Quantcast
Η Αφροδίτη στον Τοξότη ως 23 Ιανουαρίου 2024. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Η Αφροδίτη στον Τοξότη θα δημιουργήσει την ανάγκη για ανανέωση και περιπέτεια!

Η Αφροδίτη στον Τοξότη ως 23 Ιανουαρίου 2024.

Η Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 29 Δεκεμβρίου 2023 ως 23 Ιανουαρίου 2024, θα δημιουργήσει την ανάγκη για ανανέωση, για περιπέτεια και για αλλαγή. Τα επικοινωνιακά ανοίγματα θα φέρουν καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι απελευθερωμένες, τα λόγια θα είναι άνετα. Στις συναναστροφές το κλίμα θα είναι οικείο και ιδιαιτέρως φιλικό, οι συζητήσεις που θα ανοιχτούν θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν σε προσωπικό επίπεδο ανοίγοντας έναν καινούργιο ορίζοντα.

Οι ανεξάρτητοι χαρακτήρες δεν αποκλείεται να εστιάσουν στις περιστασιακές σχέσεις, ενδεχομένως να μην έχουν διάθεση για δεσμεύσεις και γενικότερα για πιεστικές επαφές. Τα συναισθήματα θα είναι αρκετά έντονα, κάποιοι θα καταφέρουν να ερωτευτούν, ο ενθουσιασμός θα είναι μεγάλος, ωστόσο δυσκολία θα υπάρξει σε αποφάσεις δεσμευτικές ή σε ενέργειες που θα έχουν μελλοντικό αντίκτυπο. Τα συμβάντα και η εξέλιξή τους θα έχουν ταχύτητα, φεύγει η διστακτικότητα, οι παρορμητικοί χαρακτήρες θα καταφέρουν να δράσουν γρήγορα.

Πως η Αφροδίτη στον Τοξότη θα επηρεάζει τα 12 ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη θα τονώσει την ανάγκη σας για ανανέωση, για περιπέτεια, θα θελήσετε να διασκεδάσετε να ταξιδέψετε και γενικότερα να τονώσετε τις συνθήκες της καθημερινότητας σας. Στον αισθηματικό τομέα πολύ πιθανή θα είναι η έναρξη μιας νέας σχέσης, με ελκυστικό τρόπο θα προσεγγίσετε και θα φλερτάρετε, θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε μία νέα ώθηση στην προσωπική σας ζωή. Ενισχυμένη θα είναι η ανάγκη σας για ελευθερία και ανεξαρτησία, θα βρείτε τρόπο να ξεγλιστρήσετε από οτιδήποτε σας δεσμεύει ή σας πιέζει. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αισιοδοξία αυτοπεποίθηση και απελευθερωμένη διάθεση. Κινηθείτε με τρόπο άμεσο, προσεγγίστε, εκδηλώστε τα συναισθήματά σας, θα καταφέρετε να φτάσετε στον στόχο σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλοι μου Ταύροι, η Αφροδίτη στον Τοξότη θα ενισχύσει την ανάγκη σας για καινούργιες γνωριμίες και συναναστροφές. Στην περίπτωση που διατηρείτε στην προσωπική σας ζωή μία σχέση που πλέον δεν σας ικανοποιεί, θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε μία νέα αρχή, ουσιαστικά θα αισθανθείτε πως αυτό που χρειάζεστε είναι ανανέωση και ενθουσιασμός. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να καταφέρετε να ερωτευτείτε, στην επιφάνεια θα βγει η παθιασμένη και αρκετά τολμηρή πλευρά της προσωπικότητας σας. Θα είστε σε θέση να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, ο τρόπος που θα φλερτάρετε και θα προσεγγίσετε θα είναι αρκετά ελκυστικός. Εσείς που διατηρείτε ήδη μία σταθερή σχέση θα καταφέρετε να ανανεώσετε τις συνθήκες του δεσμού σας, κάντε στο ταίρι σας τις προτάσεις σας, οι απαντήσεις που θα λάβετε θα είναι θετικές.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη θα σας βοηθήσει να δραστηριοποιηθείτε με στόχο να βγείτε από τη στασιμότητα. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αισιοδοξία, ανάγκη για ανανέωση και διαφοροποίηση, οι πράξεις σας θα είναι αρκετά τολμηρές και άμεσες. Θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή και να προχωρήσετε μπροστά κάνοντας μία καινούργια αρχή, δεν αποκλείεται να γνωρίσετε πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει. Αν κάποιοι από εσάς επιδιώκετε επανασύνδεση προσπαθήστε να κινηθείτε με ξεκάθαρες βλέψεις, τα μπερδεμένα αισθήματα ή λόγια δεν θα βοηθήσουν τα γεγονότα να τρέξουν με ταχύτητα. Αυτό που θα χρειαστεί από εσάς είναι να ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας τι θέλετε και ποιος ακριβώς είναι ο στόχος σας, μόνο έτσι θα μπορέσετε να ενεργήσετε άμεσα και αποτελεσματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη σας φέρνει καινούργιες ευκαιρίες και ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να διαφοροποιήσετε τις συνθήκες είτε της εργασίας σας, είτε της προσωπικής σας ζωής. Αν υπάρχουν καταστάσεις που σας δυσανασχετούν θα είστε σε θέση να τις χειριστείτε με αισιοδοξία και δυναμισμό, αυτό θα βοηθήσει να διαφοροποιήσετε τις συνθήκες και να δώσετε μία νέα ώθηση στην καθημερινότητά σας. Προσπαθήστε να εκφραστείτε και να δείξετε αυτό που αισθάνεστε, θα βρείτε συναισθηματική κατανόηση και αποδοχή. Θετική εξέλιξη θα έχουν οι σχέσεις προσωπικές και εργασιακές, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κινηθείτε με ξεκάθαρες βλέψεις. Στις περιπτώσεις που αμφιβάλετε συζητήσετε ανοιχτά, θα λάβετε απαντήσεις που θα σας βοηθήσουν να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. 

