Quantcast
Τι αναζητούν τα ζώδια στα αισθηματικά τους μετά τις διακοπές Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Ποιες είναι οι προτεραιότητές των ζωδίων στα αισθηματικά μετά τις διακοπές; Από την Μελίνα Φώφη.

Τι αναζητούν τα ζώδια στα αισθηματικά τους μετά τις διακοπές

Μπορεί οι διακοπές, η καλοκαιρινή ανεμελιά, οι περιπέτειες που μας χάρισε η πιο φωτεινή εποχή του χρόνου, κάπου εδώ να τελειώνουν. Συνήθως όμως είναι φορτωμένες οι αποσκευές της επιστροφής, με πολλά όνειρα στόχους και φιλοδοξίες, για την καινούρια εποχή που μόλις ξεκινά.

Κάθε αρχή όμως, πρέπει να γίνεται με έμπνευση. Ο φτερωτός θεός λοιπόν έχει τον τρόπο  με τα βέλη του να μας αιφνιδιάσει όλους λίγο ως πολύ, ευχάριστα.

Πως θα βιώσουν τα ζώδια τα αισθηματικά τους, επιστρέφοντας από τις διακοπές;

Πάμε να δούμε μαζί, τις αισθηματικές προτεραιότητες που πρέπει να θέσουμε, ανάλογα πάντοτε με το ζωδιακό μας χαρακτήρα, ή, και τον ωροσκόπο μας εάν γνωρίζουμε, για να μη μας λείψει η έμπνευση και για να νιώσουμε συναισθηματικά ισορροπημένοι και καλυμμένοι.

Κριός

Η ανανέωση σας πάει και ανεξάρτητα από το αν καταφέρατε να κάνετε τις διακοπές της ζωής σας το καλοκαίρι που κάπου εδώ τελειώνει, θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να αλλάξετε κάποιες συνήθειες, που θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε τη φυσική σας κατάσταση αλλά και την εικόνα που προβάλλετε προς τα έξω. Αυτό θα φέρει στο κατώφλι της καρδιάς σας καινούργια πρόσωπα, που θα την πολιορκήσουν και θα τα πολιορκήσετε. Ναι, η αισθηματική σας ζωή αλλάζει προς το καλύτερο και αυτό θα φανεί από τις πρώτες κιόλας μέρες του φθινοπώρου. Τα τυχόν κιλάκια του καλοκαιριού, θα μπορέσετε εύκολα να τα χάσετε από τις 15 Σεπτεμβρίου και μετά, αφού θα βάλετε περισσότερη κίνηση στο πρόγραμμά σας. Είτε είστε μόνοι το διάστημα αυτό, είτε δεσμεύεστε σε μια σχέση, δεν αποκλείεται να ξαφνιαστείτε από την τυχαία επιστροφή ενός πρώην προσώπου που κάτι συνέβαινε μεταξύ σας αισθηματικά στο παρελθόν και ίσως να μπείτε στον πειρασμό, να δοκιμάσετε μαζί του εκ νέου την τύχη σας. Οι προκλήσεις του άλλωστε δε θα λείψουν. Το τι όμως θα κάνετε, είναι καθαρά, δική σας επιλογή.

Ταύρος

Μπορεί να ξεκινά μια καινούργια σεζόν, που να πρέπει να σηκώσετε για τα καλά τα μανίκια ώστε να ξεμπερδεύετε με πολλά θέματα, σε επίπεδο καθημερινότητας, τα κέφια σας όμως θα βρίσκονται σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Σε εποχές που βλέπουμε γύρω μας τόση πολλή κατήφεια, το συναρπαστικό σας χαμόγελο, θα γοητεύσει πολλούς. Έτσι, από τις 7 Σεπτεμβρίου και μετά, όλο και πιο συχνά, θα διαπιστώνετε πως κάποιοι, θα έχουν την πρόθεση να σας γνωρίσουν πιο στενά. Δεν αποκλείεται μάλιστα στο τελευταίο 10ήμερο του Σεπτέμβρη να ακούσετε εξομολογήσεις από άτομα που ούτε καν πιστεύατε ότι ένιωθαν τέτοια αισθήματα για σας. Το μυαλό σας είναι γεμάτο καινούργια σχέδια στόχους και φιλοδοξίες και έναν δυναμισμό που μάλλον δε συνηθίζατε μέχρι σήμερα. Αυτή θα είναι και η αιτία που θα έρθετε σε επαφή με κόσμο και πρόσωπα άκρως ενδιαφέροντα, όπου κάποια και να θέλετε να «αγιάσετε» μάλλον δε θα σας αφήσουν.  Ο φτερωτός θεός κάνει φινάλε αιφνιδιάζοντάς σας με μια αγάπη, που έρχεται από τα παλιά και ζητά εκ νέου, μία θέση στην καρδιά σας.

