Quantcast
Καλές και κακές ημερομηνίες γάμου το 2022. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Κατάλληλες κι ακατάλληλες ημερομηνίες γάμου το 2022, από την Μελίνα Φώφη.

Καλές και κακές ημερομηνίες γάμου το 2022.

Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός λέει μια παροιμία, τύφλα να έχει ο πεθερός και ο οποιοσδήποτε κουβαλά την κάθε δυσοίωνη πρόληψη. Όμως επειδή όλα έχουν την ψυχολογική τους βάση, εάν σε ενδιαφέρει ο τρόπος που υπολογίζει η αστρολογία την επιλογή μιας κατάλληλης ημερομηνίας για να πραγματοποιηθεί η ένωση δύο ανθρώπων, παρακάτω δίνονται συνοπτικά και ενδεικτικά, ορισμένες πληροφορίες αστρολογικής προσέγγισης, για το ποιες περίοδοι, μπορούν να θεωρηθούν κατάλληλες ή ακατάλληλες για ημερομηνίες γάμου το 2022.

Πότε να παντρευτείτε το 2022;

Ας αρχίσουμε με τις εξαιρέσεις.

Καλό θα ήταν να αποφευχθούν οι περίοδοι των εκλείψεων και το 2022 θα έχουμε τις ακόλουθες:

 • 30 Απριλίου 2022: Μερική Έκλειψη Ηλίου μη ορατή. Πραγματοποιείται στις 10 μοίρες και 28’ του Ταύρου.
 • 16 Μαΐου 2022: Ολική  Έκλειψη Σελήνης. Πραγματοποιείται στην 25η μοίρα και 18’ του άξονα Σκορπιού Ταύρου.
 • 25 Οκτωβρίου 2022: Μερική έκλειψη Ηλίου. Πραγματοποιείται στη 2 μοίρα του Σκορπιού.
 • 8 Νοεμβρίου 2022: Ολική έκλειψη Σελήνης μη ορατή από την Ελλάδα. Πραγματοποιείται στη 16η μοίρα του Ταύρου Σκορπιού.

Στις φάσεις της Σελήνης επίσης δίνεται σημασία και ειδικότερα τις περιόδους της Νέας Σελήνης, εκεί δηλαδή που ο καθείς μπορεί να κάνει για τη ζωή του μια νέα αρχή.

Νέα Σελήνη το 2022 θα έχουμε:

 • 2 Ιανουαρίου, στο ζώδιο του Αιγόκερω.
 • 1 Φεβρουαρίου, στο ζώδιο του Υδροχόου.
 • 2 Μαρτίου, στο ζώδιο των Ιχθύων.
 • 1 Απριλίου, στο ζώδιο του Κριού.

➤ Στις 30 Απριλίου, η Νέα Σελήνη στο ζωδίου του Ταύρου, θεωρείται αποθαρρυντική γιατί πραγματοποιείται έκλειψη.

 • 30 Μαΐου, στο ζώδιο των Διδύμων.
 • 29 Ιουνίου στο ζώδιο του Καρκίνου.
 • 28 του Ιούλη, στο ζώδιο του Λέοντα.
 • 26 Αυγούστου, στο ζώδιο της Παρθένου.
 • 26 Σεπτεμβρίου, στο ζώδιο του Ζυγού.

➤ Στις 25 Οκτωβρίου η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού, θεωρείται αποθαρρυντική, γιατί πραγματοποιείται έκλειψη.

 • 24 Νοεμβρίου στο ζώδιο του Τοξότη.
 • 23 Δεκεμβρίου, στο ζώδιο του Αιγόκερου.

Υπάρχει και η οδηγία που μιλά για αποφυγή τέλεσης γάμου την Πανσέληνο. Όμως τι πιο ρομαντικό από το να ενώνεις τη ζωή σου, κάτω από ένα ολόγιομο καλοκαιρινό φεγγάρι επί παραδείγματι. Έτσι λοιπόν επειδή κατά την Πανσέληνο κλείνουν κύκλοι, μπορεί να ερμηνευτεί και σαν το κλείσιμο της παλιά σου ζωής και την αρχή μιας νέας, γεμάτης με ελπίδες και προσδοκίες, απόλυτης ευτυχίας.

Στο σημείο αυτό να σου πω, ότι η εύρεση καταλληλότερης ημερομηνίας γάμου για να γίνει αποκλειστικά και μόνο για σένα, προκύπτει από τη μελέτη του δικού σου αποκλειστικά αστρολογικού χάρτη και όχι από μια γενική ημερολογιακή αστρολογικά προσέγγιση.

Όμως πάμε να δούμε μαζί και ζωδιακά τι σημαίνει να κάνεις το γάμο σου σε κάθε ζώδιο αντίστοιχα. Παράλληλα, ανάλογα με το δικό σου ζώδιο, θα δεις ποιο μπορεί να είναι, περισσότερο κοντά με ότι φαντάστηκες γι αυτή τη σπουδαία στιγμή της ζωής σου.

ebdomadiaies-problepseis-desktop-basw

ebdomadiaies-problepseis-mobile-basw

➤ Αν επιλέξεις την Άνοιξη:

Από τις 20 Μαρτίου μέχρι και τις 19 Απριλίου, ο γάμος σου θα γίνει στο φλογερό ζώδιο του Κριού. Τότε επισημοποιείς μια σχέση που σε αυτή, δεν πρόκειται να βαρεθείς ποτέ, αφού η ένταση, η τόλμη και το πάθος θα είναι από τα βασικά της συστατικά.

