Quantcast
Πότε νιώθουν καλά στη σχέση τους οι άντρες του ζωδιακού; Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Πότε νιώθουν καλά στη σχέση τους οι άντρες του ζωδιακού; Από την Μελίνα Φώφη.

Πότε νιώθουν καλά στη σχέση τους οι άντρες του ζωδιακού;

Η ανδρική σκέψη λένε, είναι πιο απλή ή λιγότερο πολύπλοκη σε σχέση με τη γυναικεία. Γι αυτό και ένας άνδρας ικανοποιείται με πιο απλά πράγματα αλλά και πιο συγκεκριμένα. Είναι σε θέση να γνωρίζει τα «θέλω» και τις επιθυμίες του και τι να ζητήσει από τον άνθρωπο που συνοδεύει την αισθηματική του ζωή. Βέβαια με την ικανότητά του να απλουστεύει τα μηνύματα που λαμβάνει από γύρω του, κάνει το λάθος να πιστεύει ότι μια γυναίκα του έχει πει από την αρχή τι εννοεί ή  νομίζει ότι έχει καταλάβει ακριβώς τι εννοεί.

Τι θέλουν οι άντρες των ζωδίων από το ταίρι τους για να νιώθουν καλά;

Δε θα αναλύσουμε τις διαφορές στον τρόπο σκέψης ανάμεσα στα φύλα αλλά θα δούμε το πότε νιώθουν ικανοποιημένοι από τη σχέση τους οι άντρες του ζωδιακού ή τι ζητούν σε μία σχέση.

ΚΡΙΟΣ

Εδώ μιλάμε για άντρα κυνηγό, που προσπαθεί ακόμα και ρισκάροντας να κατακτήσει τον αισθηματικό του στόχο. Το άλλο του μισό, θα πρέπει να διαθέτει ζωντάνια και τσαγανό. Να αντέχει στις προκλήσεις και να επιδεικνύει δυναμισμό. Να έχει φλογερό ταπεραμέντο και φαντασία αχαλίνωτη στο κρεβάτι. Θαυμάζει το αθλητικό παράστημα, την ακομπλεξάριστη συμπεριφορά και το ανοιχτό μυαλό στον άνθρωπο που θα φλερτάρει. Ψάχνει για πλάσμα ανεξάρτητο που να πατάει γερά στα πόδια του. Να αποφεύγει τα υπονοούμενα και να μιλάει στα ίσα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να τον λένε παν-ηδονιστή, συνήθως όμως είναι πλάσμα μονογαμικό. Απολαμβάνει τις στιγμές που τον φλερτάρουν ή φλερτάρει. Ξέρει να ζει και να περνάει καλά και δεν αντέχει τη μιζέρια και τη στέρηση. Από τον άνθρωπο που τον συντροφεύει, ζητά σταθερότητα και σίγουρα δεν ικανοποιείται με περιστασιακές σχέσεις. Αγαπά τις καμπύλες και τα πιο ζουμερά κορμιά, το χαμηλό προφίλ στο ταίρι του και το ανοιχτό μυαλό στις απολαύσεις. Μαγεύεται από τα σαγηνευτικά καλέσματα, που ακολουθεί το ρυθμό τους. Εκτιμά την ειλικρίνεια και σιχαίνεται τα υπονοούμενα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Είναι ένας άντρας με γρήγορο μυαλό που ψάχνει να βρει το ενδιαφέρον κυνηγώντας κάθε τι καινούργιο που θα του τραβήξει την προσοχή. Υπερκινητικός σίγουρα θα ήθελε το ταίρι του να αγαπά τις διάφορες δραστηριότητες, να εξελίσσει τις δεξιότητές του και να είναι ανοιχτό στην προοπτικής μιας οποιασδήποτε περιπέτειας. Αγαπά το αθλητικό στυλ και την άνετη συμπεριφορά, ενώ εκτιμά ιδιαίτερα το χιούμορ. Έλκεται απ' το μπρίο και τα νάζια, του αρέσει να λύνει γρίφους κι υπονοούμενα. Να μην είναι του σπιτιού και να δηλώνει πολίτης όλου του κόσμου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπά τις αγκαλιές και τα αγγίγματα και δε λέει όχι στα χάδια και στα φιλιά. Είναι τρυφερός και άκρως προστατευτικός και θέλει να βλέπει στον άνθρωπο που τον συντροφεύει να αγαπά τη φωλιά του. Προτιμά τη νωχελική θηλυκότητα από τον δυναμισμό και δεν εννοεί πολύ τα πλαίσια και τις δηλώσεις, περί ελευθερίας ή ανεξαρτησίας, όταν πρόκειται να μπει σε μία σχέση. Αγαπά τις καμπύλες και τα ζουμερά κορμιά. Έχει φαντασία και αντοχή στο κρεβάτι. Ζητά κυρίως σχέση συντροφική, προσβλέποντας στην πιο επίσημη εκδοχή της ακόμα και με κατάληξη το γάμο.

