόδους, τα καινούρια πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σου, είναι βοηθητικοί παράγοντες για την εξέλιξη και την ανάπτυξή σου, τόσο επαγγελματικά όσο και οικονομικά.

Καλό θα είναι να δείξεις προσοχή και ενδιαφέρον στις σχέσεις σου με άτομα του στενού σου περιβάλλοντος, φιλικές αλλά και συναισθηματικές επαφές που κάποιες από αυτές μπορεί να κλείσουν τον κύκλο τους, δίνοντας προβάδισμα στο καινούριο που έρχεται. Έχοντας σύνεση και εγκράτεια στον τρόπο που θα εκφράσεις τα  θέλω σου, και χωρίς να φερθείς υπερβολικά, θα κληθείς να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις που θα σε ακολουθούν για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Η σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19 Νοεμβρίου δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε υπερφίαλες συμπεριφορές, για αυτό τον λόγο καλό είναι να χαμηλώσεις τους τόνους και τις υπερβολικές σου απαιτήσεις κυρίως προς τρίτους, δείχνοντας συγκαταβατική διάθεση και όχι έπαρση που αποπροσανατολίζει τα θέλω και τις επιθυμίες σου.

ebdomadiaies-problepseis-desktop-basw

ebdomadiaies-problepseis-mobile-basw

Τα αισθηματικά του Κριού το 2021

Κριέ το 2021, στα αισθηματικά, στιγμές συναισθηματικής απόλαυσης, αγάπης και πάθους σε περιμένουν με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά, καθώς οι δυσκολίες έχουν μείνει στο παρελθόν και δίνουν την θέση τους σε μια πιο ευεργετική ατμόσφαιρα στον δεσμό σου. Οι τρεις εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, είναι πολύ πιθανό να φέρουν στην ζωή σου καινούριες απολαυστικές γνωριμίες αν είσαι μόνος ή μόνη, με πρόσωπα που δεν αποκλείεται να μεταμορφώσουν εξ’ ολοκλήρου τις αντιλήψεις που έχεις για τον έρωτα και μπορεί να προέρχονται ακόμα και από μια άλλη χώρα.

Αυτό που σίγουρα θα παίξει σημαντικό ρόλο στην συναισθηματική σου ζωή, είναι οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη,  που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στα προσωπικά σου, φέρνοντας κοντά σου καινούρια πρόσωπα που ίσως δεν περιμένεις ή δεν μπορείς ακόμα να υπολογίσεις την προέλευσή τους, το βέβαιο είναι πάντως πως ανοίγονται νέοι ορίζοντες μπροστά σου, πως θα μάθεις να σκέφτεσαι πιο ώριμο αλλά και διαφορετικά και πως δεν αποκλείεται να σε ταξιδέψουν σε άλλους τόπους και άλλα μέρη, αλλάζοντας ριζικά την κοσμοθεωρία σου για τα πράγματα. Αν είσαι δεσμευμένος/η, τότε αλλάζεις τρόπο που βλέπεις τις καταστάσεις μέσα στην σχέση σου, αναθεωρείς προηγούμενες συμπεριφορές και αγκαλιάζεις το ταίρι σου με περισσότερη ζεστασιά, τρυφερότητα και ρομαντική διάθεση που έλειψαν πολύ από την καθημερινότητά σου. Έρχεσαι πιο κοντά με το άλλο σου μισό, δρομολογώντας σχέδια και πλάνα για το μέλλον που και ωριμάζουν τη μεταξύ σας επικοινωνία και γεννούν καινούριους κοινούς, εποικοδομητικούς στόχους.

Η Αφροδίτη και ο Άρης μπαίνουν και οι δύο στο ζώδιο του Λέοντα τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, πράγμα που ενεργοποιεί την φλογερή σου λίμπιντο αν είσαι αδέσμευτος ή αδέσμευτη στο να βρεις τον άνθρωπο που πραγματικά θα μιλήσει στην καρδιά σου, έστω και αν βρίσκεται στην άλλη άκρη του κόσμου. Έχοντας συναισθηματική γενναιοδωρία και πλούτο στην καρδιά σου, τα διαστήματα που προανέφερα είναι σίγουρο πως η σχέση σου με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, γίνεται ακόμα πιο δεμένη, πιο συγκροτημένη και πιο δυνατή, έτσι ώστε μαζί να δημιουργήσετε όλες εκείνες τις θετικές προϋποθέσεις για να επικρατήσει χαρά και ευτυχία στην ερωτική καθημερινότητα. Ο αισθησιασμός και το πάθος το συγκεκριμένο διάστημα παίζουν σημαντικό ρόλο, και δεν αποκλείεται μια συγκατοίκηση, μια επισημοποίηση που θα ολοκληρώσουν με εξαιρετικό τρόπο τα όνειρα και τις επιθυμίες σου.

