Quantcast
Πόσο συνεπή είναι τα 12 ζώδια στο πρώτο ραντεβού; Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Πόσο συνεπή είναι τα ζώδια στο πρώτο ραντεβού; Από την Μελίνα Φώφη.

Πόσο συνεπή είναι τα 12 ζώδια στο πρώτο ραντεβού;

Και επιτέλους έφτασε η μέρα που θα του αποσπάσεις την πρόθεση να βγει μαζί σου σε ένα ραντεβού. Ανεξάρτητα από την έκβαση που θα έχει, πάντα υπάρχει η αγωνία αν θα έρθει στην ώρα του, αν είναι συνεπής, αν το έχει δει μαζί σου πιο χαλαρά κι αν ενώ αργήσει σε αρχίσει στις ανούσιες δικαιολογίες.

Το ποια στάση θα κρατήσει αυτό σίγουρα έχει να κάνει και με το ζωδιακό του χαρακτήρα. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός κι από κει θα φανεί ποια θα είναι η συνέχειά σας. Το αν ένας άνθρωπος είναι «Εγγλέζος» στα ραντεβού του είναι ανεξάρτητο απ' το αν είναι άντρας ή γυναίκα. Στο λέω γιατί οι γυναίκες συνήθως λέγεται πως αργούν, αφού έχουν να κάνουν μεγαλύτερη προετοιμασία. Όμως όπως σε όλα έτσι κι εδώ παντού υπάρχει ένας μύθος.

Ποια ζώδια καθυστερούν στα ραντεβού τους;

Ποιο ζώδιο θα έρθει στην ώρα του ραντεβού, ποιο θα καθυστερήσει, αν το έχει δει μαζί σου πιο χαλαρά κι αν ενώ αργήσει σε αρχίσει στις ανούσιες δικαιολογίες.

ΚΡΙΟΣ

Δεν είναι από εκείνους που θα φαν πολύ χρόνο κοιτώντας τον καθρέφτη τους για να ετοιμαστούν να πάνε στο ραντεβού τους. Συνήθως πάνε πρώτοι, σχετικά νωρίς κι είναι τόσο ανυπόμονοι, που θυμώνουν εάν αργήσει πολύ το πρόσωπο που περιμένουν. Δεν θα διστάσουν ακόμα και να το επιπλήξουν αν χρειαστεί, μα ευτυχώς δεν θα του το κρατήσουν για πολύ. Για να αργήσει ο ίδιος στο ραντεβού, μάλλον θα τον έχουν καθυστερήσει οι φίλοι του ή τα μέσα που δοκιμάζει να μετακινηθεί. Σπανίως τυχαίνει να ξεκινήσει καθυστερημένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν είναι από εκείνους που στήνουν τον άνθρωπο που τους περιμένει. Βέβαια αν δεν αγγαρέψει κάποιον να τον φέρει στο προκαθορισμένο μέρος, δε θα πάρει ταξί για να προλάβει μια τυχόν καθυστέρηση, γιατί έτσι θα ανεβάσει το κόστος ενός ραντεβού που τέλος πάντων, μπορεί να μην έχει την καλύτερη κατάληξη. Εξαρχής θα σκεφτεί το τι θα βγάλει από αυτή την προοπτική να βρεθεί μαζί σου κι είναι λιγάκι τσιγκουνάκος, τόσο στα χρήματα όσο και στα αισθήματα. Ίσως περάσει απ' το μυαλό του πως τελικά περνάει και μόνος του καλά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Είναι ένα από τα πιο ανυπόμονα πλάσματα και συνήθως είναι εκείνος που θα φτάσει πρώτος στο σημείο του ραντεβού σας. Στο διάστημα αυτό και να μην έχεις αργήσει θα σε πάρει να μάθει σε πιο στάδιο της διαδρομής βρίσκεσαι ή θα σου βρει τρόπους ώστε να μπορέσεις να έρθεις συντομότερα. Υπάρχουν όμως και οι περιπτώσεις να ξεχαστεί μιλώντας στο διαδίκτυο με τους φίλους του ή να έχει πιάσει τη συζήτηση και να αφήσει το χρόνο να πάει χαμένος. Θα απολαμβάνει τις αντιδράσεις σου και θα αναχαιτίσει το θυμό σου με το πνεύμα του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σίγουρα θα αργήσει λιγάκι στο ραντεβού σας επειδή κοιτάχτηκε παραπάνω στον καθρέφτη του, όμως την καθυστέρηση θα την οφείλει, γιατί θα έχει κοινοποιήσει την προοπτική της συνάντησής σας στη μαμά του, στον πατέρα του και σε όποιο κοντινό σόι του μπορεί να υπάρχει. Θα τους έχει αναλύσει το πώς σε βλέπει, το πώς γνωριστήκατε και αν είσαι η πάστα του ανθρώπου που θα μπορέσει τελικά να ανοίξει μαζί σου σπιτικό. Αν δε αργήσεις εσύ; Από την αρχή και με ευκολία θα το εκλάβει σαν αδιαφορία από μέρους σου κι ότι δε σε νοιάζει.

