Quantcast
Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς στις 2 Μαρτίου 2022. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

H Νέα Σελήνη στους Ιχθείς ενισχύει τον συναισθηματισμό!

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς στις 2 Μαρτίου 2022.

Στις 2 Μαρτίου 2022 η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς θα ενισχύσει τον συναισθηματισμό, τα χαρακτηριστικά θα είναι συμπόνια ευαισθητοποίηση και συναισθηματική κατανόηση. Στους διαλόγους θα είναι εύκολη η εκδήλωση συναισθημάτων, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για ξεκαθαρίσματα, θα υπάρξει δυνατότητα να διαλυθούν οι αμφιβολίες, να βρεθούν λύσεις και να αναδιαμορφωθούν οι απόψεις.

Στον αισθηματικό τομέα οι καινούργιες γνωριμίες που θα προκύψουν θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν θετική έκταση, τα χαρακτηριστικά θα είναι ρομαντισμός, ευγένεια και συγκατάβαση.

Τα συμβάντα θα βοηθήσουν να βελτιωθούν οι σχέσεις όχι μόνο οι προσωπικές και οι οικογενειακές, αλλά και οι επαγγελματικές. Η συγκατάβαση θα βοηθήσει στο να αξιοποιηθούν οι συναδελφικές επαφές, μειωμένη θα είναι η διάθεση για ανταγωνισμούς και κόντρες. Οι ευάλωτοι χαρακτήρες θα πρέπει να κάνουν την προσπάθεια να τονώσουν την ψυχολογία τους, απαραίτητο θα είναι να αφήσουν στην άκρη την έντονη ανησυχία και να εστιάσουν στα ελπιδοφόρα συμβάντα.