ΛΕΩΝ

Φίλοι μου Λέοντες, η Αφροδίτη στον Τοξότη θα βγάλει στην επιφάνεια την απελευθερωμένη και δυναμική πλευρά του χαρακτήρα σας, θα είστε σε θέση να προσεγγίσετε να φλερτάρετε και να διεκδικήσετε. Αισιόδοξες και ανέμελες θα είναι οι διαθέσεις σας, σε ορισμένες περιπτώσεις ενδεχομένως να θελήσετε να αποφύγετε τις δεσμεύσεις και τις πιέσεις. Ανάγκη σας θα είναι να βγείτε από τη ρουτίνα να δώσετε ένα καινούργιο νόημα στις καθημερινές σας επαφές, θα κυνηγήσετε την περιπέτεια, την αλλαγή και οτιδήποτε μπορεί να σας αναζωογονήσει. Φεύγει η αναστολή και η διστακτικότητα, ο τρόπος που θα προσεγγίσετε θα δημιουργήσει άνοιγμα για έναρξη νέας σχέσης. Δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε και να προβείτε σε ασυνήθιστες ενέργειες, κινηθείτε με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση, ωστόσο αποφύγετε τις υπερβολές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την εμφάνιση της Αφροδίτης στον Τοξότη έμφαση θα δώσετε στις οικογενειακές και προσωπικές σχέσεις. Σε ένα πρώτο επίπεδο αυτό που θα αναζητήσετε θα είναι σταθερότητα και συναισθηματική ισορροπία, δεν θα θελήσετε εντάσεις και αμφίρροπες καταστάσεις. Αν θέλετε να διαφοροποιήσετε συνθήκες που σας δυσανασχετούν κινηθείτε χαλαρά, εκφραστείτε ελεύθερα, μιλήστε ανοιχτά για τις επιθυμίες σας και τις βλέψεις σας. Άνοιγμα θα υπάρξει για να δώσετε λύσεις, για να αναδομήσετε τις σχέσεις σας, στην περίπτωση που είστε χωρισμένοι θα υπάρξει ευκαιρία για επανασύνδεση. Αν διατηρείτε σταθερή σχέση θα έχετε τη δυνατότητα να συνεννοηθείτε με το ταίρι σας, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αποφύγετε την εσωστρέφεια. Διατυπώστε με σαφήνεια αυτό που σκέφτεστε και επιθυμείτε θα δείτε πως το αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό.

