Quantcast
Ποιο είναι το ιδανικό ταίρι για κάθε ζώδιο; Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Ποιο είναι το ιδανικό ταίρι για κάθε ζώδιο;

Ποιο είναι το ιδανικό ταίρι για κάθε ζώδιο;

Σημαντικό ρόλο παίζει το ζώδιο στο οποίο ανήκει ο καθένας από εμάς, σχετικά με τις επιλογές μας ως προς το άλλο φύλο. Το ταίρι λοιπόν που θα επιλέξει κάποιος ναι μεν θα έχει άμεσο συσχετισμό με τα οικογενειακά του βιώματα και με τα μητρικά πρότυπα, ωστόσο ένας πολύ σημαντικός παράγοντας είναι ο ζωδιακός του χάρτης. Από το ποιο είδος σύντροφο μπορεί να εντυπωσιαστεί ένας άντρας ή μια γυναίκα έχει άμεση σχέση με το αν ανήκει σε ένα ζώδιο της φωτιάς, της γης, του αέρα ή του νερού και ανάλογα με την αστρολογική επιρροή καθορίζονται οι προτιμήσεις του. Πάμε να δούμε λοιπόν για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά τι είναι αυτό που περιμένει και αναζητά στην προσωπική του ζωή.

Πως είναι ο ιδανικός σύντροφος στο μυαλό κάθε ζωδίου και ποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχει;

ΚΡΙΟΣ

Στα ζώδια της φωτιάς ανήκει ο Κριός, ο ίδιος έχει δυναμικό χαρακτήρα, του αρέσει η ένταση και η έκρηξη, συνεπώς εντυπωσιάζεται συνήθως από μία προσωπικότητα δυναμική, δεν αποκλείεται και κάπως εξουσιαστική. Τον ιντριγκάρει η ένταση και ο ανταγωνισμός, βρίσκει ουσία στο να προσπαθεί να κυριαρχήσει. Το ιδανικό ταίρι λοιπόν είναι γι αυτόν μία προσωπικότητα ισχυρή με έντονο ερωτισμό και με διάθεση που να φανερώνει πως υπάρχει ετοιμότητα για όλα. Σαν χαρακτήρας του αρέσει να νιώθει κατακτητής και κυνηγός, βρίσκει ενδιαφέρον στα δύσκολα, έχει ανάγκη από ένα έντονο φλερτ με εκπλήξεις και απρόοπτα. Ένα συμβατικό και διστακτικό άτομο δεν ταιριάζει σε έναν Κριό, θέλει εντάσεις και καταστάσεις ιδιαιτέρως ζωηρές.

ΤΑΥΡΟΣ

Στα ζώδια της γης ανήκει ο Ταύρος, του αρέσουν τα γνωστά και τα πεπατημένα. Ταλαιπωρείται από ένα είδος συναισθηματικής προσκόλλησης στην προσωπικότητά της μητέρας του, συνεπώς αναζητάει δίπλα του ένα ταίρι που να το νιώθει ταιριαστό με αυτά που έχει συνηθίσει να νιώθει και να ζει. Ιδανικό ταίρι γι αυτόν είναι μία προσωπικότητα ήρεμη που να αγαπάει τη σταθερότητα, να μπορεί να του προσφέρει οικονομική ασφάλεια, και γενικότερα που να μπορεί να διαθέτει χρόνο γι αυτόν. Του αρέσει η αποκλειστικότητα, δεν αντέχει την ανασφάλεια και την αδιαφορία, βασική του ανάγκη είναι να μπορεί το ταίρι του να έχει την προσοχή του στραμμένη επάνω του. Ο Ταύρος αγαπάει το καλό φαγητό, επομένως απαραίτητο χαρακτηριστικό είναι το να ξέρει το ταίρι του να μαγειρεύει πολύ καλά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ανοιχτός και κοινωνικός είναι ο χαρακτήρας ενός Δίδυμου, κάτι ανάλογο θέλει να έχει και το ταίρι του. Του αρέσει η επικοινωνία, οι δημόσιες σχέσεις, εντυπωσιάζεται και έλκεται από προσωπικότητες που έχουν μία άνεση στον τρόπο που μιλάνε, που διαθέτουν χιούμορ, που είναι απελευθερωμένος ο λόγος τους, που δεν έχουν ταμπού και προσωπικές αναστολές. Ένας Δίδυμος θα νιώσει άνετα και ευχάριστα δίπλα σε ένα άτομο που μπορεί να ανοιχτεί κοινωνικά, να κάνει προτάσεις, να του ανανεώνει την καθημερινότητα. Σε καμία περίπτωση δεν θα μπορέσει να του τραβήξει την προσοχή ένα πρόσωπο διστακτικό και κλειστό. Συνήθως ερωτεύεται αεράτες προσωπικότητες που να αγαπάνε την αλλαγή και την ανανέωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος αγαπάει τα παραδοσιακά και τα συνηθισμένα, συνήθως έλκεται από τις γυναίκες που ξέρουν να φροντίζουν, να δείχνουν την αγάπη τους, να είναι ήρεμες, να έχουν έντονο το μητρικό ένστικτο. Είναι θετικοί στο θέμα της οικογένειας, έχουν ως στόχο τη δημιουργία οικογένειας, γι αυτό και έλκονται από γυναίκες που έχουνε αξίες, ηθικές αρχές, θέλουν να δεσμευτούν και να κατασταλάξουν. Ο Καρκίνος ανήκει στα ζώδια του νερού, είναι από τους χαρακτήρες που αναζητάνε το συναισθηματικό τους λιμάνι, επιλέγουν ένα ταίρι που να μπορεί να τους προσφέρει ισορροπία, συναισθηματική ασφάλεια, που να ξέρουν πως μπορούν να επενδύσουν συναισθηματικά και δεν ελλοχεύει στην πορεία κάποιος απρόοπτος κίνδυνος. Μία συνετή προσγειωμένη και νοικοκυρεμένη γυναίκα σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή ενός Καρκίνου, θα καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του.