ΛΕΩΝ

Ένας τόσο εντυπωσιακός άντρας δε θα μπορούσα να γοητευτεί από έναν εξίσου λαμπερό και εντυπωσιακό άνθρωπο. Να είναι κάτι ή να ξεχωρίζει και μόνο με την εικόνα του. Να βλέπει τη λατρεία στα μάτια του αλλά και να αγαπά τους σοβαρούς δεσμούς και όχι τις εφήμερες σχέσεις. Να έχει εξεζητημένα κι ακριβά γούστα. Αριστοκρατική συμπεριφορά. Να εκπέμπει σαγήνη και πόθο και να μη χαρίζεται εύκολα παντού. Να είναι άτομο που έχει θαυμαστές ή ακόλουθους στην αυλή του και να χαίρει την αποδοχή του περιβάλλοντος που κινείται ή δραστηριοποιείται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όπως δεν του αρέσουν τα περιττά φτιασιδώματα, έτσι το ίδιο ζητά κι απ' την εικόνα του ανθρώπου που θα τον γοητεύσει. Εξάλλου αγαπά τα απλά και απέριττα. Δεν αντέχει τα νάζια και τα σκέρτσα, τη δήθεν συμπεριφορά και τις φλύαρες δηλώσεις χωρίς αντίκρισμα. Είναι άντρα που αποζητά την ικανοποίηση με πάρα πολλούς τρόπους και εκτιμά τη φαντασία στο κρεβάτι. Ζητά ο άνθρωπός του να πατάει στη γη και να μην ονειρεύεται ουτοπίες. Δε συγχωρεί την επιπολαιότητα και τις ρηχές σκέψεις ή αποφάσεις. Ψάχνει συνήθως σύντροφο καλλιεργημένο.