Δίδυμοι

Στις αρχές του φθινοπώρου, μπορεί να συννεφιάσουν για λίγο τη διάθεσή σας θέματα του σπιτιού, ή προσώπων της οικογενείας σας, όμως τίποτα δε θα πάρει περισσότερο τα σύννεφα από τα μάτια σας, από το ενδιαφέρον του ανθρώπου που κάνει την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά.  Δοκιμάστε λοιπόν οι δεσμευμένοι, μια μικρή απόδραση για δύο, εσάς και το ταίρι σας, όπου κάτι τέτοιο ανανεώσει τη σχέση σας. Εάν πάλι είστε μόνοι, ευτυχώς ο καιρός επιτρέπει μικρές ή μεγαλύτερες μετακινήσεις, εκδρομές σε κοντινούς προορισμούς με κύκλο φίλων αλλά και καινούργιων προσώπων που τώρα θα μπουν στη ζωή σας.  Σε μια άλλη περίπτωση, δεν αποκλείεται τώρα για ορισμένους από εσάς, να δέσει κανονικά και όχι περιστασιακά μια σχέση που μπορεί να ξεκίνησε το καλοκαίρι.  Από τις 15 του Σεπτέμβρη και μετά, για αδικαιολόγητους λόγους, τον καλό λόγο και τα κολακευτικά λόγια κάποιου προσώπου, ίσως να τα αντιμετωπίσετε καχύποπτα. Αφεθείτε όμως στην περιπέτεια του φτερωτού θεού που θα είναι μαζί σας.

Καρκίνος

Πολύς κόσμος αρκετή κίνηση και επαφές με ανθρώπους που μέχρι σήμερα δε γνωρίζατε, ορίζουν το σκηνικό του πρώτου φθινοπωρινού διαστήματος. Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητά σας, να αναδείξετε μέσα από το έργο σας,  το στίγμα και τις ικανότητες που διαθέτετε, θα γοητεύσουν τους κύκλους που θα κινηθείτε. Έτσι κάποιοι άνθρωποι έρχονται τώρα στη ζωή σας και θα μείνουν για να παίξουν, όχι μόνο σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή σας αλλά και στην προσωπική και αισθηματική σας ζωή.  Ειδικά για εσάς που το διάστημα αυτό είστε ελεύθεροι από δεσμεύσεις, δεν αποκλείεται ένας άνθρωπος που έχει μια κοινωνική αναγνωσιμότητα και από λόγω θέσης να σας προσεγγίσει και με το πρόσχημα μιας συνεργασίας να καταφέρει να κερδίσει περισσότερο χρόνο μαζί σας.  Για τους δεσμευμένους Καρκίνους κάπου εδώ ξεκινά μια καινούργια και πιο επίσημη αρχή για τη σχέση σας, αφού τώρα ο σύντροφός σας τουλάχιστον, θα σας πιέσει να το πάτε μαζί ένα βήμα μπροστά, πιο επίσημα, η εάν είστε χρόνια μαζί, να ανανεώσετε τους όρκους σας.

