Quantcast
Ο Ερμής στην Παρθένο ως τις 26 Αυγούστου 2022. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Ο Ερμής στην Παρθένο φέρνει μεθοδικότητα και τακτοποίηση!

Ο Ερμής στην Παρθένο ως τις 26 Αυγούστου 2022.

Στις 4 Αυγούστου ο Ερμής κάνει την εμφάνιση του στην Παρθένο και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 26 Αυγούστου 2022, θα υπάρξουν άμεσα επικοινωνιακά ανοίγματα, τα χαρακτηριστικά θα είναι αντίληψη, μεθοδικότητα, ανάγκη για οργάνωση και τακτοποίηση. Η σκέψη θα είναι αναλυτική, θα επεξεργαστούν πολύ καλά όλες οι πληροφορίες, στις περιπτώσεις που πρέπει να γίνει ανάληψη πρωτοβουλιών οι ενέργειες δεν θα είναι παρορμητικές, θα αναζητηθεί σταθερό έδαφος.

Αναλυτικές θα είναι οι συζητήσεις, οι πληροφορίες θα είναι κατατοπιστικές θα βοηθήσουν να παρθούν ουσιαστικές αποφάσεις. Ευνοούνται τα ταξίδια, οι μετακινήσεις, οι συναλλαγές, οι εμπορικές δοσοληψίες. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν τα επίμαχα ζητήματα, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα. Όσοι διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να πάρουν την απόφαση να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα, ίσως να γίνουν συζητήσεις περί δέσμευσης.

Πως ο Ερμής στην Παρθένο θα επηρεάζει τα 12 ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Έμφαση θα δώσετε στην πνευματική αλλά και σωματική σας τόνωση, το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στο πώς μπορείτε να καλυτερεύσετε τη φυσική σας κατάσταση για να μπορέσετε να αποδώσετε καλύτερα. Αντικειμενικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα εστιάσετε στη ρεαλιστική πλευρά των καταστάσεων, θα είστε σε θέση να κινηθείτε δυναμικά και να αποβάλετε τις αρνητικές σκέψεις. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης κινηθείτε μεθοδικά, ακολουθήστε πίστα τα πλάνα και το πρόγραμμά σας, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για επιδιώξεις και θετικά αποτελέσματα. Συντονίστε τις ενέργειές σας, προχωρήστε τα βήματα σας, η ανάληψη πρωτοβουλιών αν γίνει με σύνεση θα έχει θετική κατάληξη που θα σας βοηθήσει να βελτιωθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

 Ίσως να νιώσετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε, βασική σας επιθυμία θα είναι να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις που σας δημιουργούν άγχος. Ο τρόπος σκέψης σας θα είναι θετικός θα σας βοηθήσει να βρείτε τη συναισθηματική σας ισορροπία, έμφαση θα δώσετε στη διασκέδαση και στην ψυχαγωγία σας. Οι κοινωνικές επαφές θα σας βοηθήσουν να δικτυωθείτε και να διευρύνετε τους κύκλους των γνωριμιών σας, οι συνομιλίες με φιλικά σας άτομα θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο. Στον αισθηματικό τομέα ανοιχτή θα είναι η προοπτική επανασύνδεσης στην περίπτωση που υπάρχει απόσταση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές θα βρεθούν οι απαιτούμενες λύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ανάγκη σας θα είναι να πλαισιωθείτε από τα πρόσωπα που αγαπάτε και εμπιστεύεστε, ενδεχομένως το ενδιαφέρον σας να στραφεί προς τα οικογενειακά ή στα πολύ κοντινά σας άτομα. Προσπαθήστε να αποβάλετε την εσωστρέφεια, αν υπάρχει κάτι που σας προβληματίζει ή σας δημιουργεί ανασφάλειες κάντε το βήμα να το συζητήσετε με άτομα που νιώθετε πως μπορούν να σας κατανοήσουν και να σας συμπαρασταθούν. Απαραίτητο θα είναι να αποβάλλετε την εσωτερική ανησυχία και τους διχασμούς, ίσως να σας προβληματίσουν διλήμματα, θα είναι δύσκολο για εσάς να κατασταλάξετε και να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Αναλύστε πολύ καλά τα σχόλια και τις πληροφορίες που θα σας μεταφέρουν. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έκταση θα έχει η πνευματικότητα σας θα θελήσετε να ασχοληθείτε με το μορφωτικό σας επίπεδο, θα έχετε τη δυνατότητα να διευρύνετε τις γνώσεις και τις σπουδές σας. Βγάλτε στην επιφάνεια την πρακτική και οργανωτική πλευρά του χαρακτήρα σας, συντονίστε σχέδια και πλάνα. Σε επικοινωνιακό επίπεδο προσοχή στα σχόλια που θα κάνετε, συλλέξτε πληροφορίες, αναλύστε πολύ καλά οτιδήποτε σας μεταφέρουν, καλό θα είναι να αποφύγετε την αυστηρή ή παρορμητική κριτική. Θα είστε σε θέση να κατανοήσετε και να αντιληφθείτε με τον σωστό τρόπο, οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει, η αντίληψή σας θα είναι αιχμηρή. Δεν αποκλείεται να ασχοληθείτε με καινούργιες δραστηριότητες, θα υπάρξει άνοιγμα για κοινωνικές γνωριμίες, ενδιαφέρουσες θα είναι οι συζητήσεις που θα ανοίξετε.

