Quantcast
Η Πανσέληνος στον Λέοντα στις 5 Φεβρουαρίου 2023. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Η Πανσέληνος στον Λέοντα θα φέρει αυτοπροβολή και εντυπωσιασμό!

Η Πανσέληνος στον Λέοντα στις 5 Φεβρουαρίου 2023.

Η Πανσέληνος του μήνα σχηματίζεται στο ζώδιο του Λέοντα στις 5 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα Ελλάδας 8:28. Οι ενέργειες θα είναι γενναιόδωρες και έμφαση θα δοθεί στην αυτοπροβολή και στον εντυπωσιασμό. Σε μεγάλο βαθμό θα επηρεαστούν τα σταθερά ζώδια Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, θα νιώσουν την ανάγκη να κινηθούν απελευθερωμένα, επικεντρωμένοι θα είναι στην εικόνα τους και γενικότερα στην προβολή της προσωπικότητάς τους.

Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για αλλαγές, στις περιπτώσεις που κατά την προηγούμενη περίοδο έγιναν λάθη ή αστοχίες τώρα οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για αναδόμηση, ωστόσο απαραίτητη προϋπόθεση θα είναι να υπάρχει αυτοσυγκράτηση και οριοθετημένη συμπεριφορά. Στις περιπτώσεις που υπάρξουν δυσκολίες και εμπόδια δεν θα λείψουν οι έντονες αντιδράσεις, προσοχή στις εξάρσεις και στα απότομα ξεσπάσματα. Οι μπερδεμένοι θα πρέπει να προσπαθήσουν να βρουν την εσωτερική τους ισορροπία, αναγκαία θα είναι τα συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα.

Πως η Πανσέληνος στον Λέοντα θα επηρεάζει τα 12 ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, η Πανσέληνος στον Λέοντα θα σας βοηθήσει να βγάλετε στην επιφάνεια την επικοινωνιακή και ελκυστική πλευρά του χαρακτήρα σας, θα έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να γίνετε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Προσοχή στις υπερβολές, προσπαθήστε να κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση, αποφύγετε τις ακραίες αντιδράσεις. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν ευνοϊκά ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, θα καταφέρετε να κερδίσετε τα βλέμματα, ανοιχτή θα είναι η προοπτική μιας νέας αρχής. Εσείς που διατηρείτε σχέση θα καταφέρετε να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας, γενικότερα ο τρόπος προσέγγισης σας θα είναι ελκυστικός και επιτυχημένος. Έμφαση θα δώσετε στη διασκέδαση και στην ψυχαγωγία, ανάγκη σας θα είναι η έντονη κοινωνική ζωή, προσπαθήστε να αποφύγετε τις ασυνήθιστες ενέργειες και τις παρορμητικές επιλογές. 

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλοι μου Ταύροι, η Πανσέληνος στον Λέοντα θα ενισχύσει το συναίσθημα σας, έμφαση θα δώσετε στις σχέσεις σας οικογενειακές και προσωπικές. Η στάση σας θα είναι ιδιαιτέρως γενναιόδωρη, θα έχετε τη διάθεση να προσφέρετε να συμπαρασταθείτε και να υποστηρίξετε τα πρόσωπα που αγαπάτε. Στο αισθηματικό σας τομέα αν διατηρείτε σταθερή σχέση δεν αποκλείεται να σκεφτείτε το ενδεχόμενο της δέσμευσης. Οι ελεύθεροι θα έχετε τη δυνατότητα να γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για νέες γνωριμίες.  Στις συζητήσεις σας προσπαθήστε να εκδηλωθείτε και να μιλήσετε ανοιχτά χωρίς υπεκφυγές, στις περιπτώσεις που υπάρχουν μελανά σημεία πρόσφορο θα είναι το έδαφος για ξεκαθαρίσματα και υποσχέσεις. Σε θέματα που χρήζουν τακτοποίηση προσπαθήστε να αποφύγετε την αναβολή, χειριστείτε τις υποθέσεις σας με αμεσότητα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλοι μου Δίδυμοι, η Πανσέληνος σχηματίζεται στο ζώδιο του Λέοντα θα σας δοθεί η ευκαιρία να επικοινωνήσετε, να προχωρήσετε σε νέες γνωριμίες, να συζητήσετε τα ανοιχτά θέματα που σας προβληματίζουν ή σας δημιουργούν έντονες ανησυχίες. Θα έχετε τη δυνατότητα να διαφοροποιήσετε τα δεδομένα της καθημερινότητας σας, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για μετακινήσεις εκδρομές ή ταξίδια, θα καταφέρετε να ανανεώσετε τις διαθέσεις σας. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να εισχωρήσετε στον εσωτερικό σας κόσμο να λύσετε τα συμπλέγματα σας και να δώσετε λύσεις σε θέματα που ρίχνουν την ψυχολογία σας. Στις περιπτώσεις που υπάρξουν διαφωνίες απαραίτητο θα είναι να διατηρήσετε τον αυτοέλεγχο σας, προσπαθήστε να αποφύγετε τις έντονες εξάρσεις. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητοί μου Καρκίνοι, η Πανσέληνος σχηματίζεται στο ζώδιο του Λέοντα, έμφαση θα δώσετε σε ζητήματα οικονομικής φύσης, θα υπάρξει δυνατότητα να τακτοποιήσετε τους λογαριασμούς σας και γενικότερα να κλείσετε εκκρεμότητες που κατά την προηγούμενη περίοδο σας δημιουργούσαν άγχος. Αντικειμενικότητα και ορθολογισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα μπορέσετε να σκεφτείτε μεθοδικά, στις περιπτώσεις που υπάρχουν προβλήματα σχετικά με θέματα επαγγελματικά ή χρηματικά θα καταφέρετε να δώσετε ουσιαστικές λύσεις. Βάλτε σε τάξη το πορτοφόλι σας, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για αγοραπωλησίες, ωστόσο οι επιλογές σας θα πρέπει να είναι συνετές αποφύγετε την υπερκατανάλωση. Οι επαγγελματικές συνεργασίες θα έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν και να καταλήξουν σε ένα δημιουργικό αποτέλεσμα, σταθεροποιηθείτε στις βλέψεις σας.

