Quantcast
Μηνιαίες Προβλέψεις – Τα Ζώδια του Μήνα Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x

Μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Διαβάστε τις μηνιαίες προβλέψεις και μάθετε πως οι αστρολογικές όψεις του μήνα θα επηρεάσουν τα ζώδια στην αισθηματική και επαγγελματική τους ζωή.

Είναι ο μήνας της άνοιξης που φέρνει την πιο ουσιαστική νότα χαράς και αισιοδοξίας, έστω και αν αυτό το θετικό πέρασμα ελπίδας είναι για κάποια ζώδια προσωρινό. Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν οι πλανητικές συγκυρίες για τον Μάιο φίλοι μου, με κυριότερο αστρολογικό γεγονός την είσοδο του Δία από τις 14 Μαΐου μέχρι τα τέλη Ιουλίου στο ζώδιο των Ιχθύων.

Από τις 21 Ιούνη θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία του, και στις 28/7 θα επιστρέψει και πάλι στο ζώδιο του Υδροχόου και μετά πάλι στους Ιχθύες. Κάθε φορά που αλλάζει πορεία ή ζώδιο ο κυβερνήτης του Τοξότη, θα έχει να επιτελέσει και κάποια συγκεκριμένη δουλειά, κάποιο έργο που το αποτέλεσμά του θα φανεί το επόμενο διάστημα. Ήδη από τα μέσα του μήνα θα αρχίσουμε να αισθανόμαστε τα ευεργετήματά του προς όλους τους τομείς της καθημερινότητας.

Ο Μάιος αγαπητοί μου κάνει την είσοδό του με καλές όψεις όπως το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα στις 2/5, που είναι άκρως βοηθητικό σημάδι για να πάρουμε έξυπνες αποφάσεις ύστερα από βαθιά και ώριμη σκέψη, να επικοινωνήσουμε εξαιρετικά με τους συνεργάτες και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, να ερωτευτούμε το ταίρι μας από την αρχή, να κάνουν καινούριες γνωριμίες οι αδέσμευτοι, να δημιουργήσουμε αισθησιακή ατμόσφαιρα στην συναισθηματική μας ζωή.

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο στις 3 Μάη, ίσως μας φέρει αντιμέτωπους με ανώτερα πρόσωπα από το χώρο της δουλειάς μας και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στους διαξιφισμούς και τις εντάσεις. Την ίδια ημέρα ο Ερμής είναι σε τετράγωνο με τον Δία, και οι υπερβολές δίνουν και παίρνουν είτε φραστικά, είτε πρακτικά και με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται στην ατμόσφαιρα ένα μουντό και βαρύ κλίμα.

Η διάθεσή μας μπορεί να γίνει αρκετά παιχνιδιάρικη από τις 4 Μαΐου όπου ο Ερμής περνάει στο ζώδιο που κυβερνά τους Διδύμους, και το τοπίο μοιάζει να μεταβάλλεται θετικά, γιατί η επικοινωνία γίνεται ευκολότερη και ευέλικτη, γιατί έχουμε διαύγεια μυαλού και σκεφτόμαστε πρακτικά και γρήγορα, γιατί τώρα μπορούμε να αγαπήσουμε από την αρχή τον άνθρωπο που συντροφεύει τα συναισθηματικά μας όνειρα, ενώ οι αδέσμευτοι δεν πρέπει να χάσουν τις πολλαπλές ευκαιρίες για καινούριες, σημαντικές γνωριμίες και φλερτ με το άλλο φύλο, να γοητέψουν και να θέλξουν το ενδιαφέρον και την προσοχή ενός υπέροχου ειδυλλίου.

Στις 6 Μαΐου με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, οι συνεργασίες, οι στενές φιλίες και γενικότερα οι συναισθηματικές και προσωπικές μας σχέσεις αναθερμαίνονται, κυριαρχεί περισσότερο το βαθύ συναίσθημα και λιγότερο η λογική μας, κατανοούμε τα προβλήματα και τις δυσκολίες των δικών μας ανθρώπων, δίνουμε ένα χέρι βοήθειας σε όσους έχουν ανάγκη, κερδίζουμε την αγάπη, την στοργή και την φροντίδα του ερωτικού συντρόφου.