ΛΕΩΝ

Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικής φύσης προσπαθήστε να συντονίσετε και να οργανώσετε τις ενέργειές σας. Θα υπάρξουν επικοινωνιακά ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για διεκπεραιώσεις και συμφωνίες. Βάλτε τάξη στο πορτοφόλι σας, εξισορροπήστε τα έσοδα με τα έξοδα, στην περίπτωση που έρθουν χρήματα στα χέρια σας προσπαθήστε να σκεφτείτε αποταμιευτικά ή επενδυτικά. Στις συζητήσεις αποφύγετε την ισχυρογνωμοσύνη και την προσκόλληση μόνο στις δικές σας απόψεις, απαραίτητο θα είναι να είστε σε θέση να αποδεχτείτε και τη γνώμη των άλλων. Στον αισθηματικό τομέα ενδεχομένως να προτιμήσετε τις απρόσωπες σχέσεις ίσως να μη θελήσετε να εμβαθύνετε συναισθηματικά. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι οξυδέρκεια, αιχμηρή αντίληψη, αναλυτική σκέψη, θα είστε σε θέση να κατανοήσετε και να ψυχολογήσετε σωστά. Συμβουλευτική θα είναι η διάθεση σας, στις συζητήσεις σας με φίλους και οικογενειακά άτομα θα έχετε τη διάθεση να καθοδηγήσετε δίνοντας συμβουλές και οδηγίες. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης διατυπώστε τις προτάσεις σας, θα βρείτε το απαιτούμενο ενδιαφέρον, θα έχετε τη δυνατότητα να επιχειρηματολογήσετε, να πείσετε, και να δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για εφαρμογή. Ευνοούνται οι παρουσιάσεις, οι αγορεύσεις, σε οτιδήποτε έχει να κάνει με διάλογο και προφορικό λόγο θα έχετε την ικανότητα να διαπρέψετε. Προσοχή στην προσκόλληση και στον συντηρητικό τρόπο σκέψης, προσπαθήστε να αποδεχτείτε τις προοδευτικές απόψεις και τις σύγχρονες αντιλήψεις.