ΛΕΩΝ

Φίλοι μου Λέοντες, η Πανσέληνος σχηματίζεται στο ζώδιό σας έμφαση θα δώσετε στην εικόνα σας, στην προσβολή της προσωπικότητας, στόχος σας θα είναι να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να προχωρήσετε στις επαγγελματικές σας διεκδικήσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να συνεργαστείτε με καινούργια πρόσωπα, ανοίγει ο δρόμος για βελτίωση και άνοδο. Στον αισθηματικό τομέα ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για καινούργιες γνωριμίες, ελκυστικός θα είναι ο τρόπος που θα προσεγγίσετε, θα έχετε τη δυνατότητα να κλέψετε τις εντυπώσεις. Επιθυμία σας θα είναι να είστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και θα το καταφέρετε, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές, προσπαθήστε να προβάλετε την πραγματική εικόνα του εαυτού σας. Δυναμικότητα και αυτοπεποίθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, κινηθείτε με αμεσότητα διατηρήστε τον αυτοέλεγχο σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητοί μου Παρθένοι, η Πανσέληνος στον Λέοντα θα ενισχύσει την διαίσθηση σας, θα είστε σε θέση να ψυχολογήσετε σωστά και να αντιληφθείτε το βάθος των καταστάσεων. Στις περιπτώσεις που τις προηγούμενες μέρες υπήρχαν προβλήματα θα καταφέρετε να σκεφτείτε αντικειμενικά και με ορθολογισμό, θα είστε σε θέση να δώσετε λύσεις και να βγείτε από καταστάσεις αδιέξοδες. Αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, αφήνετε στην άκρη την απαισιοδοξία και την άρνηση. Σε θέματα επαγγελματικά φεύγει η αναστολή και η καθυστέρηση, θα πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις και θα τρέξετε τα βήματα σας. Ενδεχομένως να υπάρξουν συναισθηματικές και ψυχολογικές κυκλοθυμίες, ωστόσο θα καταφέρετε να ισορροπήσετε και να βρείτε την άκρη του νήματος.