ΛΕΩΝ

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην αργήσει ακόμα και εσκεμμένα για να παρατείνει την ανυπομονησία σου αλλά και γιατί θέλει να κάνει πιο φαντασμαγορική την παρουσία του. Εξάλλου έτσι κάνουν οι πολυάσχολοι και επιτυχημένοι, που έτσι κι αλλιώς έτσι υπολογίζει τον εαυτό του. Πάντως και να αργήσει μην περιμένεις να σου ζητήσει ας πούμε συγνώμη, αφού κατά βάθος πάντα θα νιώθει ότι χάρη σου κάνει να βγει μαζί του. Εάν αργήσεις εσύ, όχι μόνο θα κάτσει να σε περιμένει μα θα το πιάσουν διάφορες ανασφάλειες για το τι φταίει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ε, ναι ιδού ένας Εγγλέζος στα ραντεβού του, αφού το να τηρεί ωράρια είναι κάτι σαν δεύτερη φύση του. Δεν θα πάει πολύ νωρίς στο ραντεβού του, θα πάει λίγο νωρίτερα και θα εκτιμήσει μετρώντας θετικά την πρόθεσή σου να φανείς κι εσύ αντίστοιχα με συνέπεια. Θα έχει φροντίσει να είναι άψογος παρουσιαστικά και θα σε προσέξει στην κάθε σου λεπτομέρεια για να δει εάν κάνεις κι εσύ το ίδιο. Δεν ανέχεται να συνοδεύει κάποιο πρόσωπο ατημέλητο, ενώ θα εκτιμήσει τον τρόπο που θα συμπεριφερθείς συνολικότερα στο πρώτο σας ραντεβού.