hmerisies-problepseis-desktop-matsakos

hmerisies-problepseis-mobile-matsakos

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη θα βγάλει στην επιφάνεια την επικοινωνιακή πλευρά του χαρακτήρα σας, θα είστε σε θέση να μιλήσετε ανοιχτά, να πείσετε και να επηρεάσετε. Δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες, θα προσεγγίσετε με οικειότητα και απελευθερωμένη διάθεση, θα καταφέρετε να κερδίσετε τις συμπάθειες. Οξυδέρκεια και επιχειρηματολογία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, μιλήστε με σαφήνεια, διατυπώσετε τις προτάσεις σας, οι απαντήσεις που θα λάβετε θα είναι θετικές και θα σας ικανοποιήσουν. Θα βρείτε συναισθηματική και πρακτική υποστήριξη γι αυτό προχωρήστε τα βήματα σας, αποφύγετε την αναβολή και την καθυστέρηση. Η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να προχωρήσετε σε πρακτικό επίπεδο τις βλέψεις και τις επιθυμίες σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη σας φέρνει ανοίγματα οικονομικής και αισθηματικής φύσης. Συντονίστε τις ενέργειές σας, προχωρήστε τα βήματα σας, θα έχετε τη δυνατότητα να φτάσετε στο επιθυμητό σημείο. Δώστε έμφαση στις οικονομικές δοσοληψίες, κάντε το βήμα να τακτοποιήσετε λογαριασμούς και οφειλές. Στον αισθηματικό τομέα άνοιγμα θα υπάρξει για καινούργιες γνωριμίες, θα είστε σε θέση να προσεγγίσετε με τρόπο ελκυστικό, θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Θα υπάρξει δυνατότητα για μία νέα αρχή, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κινηθείτε άμεσα και να εκφραστείτε με σαφήνεια. Προσπαθήστε να βάλετε τις βλέψεις και τους στόχους σας σε πρακτική εφαρμογή θα δείτε πως θα υπάρξει δυνατότητα υλοποίησης, ο συντονισμός και η μεθοδικότητα θα φέρουν θετικά αποτελέσματα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σας, σας φέρνει καινούργια ανοίγματα, θα έχετε την ευκαιρία να ανανεωθείτε, να δώσετε ώθηση σε καταστάσεις που έμειναν στάσιμες ή που δεν είχαν τα αποτελέσματα που εσείς επιθυμούσατε. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο, ενδεχομένως να ερωτευτείτε και να προβείτε σε ασυνήθιστες ενέργειες. Απελευθερωμένες και δυναμικές θα είναι οι διαθέσεις σας, έντονη θα είναι η ανάγκη σας να αλλάξετε να διαφοροποιήσετε και να δώσετε μία καινούργια πνοή στην καθημερινότητά σας. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα καταφέρετε να κερδίσετε στις παρέες και γενικότερα στις συναναστροφές, ελκυστική και οικεία θα είναι η στάση σας, δεν αποκλείεται να γίνετε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Τα γεγονότα θα φέρουν ανοίγματα που θα σας ενθουσιάσουν, αποφύγετε τις υπερβολές, αξιοποιήστε τις καινούργιες γνωριμίες. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Τοξότη θα σας βοηθήσει να εστιάσετε στην αισιόδοξη πλευρά των καταστάσεων, θα νιώσετε την ανάγκη να προχωρήσετε τα βήματά σας και να αφήσετε πίσω σας παλιές απογοητευτικές ιστορίες. Άνοιγμα για μία νέα αρχή θα δοθεί σε εσάς τους απογοητευμένους, ουσιαστικά θα είστε σε θέση να διαγράψετε το παρελθόν και να κοιτάξετε μπροστά. Τα συμβάντα θα καταφέρουν να τονώσουν την ψυχολογία σας, ισορροπημένος και αισιόδοξος θα είναι ο εσωτερικός σας κόσμος, θα μπορέσετε να κινηθείτε με αμεσότητα χωρίς δισταγμούς. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια και τα πλάνα σας, κινηθείτε συντονισμένα, στις επαφές με τους τρίτους δείξτε κατανόηση και αποδοχή. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο ερχομός της Αφροδίτης στον Τοξότη θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον κοινωνικό και φιλικό σας κύκλο. Αυθόρμητες και οικίες θα είναι οι προσεγγίσεις σας, θα είστε σε θέση να κερδίσετε τις συμπάθειες, στις συνομιλίες σας με καινούργια πρόσωπα θα μπορέσετε να επηρεάσετε. Μιλήστε ανοιχτά για τις πεποιθήσεις σας, τεκμηριώστε επιχειρηματολογήστε, θα έχετε τη δυνατότητα να πείσετε. Στην επιφάνεια θα βγει η ανάγκη σας για κοινωνική δράση, αν θέλετε να εισχωρήσετε σε κάποιο συγκεκριμένο σύνολο ή σε μία ομάδα θα μπορέσετε να δράσετε συλλογικά και να υλοποιήσετε τους κοινούς σας στόχους. Σε θέματα εργασιακής φύσης θα έχετε τη δυνατότητα να αναδείξετε τα ταλέντα και τις δυνατότητες σας. Δεν θα λείψουν τα επαγγελματικά ανοίγματα, προσπαθήστε να κινηθείτε συντονισμένα και μεθοδικά.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Αφροδίτη στον Τοξότη σας καλεί να οργανώσετε τα βήματα σας και να στοχεύσετε, θα έχετε τη δυνατότητα να φτάσετε στο επιθυμητό σημείο αρκεί οι ενέργειές σας να είναι συντονισμένες και οι βλέψεις σας εφικτές. Τόσο σε θέματα αισθηματικής φύσης όσο και επαγγελματικής θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε μπροστά, θα μπορέσετε να αναδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Κινηθείτε με επαγγελματισμό και μέθοδο, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να δώσετε ώθηση στην καριέρα σας. Στην περίπτωση που ψάχνετε για καινούργια εργασία θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε κάτι ικανοποιητικό που θα είναι αντάξιο των δυνατοτήτων σας. Δημιουργικό θα είναι το πνεύμα σας, θα σας χαρακτηρίζει οξυδέρκεια και έμπνευση, σε ζητήματα οικονομικής φύσης σκεφτείτε επενδυτικά.

ekptwsh-mono-gia-simera