Quantcast
Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 23 ως 29/5/2022. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 23 ως 29/5/2022.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 23 ως 29/5/2022.

Αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα 12 ζώδια. Μάθε τι θα συμβεί αυτή την εβδομάδα σε οικονομικό, επαγγελματικό και αισθηματικό επίπεδο.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 23 ως 29 Μαΐου 2022

Μπαίνουμε στην τελευταία εβδομάδα του Μάη αγαπητοί φίλοι, και από την Δευτέρα 23/5 δεσπόζουν το εξάγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα, και του Ήλιου με τον Δία, σηματοδοτώντας μια περίοδο, όπου μπορούν να βρεθούν λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν στην επαγγελματική και συναισθηματική μας καθημερινότητα, δεδομένου ότι οι προσπάθειες μας ευοδώνουν θετικούς καρπούς, ώστε να επιτευχθούν οι φιλοδοξίες και οι στόχοι μας με τον ευμενέστερο τρόπο.

Ο ανάδρομος Ερμής οπισθοχωρεί  την ίδια ημέρα στο ζώδιο του Ταύρου, προμηνύοντας πως ίσως υπάρξουν καθυστερήσεις και αναβολές στην επιτυχία των επαγγελματικών μας επιτευγμάτων, για αυτό ας αποφύγουμε τα πάσης φύσεως ρίσκα αν δεν βεβαιωθούμε πως οι επιλογές και οι αποφάσεις μας βασίζονται σε γερά θεμέλια και όχι σε πρόσκαιρες συγκυρίες που μπορούν να ανατραπούν.

24 Μαΐου και η πρώτη όψη που σχηματίζει ο ανάδρομος Ερμής, είναι το εξάγωνο με τον Άρη από το ζώδιο των Ιχθύων, μια πλανητική συγκυρία όπου μας χαρίζει ευλυγισία στον λόγο και στην επικοινωνία με τους συναδέλφους και τα προσφιλή μας άτομα. Τώρα μπορούμε να προσεγγίσουμε με αρμονία και χαρά τον ερωτικό σύντροφο ή μια καινούρια γνωριμία, όπως επίσης διαθέτουμε δυναμισμό και εποικοδομητικό παρορμητισμό στις τυχόν συζητήσεις και επαφές της καθημερινότητας.

Η Αφροδίτη από τον Κριό την ίδια ημέρα σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο, και θεωρείται μια όχι και τόσο σημαντική όψη, αλλά παράλληλα αρκετά βοηθητική ώστε να διαχωρίσουμε τη λογική και τον ρεαλισμό μας, από τα βαθιά μας αισθήματα, δίνοντας έτσι προτεραιότητα στα πρέπει και όχι τόσο στα θέλω και τα ουσιαστικά μας όνειρα.

Βρισκόμαστε στις 25 Μάη, όπου ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο που παραδοσιακά κυβερνά τον Κριό, χαρίζοντάς μας απλόχερα θάρρος, ενεργητικότητα, αποφασιστικότητα, αλλά και τις δυνατότητες να ρισκάρουμε για να επιτύχουμε τα σχέδια και τις επιδιώξεις μας, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Τώρα αγαπάμε την περιπέτεια και προσπαθούμε να εκπληρώσουμε στο ακέραιο, τις αισθησιακές και σεξουαλικές μας επιθυμίες.

Την ίδια ημέρα, το τρίγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Πλούτωνα, συμβάλλει στο να αποκτήσουμε διευρυμένη και αναλυτική σκέψη, έτσι ώστε να έχουμε την ικανότητα και τις δυνατότητες να επιλύουμε με τον καλύτερο και ωφελιμότερο τρόπο, τα προβλήματα και τις δυσκολίες της καθημερινότητας.

Παρασκευή 27 Μαΐου η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, μια ίσως αρκετά σκληρή και δύσκολη όψη, που δεν αποκλείεται να δημιουργήσει προβλήματα, φόβους και ανασφάλειες στην καθημερινότητά μας και αρνητικές εξελίξεις στα επιτεύγματα και τις φιλοδοξίες μας.

Μία μέρα μετά, στις 28 Μάη, ο πλανήτης της ομορφιάς, της αρμονίας και της ισορροπίας, περνάει σε ένα από τα δύο ζώδια που κυβερνά τον Ταύρο, κι από αυτή τη θέση η Αφροδίτη προμηνύει ευχάριστες, θετικές και ευοίωνες εξελίξεις για όσους επιδιώκουν σταθερότητα και σοβαρότητα στις συνεργασίες και τις διαπροσωπικές σχέσεις. Η συναισθηματική μας ζωή μοσχοβολά με τα αρώματα της σιγουριάς και της τρυφερότητας, της στοργής και της συντροφικότητας, της εμπιστοσύνης και της αφοσίωσης με τον άνθρωπο που αγαπάμε.

Κυριακή 29 Μαΐου, δεσπόζει η σύνοδος του Άρη με τον Δία στον Κριό, στέλνοντας μηνύματα δυναμισμού, ενεργητικότητας και αποτελεσματικότητας σε όλα τα σχέδια και τα μελλοντικά μας πλάνα, αλλά την ίδια στιγμή μπορεί να προκαλέσει εκρηκτικές αντιδράσεις στις διαπροσωπικές μας σχέσεις.

Διάβασε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις ΕΔΩ!

problepsi-me-1-euro