hmerisies-tarw-problepseis-desktop-mina

hmerisies-tarw-problepseis-mobile

ΖΥΓΟΣ

Μέχρι να αποφασίσει ένας Ζυγός τι θα βάλει, που θα πάτε, τι θα πείτε και τι επιδιώκει τελικά να προχωρήσει μαζί του, χρειάζεται άπειρο χρόνο. Τόσο που είναι σύνηθες να αργήσει και στο ραντεβού. Σημαντικό ρόλο παίζει και το τρακ βεβαίως που θα νιώθει, ειδικά εάν την πρωτοβουλία την είχες πάρει εσύ. Θα έχει σκεφτεί από πιο πριν το τι θα σου πει και θα προσπαθεί επί ματαίω να φανεί άνετος κι ανοιχτός σε κάθε προοπτική. Αν πάλι αργήσεις εσύ, διαθέτει τεράστια υπομονή να σε περιμένει αλλά μάλλον θα κρυώσει μέσα του τελικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όχι μόνο δεν αργεί στα ραντεβού του αλλά είναι ικανός να βρεθεί πιο νωρίς κοντά ή γύρω από το σημείο που θα συναντηθείτε, μόνο και μόνο για να σε παρατηρήσει πως είσαι και πως συμπεριφέρεσαι όταν είσαι μόνος ή μόνη. Κάποιες φορές επιστρατεύει γι αυτό και κάποιον έμπιστο φίλο του, ώστε να βγάλουν από κοινού συμπεράσματα για το ποιόν σου, μόνο απ' την εικόνα που θα προβάλλεις. Δε θα αργήσει πολύ να φανεί και θα σου ζητήσει ιπποτικά συγνώμη που άργησε έστω και λίγα λεπτά, ενώ από την αρχή θα σε έχει μαγνητίζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με έναν τέτοιο χαρακτήρα, μην περιμένεις ότι μπορεί το ραντεβού από την αρχή να πάει καλά. Δε θα ήταν μάλιστα απίθανο, να το ξεχάσει εντελώς, όχι γιατί μπορεί να αδιαφορεί για σένα, αλλά γιατί μπορεί να ξεχαστεί με τους φίλους του. Αν τελικά έρθει και δει το προσωπάκι σου συννεφιασμένο, έχει τον τρόπο το χιούμορ και την καπατσοσύνη, να φέρει τελικά τα πράγματα στην αρχική τους μορφή και να ξεχάσεις και ότι σε έστησε και να το πάτε πολύ πιο σύντομα ή πιο τολμηρά παρακάτω. Σίγουρα η συνάντησή σας θα κλείσει θετικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι σπάνιο έως και απίθανο να έχει ένα οποιοδήποτε ραντεβού και να φερθεί με ασυνέπεια. Θα είναι στην ώρα του και θα μετρήσει πολύ το πόσο συνεπής θα δείξεις κι εσύ. Βέβαια μια μικρή καθυστέρηση πάντοτε τη δικαιολογεί, ειδικά άμα δει μπροστά του το προσεγμένα εντυπωσιακό σου αποτέλεσμα. Μόνο εάν μιλήσουμε με εξαιρέσεις μπορεί να αργήσει κι αυτό γιατί μπορεί να τον καθυστερήσουν από το εργασιακό του περιβάλλον μα εάν τύχει κάτι τέτοιο θα σε ενημερώσει εγκαίρως με την απαραίτητη συγνώμη του εννοείται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εδώ πραγματικά έχει να κάνει με το πόσο σοβαρά θα πάρει εξαρχής το ραντεβού σας κι αν όντως θέλει να προχωρήσετε παρακάτω μαζί. Συνήθως τις προθέσεις του έχει έναν τρόπο να σου τις κρύβει, να είναι όπου θέλει τυπικός κι όπου δεν το επιθυμεί ασυνεπής. Πάντως ακόμα και αν μπλέξει με παρέες και φίλους, δε θα αργήσει πολύ να φανεί, αφού θα έχει μια πελώρια λαχτάρα να σε ανακαλύψει, να γνωρίσει τον τρόπο που κινείσαι πράττεις και σκέφτεσαι. Δεν θα παραξενευτεί καθόλου, εάν διαλέξεις μια εκκεντρική εμφάνιση ίσως να εντυπωσιαστεί.

ΙΧΘΥΕΣ

Εάν ψάχνεις για κάποιον να σου χαρίσει ένα άκρως ρομαντικό και παραμυθένιο ραντεβού, αυτός είναι ο Ιχθύς. Διαθέτει το πνεύμα και τη φαντασία να στο κάνει αξέχαστο. Βέβαια με την ώρα και το χρόνο γενικότερα δεν τα έχει και πολύ καλά, ούτε είναι και τόσο τυπικός στις επαφές του. Σε ορισμένες περιπτώσεις σαν αφηρημένος που είναι, δεν αποκλείεται να το ξεχάσει κι εντελώς, ενώ σε κάποιες άλλες ίσως σου πει έρχομαι κι αργήσει πολύ περισσότερο από το επιτρεπτό όριο ανοχής. Αν όμως αργήσεις εσύ, υπάρχει και η πιθανότητα να μην το καταλάβει.