ebdomadiaies-taro-problepseis-desktop-vera

ebdomadiaies-taro-problepseis-mobile-vera

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος στον Λέοντα θα σας βοηθήσει να βγάλετε στην επιφάνεια την κοινωνική πλευρά της προσωπικότητας σας, έμφαση θα δώσετε στην αυτοπροβολή σας στις επαφές στις γνωριμίες και στις προσεγγίσεις. Θα καταφέρετε να επιμεληθείτε την εμφάνισή σας, ο τρόπος που θα μιλήσετε και θα εκφραστείτε θα είναι ιδιαιτέρως ελκυστικός θα μπορέσετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις, τα σχόλια που θα ακούσετε θα είναι θετικά. Στις γνωριμίες που θα προκύψουν δεν θα λείψουν οι φιλοφρονήσεις, ενδεχομένως να γνωριστείτε με πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει και που εσείς θα είστε σε θέση να το εντυπωσιάσετε. Προσοχή στον έντονο ενθουσιασμό, απαραίτητο θα είναι να οριοθετήσετε την παρορμητικότητα σας και να αποφύγετε τις υπερβολές. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλοι μου Σκορπιοί, η Πανσέληνος στον Λέοντα θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τις ενέργειές σας να κινηθείτε μεθοδικά και να φτάσετε στην επίτευξη των στόχων σας. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και αισθηματικής θα έχετε τη δυνατότητα να προβάλλετε τις ικανότητές σας, θα μπορέσετε να κερδίσετε την αναγνώριση και τα θετικά σχόλια που προσμένετε. Προσοχή σε τάσεις ανταγωνισμού, αποφύγετε την εσωτερική ένταση την καχυποψία και την ζήλια, απαραίτητο θα είναι να διατηρήσετε ισορροπημένο τον εσωτερικό σας κόσμο και να μην υποπέσετε σε υπερβολές. Δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια κάποιες αδυναμίες του χαρακτήρα σας, ωστόσο εάν κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση και ορθολογισμό θα καταφέρετε να αποφύγετε τα λάθη. Μεθοδεύστε τα βήματα σας, βγάλτε στην επιφάνεια τον στρατηγικό τρόπο σκέψης σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, η Πανσέληνος στον Λέοντα θα σας δώσει την δυνατότητα να υλοποιήσετε κάποια σχέδια ή κάποιες επιθυμίες που από καιρό έχετε κατά νου. Ουσιαστικά θα βρείτε πρόσφορο το έδαφος για να περάσετε σε πρακτικό επίπεδο, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να συγκεντρωθείτε στους στόχους και στις επιθυμίες σας. Ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για μετακινήσεις ταξίδια εκδρομές, θα μπορέσετε να βγείτε από την ρουτίνα σας και να ανανεώσετε τις συνθήκες της καθημερινότητας σας. Έμφαση θα δώσετε στις σχέσεις σας κοινωνικές φιλικές και αισθηματικές, θα είστε σε θέση να κινηθείτε δυναμικά με αυτοπεποίθηση, ουσιαστικές αποφάσεις θα πάρετε. Δεν αποκλείεται να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που δεν σας ικανοποιούν ή που σας δημιουργούν αρνητισμό, το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο μόνο σε σχέσεις και επαφές που σας αναζωογονούν. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Πανσέληνο να σχηματίζεται στο ζώδιο του Λέοντα έμφαση θα δώσετε σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας καριέρα και με την οικονομική σας εξέλιξη. Με μεγάλη προσοχή θα χειριστείτε τις συνεργασίες σας, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για διεκπεραίωση, ίσως πάρετε την απόφαση να ανανεώσετε οικονομικούς όρους και συμφωνίες. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι δυναμισμός και αυτοπεποίθηση, οι πράξεις σας θα είναι αποφασιστικές, δεν αποκλείεται να δώσετε οριστικό τέλος σε συνεργασίες ή σχέσεις που πλέον δεν αποδίδουν. Στον αισθηματικό σας τομέα δεν θα λείψουν τα ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, θα έχετε τη δυνατότητα να προσεγγίσετε και να γοητεύσετε. Στις προσεγγίσεις σας απαραίτητη θα είναι αυτοσυγκράτηση, αποφύγετε τις υπερβολές και την έντονη παρόρμηση. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητοί μου Υδροχόοι, η Πανσέληνος στον Λέοντα σας καλεί να συγκεντρωθείτε στους στόχους και στις επιδιώξεις σας, για να μπορέσετε να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα θα πρέπει να κινηθείτε με σταθερότητα και να μην παρεκκλίνετε από τις αρχικές σας βλέψεις. Στον αισθηματικό τομέα ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες, θα έχετε τη δυνατότητα να γοητεύσετε και να εντυπωσιάσετε. Δεν αποκλείεται να γνωρίσετε και να ερωτευτείτε πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει και θα σας ωθήσει σε ασυνήθιστες ενέργειες. Προσοχή στην παρορμητικότητα σας, καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές, κινηθείτε με συναισθηματική αυτοσυγκράτηση. Στην επιφάνεια θα βγει η παθιασμένη πλευρά της προσωπικότητας σας, ανάγκη σας θα είναι να ξεχωρίσετε και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. 

ΙΧΘΕΙΣ

Φίλοι μου Ιχθείς, η Πανσέληνος στον Λέοντα θα σας δώσει την ώθηση να ασχοληθείτε με τα τρέχοντα και γενικότερα με τις υποθέσεις και τις εκκρεμότητες της καθημερινότητας σας. Αναγκαίο θα είναι να αφήσετε την αναβολή και την καθυστέρηση, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι μεθοδικές, προσπαθήστε να διεκπεραιώσετε υποθέσεις που σας αγχώνουν. Ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για να αναλάβετε πρωτοβουλίες, τρέξτε τα επαγγελματικά σας βήματα, δώστε έμφαση στις συνεργασίες σας, αν κινηθείτε μεθοδικά θα δείτε πώς το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαιτέρως δημιουργικό. Στις περιπτώσεις που υπάρξουν κυκλοθυμίες και ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα προσπαθήστε να εστιάσετε στην αισιόδοξη πλευρά των καταστάσεων. Κάντε το βήμα να αναλύσετε τον εσωτερικό σας κόσμο θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις και να σταθεροποιήσετε την ψυχολογία σας.

Αντωνία