Λέων

Χρήματα και αισθήματα από την αρχή του διαστήματος αυτού, θα σας παρέχονται με πολλούς τρόπους και αρκετές ευκαιρίες εξέλιξης. Έτσι λοιπόν μπορείτε να περιμένετε μικρές ή μεγαλύτερες επιτυχίες, που θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σας αλλά και τις μετοχές σας στον αισθηματικό στίβο, ειδικά μετά τις 10 Σεπτεμβρίου. Η φήμη σας ακούγεται σε κύκλους, που εσείς μπορεί και να μη συνηθίζετε να συχνάζετε και ορισμένα πρόσωπα πιθανόν να ψάξουν να βρουν τον τρόπο, ώστε να σας γνωρίσουν από κοντά. Να θυμάστε ότι τίποτα δεν μπορεί να ενισχύσει θετικά την ψυχολογία σας, όσο ο άνθρωπος που σας συντροφεύει. Δώστε του λοιπόν περισσότερο χώρο ώστε να εκφράσει τα «θέλω» και τις επιθυμίες του κι ανάμεσα στους στόχους σας να δώσετε χρόνο και για τη σχέση σας.  Αν είστε μόνοι το παρελθόν σε κάποιες περιπτώσεις επιστρέφει και ίσως να σας βάλει στη διαδικασία να επανεξετάσετε μία σχέση που ως φαίνεται δεν έκανε ακόμα τον κύκλο της.

Παρθένος

Το άνοιγμα του κοινωνικού και επαγγελματικού σας κύκλου, στο πρώτο 10ήμερο του μήνα, θα σας φέρει σε επαφή με ανθρώπους που όχι μονάχα θα έχουν κάτι αξιόλογο να σας πουν αλλά θα σας εντυπωσιάσουν έως και γοητεύσουν θα λέγαμε, για τη στάση που κρατούν σε ορισμένα θέματα που τους κάνει να ξεχωρίζουν.  Μια καινούργια αρχή φαίνεται πως ξεκινά στην προσωπική σας ζωή, αφού πιθανόν να θελήσετε εάν είστε μόνοι, να αφεθείτε σε μια νέα γνωριμία πολλά υποσχόμενη κι όπου βγει χωρίς να θέτετε, προαπαιτούμενα. Κατά τα άλλα, ίσως σε στιγμές που θα νιώθετε συναισθηματικά πιο πιεσμένοι, να κοιτάξετε και προς το παρελθόν, ή να επιχειρήσετε μία επικοινωνία με εκείνο το πρόσωπο που αισθάνεστε την ανάγκη να του πείτε ότι διατηρείτε για το πρόσωπό του, ακόμα αισθήματα μέσα σας.  Είναι εποχή επανασυνδέσεων, μόνο που στην περίπτωσή σας καλό θα ήταν να μην επενδύσετε συναισθηματικά, χωρίς εγγυήσεις.  Οι προσδοκίες σας πάντως, φαίνεται ότι δικαιώνονται στο τέλος του μήνα, κάτι που θα το δούμε και στη συνέχεια.

ebdomadiaies-taro-problepseis-desktop-vera

ebdomadiaies-taro-problepseis-mobile-vera

Ζυγός

Με τις καλύτερες των προϋποθέσεων ξεκινάει ο μήνας για σας, αφού ο κυβερνήτης  του ζωδίου σας πλανήτης Αφροδίτη, τουλάχιστον στο πρώτο μισό θα εξακολουθήσει να ευνοεί την προσωπική κι αισθηματική σας ζωή.  Έτσι λοιπόν εάν βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, για σκεφτείτε μήπως θα ήταν μια πολύ καλή στιγμή, για να την πάτε ένα βήμα μπροστά, όπως με το να συ ζήσετε με το σύντροφό σας, να επισημοποιήσετε το δεσμό σας, ή να ανανεώσετε τους όρκους σας εάν είστε καιρό μαζί.  Για τους μόνους, η αγάπη έρχεται από μακριά, αφού μια γνωριμία που κάνατε πρόσφατα, έστω και από τον ευρύτερο φιλικό σας κύκλο, θα αρχίσει να αποκτά ενδιαφέρον και να κερδίζει χώρο στη σκέψη σας.  Κατά τα άλλα, το τι μπορεί να συμβαίνει στην αισθηματική σας ζωή, καλό θα ήταν να μην το κοινοποιείτε στο κοντινό σας περιβάλλον, γιατί δεν αποκλείεται να ενοχληθείτε, από την κριτική που δικό σας άνθρωπος θα σας ασκήσει και το δικαίωμα αυτό, θα του το έχετε δώσει στην ουσία εσείς.  Μία τυχαία συνάντηση, μπορεί να αναδειχθεί προς το τέλος του μήνα, στον επόμενο μεγάλο αισθηματικό σταθμό της ζωή σας.