8 Μαΐου και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία δυσκολεύει τις άμεσες αποφάσεις μας, είμαστε διατεθειμένοι να σπαταλήσουμε χρόνο και χρήματα για άσκοπους λόγους και αιτίες, γινόμαστε υπερβολικοί στο λόγο μας και αρκετά ενοχλητικοί στους γύρω μας και πρέπει να μετριάσουμε την έντονη συμπεριφορά μας και να αναλάβουμε τις ευθύνες των πράξεών μας.

Στις 9 Μάη η Αφροδίτη περνάει και αυτή στο ζώδιο των Διδύμων και θα παραμείνει μέχρι τις 2 Ιουνίου και είναι μια θέση όπου ο πλανήτης του έρωτα και των οικονομικών απολαβών μπορεί να κάνει μικρά και μεγάλα θαύματα. Τώρα μπορούν οι μοναχικοί να βρουν το ταίρι τους, μπορούν οι δοκιμασμένες σχέσεις να αναγεννηθούν ακόμα και από τις στάχτες τους, τώρα ανθίζουν τα συναισθήματα και οι βαθιές μας επιθυμίες και πραγματοποιούνται τα συναισθηματικά μας όνειρα.

Η Νέα Σελήνη στις 11 Μαΐου στο ζώδιο του Ταύρου, μοιάζει σα να αφυπνίζει από μέσα μας την χαρά της δημιουργικότητας και της αφθονίας, σα να ξυπνά συναισθήματα πληθωρικότητας τόσο στο οικονομικό κομμάτι της καθημερινότητας, όσο και στο ψυχικό, το ερωτικό, το αισθησιακό, το φιλάνθρωπο. Υπάρχει ανάγκη τώρα να γευτούμε την ίδια ζωή και να ευτυχίσουμε σε οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα σκοπεύουμε να κάνουμε στο άμεσο μέλλον.

Στις 12 Μάη ο Ερμής κάνει ένα ενθαρρυντικό τρίγωνο με τον Κρόνο και ο Άρης είναι σε εξάγωνο με τον Ουρανό, και είναι μια εξαιρετική μέρα για να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που μας δίνονται σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας, προκειμένου να έχουμε θετική έκβαση στις επιδιώξεις και τα θέλω μας.

13 Μαΐου και το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα φέρνει περισσότερη έμπνευση και πνευματική διαύγεια, η διαίσθησή μας είναι στο ζενίθ και χρειάζεται να την ακολουθήσουμε πιστά για να φέρουμε εις πέρας τις δραστηριότητες που έχουμε αναλάβει και για να κάνουμε τις συζητήσεις/συναντήσεις εκείνες που θα μας βοηθήσουν να επιτύχουμε τους προσωπικούς και οικονομικούς μας στόχους.

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 17 Μαΐου και τώρα υπάρχει τύχη σε οποιοδήποτε δημιουργικό έργο θέλουμε να χτίσουμε πάνω σε γερά και όχι σε σαθρά θεμέλια και μπορεί να αφορά την επαγγελματική μας καριέρα, τις κοινωνικές μας δραστηριότητες, αλλά και την προσωπική μας ζωή. Η σεξουαλικότητα και η φλογερή λίμπιντο είναι στο φόρτε τους, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να φέρετε κοντά σας τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, ενώ οι αδέσμευτοι φλερτάρετε με μια καινούρια γνωριμία, μπορεί να είναι η στιγμή για να κάνετε την επόμενη μόνιμη σχέση.

20 Μάη και ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο των Διδύμων, ενώ εμείς γινόμαστε περισσότερο διπλωμάτες και ευέλικτοι στην επικοινωνία μας, έχουμε διάθεση για απελευθέρωση των πράξεων και των ιδεών μας, απεχθανόμαστε την καταπίεση και μεταμορφώνουμε θετικά την συναισθηματική μας καθημερινότητα, βάζοντας ρομαντισμό και τρυφερότητα, ζωντάνια και χαρούμενες στιγμές.

