Quantcast
Ουρανός σε αντίθεση με Άρη 11 – 20 Νοεμβρίου 2023. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Αντίθεση Άρη - Ουρανού: Σε ποιον τομέα κινδυνεύεις να δεχτείς κεραυνό εν αιθρία; Από την Μελίνα Φώφη.

Ουρανός σε αντίθεση με Άρη 11 – 20 Νοεμβρίου 2023.

Στους περίεργους καιρούς που ζούμε, ακόμα και τα πιο ακραία σενάρια είναι πιθανά να συμβούν από εκεί που δεν το περιμένεις. Κάτι τέτοιο λοιπόν φέρνει η όψη αντίθεσης, μεταξύ του στρατηγικά μυστικοπαθή πολεμόχαρου Άρη που την περίοδο αυτή βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού, με τον επαναστάτη με, ή χωρίς αιτία Ουρανό, που καταλύει τα δεδομένα που ξέραμε από το ζώδιο Ταύρου. Σε κοσμικό επίπεδο ήδη ζούμε τις τραγικές συνέπειες ενός πολέμου που έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις αλλά και σε προσωπικό, ξαφνικά και ακαριαία γεγονότα μπορούν να μας ανατρέψουν ξαφνικά και απροσδόκητα τη ροή της καθημερινότητάς μας.

Η ανατρεπτική αυτή όψη αντίθεσης μπορεί να φέρει καταστάσεις που χρειάζονται άμεση αντιμετώπιση, όπως το να βρεθούμε μπροστά σε ακραίες συμπεριφορές, να διαδραματιστούν  προβοκατόρικες ενέργειες στους χώρους που κινούμαστε εργαζόμαστε ή δραστηριοποιούμαστε, να δεχτούμε λεκτικές και όχι μόνο, αδικαιολόγητες επιθέσεις, να βρεθούμε μάρτυρες σε  χαοτικά γεγονότα.

Οι πρώτοι που επηρεάζονται είναι σίγουρα οι Σκορπιοί και οι Ταύροι αλλά και οι Λέοντες με τους Υδροχόους που ανήκουν στα σταθερά ζώδια. Το ίδιο και οι ωροσκόποι αυτών των ζωδίων που βρίσκονται μεταξύ της 19ης και 23ης μοίρας τους. Η όψη αυτή γίνεται ακριβείας το Σάββατο 11 Νοεμβρίου αλλά έχει ήδη ξεκινήσει η επιρροή της, ενώ με την ίδια ένταση, θα διαρκέσει ως τις 20 του μηνός.

Πως θα μας επηρεάσει ο Ουρανός σε αντίθεση με Άρη;

Πάμε να δούμε σε ποιον τομέα θα σε επηρεάσει ανάλογα με τον ωροσκόπο σου εάν φυσικά τον γνωρίζεις ή το ζώδιό σου.

Κριός και ωροσκόπος Κριός

Προνοητικότητα στα οικονομικά σου δείξε το διάστημα αυτό αγαπητέ φίλε Κριέ, αφού μπορεί να αντιμετωπίσεις ξαφνικές ζημιές και έξοδα μη αναμενόμενα, ικανά να πετάξουν τον οικονομικό σου προϋπολογισμό στον αέρα. Να θυμάσαι ότι μπορεί να νιώσεις οικονομική και υλική ανασφάλεια για ένα διάστημα, αυτό όμως δεν κρατάει για πάντα. Απλά συμβαίνει για να καταλάβεις ότι δεν πρέπει να ξεφεύγεις σε καταναλωτικές δαπάνες που πιθανόν να κάνεις για ψυχολογικούς λόγους και να κρατάς κάτι στην άκρη για μια ώρα ανάγκης. 

Ταύρος και ωροσκόπος Ταύρος

Ανήκεις στους πρωταγωνιστές της όψη αυτής φίλε Ταύρε αν και στα ξαφνικά και μη αναμενόμενα γεγονότα εδώ και καιρό, λογικά πρέπει να έχεις κάνει αντισώματα. Εκρηκτικό είναι το μείγμα των ημερών για τις σημαντικές σχέσεις σου, αφού σε κάποιες από αυτές, πραγματικά πρόκειται να δοκιμαστούν οι ισορροπίες τους. Μιλάμε για σχέσεις όπως ο γάμος σου, μια σπουδαία συνεργασία ετών, μια επαγγελματική σχέση που δεν κάνει να διαρραγεί. Στις πιέσεις που θα σου ασκήσουν, μπορεί να αντιδράσεις σκληρά και να δημιουργηθούν θέματα.