Σκορπιός

Μάλλον αμήχανη στάση θα κρατήσετε απέναντι στις προκλήσεις του φτερωτού θεού το πρώτο διάστημα του Σεπτέμβρη.  Πιθανόν να δυσκολεύεστε να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις, γιατί όποιος έχει καεί λένε στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι, ή αλλιώς από προκατάληψη. Ευτυχώς μετά τις 7 του μήνα, η διάθεσή σας θα γίνει περισσότερο ρομαντική και ίσως να αναζητήσετε από μόνοι σας να ζήσετε το παραμύθι σας.  Γύρω από αυτό το διάστημα, ιδίως από τις 10 και μετά, πιθανόν να σας ξεγελάσει η διαίσθησή σας και να μη μπορέσετε να διακρίνετε τα πραγματικά αισθήματα που έχει για σας ένας άνθρωπος που εδώ και καιρό σας έχει δείξει το ενδιαφέρον του. Στο τελευταίο 10ήμερο του μήνα, ξεκαθαρίζονται ορισμένες σκέψεις και προβληματισμοί που υπήρχαν, σχετικά με το πως θα προχωρήσετε σε αισθηματικό επίπεδο, με το πρόσωπο που ακόμα κάνει την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά.  Τότε ίσως να τολμήσετε και να πάρετε εσείς την πρωτοβουλία, ώστε να το προσεγγίσετε εκ νέου, ξεκαθαρίζοντας και τη θέση σας απέναντί του. Να θυμάστε ότι τελικά βγαίνει χαμένος, εκείνος που δεν τόλμησε να κάνει αυτό που του ζητούσε η καρδιά του.

Τοξότης

Μπορεί οι μετοχές σας στον αισθηματικό στίβο να είναι ανεβασμένες την εποχή αυτή, να καταφέρνετε να τραβάτε την προσοχή όπου και αν βρεθείτε αλλά και να γοητεύετε ανθρώπους που από θέση δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητοι, προς το παρόν όμως, σε θέματα αισθηματικά, δεν ξέρετε τι θέλετε.  Αρέσετε αλλά όχι εκεί που θα θέλατε, ενώ σε μια άλλη περίπτωση, ίσως ήδη να υπάρχει ένα άτομο που σας έχει εκφράσει τα αισθήματά του και εσείς εξακολουθείτε να το έχετε στην αναμονή. Από τα μέσα του μήνα και μετά, πιθανόν να σας ενοχλήσει η συμπεριφορά κάποιου δικού σας ανθρώπου, που κυρίως αδιάκριτη μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού θα θελήσει να έχει λόγο στην αισθηματική σας ζωή, ή στο δεσμό που μπορεί να διατηρείτε.  Περί το τέλος του 3ου 10ημέρου, καλό θα ήταν να αποφύγετε να δεσμευτείτε σε σχέση που δεν έχετε ξεκαθαρίσει μέσα σας, ότι θέλετε να συντροφευτείτε, ενώ θα χρειαστεί να αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις που δεν έχετε σκοπό να τηρήσετε. Η διάθεσή σας αποκτά νότες ρομαντισμού τις τελευταίες ημέρες του μήνα και η αιτία είναι ένα καινούργιο πρόσωπο.