Την ίδια ημέρα η Αφροδίτη είναι σε τρίγωνο με τον Κρόνο, και αυτό μεταφράζεται σε καλές συνεργασίες με τους ανθρώπους που συναναστρεφόμαστε σε επαγγελματικό αλλά και σε συναισθηματικό επίπεδο, σημαίνει ακόμα πως μια επίσημη πρόταση από το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει ερωτικά, μπορεί να αλλάξει το τοπίο της ζωής.

Στις 21 Μαΐου το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία, προμηνύει υπερβολικές συμπεριφορές και υπέρμετρη φιλοδοξία που μπορεί να μας οδηγήσουν σε αποτυχημένα αποτελέσματα, αν δεν είναι καλυμμένες από σκληρές προσπάθειες, από αρκετή δουλειά και μεθοδευμένες κινήσεις που θα μας βοηθήσουν να κατακτήσουμε τους στόχους μας.

Δύο ημέρες μετά (23/5), συμβαίνει ένα ακόμα τετράγωνο, αυτό του Ερμή με τον Ποσειδώνα, και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στα ψέματα που θα ειπωθούν και στις ανακρίβειες που θα ακούσουμε, στην τάση για εξαπάτηση και κοροϊδία που επικρατεί στην ατμόσφαιρα. Δεν ζηλεύουμε εμφανώς το ταίρι μας, έχουμε όμως το νου μας αν μας λέει την αλήθεια ή όχι.

Ένα επίσης σημαντικό πλανητικό συμβάν του Μαΐου είναι η ανάδρομη πορεία του Κρόνου στον Υδροχόο στις 23, που θα διαρκέσει μέχρι τις 11 Οκτώβρη, και θα επιβραδύνει τους ρυθμούς της καθημερινότητας, προκειμένου να είμαστε σε θέση να πάρουμε σημαντικές και καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον, έχοντας σκεφτεί πολύ καλά τα υπέρ και τα κατά μιας κατάστασης που θέλουμε να αλλάξουμε είτε στην επαγγελματική, είτε στην συναισθηματική μας ζωή.

26 Μαΐου και η Ολική έκλειψη Σελήνης πραγματοποιείται στον Τοξότη, και δημιουργεί έντονη την ανάγκη να ταξιδέψουμε, να ξεφύγουμε από την μουντάδα και την στασιμότητα της καθημερινότητας, να κάνουμε επαφές με ανθρώπους που ζουν μακριά μας και έχουμε να τους δούμε αρκετό καιρό, να αποκτήσουμε ακόμα περισσότερες γνώσεις για τη δουλειά μας ή για ένα κοινωνικό γεγονός που μας ενδιαφέρει, να συνειδητοποιήσουμε τι θέλουμε από τη ζωή μας σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο, με ποια άτομα θέλουμε να πορευτούμε στη συνέχεια, ποια πρόσωπα ή καταστάσεις μας κάνουν καλό και ποια πρέπει να διώξουμε από κοντά μας.

Στις 27 του μήνα το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δημιουργεί ατμόσφαιρα έξαρση στην φαντασία μας και τον ερωτισμό μας, με αποτέλεσμα να χρειάζεται προσοχή για να μην απατηθούμε σε επαγγελματικό αλλά και προσωπικό επίπεδο, να μην μας κλέψουν τις ιδέες και τους στόχους μας, για να εμπιστευτούν τα βαθιά μας αισθήματα τους κατάλληλους και χρήσιμους ανθρώπους γύρω μας.

Ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη στις 29/5, και η κοινωνικότητά μας έχει την τιμητική της, οι σημαντικές συζητήσεις στη δουλειά μας πιάνουν τόπο, η χαρά και η ζωτικότητα στα προσωπικά και τα ερωτικά μας είναι το ελιξίριο της ευτυχίας και της επιτυχίας, που λείπει από τη ζωή μας.

