Quantcast
Τι να κάνεις για να γοητεύσεις κάθε ζώδιο; Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Τι αρέσει σε κάθε ζώδιο για να το γοητεύσεις και να σε ερωτευτεί.

Τι να κάνεις για να γοητεύσεις κάθε ζώδιο;

Βάζουμε στο στόχαστρο μας ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, προσπαθούμε να το γνωρίσουμε, και τότε είναι που ξεκινά η επιχείρηση “γοητεία”. Από τι ακριβώς γοητεύεται το κάθε ζώδιο; Τι είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε για να τον κερδίσουμε; Πάμε να δούμε ποια είναι εκείνα τα μικρά μυστικά που θα βοηθήσουν να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον του και να καταφέρουμε τελικά να τον γοητεύσουμε.

Δες τι αρέσει σε κάθε ζώδιο για να το γοητεύσεις και να σε ερωτευτεί!

ΚΡΙΟΣ

Τον γοητεύει μία δυναμική προσωπικότητα, με ελκυστική εμφάνιση, και επειδή έχει κυβερνήτη του τον Άρη σίγουρα θα βρει ενδιαφέρουσα μία μικρή αθώα διαμάχη ή διαφωνία. Κεντρίζει το ενδιαφέρον ενός Κριού η ένταση, ερμηνεύει με έναν δικό του τρόπο τα υπονοούμενα, γενικότερα τον ιντριγκάρει η σπίθα της διαφωνίας. Είναι χαρακτήρας δυναμικός, του αρέσει πολύ να φλερτάρει, θέλει να έχει διάρκεια το παιχνίδι της γνωριμίας. Θα γοητευτεί από το σασπένς και το μυστήριο ένας Κριός, είναι από τους χαρακτήρες που τουλάχιστον στο αρχικό στάδιο δεν τα θέλει όλα στο πιάτο, τα διφορούμενα λόγια και οι μη ξεκάθαρες απαντήσεις σίγουρα θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του.

ΤΑΥΡΟΣ

Από μία εκλεπτυσμένη και προσεγμένη εμφάνιση σίγουρα θα γοητευτεί ένας Ταύρος, θα τον ιντριγκάρει το σπινθηροβόλο βλέμμα, το απαλό άρωμα, η αισθησιακή παρουσία και συμπεριφορά. Μια ευγενική προσωπικότητα με ελκυστική εμφάνιση σε συνδυασμό με ένα όμορφο ντύσιμο σίγουρα θα καταφέρει να γοητεύσει έναν Ταύρο που κυβερνήτη του έχει την Αφροδίτη. Αρμονικά και αισθησιακά τα θέλει όλα. Από την άλλη πλευρά αγαπάει τη ρομαντική ατμόσφαιρα, ένα εκλεπτυσμένο δείπνο με κεράκια ανάμενα, με όμορφη θέα, σε συνδυασμό με μία στιλάτη εμφάνιση, όλα αυτά θα τον γοητεύσουν, δεν θα τον αφήσουν να επικεντρωθεί κάπου αλλού.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αυτό το ζώδιο κυβερνήτη του έχει τον Ερμή που σημαίνει πως στον τρόπο επικοινωνίας και ομιλίας παίζονται συνήθως πάρα πολλά. Θα γοητευτεί ο Δίδυμος όταν ακούσει έξυπνα σχόλια και ενδιαφέρουσες αντιλήψεις ή απόψεις, θα τον εντυπωσιάσουν οι απελευθερωμένες διαθέσεις και σκέψεις. Αν θέλετε να γοητεύσετε έναν Δίδυμο εστιάστε στην πνευματικότητα και γενικότερα στις εγκεφαλικές ιδιότητες, μιλήστε ελεύθερα ανοιχτά χωρίς αναστολές και ταμπού. Προσπαθήστε να ερμηνεύσετε αυτά που θα σας πει, μην αδιαφορήσετε για την κουβέντα που θα ανοίξει, δείξτε σημασία σε οτιδήποτε εκφράσει. Στην επικοινωνία λοιπόν θα παιχτεί το παιχνίδι της γοητείας με έναν Δίδυμο, σημασία θα έχουν τα λόγια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συναισθηματικός και αρκετά ρομαντικός είναι ο Καρκίνος, θα γοητευτεί από οτιδήποτε είναι αισθησιακό, από οτιδήποτε μπορεί να του προσφέρει αρμονία, να τον κάνει να νιώσει ασφάλεια και ισορροπία. Γοητεύεται από τα δωράκια ένας Καρκίνος, αν του προσφέρεις κάτι σίγουρα θα το εκλάβει θετικά, θα το ερμηνεύσει με έναν δικό του συναισθηματικό και ρομαντικό τρόπο. Από την άλλη πλευρά γοητεύεται ένας Καρκίνος από την εκλεπτυσμένη εμφάνιση, από τον παραδοσιακό τρόπο σκέψης και όχι από τις εκκεντρικότητες. Ένα ρομαντικό δείπνο με μία καλοντυμένη εμφάνιση και με ένα μικρό δωράκι είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός που θα καταφέρει να κερδίσει τον Καρκίνο.

