Quantcast
Δίας τετράγωνο Πλούτωνας: Ανατροπές για 4 ζώδια 18/05-20/06/2023 Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Δίας τετράγωνο Πλούτωνας: Συγκλονιστικές αλλαγές κι ανατροπές γι' αυτά τα 4 ζώδια! Από την Μελίνα Φώφη.

Δίας τετράγωνο Πλούτωνας: Ανατροπές για 4 ζώδια 18/05-20/06/2023.

Το τετράγωνο Δία Πλούτωνα από 18 Μαΐου έως 20 Ιουνίου 2023 θα δοκιμάσει τις αντοχές τεσσάρων ζωδίων. Για παρασκηνιακά δρώμενα, συνομωσίες και παιχνίδια εξουσίας φέρνει το τετράγωνο του Δία από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα αυτή η τόσο βαριά όψη. Θα δοκιμαστούν οι αντοχές των Ταύρων, Σκορπιών, Λεόντων και Υδροχόων απέναντι σε ανθρώπους που διαθέτουν σκληρά ένστικτα και τάσεις επιβολής της γνώμης και των αποφάσεών τους. Ο φανατισμός προκαλεί αντιδράσεις και το απόλυτο οδηγεί σε αδιέξοδα.

Πολύ κοντά στην επιρροή αυτή θα βρεθούν επίσης Αιγόκεροι, Παρθένοι, Δίδυμοι και Ζυγοί γεννημένοι στις πρώτες 7 μέρες των ζωδίων τους.

Η όψη αυτή θα είναι έντονη και θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Ιουνίου, αφορά τις πρώτες 7 μοίρες των ζωδίων του «σταθερού σταυρού» αλλά και όλους όσους τυχαίνει να έχουν στο γενέθλιο χάρτη τους, ωροσκόπο μεσουράνημα, προσωπικούς πλανήτες ή άλλους σημαντικούς δείκτες στις μοίρες και στα συγκεκριμένα ζώδια.

Ποια ζώδια θα βιώσουν μεγάλες αλλαγές και τι να προσέξουν;

Πρωταγωνιστές του τετραγώνου θα είναι κυρίως οι:

Ταύροι

Ή του ύψους ή του βάθους θα είναι η πορεία των οικονομικών σας σε μια περίοδο που δύσκολα θα σας δώσει το αβαντάζ να προσβλέπετε στη βοήθεια άλλων ανθρώπων, κυρίως όσων τύχαινε να σας στηρίζουν ή να σας υποστηρίζουν μέχρι σήμερα. Οποιαδήποτε επενδυτική κίνηση εμπεριέχει ρίσκα που εκ των πραγμάτων δε γίνεται να μην πάρετε, οπότε αν η απόδοση των κινήσεών σας δεν πάει βάση των προσδοκιών σας, τουλάχιστον να έχετε προϋπολογίσει πόσα διατίθεστε να χάσετε. Τέλος επειδή εδώ μιλάμε για Πλουτώνια ενέργεια, δεν αποκλείεται απ' τη μια στιγμή στην άλλη να κερδίσετε αναπάντεχα χρήματα.

ebdomadiaies-problepseis-desktop-basw

ebdomadiaies-problepseis-mobile-basw

Σκορπιοί

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Πλούτωνας θα βρίσκεται σε όψη τετραγώνου με το Δία που βρίσκεται στο πολικό σας ζώδιο του Ταύρου ακριβώς απέναντί σας και δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνουν συγχορδία φωτογραφίζοντας τις σοβαρές σχέσεις και συνεργασίες σας. Οικογένεια ή καριέρα από τη μια μεριά και καλά κρυμμένα μυστικά από την άλλη φέρνουν στην επιφάνεια γεγονότα που χρειάζεται να λύσετε άπαξ και διαπαντός. Συζητήσεις με ανθρώπους εξουσίας σας βάζουν σε πειρασμούς και σας δίνουν τα κίνητρα να κινηθείτε υπογείως. Να θυμάστε ότι όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα στο τέλος τον τρώνε οι κότες.

Λέοντες

Προστατέψτε τα δημιουργικά και φιλόδοξα σχέδιά σας από ανθρώπους που μεταξύ σας υπάρχει κλίμα ανταγωνιστικό. Μην μπείτε στη διαδικασία να αναζητήσετε συμμάχους ανάμεσα σε πρόσωπα που σας κολακεύουν και σας υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια παινεύοντας με την πρώτη ευκαιρία τα δικά σας χαρίσματα και δεξιότητές σας. να σας εκμεταλλευτούν θα θελήσουν πατώντας στις αδυναμίες σας. Τέλος ο φτερωτός θεός σας στέλνει πλάσμα σαγηνευτικό με σκοπό να σας ξελογιάσει αν όχι να σας παραπλανήσει, σε μια εποχή που θα νιώθετε την ανάγκη να ερωτευτείτε για να ξανά βρείτε την έμπνευση σε πολλά.

Υδροχόοι

Τόλμη χρειάζεται για να αλλάξετε σελίδα στη ζωή σας και όχι διατήρηση με κάθε τρόπο της σταθερότητας σ αυτή. Όσο κι αν ακούγεται βαρύ, για σας η όψη του τετραγώνου μεταξύ Δίας από τον Ταύρο και Πλούτωνα απ' το ζώδιό σας, μιλά για αναπόφευκτους μηδενισμούς. Προκαλέστε τους γιατί θα συμβούν από μόνοι τους και θα σας φορτώσουν με αδιέξοδα και υπέρμετρες απογοητεύσεις. Μην προσπαθήσετε να επιβληθείτε σε ανθρώπους που συναισθηματικά ξέρετε ότι είναι του χεριού σας, γιατί ακόμα κι αυτοί μπορεί να λειτουργήσουν απορριπτικά απέναντί σας. Άλλωστε ήδη γνωρίζετε τι πρέπει να αλλάξετε.