Αιγόκερως

Ευχάριστες συναναστροφές στις αρχές του μήνα, θα κάνουν την καθημερινότητά σας αρκετά ενδιαφέρουσα. Μια καινούργια γνωριμία, πιθανόν μέσα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον, ή από το χώρο που τυχαίνει να δραστηριοποιείστε, θα σας ξεμυαλίσει για εκείνα που με τρόπο έμμεσο, θα σας υποσχεθεί. Ένας καινούργιος πειρασμός έρχεται στη ζωή σας, με σκοπό να την ανατρέψει ευχάριστα, χωρίς να σημαίνει πως κάτι τέτοιο μπορεί να συμβαίνει φανερά. Έτσι η αδρεναλίνη, ο πόθος και το πάθος, ανεβαίνουν στα ύψη κι εσείς θα πλέετε σε πελάγη ευτυχίας. Φροντίστε τουλάχιστον να μην είστε ήδη δεσμευμένοι αλλού, επίσημα ή ανεπίσημα. Από τις 15 του μήνα και μετά, θα σας απορροφήσουν περισσότερο ζητήματα εργασιακά και κάπου θα περάσετε την προσωπική και αισθηματική σας ζωή σε δεύτερο πλάνο.  Έτσι δικαιολογημένο θα είναι εάν βγει παραπονούμενο το συντροφάκι σας ότι το παραμελείτε το διάστημα αυτό.  Στο τελευταίο 10ήμερο του μήνα, δύσκολα θα καταφέρει κάποιος να ξεκλειδώσει την καρδιά και τη σκέψη σας, ενώ η προσωπική και αισθηματική σας ζωή, μπορεί να γίνει αντικείμενο συζητήσεων και κουτσομπολιών.

Υδροχόος

Αν και δεν το συνηθίζετε, εντούτοις ο μήνας ξεκινάει για σας και σας βρίσκει αρκετά μαζεμένους, να θέλετε να ξεμπερδεύετε ή να ρυθμίζετε υποχρεώσεις, αφήνοντας έξω από τα άμεσα ενδιαφέροντά σας, το φλερτ, το παιχνίδι, την προσωπική και αισθηματική σας ζωή.  Το περισσότερο συντηρητικό προφίλ που θα προβάλλετε, μάλλον θα ξενίσει τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας και πιθανόν να δείχνετε και απόμακροι στις φιλικές σας συναναστροφές, φέρνοντας δυσκολίες σε εκείνους που επιθυμούν να σας πλησιάσουν να σας φλερτάρουν ή να σας γνωρίσουν καλύτερα. Από τις 15 του μήνα και μετά, αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο και στο οικογενειακό σας περιβάλλον, θέτουν την αισθηματική σας ζωή σε δεύτερη προτεραιότητα. Παρ’ όλα αυτά, φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα, δε θα σας αφήσουν να μείνετε κλεισμένοι στον εαυτό και στις σκέψεις σας.  Τις τελευταίες ημέρες του μήνα, μια ξαφνική γνωριμία εισβάλλει και ανατρέπει ευχάριστα την ψυχολογία σας που παίρνει από δω και στο εξής, κυριολεκτικά τα πάνω της.  Ζήλια και ανασφάλεια μπορεί να σας εκφράσει το συντροφάκι σας, οπότε καλό θα ήτανε να έχετε το νου σας.

Ιχθύς

Η αισθηματική τύχη από τις αρχές του μήνα θα κινείται προς το μέρος σας και θα σας προκαλεί, να ενδώσετε με τρόπους διάφορους.  Έτσι λοιπόν, είτε βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, είτε είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό, καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις σας, απέναντι σε άτομα που θα σας προκαλούν. Εάν είστε δεσμευμένοι, πιθανόν να ήρθε ο καιρός να συζητήσετε με το ταίρι σας τους τρόπους που θα προχωρήσετε και θα δέσετε περισσότερο το δεσμό σας. Κάποιοι πιο τυχεροί ανάμεσά σας, ίσως να έχουν επισκέψεις από τον πελαργό. Στην περίπτωση που αυτό δεν είναι προς το παρόν στα σχέδιά σας καλά θα κάνετε να το προσέχετε.  Μετά τα μέσα του μήνα, θα έρθετε πιο κοντά με ένα πλάσμα που οι ευαισθησίες σας, κυριολεκτικά θα του σκλαβώσουν την καρδιά. Κάπου εδώ, πιθανόν να ξεκινήσει ένα καινούργιο αισθηματικό κεφάλαιο στη ζωή σας, ή να συνεχιστεί, από εκεί που κάποτε σταμάτησε. Λίγο παραπάνω ζόρικο συναισθηματικά ίσως αποδειχθεί το τελευταίο 10ήμερο του μήνα. Αν νιώσετε ψυχολογικά εγκλωβισμένοι, μία καλή συζήτηση με πρόσωπο που εμπιστεύεστε θα σας βγάλει από συναισθηματικά αδιέξοδα.