Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 30/11 ως 6/12/2020.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 30/11 ως 6/12/2020.

Αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 30 Νοεμβρίου ως 6 Δεκεμβρίου 2020. Μάθε τι θα συμβεί αυτή την εβδομάδα σε οικονομικό, επαγγελματικό και αισθηματικό επίπεδο.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 30/11 ως 6/12/2020

Η εβδομάδα ξεκινά φίλοι μου με την Πανσέληνο στον άξονα Διδύμων - Τοξότη, που η επίδραση της είναι αρκετά διαβρωτική και χαρακτηριστική γιατί φέρνει επεισοδιακές αλλαγές στις προσωπικές και στις επαγγελματικές μας επιδιώξεις αλλά και διαφωνίες στην συναισθηματική μας ζωή, πράγμα που μας κάνει περισσότερο ευάλωτους στην επικοινωνία με το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει.

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις εντάσεις και στις εκρήξεις με τους κοντινούς μας ανθρώπους, γιατί υπάρχει κίνδυνος διάσπασης στον ερωτικό μας δεσμό, αλλά και στις υπόλοιπες σχέσεις που επηρεάζουν την καθημερινότητά μας. Γενικότερα θα έλεγα ότι είναι μια κρίσιμη περίοδος αυτή η εβδομάδα, που παρ’ ότι δεν έχει δυσάρεστες πλανητικές όψεις, ωστόσο θα επικρατήσουν σύγχυση και μπερδέματα σε επίπεδο συνεννόησης και κατανόησης.

Το πέρασμα του Ερμή στο πύρινο ζώδιο του Τοξότη την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου μέχρι τις παραμονές των Χριστουγέννων περίπου, είναι μια θέση όχι και τόσο ευνοϊκή, γιατί μπορεί να γίνει λίγο σκληρός και να τονίσει τον παράλογο αυθορμητισμό μας, ενάντια στην διπλωματική μας επικοινωνία, με απλά λόγια είναι αυτό που λέει ο λαός «η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει», οπότε καλό είναι να προσέξουμε ιδιαίτερα τις κοντινές προσωπικές μας σχέσεις αλλά και την συναισθηματική μας καθημερινότητα.

Την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, μια πολύ όμορφη και άκρως θετική πλανητική συγκυρία, μας κάνει περισσότερο έξυπνους και ευέλικτους, για να πραγματοποιήσουμε τις προσωπικές αλλά και τις ερωτικές μας επιθυμίες, μας φέρνει πολύ κοντά με το ταίρι μας, και εμπλουτίζει τον αισθησιασμό και το πάθος μας για τον άνθρωπο που έχουμε στο πλευρό μας.

Διάβασε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις!