Quantcast
Ήλιος τρίγωνο με Πλούτωνα: Ανοίγουν οι πόρτες της επιτυχίας. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα: Ανοίγουν οι πόρτες της επιτυχίας! Από την Μελίνα Φώφη.

Ήλιος τρίγωνο με Πλούτωνα: Ανοίγουν οι πόρτες της επιτυχίας.

Από τις 21 του Σεπτέμβρη και ως τις 29, μια πολύ δυνατή όψη συμβαίνει στους ουρανούς, αυτή του άκρως βοηθητικού τριγώνου μεταξύ του Ήλιου από τις τελευταίες μοίρες της Παρθένου με τον πανίσχυρο Πλούτωνα που φαινομενικά ανάδρομα διελαύνει τις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερου.

Είναι η όψη που σου δίνει τη δύναμη και το πείσμα να αναχαιτήσεις κάθε εμπόδιο ακόμα και εκείνα που σου είπαν ότι είναι ανυπέρβλητα ώστε να φτάσεις τα πράγματα εκεί που επιθυμείς. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να βρεθείς μπροστά στην αποκάλυψη ενός βαθιά κρυμμένου μυστικού, κάποιοι να χάσουν κι εσύ να κερδίσεις, να σου ανοίξουν πόρτες ισχυρών ατόμων, να βρεις ακριβώς εκείνο που έψαχνες με συνέπεια να σου λυθούν τα χέρια και τέλος, να βρεις τη δύναμη να μηδενίσεις τερματίζοντας αρρωστημένες καταστάσεις, κάνοντας παράλληλα μία σπουδαία αρχή.

Ποιους από μας φωτογραφίζει αρχικά η όψη αυτή;

  • Παρθένους που γεννηθήκατε 17, 18 και 19 Σεπτεμβρίου ή όσους τυχαίνει να έχετε ωροσκόπο στην Παρθένο και είναι κοντά και γύρω από την 27η, 28η και 29η μοίρα της Παρθένου.
  • Αιγόκερους που έχετε γεννηθεί 16, 17 και 18 Ιανουαρίου ή τυχαίνει να έχετε στο γενέθλιο χάρτη σας κάποιο σημαντικό πλανήτη ή δείκτη στην 27η, 28η και 29η μοίρα του Αιγόκερου.
  • Ταύρους γιατί σας επηρεάζει το ίδιο σημαντικά η όψη αυτή ειδικά εάν έχετε γεννηθεί 18, 19 και 20 Μαΐου.

Πως επηρεάζει τα 12 ζώδια;

Πως όμως επηρεάζει εσένα ανάλογα με τον ωροσκόπο σου εάν γνωρίζεις ή το ζώδιό σου η όψη αυτή; Ποιος τομέας δέχεται τους κραδασμούς της όψης αυτής;

Κριός

Όταν ο Πλούτωνας βρίσκεται σε ένα παρορμητικό ζώδιο σαν το δικό σου, όποια όψη κι αν κάνει, δε μπορεί να μη σε επηρεάσει. Η εικόνα σου όμως θα τα «σπάει» κι από μόνη της χωρίς ιδιαίτερες προσπάθειες θα σου ανοίγει πόρτες. Εκμεταλλεύσου τις περιστάσεις αλλά και τους θαυμαστές σου, που θα είναι πρόθυμοι να σου ανοίξουν ακόμα και δύσκολες πόρτες. Που; Ειδικότερα στο τομέα της καριέρας και της επαγγελματικής σου σταδιοδρομίας.

Ταύρος

Φωτογραφίζει αβανταδόρικα τον πέμπτο σου οίκο, το πιο δημιουργικό σου κομμάτι δηλαδή με το σουξέ σου να ανεβαίνει στα αισθηματικά κατακόρυφα, σε μια εποχή που μπορεί να βιώσεις κρυφούς ή φανερούς έρωτες, να διαδέχονται ο ένας τον άλλο με τέτοια ταχύτητα, που θα σου δημιουργήσουν αμηχανία. Σίγουρα χάνεις με τόσους πειρασμούς την ησυχία σου αλλά αρέσεις τι να κάνουμε; Αν είσαι γονιός μια χαρά παίρνεις απ' το παιδί σου.

Δίδυμοι

Επιτέλους θέματα που σε κούρασαν και προέρχονταν από το χώρο της οικογένειας ή του σπιτιού, βρίσκουν τις λύσεις τους και χαλαρώνεις. Αγαπημένα πρόσωπα από το παρελθόν επανεμφανίζονται και σε γεμίζουν χαρά, αφού έρχονται τώρα για να μείνουν. Αν πάλι η καρδιά σου επιθυμεί μια ερωτική επανασύνδεση, ναι, είσαι από τους πιο τυχερούς της περιόδου και θα τη ζήσεις. Το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου σου σε αιφνιδιάζει.

Καρκίνος

Μπορεί μέχρι σήμερα οι εξελίξεις που περίμενες να ήταν παγωμένες και να μη σου έδιναν μήνυμα, τώρα όμως όλα επιταχύνονται και θα έχεις την ικανοποίηση, αφού θα δεις τους στόχους σου να πραγματοποιούνται. Γνωρίζεις κόσμο ξανοίγεσαι, ενώ παράλληλα δημιουργείς δεσμούς με ισχυρούς φίλους. Ανάμεσα σε όλα αυτά δεν αποκλείεται να γνωρίσεις πρόσωπο που να αποτελέσει τον επόμενο μεγάλο σταθμό της ζωής σου.

