Quantcast
Πως και πότε εκφράζουν τα ζώδια τον αισθησιασμό τους; Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Πως και πότε εκφράζουν τα ζώδια τον αισθησιασμό τους;

Πως και πότε εκφράζουν τα ζώδια τον αισθησιασμό τους;

Κάθε ζώδιο έχει τα κουμπιά του, που αν τα πατήσεις θα ξυπνήσεις τον αισθησιασμό του. Το ζώδιο κάθε ανθρώπου μαρτυράει και υποδεικνύει όψεις σεξουαλικότητας, ακόμα και τον ταχύτερο τρόπο για να κατακτήσεις το θήραμά σου και να ικανοποιήσεις τις σεξουαλικές σου φαντασιώσεις. Η Αστρολογία μπορεί να σε διαφωτίσει για την λίμπιντο σου, αλλά και του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει, για να κάνεις την σωστή επιλογή στις προτιμήσεις του άλλου σου μισού.

Τι χρειάζεται το κάθε ζώδιο για να “ξυπνήσει” ο αισθησιασμός του;

ΚΡΙΟΣ

Είναι αρκετά απαιτητικός γιατί το Εγώ του, η πρωτιά που θέλει να έχει δεν μπορεί εύκολα να δεχτεί μια αρνητική απάντηση για σεξουαλική επαφή. Είναι άκρως ενεργητικός και αυθόρμητος στην έκφραση του πόθου του, χωρίς να τον μπερδεύει με την λαχτάρα της αγάπης. Παριστάνει σχεδόν πάντα τον παντοδύναμο ήρωα γιατί έχει πλήρη συνείδηση της γοητείας που εκπέμπει στο άλλο φύλο. Λατρεύει τις γυναίκες που «προσκυνούν» την μαγεία που εκπέμπει και είναι ανά πάσα ώρα και στιγμή έτοιμος να τολμήσει ένα παθιασμένο παιχνίδι… μόνο για το παιχνίδι!

ΤΑΥΡΟΣ

Σαν ζώδιο της γης, ένας Ταύρος ενδιαφέρεται περισσότερο για το κομμάτι του αισθησιασμού, της επαφής, αλλά και της φυσικής συντροφικότητας του ενός για τον άλλον, παρά για την παράφορη ορμητικότητα και το έντονο πάθος. «Όταν έρθει η ώρα του θα γίνει κι αυτό» σκέφτονται για να εκδηλώσουν την λίμπιντό τους, γιατί προτιμούν να προσεγγίσουν την αγάπη με ρεαλισμό και επομένως το πάθος τους συνεπαίρνει πιο σπάνια. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλοί εραστές, αλλά ότι μπορεί να το βασανίσουν λίγο πριν εκδηλωθούν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μπορεί να το παιδέψει λίγο περισσότερο από το κανονικό ένας αέρινος Δίδυμος και να ενδώσει σε μια μακρόπνοη συζήτηση πριν να εκδηλώσει το πάθος του, για αυτό το λόγο χαρακτηρίζεται ένας λάτρης της βραδινής κρεβατομουρμούρας. Η τάση που έχει όμως για συνεχή ερεθίσματα από το ταίρι του, απαιτεί μια διαρκή κίνηση με έντονο πάθος, αλλά και μια συναρπαστική ζωή γεμάτη όμορφες εμπειρίες. Ίσως κάποιες φορές προτιμά να ικανοποιείται πάνω από όλα εγκεφαλικά και αργότερα να ενδώσει στις περιπτύξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η προσέγγιση που κάνει ένας Καρκίνος στην αισθησιακή πράξη είναι σχεδόν παροιμιώδης και αξιοσημείωτη, γιατί πλησιάζει τον στόχο του με πλάγιο τρόπο. Μπορεί δηλαδή να προβάλει ένα ψυχρό κέλυφος φαινομενικής και όχι ουσιαστικής αδιαφορίας για να καλύψει την φλόγα που βγαίνει από μέσα του. Όταν όμως βγουν οι δαγκάνες του καβουριού στην επιφάνεια για να πιάσουν και να αιχμαλωτίσουν το αντικείμενο του πόθου τους, τότε σπάνια θα το αφήσουν να τους ξεφύγει, γιατί παντρεύουν όμορφα το πάθος με τον ρομαντισμό τους.

ΛΕΩΝ

Μπορείς να τον χαρακτηρίσεις από την μία «Δον Ζουάν» και από την άλλη «Ηρακλή Πουαρό», γιατί και οι δύο αυτές μορφές απολαμβάνουν το κυνήγι τους και την κατάκτηση του ποθητού τους αντικειμένου σαν να είναι η πρώτη φορά που ασχολούνται με αυτό. Ένας Λέοντας είναι εξαιρετικά φλογερός και σε μια σχέση μπορεί να γίνει αρκετά απαιτητικός στο αισθησιακό κομμάτι, για αυτό κάποιες φορές κατηγορούνται ότι είναι λίγο απρεπείς στους τρόπους τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εδώ υπάρχει μια θεωρία και μια φήμη για τον Παρθένο, δηλαδή λέγεται πως είναι σεμνότυφος και συγκρατημένος στο να εκδηλώσει τους εσωτερικούς του πόθους. Η κρυφή επιθυμία που έχει να είναι αρεστός στο άλλο φύλο και να του γίνει απαραίτητος συναισθηματικά, ίσως τον οδηγεί σε ατέρμονες αισθησιακές συναντήσεις χωρίς όμως να εκφραστεί από την πρώτη στιγμή. Αυτό συμβαίνει γιατί πιθανόν να υποβόσκει περισσότερο το να ικανοποιήσουν τη βασική τους ανάγκη για ασφάλεια, οπότε το πάθος ίσως γίνει στο τέλος μια ανιαρή υπόθεση.