Πως η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς θα επηρεάζει τα 12 ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στους Ιχθείς θα έχετε τη διάθεση να εκφραστείτε, να φανερώσετε τα συναισθήματά σας, ο τρόπος που θα προσεγγίσετε θα είναι ήρεμος και αρκετά ευγενικός. Τα συμβάντα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να αφήσετε στην άκρη την ένταση τους εγωισμούς και τις πεισματικές κόντρες, στις συζητήσεις που θα κάνετε θα μπορέσετε να μιλήσετε ανοιχτά, να συνεννοηθείτε και να λύσετε τις όποιες διαφορές υπάρχουν. Ηρεμεί ο συναισθηματικός σας κόσμος, θα μπορέσετε να βρείτε την εσωτερική σας γαλήνη, έμφαση θα δώσετε στην τόνωση της ψυχολογίας σας, αρκετά έντονη θα είναι η διαίσθησή σας. Οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει, σε συνδυασμό με την έντονη διαίσθηση σας θα μπορέσετε να ψυχολογήσετε και να δώσετε τις σωστές εξηγήσεις. Θα έχετε τη δυνατότητα για ένα νέο ξεκίνημα, δεν αποκλείεται να καταφέρετε να αναθεωρήσετε και να αλλάξετε απόψεις για θέματα που σας δημιουργούν αρνητισμό. Διαβάστε επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Κριό σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, θα έχετε τη δυνατότητα να συναναστραφείτε και να γνωριστείτε με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες. Μιλήστε και εκφραστείτε με αυθορμητισμό, θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε και να κερδίσετε θετικά σχόλια. Δεν αποκλείεται να βγει στην επιφάνεια ή κάπως αντισυμβατική πλευρά του χαρακτήρα σας, προσοχή στις υπερβολές και στις ακρότητες, προσπαθήστε να κινηθείτε μέσα σε λογικά όρια. Ανάγκη σας θα είναι να πρωτοτυπήσετε και να διαφοροποιήσετε τα δεδομένα, ενδεχομένως να ασχοληθείτε με νέες δραστηριότητες, ίσως οι επιλογές σας να είναι κάπως ασυνήθιστες. Ευνοϊκά θα είναι τα συμβάντα θα έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε συνθήκες που σας καταπιέζουν, ανάγκη σας θα είναι να κινηθείτε ανεξάρτητα χωρίς περιορισμούς. Διαβάστε επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ταύρο  σήμερα.
 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στους Ιχθείς θα έχετε την ανάγκη να οραματιστείτε, να ξεκινήσετε κάτι νέο, να βγείτε από το συνηθισμένο και το προκαθορισμένο. Στον επαγγελματικό σας τομέα αναδιοργανώστε τα πλάνα σας, βάλτε νέους στόχους, θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε σε πρακτικό επίπεδο. Θα προκύψουν δημιουργικά ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε νέες συνεργασίες, ίσως να ασχοληθείτε με ένα καινούργιο αντικείμενο εργασίας. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αποφασιστικότητα, ανάγκη για δραστηριοποίηση και αλλαγή, αν οι ενέργειές σας είναι συντονισμένες θα καταφέρετε να φτάσετε στο επιθυμητό σημείο. Οι νέες γνωριμίες που θα προκύψουν θα σας βοηθήσουν να τονώσετε την ψυχολογία σας, δώστε έμφαση στη διασκέδαση στο φλερτ και στη συναναστροφή, τα συμβάντα θα καταφέρουν να σας αναζωογονήσουν. Διαβάστε επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Δίδυμο σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη να σχηματίζεται στους Ιχθείς έμφαση θα δώσετε στη διασκέδαση σας, στην ψυχολογική σας τόνωση καθώς και στην πνευματική και σωματική σας χαλάρωση. Ανάγκη σας θα είναι να ξεκουραστείτε, να βγείτε από την έντονη ανησυχία, αρκετά αισιόδοξη και ρομαντική θα είναι η διάθεσή σας. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα, κάποιες νέες γνωριμίες που θα κάνετε δεν αποκλείεται να σας ωθήσουν στο να διαφοροποιήσετε τις πεποιθήσεις ή τις ιδεολογικές σας τοποθετήσεις. Απελευθερωμένος και θετικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα φιλοσοφήσετε τις καταστάσεις, δεν αποκλείεται να αλλάξετε άποψη για ένα συγκεκριμένο ζήτημα που σας δυσανασχετεί. Ξεκάθαρη και έντονη θα είναι η διαίσθηση σας, θα είστε σε θέση να αφουγκραστείτε, να κατανοήσετε, και να δώσετε τις σωστές εξηγήσεις. Διαβάστε επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Καρκίνο  σήμερα.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στους Ιχθείς θα σας δώσει τη δυνατότητα να διαγράψετε τα παλιά και να προχωρήσετε σε ένα νέο ξεκίνημα είτε αυτό έχει να κάνει με συναισθήματα, είτε με κάποιες ιδεολογικές τοποθετήσεις. Στον αισθηματικό τομέα στην περίπτωση που η σχέση που διατηρείτε δεν σας ικανοποιεί θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε ένα οριστικό τέλος και να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις που ρίχνουν την ψυχολογία σας. Δεν αποκλείεται να προκύψουν καινούργιες γνωριμίες, ίσως να σας ενθουσιάσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, τα συμβάντα θα σας δώσουν τη δύναμη να προχωρήσετε μπροστά και να αφήσετε πίσω σας το αρνητικό παρελθόν. Βγαίνετε από τοξικές σχέσεις, αφήνετε στην άκρη συντηρητικές απόψεις, θα είστε σε θέση να σκεφτείτε δυναμικά και απελευθερωμένα. Οι αποφάσεις που θα πάρετε θα καταφέρουν να δώσουν νέα έκταση στις σχέσεις και στις επαφές σας. Διαβάστε επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Λέων  σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη να σχηματίζεται στους Ιχθείς ανάγκη σας θα είναι να ηρεμήσετε και να εξισορροπήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να αναρωτηθείτε να συνειδητοποιήσετε και να βάλετε σε τάξη τα συναισθήματά σας. Ίσως να πάρετε την απόφαση να διαφοροποιήσετε κάποιες συγκεκριμένες σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές. Θα έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τις συνθήκες, άμεσα θα είναι τα ξεκαθαρίσματα που θα προκύψουν, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μιλήσετε ανοιχτά με ειλικρίνεια χωρίς υπεκφυγές. Προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε τις καταστάσεις, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συνεννόηση. Τα συμβάντα που θα προκύψουν θα είναι θετικά θα σας δώσουν τη δυνατότητα για μία νέα αρχή, θα καταφέρετε να αναθεωρήσετε συντηρητικές απόψεις και να βγείτε από την προσκόλληση. Διαβάστε επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Παρθένο  σήμερα.