Λέων

Χρήματα και αισθήματα απλώνονται στα πόδια σου κι εσύ δε μένει παρά να διαλέξεις τι θα πάρεις αλλά και τι θα αφήσεις πίσω σου, ειδικότερα εάν πρόκειται για σχέσεις που έπαψαν να λειτουργούν ή δε σου κάνουν καλό να συντηρούνται στη ζωή σου. Όσο οι μετοχές σου θα ανεβαίνουν, τόσο θα σε ομορφαίνει η αυτοπεποίθησή σου και ίσως γίνεις στόχος ανθρώπων που θα κάνουν το παν για να βρουν και να έχουν μια θέση στο πλάι σου.

ebdomadiaies-problepseis-desktop-basw

ebdomadiaies-problepseis-mobile-basw

Παρθένος

Με τον Ήλιο από το ζώδιό σου να φωτίζει το δρόμο της επιτυχίας από τη μια μεριά αλλά και τον Πλούτωνα να κάνει ένα υπέροχο τρίγωνο με το ζώδιό σου από την άλλη, τι μπορεί να σου σταθεί εμπόδιο, στα επόμενα όνειρα ή φιλοδοξίες σου; Θέματα οικονομικά λύνονται και σου λύνουν τα χέρια, μετριάζοντας κατά πολύ τις ανασφάλειές σου. Η προσωπική και ερωτική σου ζωή, αποκτά βάθος, πόθο και πάθος. Ποιος τη χάρη και την τύχη σου λέμε.

Ζυγός

Ότι και αν σε ανανεώνει, σου δίνει έμπνευση μα και τη δύναμη να κάνεις σπουδαίες ενάρξεις το διάστημα αυτό, είναι σίγουρο ότι θα παραμείνει κρυφό από τα αδιάκριτα μάτια και από ανθρώπους που έχουν μια τάση να «ψάχνουν» τη ζωή σου. Ο φτερωτός θεός έχει σκοπό να σου χαλάσει για τα καλά την ησυχία, αφού έχει επιστρατεύσει πειρασμό που είναι αδύνατον να μην απαντήσεις στις προκλήσεις του. Πόσο πικάντικο είναι αυτό; Θα μας πεις.

Σκορπιός

Με τον κυβερνήτη του ζωδίου σου να κάνει ένα σπουδαίο τρίγωνο με τον Ήλιο και τον τομέα που δείχνει το πιο κοινωνικό και φιλικό κομμάτι του εαυτού σου, βάζει τέλος στη φυσική σου τάση να θες να μείνεις μόνος στην ησυχία σου. Οι ευκαιρίες βρίσκονται εκεί έξω αλλά και οι άνθρωποι εκείνοι που έχουν τον τρόπο να σου τις πολλαπλασιάσουν. Μια καινούργια γνωριμία με άτομο ισχυρό και άκρως γοητευτικό, σε πάει σε άλλα επίπεδα. Αφήσου.

Τοξότης

Το επόμενο ανοδικό βήμα στην καριέρα και στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία είναι εδώ, αφού βρίσκεσαι στο κατώφλι μιας επαγγελματικής πρότασης που σου ανοίγει το δρόμο της καταξίωσης. Κινήσου μεθοδικά και στρατηγικά κατευθύνοντας έτσι τα πράγματα εκεί που πραγματικά σε ευνοούν και μη φοβηθείς εμπόδια ή ανθρώπους ανταγωνιστικούς. Η επιτυχία είναι σίγουρα μεγάλη και δική σου, πίστεψέ το και φέρε την ακόμα πιο κοντά.

Αιγόκερως

Μέσα από μετακινήσεις σε χώρους που έχουν τον τρόπο να αναγνωρίζουν τα ταλέντα και τις δεξιότητές σου, έρχεται μια πολύ δυνατή πρόταση, να στεφθείς επικεφαλής μιας ομάδας και να ηγηθείς σ αυτή. Οι δεύτεροι ρόλοι δε σου ταιριάζουν, μα ούτε μπορούν για πολύ ακόμα να σου στέκονται εμπόδια άνθρωποι ημίμετροι και εγωπαθείς. Α μάλιστα κινηθείς παρασκηνιακά παίζει να ανακαλύψεις που οφείλονταν ως τώρα η δύναμή τους.

Υδροχόος

Υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το να σου συμβαίνουν υπέροχα πράγματα και να έχεις κοντά σου ανθρώπους που εμπιστεύεσαι ή αγαπάς; Και ναι, δεν είναι ψέμα, αφού βρίσκεσαι σε μια εποχή που το όραμά σου, το όνειρό σου οι πόθοι και οι φιλοδοξίες σου, βρίσκουν υποστηρικτές, άτομα που θα κάνουν το παν για να σε βοηθήσουν στο να επιτύχεις και να φέρεις εις πέρας, όποιο δύσκολο έργο κι αν αναλάβεις. Δείξε προσήλωση στο σκοπό.

Ιχθύς

Μια απίστευτη τύχη σου ανοίγεται μέσα από τον τομέα των σημαντικών σου σχέσεων των γάμων και των συνεργασιών το διάστημα αυτό. Αν τυχαίνει να είσαι μόνη/ος αισθηματικά το διάστημα αυτό, ο φτερωτός θεός σου στέλνει επιτέλους το άλλο σου μισό, μια σχέση που θα έχει ποιότητα και διάρκεια στο χρόνο. Αν βρίσκεσαι ήδη σε έναν μόνιμο δεσμό, εσύ και το ταίρι σου διάγετε την πιο γόνιμη περίοδο στο να δημιουργήσετε μαζί τα καλύτερα.