ΛΕΩΝ

Κυβερνήτη του έχει τον Ήλιο, αγαπάει τη λάμψη, τον εντυπωσιασμό και την προβολή που σημαίνει πως θα γοητευτεί από μία εντυπωσιακή εμφάνιση που ξεχωρίζει για την πολυτέλεια και το ακριβό στυλ. Τον ιντριγκάρουν οι πολύ όμορφες παρουσίες, αυτές που μπορούν να ξεχωρίσουν και να τραβήξουν τα βλέμματα όλων. Αν θέλετε να γοητεύσετε έναν Λέοντα θα πρέπει να διαλέξετε ένα άκρως εντυπωσιακό ντύσιμο, δυνατά αξεσουάρ, έντονο άρωμα. Σε ένα δεύτερο στάδιο δεν πρέπει να λείψουν τα κομπλιμέντα, θα γοητευτεί ο Λέοντας από τα όμορφα λόγια που θα ακούσει, έχει ανάγκη να τον εκτιμούν να τον θαυμάζουν, οι φιλοφρονήσεις θα τον κάνουν να αισθανθεί πώς ξεχωρίζει. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οργανωτικός και τακτικός είναι ένας Παρθένος, σχεδόν πάντα παρατηρεί και εστιάζει στο αν υπάρχει καθαριότητα, συντονισμός και οργάνωση. Αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά ενός Παρθένου και αν πατήσετε πάνω σε αυτά θα καταφέρετε να κερδίσετε το ενδιαφέρον και την προσοχή του. Ένα κομψό και καθαρό ντύσιμο σε συνδυασμό με έναν ευγενικό τρόπο συμπεριφοράς, σίγουρα θα γοητεύσουν τον Παρθένο. Μεγάλη σημασία θα δώσει επίσης στα λόγια και στις κινήσεις, όσο πιο προσεγμένη και ευγενική είναι η στάση σας, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να γοητευτεί από την παρουσία σας.