ΛΕΩΝ

Συνήθως ένας Λέοντας δεν απορρίπτει το μητρικό του πρότυπο, θα κερδίσει την προσοχή και την εμπιστοσύνη του ένα άτομο που δείχνει πως τον θαυμάζει, τον εκτιμά, πώς μπορεί να τον έχει ως προτεραιότητα. Έχει ανάγκη τα κοπλιμέντα και τα καλά τα λόγια, όταν λοιπόν νιώσει πως μπορεί να κατακτήσει και να εντυπωσιάσει τότε θα προσκολληθεί σε αυτό το πρόσωπο, θα το προσεγγίσει απελευθερωμένα. Συνήθως απορρίπτει τις αντιδραστικές και πολύ δυναμικές ή εξουσιαστικές προσωπικότητες κι αυτό γιατί θέλει ο ίδιος να κυριαρχεί και να υπερτερεί. Ο ανταγωνισμός τον φθείρει και τον κουράζει ψυχολογικά. Το ιδανικό ταίρι για έναν Λέοντα είναι μία προσωπικότητα ήρεμη, οπωσδήποτε καλής και εντυπωσιακής εξωτερικής εμφάνισης, που να μπορεί να του ενισχύει την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το ιδανικό ταίρι για έναν Παρθένο είναι μία προσωπικότητα συνετή που να ξέρει τι θέλει, να έχει κατασταλαγμένες επιθυμίες, να είναι η στάση του νοικοκυρεμένη, να αγαπάει την τάξη την τακτοποίηση και κυρίως να ακολουθεί πιστά το πρόγραμμα του. Ο Παρθένος ανήκει στα ζώδια της γης, το έδαφος που πατάει θέλει να είναι προσγειωμένο, οι εκκρεμότητες τον αγχώνουν. Δεν αντέχει την ανασφάλεια και τη σύγχυση, γι’ αυτό επιλέγει χαρακτήρες που να μπορούν να ακολουθούν τον δικό του τρόπο ζωής και κυρίως να ακολουθούν τα πλάνα και τα προγράμματά του. Μία προσεγμένη κομψή και αρωματισμένη γυναίκα με σταθερό επάγγελμα σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή ενός Παρθένου, θα έχει τη διάθεση να την προσεγγίσει άμεσα ή έμμεσα.