30 Μαΐου και ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο των Διδύμων μέχρι τις 23 Ιουνίου, και εμείς καλούμαστε να επανεξετάσουμε τις βαθιές μας επιθυμίες και τις πραγματικές μας επιδιώξεις, να επαναπροσδιορίσουμε τους προσωπικούς και συναισθηματικούς μας στόχους χωρίς να βιαζόμαστε να τους κάνουμε πράξη. Υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί να αναβάλουμε κάποιες προγραμματισμένες μας υποχρεώσεις, ακόμα και ένα ταξίδι που είχαμε δρομολογήσει. Ευνοούνται οι επανασυνδέσεις σε συναισθηματικό επίπεδο, αλλά και να σκεφτούμε πως είναι μια χρονική περίοδος που καλούμαστε να ολοκληρώσουμε και να τελειοποιήσουμε, πάσης φύσεως εκκρεμότητες με το παρελθόν.

Ο Μάιος κατεβάζει αυλαία στις 31, με το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα, μια όψη που μας δείχνει πεντακάθαρα ποιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσουμε για να δρέψουμε τους καρπούς για τις προσπάθειες και τους κόπους μας και αυτός δεν είναι άλλος από το να έχουμε αυτοπεποίθηση στα ταλέντα και τις δεξιότητές μας και να αναλάβουμε δράση προς όλες τις κατευθύνσεις της καθημερινότητας και αν χρειαστεί να ρισκάρουμε με τις επιλογές μας και τις αποφάσεις μας.

Διάλεξε το ζώδιο σου και πάρε την πρόβλεψή σου
Μπορεί να βγεις ακόμα και εκτός εαυτού τον Μάιο αγαπημένε Κριέ με τους κοντινούς συνεργάτες και τα αγαπημένα σου άτομα, ίσως επίσηςΠερισσότερα
Καλό είναι φίλε Ταύρε να οργανώσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους και τις κοινωνικές σου δραστηριότητες αυτόν το μήνα, ναΠερισσότερα
Μέχρι τις 4 Μαΐου αγαπητέ Δίδυμε που θα περάσει ο Ερμής στο ζώδιό σου, μπορεί τα πράγματα επικοινωνιακά να χωλαίνουν αρκετά, ωστόσοΠερισσότερα
Το πέρασμα του Δία τους Ιχθύς, αλλά και η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σου, είναι πλανητικές συγκυρίες που μοσχοβολούν ευημερία καιΠερισσότερα
Γνωρίζεις πολύ καλά πως για να πετύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους και τις προσωπικές σου επιθυμίες, χρειάζεται να υπάρχειΠερισσότερα
Υπάρχουν από τις πρώτες μέρες του Μάη αρκετά σχέδια στο μυαλό σου αγαπημένε Παρθένε που αφορούν κυρίως την επαγγελματική σουΠερισσότερα
Αυξάνεται το άγχος, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις, αλλά και οι εντάσεις στην δουλειά σου και στις κοινωνικές σου επαφές τον μήναΠερισσότερα
Η είσοδος του Δία στους Ιχθύς στα μέσα του Μάη φίλε Σκορπιέ, αρχίζει και σου χαρίζει απλόχερα ευνοϊκές συνθήκες στην επαγγελματικήΠερισσότερα
Είναι ένας μήνας φίλε Τοξότη ο Μάιος, όπου θα σου δημιουργήσει επιπλέον υποχρεώσεις και οικονομικές δαπάνες που ίσως δεν είχεςΠερισσότερα
Υπάρχει μέσα σου αρκετά καλή διάθεση και δημιουργικότητα τον μήνα Μάιο αγαπημένε Αιγόκερε, και έτσι παίρνεις ώθηση από τα ταλένταΠερισσότερα
Είναι φρόνιμο να κάνεις μια ενδοσκόπηση αυτόν τον μήνα αγαπητέ Υδροχόε και να εξετάσεις τα μέχρι τώρα πεπραγμένα στη δουλειά σουΠερισσότερα
Περιμένοντας στα μέσα του μήνα να υποδεχτείς τον Δία στο ζώδιο σου αγαπητέ Ιχθύ όπου θα σου φέρει αισιοδοξία αλλά και αλαζονεία,Περισσότερα
Ρίξε την Ταρώ