hmerisies-tarw-problepseis-desktop-mina

hmerisies-tarw-problepseis-mobile

ΖΥΓΟΣ

Ένας Ζυγός που κυβερνήτη του έχει την Αφροδίτη γοητεύεται από πολλά πράγματα, σίγουρα τον κερδίζει η ευγενική συμπεριφορά, η εκλεπτυσμένη εμφάνιση, του αρέσουν οι εκπλήξεις, τα δωράκια, αισθάνεται πολύ καλά όταν στις συζητήσεις υπάρχει συναισθηματισμός και οικειότητα. Εύκολα θα γοητεύσετε έναν Ζυγό με ένα κομψό ντύσιμο, δώστε έμφαση και στο στυλ, οργανώστε ένα ρομαντικό δείπνο με κεράκια και όμορφη θέα, μιλήστε για την αξία της συντροφικότητας και συζητήστε ήρεμα χωρίς ένταση. Έχει ανάγκη την ισορροπία ένας Ζυγός, ταλαιπωρείται συχνά από αμφιταλαντεύσεις, οπότε η εκλεπτυσμένη εμφάνιση σε συνδυασμό με τις ισορροπημένες απόψεις σίγουρα θα καταφέρουν να τον γοητεύσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το μυστήριο γοητεύει έναν Σκορπιό που κυβερνήτη του έχει τον Πλούτωνα, όσο πιο μπερδεμένη σκοτεινή και κάπως συγκεχυμένη είναι η στάση σας, τόσο θα βρει ενδιαφέρον και θα προσπαθήσει να εξερευνήσει ή να ανακαλύψει. Στο ερωτικό και στο συναισθηματικό κομμάτι προσκολλάται ο Σκορπιός, έχει πολύ μεγάλη σημασία για αυτόν η σεξουαλικότητα και ο έντονος ερωτισμός. Ένα ξεχωριστό ντύσιμο, ένα μεθυστικό άρωμα, μία ατμόσφαιρα χαμηλού φωτισμού και μία συζήτηση γεμάτη υπονοούμενα είναι ο σωστός συνδυασμός που θα κάνουν ένα Σκορπιό να γοητευτεί. Αφήστε τον Σκορπιό να προσπαθήσει να σας ανακαλύψει, δείξτε πως έχετε μία πλευρά που δεν θέλετε να την φανερώσετε στους πολλούς παρά μόνο σε εκείνον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η έντονη δραστηριοποίηση γοητεύει έναν Τοξότη, όταν καταλάβει ότι έχετε ενδιαφέρον για ταξίδια, για εξορμήσεις, για εκδρομές, για περιπέτειες, τότε σίγουρα θα καταφέρετε να τον ιντριγκάρετε. Φυσικά και θα δώσει σημασία στην εμφάνιση και στον τρόπο ομιλίας, ωστόσο ο Τοξότης επικεντρώνεται στην πρακτική πλευρά των καταστάσεων. Έχει κυβερνήτη του τον Δία, θα ψάξει να βρει αν υπάρχει ουσία μέσα από τις δραστηριότητες και τις καθημερινές επιλογές. Μιλήστε λοιπόν σε έναν Τοξότη για τα ταξίδια που έχετε κάνει, για τις εμπειρίες σας σχετικά με άλλους πολιτισμούς και άλλες χώρες, φανερώστε την αγάπη σας για τις περιπέτειες στα βουνά στις θάλασσες και τότε σίγουρα θα καταφέρετε να τον γοητεύσετε, θα βρείτε δηλαδή τον τρόπο να εστιάσει στην ενδιαφέρουσα ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο πρακτικός Αιγόκερως επικεντρώνεται στα καθημερινά και στα τρέχοντα, δίνει πολύ μεγάλη σημασία στο καθήκον και στις υποχρεώσεις. Θα γοητευτεί ο Αιγόκερως από έναν άνθρωπο του καθήκοντος, μιλήστε του για τις εργασιακές σας δραστηριότητες, δείξτε του πως έχετε επαγγελματισμό και το σίγουρο είναι πως θα καταφέρετε να τραβήξετε την προσοχή του. Γοητεύεται από άτομα που έχουν κύρος και είναι καταξιωμένα, βρίσκει ενδιαφέρον στις οικονομικές συζητήσεις, σίγουρα θα γοητευτεί από τις γνώσεις γύρω από θέματα πολιτικοοικονομικής φύσης. Ντυθείτε εκλεπτυσμένα και σοβαρά, προτιμήστε ένα ήσυχο μέρος χωρίς πολλή φασαρία, μιλήστε για τις οικονομικές σας υποθέσεις, και τότε σίγουρα θα καταφέρετε να γοητεύσετε τον πρακτικό Αιγόκερω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στις απρόσωπες σχέσεις δείχνει συνήθως προτίμηση ο Υδροχόος, δεν του αρέσει η προσκόλληση, το προκαθορισμένο και το δεδομένο που ακολουθούν οι πολλοί. Αν θέλετε να γοητεύσετε έναν Υδροχόο προσπαθήστε τις συζητήσεις και τις επαφές να τις κρατήσετε στην επιφάνεια. Το πρωτοποριακό και το καινοτόμο αναζητά ένας Υδροχόος, αν επιλέξετε μία κάπως εκκεντρική εμφάνιση που να διαφέρει ή αν συζητήσετε απελευθερωμένα, χωρίς ταμπού και αναστολές για θέματα που λίγοι πιάνουν στο στόμα τους, τότε σίγουρα θα καταφέρετε να ιντριγκάρετε και να γοητεύσετε τον Υδροχόο που συνήθως αναζητά έναν ιδεολόγο σύντροφο.

ΙΧΘΥΣ

Ψυχολογικές συζητήσεις και εσωτερικές αναλύσεις σε ένα άκρως ρομαντικό δείπνο με χαμηλό φωτισμό, αναμμένα κεράκια, όμορφη θέα κατά προτίμηση θάλασσα και όχι βουνό, είναι ένας πολύ καλός και πετυχημένος συνδυασμός που θα καταφέρει να γοητεύσει έναν Ιχθύ. Είναι ευαίσθητος, συναισθηματικός, ρομαντικός, η φαντασία του έχει έκταση, του αρέσει να ονειροπολεί. Δώστε του λοιπόν τροφή για ονειροπόληση και φαντασία, συζητήστε για θέματα μεταφυσικά, εκτιμήστε την ικανότητά του να ψυχολόγει και να προαισθάνεται, και θα δείτε πώς πολύ γρήγορα θα γοητευτεί, θα προσκολληθεί επάνω σας.

ekptwsh-mono-gia-simera