Από τις 20 Απριλίου μέχρι και τις 21 Μαΐου, ο γάμος σου θα γίνει στο σταθερό ζώδιο του Ταύρου.  Τότε επισημοποιείς μία σχέση που σε αυτή, δε θα υπάρχουν πολλές αναταράξεις, ενώ θα διέπετε από σταθερότητα, οικονομική ασφάλεια και υλικές απολαύσεις.

➤ Αν επιλέξεις να γίνει ο γάμος σου ανάμεσα στο τέλος της Άνοιξης και τις αρχές του Καλοκαιριού:

Από τις 22 Μαΐου μέχρι και τις 20 Ιουνίου, ο γάμος σου θα γίνει στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων. Τότε επισημοποιείς μία σχέση, που θα μπορεί  ακόμα και τα δύσκολα, να τα ξεπερνά τουλάχιστον με χιούμορ, ενώ προσδίδει, πολύ καλή επικοινωνία μεταξύ συντρόφων.

Από τις 21 Ιουνίου μέχρι και τις 22 Ιουλίου, ο γάμος σου θα γίνει στο ζώδιο του Καρκίνου, το ζώδιο του σπιτιού, της οικογένειας και των πατροπαράδοτων παραδόσεων. Έτσι λοιπόν θεωρείται μία από τις καλύτερες περιόδους για να τελέσεις τους γάμους σου.

Από τις 23 Ιουλίου μέχρι και τις 22 Αυγούστου, ο γάμος σου θα γίνει στο ζώδιο του Λέοντα. Ένα ζώδιο που μιλά για λάμψη, δημιουργική διάθεση και πολλά παιδιά που χαρίζουν την ευτυχία. Μια σχέση που θα ζει αν μη τι άλλο μέσα στη μεγαλοπρέπεια και θα ξεχωρίζει.

*Αν επιλέξεις να γίνει ο γάμος σου τις τελευταίες ημέρες του Καλοκαιριού και του πρώτου διαστήματος του Φθινοπώρου:

Από τις 23 Αυγούστου και μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου, ο γάμος σου θα γίνει στο ζώδιο της Παρθένου. Επισημοποιείς μία σχέση που θα πατάει γερά στη γη και θα δημιουργήσεις σπουδαία πράγματα με το σύντροφό σου γιατί θα λειτουργεί άψογα σε πρακτικό επίπεδο.

Από τις 23 Σεπτεμβρίου και μέχρι τις 22 Οκτωβρίου, ο γάμος σου θα γίνει στο ζώδιο του Ζυγού. Επισημοποιείς μία σχέση, στο ζώδιο της συντροφικότητας της αρμονίας και του σεβασμού ανθρώπου από άνθρωπο, συστατικά που θα χαρακτηρίζουν τον έγγαμο βίο σου.

Από 23 Οκτωβρίου και μέχρι τις 22 Νοεμβρίου, ο γάμος σου θα ανήκει στο ζώδιο του Σκορπιού, ένα ζώδιο που υπόσχεται βαθιά αισθήματα και αιώνιο πάθος. Επισημοποιείς μία σχέση που θα διέπετε από σταθερότητα συναισθηματική κάλυψη αλλά και λίγη ζήλια που θα τη νοστιμίζει.

➤ Αν επιλέξεις να γίνει ο γάμος σου τις τελευταίες ημέρες του Φθινοπώρου και τις πρώτες του Χειμώνα:

Από 23 Νοεμβρίου και μέχρι τις 21 του Δεκέμβρη, ο γάμος σου θα ανήκει στο ζώδιο του Τοξότη. Μπορεί να μην θεωρηθείτε από τους πιο σπιτόγατους σα ζευγάρι, μαζί όμως θα περνάτε όμορφα, θα κάνετε πολλά ταξίδια, θα γνωρίσετε πολύ κόσμο και θα έχετε πάντα ανοιχτούς στη γνώση ορίζοντες.

Από τις 22 Δεκεμβρίου και μέχρι τις 19 Ιανουαρίου, ο γάμος σας θα ανήκει στο ζώδιο του Αιγόκερου. Μαζί με το σύντροφό σου, θα μπορέσετε να δημιουργήσετε αλλά και να χτίσετε σπουδαία πράγματα. Η εικόνα που θα βγάζετε προς τα έξω θα διέπετε από αξιοπρέπεια και σεβασμό.

Από τις 20 Ιανουαρίου και μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου, ο γάμος σου θα ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου. Θα είναι ένας αντισυμβατικός γάμος, οι φίλοι θα είναι παρόντες στην κοινή ζωή σας. Δύσκολα θα εμπλακούν με νουθεσίες και παρεμβάσεις, τα σόγια και οι συγγενείς στο δεσμό σας.

➤ Αν επιλέξεις να γίνει ο γάμος σου τις τελευταίες ημέρες του Χειμώνα και στις αρχές της Άνοιξης:

Από τις 19 Φεβρουαρίου και μέχρι τις 19 Μαρτίου, τότε ο γάμος σας θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων. Δεν πρόκειται ποτέ να λείψει η ρομαντική διάθεση και η φαντασία σε αυτή την επίσημη σχέση. Η τρυφερότητα και η συγκινήσεις μικρών ή μεγαλύτερων στιγμών ευτυχίας.

problepsi-me-1-euro