hmerisies-tarw-problepseis-desktop-mina

hmerisies-tarw-problepseis-mobile

ΖΥΓΟΣ

Λατρεύει τους λεπτούς τρόπους και την κρυφή γοητεία της σαγήνης. Σιχαίνεται να ακούει να βωμολοχούν να μιλούν με ένταση οι άνθρωποι του περιβάλλοντός του. Δε θα άντεχε δίπλα του έναν χαρακτήρα που δε θα δεχόταν να επιδείξει αμοιβαίο σεβασμό. Αναπτύσσει από άποψη αποστασιοποιημένη οικειότητα. Του αρέσει να βλέπει στον άνθρωπο που στέκει στο πλάι του να ντύνεται ωραία καθαρά και προσεγμένα. Δεν πιστεύει τόσο στους μορφωμένους, όσο στους καλλιεργημένους χαρακτήρες. Λατρεύει την ισορροπημένη σκέψη και την αίσθηση του λεπτού χιούμορ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο άνθρωπος που θα του τραβήξει το ενδιαφέρον θα είναι γιατί αποπνέει ένα μυστήριο. Έναν πρωτόγνωρο αισθησιασμό πολλά υποσχόμενο. Δε φοβάται να ρισκάρει για μια αγάπη και να κολυμπήσει σε αχαρτογράφητα νερά, για να ανακαλύψει εμπειρίες που διεγείρουν το κορμί και το μυαλό. Ζητά σχεδόν απόλυτα, να αφεθεί στα χέρια του ο σύντροφός του και να αγγίξουν μαζί τα άκρα των αισθήσεων και των παραισθήσεων, χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος. Δεν του αρέσει η διπλή ζωή, είναι συνήθως μονογαμικός και αποζητά τη σταθερότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτός ο άντρας είναι έξω καρδιά. Ξέρει να ζει αλλά και να παίρνει από τη ζωή ότι καλύτερο έχει αν του προσφέρει. Το ίδιο κι απ' τις σχέσεις του. Λατρεύει τα ανοιχτά μυαλά. Κυρίως εκείνα που είναι μακριά από συμβάσεις και συμβιβασμούς. Προτιμά να βλέπει στο βλέμμα του συντρόφου του την παιδική αφέλεια, παρά την κουτοπονηριά που πραγματικά τη σιχαίνεται. Αγαπά τις εκπλήξεις, την εμπειρία, τα ταξίδια, την καλή ζωή και τις πάσης φύσεως απολαύσεις. Στο κρεβάτι ζητάει φαντασία να έχεις κι όρεξη. Ενώ δεν τον χαλάν οι εφήμερες κι οι περιστασιακές σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τον γοητεύει ο μαγνητισμός και η σαγηνευτική παρουσία, γιατί του ανεβάζουν την αδρεναλίνη και τον οδηγούν στο να σπάει το προσωπικό του πρωτόκολλο.  Για να προχωρήσει βέβαια σε μία σοβαρή σχέση, θα πρέπει ο άνθρωπος που θα του το εμπνεύσει, να είναι τύπος και υπογραμμός, να έχει μια ξεχωριστή θέση στον τομέα που κινείται ή δραστηριοποιείται και να είναι μια αξιοσέβαστη προσωπικότητα. Αγαπά και θαυμάζει την κλασσική ομορφιά τη μόρφωση και την καλλιέργεια στον άνθρωπο που διεκδικεί μια θέση στην καρδιά του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι ο απόλυτα εγκεφαλικός τύπος, που όλη του η γοητεία βασίζεται στο χωρίς όρια πνεύμα του. Ο άνθρωπος που θα μπει στο στόχαστρό του και θα τον διεκδικήσει θα χρειαστεί να παίξει πρώτα με το μυαλό του, να παίξει με τις απίστευτες εγκεφαλικές του ταχύτητες. Του αρέσει το κατά κοινή ομολογία ωραίο κι είναι για εκείνον ένα έπαθλο. Αγαπά την καλή ζωή και τις καταχρήσεις κάποιες φορές, ενώ θαυμάζει εκείνους που όχι μονάχα αγγίζουν αλλά παραβιάζουν τα κοινωνικά όρια. Λατρεύει την επαναστατική συμπεριφορά από όπου και αν προέρχεται.

ΙΧΘΥΣ

Άλλος ένας ρομαντικός άντρας του ζωδιακού με μπόλικη φαντασία και όρεξη να ανακαλύψει καινούργιες εμπειρίες από όπου κι αν προέρχονται. Του αρέσει η ομορφιά τόσο η εξωτερική όσο και εκείνη της ψυχής που θεωρεί ουσιαστικότερη. Λατρεύει να βλέπει να εκφράζονται οι ευαισθησίες απ' τον άνθρωπο που διεκδικεί μια θέση στην καρδιά του. Στο κρεβάτι πέραν της απύθμενης φαντασίας του, θα μπορούσε να θεωρηθεί και ως βιρτουόζος καλλιτέχνης του είδους. Ψάχνει το αέρινο και το παραμυθένιο, τη συναισθηματική εξιδανίκευση ακόμα και μέσα από μια αγκαλιά.