Quantcast
Πως θα καταλάβεις εάν ένα ζώδιο είναι ερωτευμένο; Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Πως θα καταλάβεις εάν ένα ζώδιο είναι ερωτευμένο;

Πως θα καταλάβεις εάν ένα ζώδιο είναι ερωτευμένο;

Όταν το καμπανάκι του έρωτα χτυπήσει δεν έχουν όλα τα ζώδια τις ίδιες αντιδράσεις. Ανάλογα με τα χαρακτηριστικά και τις επιρροές των πλανητών διαμορφώνονται οι αντιδράσεις κατά συνέπεια και οι ενδείξεις. Οι παρορμητικοί χαρακτήρες συνήθως είναι δύσκολο να το διαχειριστούν και να το κρύψουν, υπάρχουν όμως και οι πιο γήινες προσωπικότητες που καταφέρνουν να κουκουλώσουν τις εσωτερικές τους τάσεις, προσπαθούν να κρύψουν αυτό ακριβώς που αισθάνονται για να μην εκτεθούν. 

Τα συμπτώματα και οι ενδείξεις που φανερώνουν αν ένα ζώδιο είναι ερωτευμένο.

ΚΡΙΟΣ

Εύκολα μπορείς να καταλάβεις ότι ένας Κριός είναι ερωτευμένος, εξαιτίας του ότι έχει τολμηρό και παρορμητικό χαρακτήρα συνήθως δεν φοβάται να το δείξει. Δεν αποκλείεται να μιλήσει ευθέως γι αυτό ακριβώς που νιώθει, το σίγουρο είναι πως θα βρίσκεται σε εγρήγορση, οι ενέργειες του θα είναι παρορμητικές, φανερή θα είναι η εσωτερική του αναστάτωση. Ένα βασικό χαρακτηριστικό είναι ότι θα έχει έντονες αντιδράσεις, εύκολα θα εκνευρίζεται, ασυνήθιστες ίσως και κάπως ριψοκίνδυνες θα είναι οι ενέργειες που θα κάνει. Θα βγει στην επιφάνεια η αντίδραση και η εκκεντρική πλευρά του χαρακτήρα του. 

ΤΑΥΡΟΣ

Μυστικοπάθεια χαρακτηρίζει έναν Ταύρο όταν ερωτεύεται, γίνεται ιδιαιτέρως σκεπτικός, η εσωστρέφεια που νιώθει δεν τον αφήνει να κοινωνικοποιηθεί. Γενικότερα ένας Ταύρος είναι επιφυλακτικός και πολύ μαζεμένος όταν νιώθει πως κινδυνεύουν να αλλάξουν τα δεδομένα του, νιώθει ένα είδος εσωτερικής σύγχυσης που είναι δύσκολο να το διαχειριστεί. Όταν ένας Ταύρος αρχίζει να δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην εξωτερική του εμφάνιση είναι συγκρατημένος και απόμακρος, τότε μπορείς να καταλάβεις ότι κάποιο πρόσωπο κατάφερε να κλέψει την καρδιά του. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ένα από τα χαρακτηριστικά του Δίδυμου είναι η κοινωνικότητα του η ομιλητικότητα του και γενικότερα η ανάγκη του για εξωστρέφεια, συνεπώς δεν είναι και πολύ εύκολο να καταλάβεις ότι στην παρούσα φάση είναι ερωτευμένος. Όταν ένας Δίδυμος ερωτεύεται δεν αλλάζουν κατά πολύ οι αντιδράσεις του, συνεχίζει να είναι μέσα στη δράση και στην ενέργεια, διατηρεί τη ζωτικότητα του, γίνεται ακόμα πιο τολμηρός στον τρόπο που επικοινωνεί. Το άγχος και η υπερδιέγερση είναι ενδείξεις ότι ένας Δίδυμος κατάφερε να ξαναερωτευτεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγχώνεται και γεμίζει ανασφάλειες ένας Καρκίνος όταν ερωτεύεται, έχει απορίες, έχει άγχος, δεν ξέρει αν το έδαφος το οποίο πατάει είναι σταθερό, με αποτέλεσμα να νιώθει ένα είδος εσωτερικής αναστάτωσης. Η γκρίνια του θα είναι μεγάλη, η αποδοχή του θα είναι περιορισμένη, εύκολα μπορείς να καταλάβεις έναν Καρκίνο όταν είναι ερωτευμένος, οι ενέργειες του έχουν ταραχή, τον πιάνει ένα είδος αμφισβήτησης, αναζητά συμπαράσταση και υποστήριξη. Στις περιπτώσεις που ο ερωτευμένος Καρκίνος απογοητευτεί τότε θα κλειστεί στον εαυτό του, η απομόνωση είναι μία καλή ένδειξη ότι έχει ερωτευτεί και βιώνει καταστάσεις που του δημιουργούν άγχος και αβεβαιότητα.