Δίδυμοι και ωροσκόπος Δίδυμοι

Συναισθηματικά είστε ευάλωτοι το διάστημα αυτό, φίλοι Δίδυμοι με αποτέλεσμα, λόγω των καταστάσεων που συμβαίνουν γύρω σας, να βγάζετε ψυχοσωματικά θέματα. Πόσο παραλογισμό να αντέξει κανείς; Πόσες πιέσεις μπορεί να δεχτεί πχ από το περιβάλλον της δουλειάς του, από την επιτακτική ανάγκη να καλυφθούν οι υποχρεώσεις του; Από τα μικρά ή μεγαλύτερα θεματάκια που μπορεί να αφορούν την υγεία του και την φυσική του κατάσταση. Ο οργανισμός σας εκπέμπει «s.o.s» καλώντας σας να αλλάξετε στο μυαλό σας προτεραιότητες.

Καρκίνος και ωροσκόπος Καρκίνος

Έρωτες περασμένοι και μη, πρόσωπα αγαπημένα, παιδιά εάν είστε γονείς, προβληματικές καταστάσεις από αποτυχημένες ερωτικές επιλογές, τέτοια θέματα δείχνει η αντίθεση Άρη-Ουρανού για σας φίλοι Καρκίνοι. Ζητήματα που όταν ξεσπούν, μοιάζουν να σας στερούν κάθε δημιουργική διάθεση, ενώ σας κάνουν για άλλη μια φορά να αντιμετωπίζετε επαναλαμβανόμενες καταστάσεις που γενικώς σας πληγώνουν, καθώς ίσως τυχαίνει, να υποστήκατε και στο παρελθόν. Σχέση στην κόψη του ξυραφιού αφού ο ερωτικός σας σύντροφος κάπου δεν είναι ξεκάθαρος.

Λέων και ωροσκόπος Λέοντας

Θα σε πιέσουν άνθρωποι και καταστάσεις φίλε Λέοντα σε τέτοιο βαθμό, που θα σε κάνουν να νιώσεις ορισμένες στιγμές, ακόμα και απόγνωση. Προβληματισμοί θα προέλθουν από το σημαντικό για σένα περιβάλλον του σπιτιού και της οικογένειας, καυγάδες και αντιλογίες από το πουθενά και έλλειψη κατανόησης. Έντονη επίσης θα είναι και η προδιάθεση να αντιμετωπίσεις, ένα κληρονομικής φύσεως θέμα, όπως ένα περιουσιακό στοιχείο που τυχαίνει να μοιράζεσαι με άλλους  οι οποίοι ίσως  προσπαθήσουν να καταπατήσουν τα δικά σου συμφέροντα.

miniaies-tarw-problepseis-desktop-loukia

miniaies-tarw-problepseis-mobile-loukia

Παρθένος και ωροσκόπος Παρθένος

Προσοχή στις μετακινήσεις σου να δείξεις όσο θα διαρκεί η αντίθεση Άρη-Ουρανού φίλε Παρθένε, ειδικά εάν οδηγείς, ή βιάζεσαι να πας στον προορισμό σου, αφού παραλήψεις αφηρημάδα και απροσεξίες το διάστημα αυτό πληρώνονται. Επίσης συναισθηματικά, επειδή έχεις να ακούσεις πάρα πολλά, δε θα είναι λίγες οι φορές που θα σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Για το λόγο αυτό, πρόσεξε σε παρακαλώ πολύ, το πώς μιλάς, ειδικά μέσα στο θυμό σου, το τι λες αλλά και σε ποιον το λες, αφού δεν αποκλείεται να παραποιηθεί παρακάτω.

Ζυγός και ωροσκόπος Ζυγός

Πολλά και ξαφνικά έξοδα μπορεί να σου βγάλει το διάστημα αυτό, υποχρεώσεις που όσο κι αν δεν το επιθυμείς, δε θα σου επιτραπεί να μην τις καλύψεις. Μπορεί να χρειαστεί να καλύψεις μια ανάγκη ενός δικού σου προσώπου που βρίσκεται σε στενότητα. Μπορεί να χρειαστεί να βάλεις το χέρι στην τσέπη για να ενισχύσεις την εικόνα σου προς τα έξω, ή το στάτους σου γενικότερα. Πιθανόν κάποιος φίλος σου για σοβαρότατο λόγο, να χρειαστεί την οικονομική σου στήριξη. Προσπάθησε όμως αυτόν τον καιρό να μη δανειστείς.