Ο Δίας είναι στον Υδροχόο για όλη τη χρονιά, και αυτό από μόνο του είναι μια θετική πηγή ευχάριστων γεγονότων, γιατί αν είσαι αδέσμευτος ή αδέσμευτη, οι καινούριες γνωριμίες και τα φλερτ δίνουν και παίρνουν ακόμα και μέσα από φιλικές παρέες ή από συλλόγους που μπορεί να συμμετάσχεις, οι επιλογές με το αντίθετο φύλο είναι αρκετές, τα συναισθηματικά σου αλλάζουν προς το καλύτερο, η ζωή σου ομορφαίνει κάθε μέρα και περισσότερο, η καρδιά σου δέχεται την ζεστασιά και την αγάπη που ζητούσες.

 

Τα επαγγελματικά και οικονομικά του Κριού το 2021.

Κριέ το 2021 ανατρέπονται τα δεδομένα στα επαγγελματικά και ειδικά στον οικονομικό τομέα με τον Ουρανό από τον Ταύρο, καθώς θέλει να σου περάσει μια καινούρια λογική, μια νέα αντίληψη στη σχέση που έχεις με τα χρήματα, με την αξία τους αλλά και με το πώς θα κάνεις σωστότερη διαχείριση. Πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα τους δύο πρώτους μήνες του χρόνου, καθώς τα τετράγωνα του Δία και του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό, δεν αποκλείεται να σου φέρουν ξαφνικές αλλαγές που θα αναγκαστείς να αντιμετωπίσεις. Επαναπροσδιόρισε τις οικονομικές συμφωνίες που έχεις κάνει ως τώρα, αλλά και το ισοζύγιο που έχεις σχεδιάσει, χωρίς αμφιβολίες και ανασφάλειες, γιατί δεν αποκλείεται να προκύψουν σπουδαία στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις τα άμεσα σχέδιά σου, να δεις τι είναι αυτό που πρέπει να αφήσεις πίσω και τι να προωθήσεις για να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλους τους στόχους που έχεις δρομολογήσει, χωρίς εμπόδια και μπλοκαρίσματα.

Στις 19 Νοεμβρίου με την Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου είναι πολύ πιθανό να οδηγηθείς στην ολοκλήρωση των οικονομικών θεμάτων που σε απασχολούν αλλά και στις επιχειρηματικές ή άλλες επαγγελματικές δράσεις που έχεις δρομολογήσει. Είναι καλό να προσπαθήσεις να αποφύγεις υπερβολικές συμπεριφορές και φλύαρες αποφάσεις, καθώς ο εγωκεντρισμός και η αλαζονεία θα έχουν σοβαρό αντίκτυπο στο πορτοφόλι σου. Μην βάζεις τον πήχη πολύ ψηλά γιατί αν χάσεις το μέτρο, δεν θα καταφέρεις να καλύψεις τα σχέδιά σου και αυτό θα έχει σαν συνέπεια να δημιουργηθούν περισσότερα και σοβαρότερα προβλήματα.

Η πολυαστρία στην Παρθένο (Άρης, Αφροδίτη και Ερμής) από τέλη Ιούλη μέχρι τα μέσα του Σεπτέμβρη είναι σχεδόν βέβαιο πως δεν θα σου επιτρέψει να απολαύσεις τις διακοπές σου, τουλάχιστον στο επίπεδο που θα ήθελες, γιατί θα αυξηθούν κατακόρυφα οι υποχρεώσεις σου στον επαγγελματικό τομέα και έτσι θα επικεντρώσεις όλη σου την προσοχή και το ενδιαφέρον για να διεκπεραιώσεις όλα εκείνα που θα πάνε ένα βήμα παρακάτω και θα σου χαρίσουν ακόμα μεγαλύτερα επιτεύγματα, χαρές, ηθική και υλική ικανοποίηση. Ο Άρης στον Σκορπιό από το Νοέμβριο μέχρι και τα μέσα Δεκεμβρίου, δίνει ακόμα μεγαλύτερες ευκαιρίες για να κινηθείς επαγγελματικά και να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται σε οικονομικό και εργασιακό επίπεδο. Είναι άκρως σημαντικό και πολύ ουσιαστικό να εμπιστευτείς το ένστικτό σου, και να μην μπεις σε παιχνίδια ανταγωνισμού ή σε υπόγειες διαβουλεύσεις που θα σου κοστίσουν και δημιουργικά αλλά και ψυχολογικά. Τώρα που έμαθες τι θα συμβεί στον Κριό, δες και πως θα κυλίσει η νέα χρονιά για τα αγαπημένα σου πρόσωπα στις ετήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 2021.

Οι αστρολόγοι μας

Ζώδια Προβλέψεων