ΛΕΩΝ

Επειδή ο Λέων αγαπάει την αυτοπροβολή όταν θα αρχίζει λοιπόν να επιμελείται ιδιαιτέρως την εξωτερική του εμφάνιση, όταν αρχίσει να αγοράζει ακριβά ρούχα και γενικότερα όταν θα δίνει μεγάλη έμφαση στον εντυπωσιασμό τότε σίγουρα είχε ερωτευτεί και σίγουρα θέλει να κερδίσει την αποκλειστικότητα και τον θαυμασμό. Ο ερωτευμένος Λέοντας είναι γενναιόδωρος, έχει θετική και αισιόδοξη διάθεση, ανοίγεται, εκδηλώνεται, υπάρχει μία λάμψη στο πρόσωπο του, εύκολα μπορείς να καταλάβεις ότι έχει δαγκώσει για τα καλά τη λαμαρίνα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος είναι από τους χαρακτήρες που αλλάζει όταν ερωτεύεται, ενδεχομένως να κλειστεί στον εαυτό του και να θέλει να κρατήσει μυστική την εσωτερική του κατάσταση, δεν αποκλείεται όμως να φανερώσει και μία εντελώς αντίθετη ίσως και ακραία συμπεριφορά. Ίσως να φτάσει στο σημείο να μην μπορεί να διαχειριστεί τον ενθουσιασμό του και να οδηγηθεί σε ασυνήθιστες αντιδράσεις και ενέργειες. Το σίγουρο είναι πως θα καταλάβεις πότε ένας Παρθένος είναι ερωτευμένος, διαφορετικές θα είναι οι πράξεις του, κάτι περίεργο θα παρατηρηθεί στη γενική του συμπεριφορά. 