hmerisies-problepseis-desktop-matsakos

hmerisies-problepseis-mobile-matsakos

ΖΥΓΟΣ

Σε έναν Ζυγό υπερτερεί η αίσθηση του αέρα που τελικά είναι και το λιγότερο χειροπιαστό στοιχείο πάνω τους, για αυτό δεν αποκλείεται να απεχθάνεται να το αγγίζει το άλλο φύλο τόσο έντονα, γιατί νιώθει ότι κουκουλώνεται αισθησιακά και συναισθηματικά. Η παθιασμένη πράξη λοιπόν περνάει δια πυρός και σιδήρου μέσα από την επικοινωνία και την διανοητική αρμονία και τη θεωρούν πολύ πιο ουσιώδη σε σχέση με την αισθησιακή έλξη. Είναι όμως ιδιαίτερα υπέροχοι και φλογεροί εραστές, γιατί προσαρμόζονται εύκολα με τις ανάγκες του δεσμού τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός σε σχέση με τα άλλα δύο ζώδια του νερού ίσως αποτελεί την φωτεινή εξαίρεση στον κανόνα της αισθησιακής προσέγγισης του άλλου φύλου κι αυτό γιατί είναι έντονα φλογερό ζώδιο και γνωστό ως υπέροχος εραστής. Όταν πέσετε στα δίχτυα του πάθους και της αγάπης του θα καταλάβετε πάνω σας την κυριαρχία του, την παθιασμένη δύναμη που μπορεί να φτάσει ακόμα και στην υπερβολή. Έχει ανάγκη από μία σύντροφο που θα αντανακλά τα συναισθήματά του και έτσι βοηθά να νιώσεις υπέροχα το κάθε λεπτό μαζί του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πιστεύεις ή όχι, ένας Τοξότης θεωρεί σαν το καλύτερο εργαλείο του για να εισχωρήσει σε μια αισθησιακή σχέση το γέλιο, το χαμόγελο και την ειλικρινή εκφραστικότητα, ίσως γιατί δεν παύει ποτέ να αγαπάει την ελευθερία του αλλά αρέσκεται πολύ στις περιπτύξεις. Απολαμβάνει τις αυθόρμητες, φλογερές συναντήσεις με το άλλο φύλο και με ιδιαίτερη ευκολία μπορεί να μεταπηδήσει στον επόμενο σύντροφο. Σαν ζώδιο της φωτιάς του αρέσει πολύ η πλούσια διασκέδαση και η ζωντάνια του ανθρώπου που επιλέγει δίπλα του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι το ζώδιο εκείνο που είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικό σε θέματα και καταστάσεις που σχετίζονται αποκλειστικά και μόνο με το πάθος. Όταν όμως αποκτήσει μια σίγουρη και σταθερή σχέση τότε θα χαλαρώσει, αλλά και θα αποκαλύψει την πιο εκφραστική πλευρά του και την έντονη αίσθηση του χιούμορ που διαθέτει. Του αρέσει η περιπετειώδης εξερεύνηση του άλλου φύλου και ίσως εκείνη τη στιγμή ξυπνήσει μέσα τους μια βαθιά ριζωμένη αισθησιακή ενέργεια με εκπληκτικά αποτελέσματα και ιδανικές στιγμές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο καλύτερος τρόπος για την κατάκτηση ενός ζωηρού και ευέλικτου Υδροχόου, ίσως είναι να τον αφήσεις να μιλάει ακατάπαυστα, σαν αυτό να είναι το προκαταρτικό παιχνίδι για να περάσει στα ενδότερα της ψυχής και του κορμιού. Είναι απρόβλεπτος λάτρης του πάθους και προτιμά να ενεργεί με το δικό του τρόπο, που είναι σίγουρος ότι δεν θα απογοητεύσει ποτέ το άλλο φύλο. Μπορείς να χαρείς και να απολαύσεις αξέχαστες στιγμές μαζί του, γιατί είναι εξαιρετικά εφευρετικός, επίμονος και αγαπητός στα λόγια και τις πράξεις του.

ΙΧΘΥΣ

Πολλές φορές μπορεί να μπερδέψει την αγάπη με τον πόθο και να το θεωρήσει ένα και το αυτό πράγμα, αλλά αυτό δεν είναι ελάττωμα, είναι ο τρόπος που τον κάνει να ονειρεύεται το τέλειο ταίρι που του εμπνέει συντροφικότητα και πάθος την ίδια στιγμή. Για αυτόν ακριβώς το λόγο ποντάρει να έχει μια μόνιμη σχέση με ένα άτομο που συνδυάζει και την ανταλλαγή αισθημάτων και παθιασμένα ένστικτα. Σκέψου μια αλυσίδα που αποτελείται από ενδιαφέρον, στοργή, πόθο, συμπάθεια και πάθος, που μπορεί να φέρει τρικυμία στην καρδιά σου.