hmerisies-tarw-problepseis-desktop-mina

hmerisies-tarw-problepseis-mobile

ΖΥΓΟΣ

Κάντε την προσπάθεια να κατασταλάξετε συναισθηματικά και να ισορροπήσετε σε ψυχολογικό επίπεδο, ενδεχομένως να μην λείψουν οι αρνητικές σκέψεις, ίσως να βγουν στην επιφάνεια υποσυνείδητα συμπλέγματα. Βρείτε την αυτοεκτίμηση σας, διατηρήστε ακμαία την αυτοπεποίθησή σας, δείξτε εμπιστοσύνη στις ικανότητες και στα ταλέντα σας, θα έχετε τη δυνατότητα να αποδείξετε την αξία σας. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, έμφαση θα δώσετε στη χαλάρωση και στη διασκέδαση, συναντήσεις και επαφές με φιλικά και οικογενειακά σας άτομα θα καταφέρουν να τονώσουν τις διαθέσεις σας. Αποφύγετε να δώσετε έκταση σε ονειροπολήσεις και φαντασιώσεις, απαραίτητο θα είναι να μπορείτε να αντιμετωπίσετε κατάματα την πραγματικότητα μόνο έτσι θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα υπάρξουν άμεσα επικοινωνιακά ανοίγματα, θα έχετε τη δυνατότητα να συνομιλήσετε να συναναστραφείτε και να κάνετε καινούργιες γνωριμίες. Ανάγκη σας θα είναι να βγείτε από την εσωτερική πίεση και το άγχος, οι συναναστροφές θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε, οι ανέμελες συζητήσεις θα καταφέρουν να σας αποφορτίσουν. Ένταση θα έχει ο συναισθηματικός σας κόσμος, θα νιώσετε την ανάγκη να βοηθήσετε και να προσφέρετε στα πρόσωπα που εμπιστεύεστε. Σε πρακτικό επίπεδο θα βάλετε σε τάξη τα πλάνα και τις βλέψεις σας, θα υπάρξει δυνατότητα για τακτοποίηση και εφαρμογή, αποφύγετε την αναβολή και την καθυστέρηση. Επεξεργαστείτε πολύ καλά τις πληροφορίες που θα λάβετε κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με αγοραπωλησίες και χρηματικά ποσά. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ρεαλιστικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας θα είστε σε θέση να βάλετε μπροστά τη λογική και να σκεφτείτε αντικειμενικά. Στον επαγγελματικό τομέα επικεντρωθείτε στην υλοποίηση και στην εφαρμογή, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για να προχωρήσετε σε πρακτικό επίπεδο τις βλέψεις και τα πλάνα σας. Αποφασιστικότητα θα σας διακρίνει, θα καταφέρετε να οργανωθείτε και να συντονίσετε τις ενέργειές σας η ανάγκη σας για σταθεροποίηση θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τις επιπόλαιες και παρορμητικές επιλογές. Προσοχή στην εργασιομανία καλό θα είναι να μη φορτώσετε το πρόγραμμά σας, η σωματική και πνευματική εξάντληση θα έχει επιπτώσεις στη συμπεριφορά σας. Δεν θα λείψουν οι τάσεις εσωστρέφειας, ίσως να αποφύγετε τις έντονες κοινωνικές επαφές. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα σας δοθεί η ευκαιρία να δικτυωθείτε σε κοινωνικό επίπεδο, θα υπάρξουν ανοίγματα για να συζητήσετε, ωστόσο ενδεχομένως να στραφείτε προς στην απρόσωπη επικοινωνία. Ίσως να μη θελήσετε να ανοιχτείτε σε προσωπικό επίπεδο, θα είναι δύσκολο για εσάς να εκμυστηρευτείτε και να εμπιστευτείτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Θα υπάρξει ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών, σε θέματα επαγγελματικής φύσης μελετήστε πολύ καλά όλα τα ενδεχόμενα θετικά και αρνητικά, αποφύγετε τα επιπόλαια ρίσκα και την υπεραισιοδοξία. Θα έχετε τη δυνατότητα να διευρύνετε το πνευματικό και μορφωτικό σας επίπεδο, ευνοούνται οι δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με την γνώση, την εμπειρία, και γενικότερα την πνευματικότητα σας. Δεν αποκλείεται να σας απασχολήσουν ιδεολογικά και δεοντολογικά ζητήματα, αποφύγετε την ισχυρογνωμοσύνη. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ευαίσθητη ίσως και ευάλωτη πλευρά της προσωπικότητας σας θα βγει στην επιφάνεια, προσοχή στις αρνητικές σκέψεις στις ανασφάλειες και στην έντονη εσωτερική ανησυχία. Στον αισθηματικό τομέα ανάγκη σας θα είναι να σταθεροποιηθείτε, οι ελεύθεροι θα αναζητήσετε μία σχέση που να μπορεί να σας προσφέρει ισορροπία και ασφάλεια. Όσοι διατηρείτε δεσμό δεν αποκλείεται να σκεφτείτε το ενδεχόμενο της δέσμευσης ή της συγκατοίκησης, σε ένα γενικότερο επίπεδο ανάγκη σας θα είναι να κατοχυρώσετε το πρόσωπο που έχετε δίπλα σας. Στις συζητήσεις σας προσπαθήστε να μιλήσετε ανοιχτά, για να υπάρξει συνεννόηση απαραίτητη θα είναι η σαφήνεια, αν τα λόγια σας είναι μπερδεμένα θα νιώσετε πως δεν μπορούν να σας κατανοήσουν ή να σας αποδεχτούν. 

ΙΧΘΥΣ

Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας προσωπικές, οικογενειακές και επαγγελματικές, θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση. Άμεσα θα είναι τα επικοινωνιακά ανοίγματα, θα έχετε τη δυνατότητα να συζητήσετε να αναλύσετε επίμαχα ζητήματα που σας αγχώνουν και να βρείτε τις απαιτούμενες λύσεις για να μπορέσετε να ηρεμήσετε ψυχολογικά. Ανοίγματα θα υπάρξουν και σε πνευματικό επίπεδο θα υπάρξει δυνατότητα για ταξίδια, σεμινάρια, και γενικότερα για δραστηριότητες που θα διευρύνουν τις γνώσεις σας. Διατηρήστε κοινωνική τη διάθεσή σας θα υπάρξουν συναναστροφές και συναντήσεις που θα σας βοηθήσουν να γνωριστείτε με καινούργια πρόσωπα και να συνομιλήσετε με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες.

problepsi-me-1-euro