miniaies-tarw-problepseis-desktop-loukia

miniaies-tarw-problepseis-mobile-loukia

ΖΥΓΟΣ

Βαριά παίρνει το ζήτημα του έρωτα ένα Ζυγός χάνει την εσωτερική του ισορροπία, είναι πολύ πιθανό να χάσει την όρεξη του και την έντονη διάθεση του για συναναστροφή. Κτητικός γίνεται ένας Ζυγός όταν ερωτεύεται, ζητά την αποκλειστικότητα, βγάζει στην επιφάνεια την ζηλιάρικη πλευρά του χαρακτήρα του, οπότε μόλις ερωτευτεί θα υπάρξουν ουσιαστικές ενδείξεις για την εσωτερική του κατάσταση. Η στάση του θα είναι αλλοπρόσαλλη, θα είναι δύσκολο να διαχειριστεί τις αναποδιές και τα απρόοπτα, γενικότερα θα διακατέχεται από διέγερση, αναποφασιστικότητα, δεν θα λείπουν οι εξάρσεις. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας Σκορπιός πιθανότατα δεν θα κρύψει το γεγονός ότι έχει ερωτευτεί, είναι πολύ σημαντικό γι αυτόν να νιώθει εσωτερική αναστάτωση, του αρέσει να βιώνει τέτοιου είδους καταστάσεις. Γενικότερα αγαπάει την πρόκληση, θέλει τη συναισθηματική ένταση, είναι από τους χαρακτήρες που κλειδώνουν τα μυστικά τους, ωστόσο το ότι έχει ερωτευτεί ενδεχομένως να μην αποτελέσει γι αυτόν μυστικό. Θα νιώσει την ανάγκη να το φανερώσει, θα θελήσει να δείξει πως έχει αλλάξει ο εσωτερικός του κόσμος και πως βιώνει έντονο συναισθηματισμό. Δεν αποκλείεται οι ενέργειες του να είναι κάπως ασυνήθιστες, δεν θα θελήσει να καμουφλάρει αυτό που νιώθει. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένας Τοξότης όταν ερωτεύεται αποκτά ένα σημαντικό κίνητρο για να ανανεωθεί, να τονώσει την καθημερινότητά του, να αποκτήσει καινούργιο νόημα, συνεπώς εύκολα μπορείς να καταλάβεις πως έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα. Τα χαρακτηριστικά του θα είναι αισιοδοξία, χαρά, υπερδιέγερση, θα θελήσει να βιώσει καινούργιες καταστάσεις, θα ξεκινήσει νέες δραστηριότητες, θα ασχοληθεί με τη σωματική του τόνωση και εκγύμναση. Φανερή θα είναι η συναισθηματική του κατάσταση, θα είναι δύσκολο γι αυτόν να κλειστεί στο σπίτι, οι κινήσεις του θα είναι απελευθερωμένες, γενικότερα θα εκδηλώνεται και θα μιλά ελεύθερα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένας Αιγόκερως πολλές φορές θέλει να κρυφτεί αλλά ελάχιστες φορές το καταφέρνει. Ο ερωτευμένος Αιγόκερως θα θελήσει να κρύψει τη συναισθηματική του κατάσταση, ωστόσο οι ενέργειες του οι μορφασμοί του και γενικότερα οι απρόοπτες αντιδράσεις του δεν θα τον αφήνουν να καμουφλάρει αυτό που νιώθει. Δεν είναι καλός ηθοποιός ο Αιγόκερως, εύκολα μπορείς να καταλάβεις ότι κάτι έχει αλλάξει στη ζωή του και στη συναισθηματική του κατάσταση, όσο και να θέλει να το κρύψει ή να το κουκουλώσει θα είναι αδύνατο να το καταφέρει. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αισιοδοξία και χαρά νιώθει ένας Υδροχόος όταν ερωτεύεται, ο ενθουσιασμός του θα είναι έντονος, θα είναι πολύ εύκολο να καταλάβεις ότι έχει ερωτευτεί. Βγαίνει στην επιφάνεια η ανάγκη του για απελευθερωμένες ενέργειες, δεν θα θελήσει να κρύψει τη συναισθηματική του κατάσταση, θα δώσει μεγάλη έμφαση στην εξωτερική του εμφάνιση, θα ενδιαφερθεί για τη γενική του εικόνα. Απελευθερώνεται και οδηγείται σε ασυνήθιστες ενέργειες ο ερωτευμένος Υδροχόος, γίνεται πιο τολμηρός και πιο δραστικός, γενικότερα η συμπεριφορά του δείχνει ξεκάθαρα πως κάτι πολύ ευχάριστο και δυνατό έχει μπει στη ζωή του. 

ΙΧΘΥΣ

Αφηρημένος και ονειροπόλος γίνεται ο Ιχθύς όταν ερωτεύεται, δεν υπάρχει αυτοσυγκέντρωση, συνήθως άλλα λέει άλλα κάνει, άλλα θέλει και άλλα εννοεί. Μπερδεύεται πολύ ο Ιχθύς όταν ερωτεύεται γι αυτό και εύκολα καταλαβαίνει κάποιος ότι έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα. Χάνει την εσωτερική του ισορροπία, είναι η χρονική στιγμή που χρειάζεται υποστήριξη, καθοδήγηση. Στις περιπτώσεις που νιώθει ανασφάλεια κλείνεται στον εαυτό του, αν κάτι πάει στραβά χάνει την αυτοπεποίθησή του, όλα αυτά είναι ενδείξεις για το ότι ένας Ιχθύς μπλέχτηκε στα δίχτυα του έρωτα.