Σκορπιός και ωροσκόπος Σκορπιός

Με τον Άρη να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να δοκιμάζει πολλές φορές τα όριά σου, πρόσεξε πάρα πολύ το βαθμό που φέρνεις τον εαυτό σου στα όριά του. Ανάμεσα στα δύσκολα που έχεις μπροστά σου δεν αποκλείεται να έχεις και μία απότομη κάμψη της φυσικής σου κατάστασης. Έτσι ένα μικρό κρυολόγημα μπορεί να σε ρίξει κάτω, συναισθηματικά να νιώσεις ευάλωτος, ή να ξεφύγεις κάνοντας πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου με αποτέλεσμα να εξουθενωθείς για τα καλά. Μια απότομη αλλαγή σε αναγκάζει να αλλάξεις ρότα.

Τοξότης και ωροσκόπος Τοξότης

Μπορεί να μη βρίσκεσαι εσύ στο μάτι του κυκλώνα, με την αντίθεση του Άρη-Ουρανού, θα βρίσκονται όμως οι άνθρωποι που αγαπάς και νοιάζεσαι, ή πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητά σου και να επηρεαστεί σοβαρά η ψυχολογία σου από αυτό. Πιέσεις και έντονο στρες μπορεί να δεχτείς από το επαγγελματικό σου περιβάλλον σε μια εποχή που γενικά επικρατεί η ασυνεννοησία οπότε να χρειαστεί, εσύ να είσαι το άτομο που θα βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Μερικοί συνάδελφοί σου θα σε προκαλέσουν για τα καλά.

Αιγόκερως και ωροσκόπος Αιγόκερως

Μπορεί να δημιουργηθούν τέτοιες καταστάσεις σε χώρο που δραστηριοποιείσαι, που να σε απογοητεύσουν τόσο πολύ οι άνθρωποι εκεί, ώστε να αποχωρήσεις με αφορμή μιας παρεξήγησης. Θα σου είναι δύσκολο να ανεχτείς προσβλητικές συμπεριφορές, την ασέβεια μερικών και το θράσος άλλων, που έχουν την τάση με ευκολία να καρπώνονται τις δικές σου προσπάθειες. Προβληματικός επίσης θα είναι κι ο τομέας των ερώτων σου, αφού κινδυνεύεις να πέσεις πάλι σε προβληματικές σχέσεις που δε σε βγάζουν πουθενά.

Υδροχόος και ωροσκόπος Υδροχόος

Η δύσκολη αυτή αντίθεση μεταξύ Άρη-Ουρανού θα σου φέρει τις μέρες αυτές πάρα πολλά νεύρα και αρκετή υπερένταση, που μερικές φορές θα τη λες και αδικαιολόγητη. Σίγουρα η ανοχές και η αντοχές σου σε κάθε τι παράλογο που συναντάς σε επίπεδο καθημερινότητας, έχουν στερέψει, μα το να επαναστατείς σε μια κατάσταση που δεν αλλάζει, μοιάζει σαν να χτυπάς άδικα τη γροθιά στο μαχαίρι πράγμα που σε πληγώνει. Ο θυμός σου συσσωρεύεται και δεν αποκλείεται να προέρχεται από τον οικογενειακό, ή το επαγγελματικό χώρο. Ψυχραιμία.

Ιχθύς και ωροσκόπος Ιχθύς

Οι διάφορες αλλαγές που έχουν συμβεί στη ζωή σου πιθανόν να έχουν δοκιμάσει τις αντοχές σου, με αποτέλεσμα να στερείσαι υπομονής τις μέρες αυτές. Πιθανόν να ξεσπάς σε πρόσωπα δικά σου, χωρίς να σου δημιουργούν εκείνα τις πραγματικές αιτίες που πιέζεσαι. Μπορεί να χρειάζεσαι την υποστήριξή τους αλλά να μην έχεις φροντίσει να διορθώσεις τις σχέσεις σας στο παρελθόν, οπότε να βγαίνουν τα σπασμένα στη φόρα τώρα. Μήπως λοιπόν η όψη αυτή σταθεί σαν αφορμή να αλλάξεις νοοτροπία και οπτική γενικότερα;