ebdomadiaies-problepseis-desktop-basw

ebdomadiaies-problepseis-mobile-basw

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς θα σας βοηθήσει να εισχωρήσετε στον εσωτερικό σας κόσμο, θα ‘ρθείτε αντιμέτωποι με τα συναισθήματά σας θετικά ή αρνητικά, αυτό θα βοηθήσει στο να αναθεωρήσετε, να εξηγήσετε σωστά τις καταστάσεις, και να λύσετε τα εσωτερικά σας συμπλέγματα. Δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες και τα ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να δείτε από μία διαφορετική σκοπιά τις καταστάσεις τα πρόσωπα και τις σχέσεις, θα μπορέσετε να απομακρυνθείτε από άτομα που σας δυσανασχετούν. Στον αισθηματικό τομέα ίσως να σας ενθουσιάσει μία καινούργια γνωριμία, στο χέρι σας θα είναι να διαγράψετε τα παλιά και να προχωρήσετε μπροστά με αισιοδοξία. Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να απεγκλωβιστείτε και να βγείτε από τις κακές σχέσεις ή τις ανθυγιεινές συνήθειες, φροντίστε για την υγειά και την ψυχολογική σας τόνωση. Διαβάστε επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ζυγό  σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στους Ιχθείς θα σας δώσει τη δυνατότητα να διαμορφώσετε νέες απόψεις, θα είστε σε θέση να εισχωρήσετε στον συναισθηματικό σας κόσμο και να αποκτήσετε μία καινούργια κατεύθυνση. Στον αισθηματικό τομέα εσείς που διατηρείτε σχέση δεν αποκλείεται να αλλάξετε διαθέσεις και βλέψεις, με συγκατάβαση και ευαισθησία θα χειριστείτε το ταίρι σας, θα καταφέρετε να το ψυχολογήσετε σωστά και να προσφέρετε τη συμπαράσταση που χρειάζεται. Για τους ελεύθερους ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες, ίσως να σας ενθουσιάσει πρόσωπο που θα καταφέρει να κερδίσει και την καρδιά σας και την εμπιστοσύνη σας. Τα συμβάντα θα είναι ευνοϊκά θα έχετε τη δυνατότητα να διαγράψετε παλιές αρνητικές καταστάσεις, προχωρήστε μπροστά, διατηρήστε τον ερωτισμό και την αισιοδοξία σας. Διαβάστε επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Σκορπιό  σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Νέα Σελήνη να σχηματίζεται στους Ιχθείς έμφαση θα δώσετε στις προσωπικές και οικογενειακές σας σχέσεις, δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να ηρεμήσετε και να ξεκουραστείτε μέσα στον δικό σας προσωπικό χώρο. Στον αισθηματικό τομέα εσείς που διατηρείτε σχέση θα σταθεροποιηθείτε δίπλα στο ταίρι σας, θα μπορέσετε να κατανοήσετε και να εξηγήσετε με τον σωστό τρόπο τις καταστάσεις. Για τους χωρισμένους ανοιχτός θα είναι ο δρόμος της επανασύνδεσης, κάντε το βήμα να πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, εκφραστείτε και ανοιχτείτε χωρίς ενδοιασμούς. Για τους ελεύθερους δεν θα λείψουν οι γνωριμίες με πρόσωπα που θα κερδίσουν το ενδιαφέρον σας, θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε ένα νέο ξεκίνημα αφήνοντας πίσω σας παλιές τοξικές σχέσεις. Διαβάστε επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Τοξότη  σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς σας φέρνει ανοίγματα κυρίως σε κοινωνικό επίπεδο, θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, να αποκτήσετε νέους φίλους, προσπαθήστε να ανοιχτείτε συναισθηματικά, προσεγγίσετε με αυθορμητισμό θα καταφέρετε να κερδίσετε το ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη των τρίτων. Έκταση θα έχει η πνευματικότητα σας, δεν αποκλείεται να διαφοροποιήσετε το οπτικό σας πεδίο, ουσιαστικά θα διευρύνετε τις σκέψεις σας. Κάποιες γνωριμίες ή κάποια συμβάντα θα σας δώσουν το έναυσμα να βγείτε από τις συντηρητικές απόψεις, να σκεφτείτε με έναν πιο θετικό και απελευθερωμένο τρόπο, ίσως να διαφοροποιήσετε τις πεποιθήσεις ή τις ιδεολογικές σας τοποθετήσεις. Αφήνετε στην άκρη την προσκόλληση, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι συγκαταβατικότητα και αποδοχή, θα καταφέρετε να βγείτε από τα στερεότυπα που δεν σας αφήνουν να εξελιχθείτε. Διαβάστε επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Αιγόκερω  σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς έκταση θα δώσει στην πνευματικότητα σας, θα καταφέρετε να οραματιστείτε, να δώσετε μια νέα ώθηση στα σχέδια και στα πλάνα σας. Σε ψυχολογικό επίπεδο τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε, δεν θα λείψουν οι καινούργιες γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν. Στις παρέες σας οι ιδέες και γενικότερα ο τρόπος που θα μιλήσετε θα καταφέρουν να κερδίσουν τις εντυπώσεις. Δώστε έμφαση στην ψυχολογική σας ανανέωση, θα έχετε το έναυσμα να διαφοροποιήσετε την οπτική σας, να αφήσετε πίσω σας τις αρνητικές εμπειρίες και να προχωρήσετε μπροστά με πιο αισιόδοξη ίσως και πιο ριζοσπαστική διάθεση. Προσπαθήστε να εισχωρήσετε στο βάθος του εσωτερικού σας κόσμου, εσείς οι απογοητευμένοι ή ευάλωτοι θα καταφέρετε να ενισχύσετε την εσωτερική σας άμυνα. Διαβάστε επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Υδροχόο  σήμερα.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιό σας, βάθος θα έχει ο συναισθηματικός σας κόσμος, μεγάλη έκταση θα πάρει η φαντασία σας, θα είστε σε θέση να οραματιστείτε, να διαμορφώσετε την πραγματικότητα σας σύμφωνα με τις εσωτερικές σας τάσεις. Τα συμβάντα θα σας δώσουν τη δυνατότητα για ένα καινούργιο ξεκίνημα, στην περίπτωση που κατά την προηγούμενη περίοδο βιώσατε απογοητευτικές καταστάσεις τώρα θα μπορέσετε να ανανεωθείτε σε ψυχολογικό επίπεδο. Θα καταφέρετε να διαγράψετε τα παλιά και να βγάλετε από τη μνήμη σας σχέσεις ή καταστάσεις που σας πλήγωσαν. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να σας δοθεί η ευκαιρία για νέο ξεκίνημα, ίσως να ερωτευτείτε, θα είστε σε θέση να προσεγγίσετε αυθόρμητα. Βγάλτε στην επιφάνεια την συναισθηματική πλευρά της προσωπικότητάς σας, θα μπορέσετε να βρείτε την ανταπόκριση που αναζητάτε, εκφραστείτε αυθόρμητα αποβάλλοντας την άτοπη φοβία. Διαβάστε επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ιχθύ  σήμερα.

problepsi-me-1-euro