ebdomadiaies-problepseis-desktop-basw

ebdomadiaies-problepseis-mobile-basw

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός ανήκει στα ζώδια του αέρα, είναι επικοινωνιακός, δίνει έμφαση στην εξωτερική εμφάνιση, στην εικόνα, γενικότερα έλκεται από προσωπικότητες εκλεπτυσμένες με στιλ και παρουσία που να μπορούν να τον εντυπωσιάζουν. Το ιδανικό ταίρι για έναν Ζυγό είναι μία προσωπικότητα κοινωνική με απελευθερωμένη διάθεση, με άνεση στην επικοινωνία που να μπορεί να ενσωματωθεί στις φιλικές του παρέες και στον οικογενειακό ή συγγενικό του κύκλο. Θα απορρίψει έναν χαρακτήρα κλειστό και απόμακρο, θα εντυπωσιαστεί από μία προσωπικότητα που έχει μεγάλο κοινωνικό κύκλο, έχει διασυνδέσεις, έχει ενδιαφέρουσες γνωριμίες και αγαπάει τη συντροφικότητα. Θέλει να δένεται με το ταίρι του ο Ζυγός, θα εντυπωσιαστεί από μία ελκυστική γυναίκα πού να διαθέτει αρκετό χρόνο γι αυτόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός αγαπάει το μυστήριο, την αναζήτηση και την εξερεύνηση, έλκεται και εντυπωσιάζεται από προσωπικότητες που έχουν κάτι να κρύψουν ή που φαντάζει σε εκείνον πως κάτι μυστήριο πλανάται. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία για έναν Σκορπιό είναι να μπορεί να αισθανθεί με ένταση και σε βάθος τον αισθησιασμό και την έλξη. Δίνει πολύ μεγάλη σημασία στον ερωτικό τομέα, ένα ιδανικό ταίρι για τον Σκορπιό είναι μία προσωπικότητα μυστήρια ελκυστική και ιδιαιτέρως ερωτική. Ταλαιπωρείται, αλλά ταυτοχρόνως εξιτάρεται από το συναίσθημα της ζήλιας, δεν αποκλείεται να ερωτευτεί παράφορα έναν σύντροφο που δεν μπορεί να ελέγξει και να οριοθετήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ιδανικό ταίρι για έναν Τοξότη είναι ένα άτομο που να αγαπάει την εξόρμηση, την περιπέτεια, να είναι κοινωνικοποιημένο, να μην διστάζει να ενσωματωθεί στις παρέες του και γενικότερα στις δραστηριότητές του. Ο Τοξότης θα ερωτευτεί έναν χαρακτήρα δυναμικό, αθλητικό, δραστήριο, να μπορεί να τον βγάζει από την καθιερωμένη ρουτίνα, να τον ανανεώνει, να του κάνει προτάσεις σχετικά με εξορμήσεις, εκδρομές, ταξίδια. Σε καμία περίπτωση δεν θα δεχτεί δίπλα του ένα άτομο νωχελικό, διστακτικό και αντικοινωνικό, θα εντυπωσιαστεί από μία προσωπικότητα που έχει πολλές δραστηριότητες, που ζει την καθημερινότητα με ενέργεια και με ορμή. Δεν αγαπάει την κλεισούρα ο Τοξότης, θέλει να βρίσκεται έξω με φίλους, θέλει να διασκεδάζει, επιλέγει πρόσωπα που να μπορεί μαζί τους να διασκεδάσει και να ψυχαγωγηθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το ιδανικό ταίρι για έναν Αιγόκερω είναι μία προσωπικότητα συνετή, σκεπτόμενη, σοβαρή, που να χαρακτηρίζεται από υπευθυνότητα, να έχει ένα σταθερό και κοινωνικά καταξιωμένο επάγγελμα. Γενικότερα ο Αιγόκερως που ανήκει στα ζώδια της γης αγαπάει τη σταθερότητα και τη σοβαρότητα, δεν του αρέσει η ανασφάλεια, δεν συμπαθεί τις αμφίδρομες καταστάσεις και σχέσεις. Έλκεται και εντυπωσιάζεται από μία προσωπικότητα με κύρος, με δύναμη, ίσως και με οικονομική ευρωστία. Δεν αποκλείεται να ερωτευτεί ένα πρόσωπο που ενδεχομένως να το νιώσει ανώτερο από αυτόν έστω και να μην είναι σε θέση ποτέ να το παραδεχτεί. Ο Αιγόκερως έχει ανάγκη δίπλα του ένα ταίρι που να μπορεί να επενδύσει συναισθηματικά ακόμα και να δημιουργήσει οικογένεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένας Υδροχόος έχει ανάγκη να ενεργεί και να δρα μέσα σε μία ομάδα, σε ένα κοινωνικό σύνολο και συχνά συσχετίζεται και εντυπωσιάζεται από πρόσωπα που δρουν μαζί με έναν κοινό στόχο. Εντυπωσιάζεται από άτομα που είναι κοινωνικά ευαισθητοποιημένα, αγωνίζονται, προσφέρουν, έχουν στόχο να αλλάξουν τα κοινωνικά δεδομένα, να διαφοροποιήσουν την ανθρωπότητα. Θα επιλέξει ένα ταίρι με όμοιες πεποιθήσεις, με κοινά ιδανικά, ουσιαστικά θέλει να ταιριάζει ιδεολογικά με το πρόσωπο που έχει δίπλα του, θέλει να υπάρχει μεταξύ τους αλληλοϋποστήριξη και συντροφικότητα, όχι μόνο σε αισθηματικό επίπεδο αλλά και σε κοινωνικό.

ΙΧΘΥΣ

Αρκετά ρομαντικός είναι ένας Ιχθύς, ονειρεύεται, οραματίζεται, φτιάχνει τα δικά του ιδανικά μέσα στη σκέψη του. Πάντα μέσα στη φαντασία του υπάρχει ένα ιδανικό ταίρι, το έχει πλάσει σύμφωνα με τις δικές του ευαισθησίες και τα δικά του πρότυπα. Το ιδανικό ταίρι για έναν Ιχθύ είναι ένα πρόσωπο συναισθηματικό που να μπορεί να κατανοήσει και να ψυχολογήσει σωστά, που να έχει διαίσθηση και ένστικτο, και κυρίως που να μπορεί να συμμεριστεί τις ιδιαιτερότητες που έχει ο χαρακτήρας του. Εντυπωσιάζεται και ερωτεύεται άτομα συναισθηματικά ευαίσθητα που να τον εμπιστεύονται και να μπορούν να του φανερώσουν τις αδυναμίες τους. Ο Ιχθύς θέλει να νιώθει με το ταίρι του άνεση, να μη φοβάται να ξεδιπλώσει τη φαντασία του, να μην έχει τον φόβο της απόρριψης.