Quantcast
Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 26/9 ως 2/10/2022. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 26/9 ως 2/10/2022.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 26/9 ως 2/10/2022.

Αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα 12 ζώδια. Μάθε τι θα συμβεί αυτή την εβδομάδα σε οικονομικό, επαγγελματικό και αισθηματικό επίπεδο.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 26 Σεπτεμβρίου ως 2 Οκτωβρίου 2022

Τέσσερις συνολικά είναι οι κύριες σημαντικές όψεις που αρχίζει αυτή η εβδομάδα φίλοι μου, συγκεκριμένα την Δευτέρα 26 Σεπτέμβρη, δεσπόζει η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού, με συνολική επιρροή 14 ημέρες, κατά τη διάρκεια των οποίων μπορούμε να επενδύσουμε στις επαγγελματικές μας συνεργασίες, αλλά και στις διαπροσωπικές και συναισθηματικές μας σχέσεις και να εμβαθύνουμε ακόμα περισσότερο στη συνύπαρξη με τους άλλους, στην αρμονία και την ισορροπία στο δεσμό μας με τον ερωτικό σύντροφο. Ας κάνουμε λίγο υπομονή στην περίπτωση που επιθυμούμε ένα καινούριο ξεκίνημα που να αφορά όλους τους τομείς της ζωής μας, μέχρι να ορθοδρομήσει ο Ερμής και να σιγουρέψουμε τα θέλω και τις επιθυμίες μας.

Την ίδια ημέρα, η αντίθεση του Ήλιου με τον Δία, είναι μια πλανητική όψη που μπορεί να φέρει τύχη και ευκαιρίες για να επεκτείνουμε τις επαγγελματικές μας φιλοδοξίες και τους στόχους μας, ωστόσο την ίδια στιγμή χρειάζεται προσοχή, ώστε να επικοινωνούμε με τους άλλους γύρω μας δίχως φλύαρες, υπερβολικές και βιαστικές κινήσεις, έτσι ώστε να μην βρεθούμε χαμένοι από εκεί που κερδίζαμε την μία καθημερινή μάχη μετά την άλλη.

Η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη, είναι ακόμα μια πλανητική συγκυρία της Δευτέρας 26/9, που μας προσφέρει πιο άνετη επικοινωνία, πιο εκφραστικοί στα συναισθήματα μας προς τον άνθρωπο που μας συντροφεύει και πιο θετικοί στις κοινωνικές και διαπροσωπικές μας επαφές.

Τέλος την ίδια μέρα συμβαίνει το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, μία αστρολογική όψη όπου συμπληρώνει με θετικό πρόσημο τις συγκυρίες της ημέρας, δίνοντας μας την ευκαιρία να φέρουμε την ισορροπία και την γαλήνη στην ερωτική μας σχέση, μέσω του πάθους, του αισθησιασμού και των φλογερών στιγμών με το ταίρι μας. Είναι επίσης βοηθητική και εξ’ ίσου αρμονική για τις οικονομικές μας προσδοκίες και την επαγγελματική μας σταδιοδρομία.

Τρίτη 27 Σεπτέμβρη, σχηματίζεται το τρίγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Πλούτωνα, και εμείς μπορούμε να οργανώσουμε τώρα την καθημερινότητα μας και τις επιδιώξεις μας, με αναλυτική σκέψη εμβαθύνοντας έτσι στην ουσία των καταστάσεων που μας προβληματίζουν και όχι μόνο στην εικόνα που παρουσιάζεται μπροστά στα μάτια μας.

28 Σεπτεμβρίου, ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο και η επιρροή της συγκεκριμένης όψης είναι έντονα θετική και ευνοϊκή τόσο για τις επαγγελματικές μας δραστηριότητες, όσο και για την ερωτική μας ζωή, δεδομένου ότι προσηλωνόμαστε με ακρίβεια και σαφήνεια στους στόχους μας, προκειμένου να δρέψουμε την χαρά και την ευτυχία που δικαιούμαστε.

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο Ζυγό, (ένα από τα δύο ζώδια που κυβερνά) στις 29 Σεπτεμβρίου, μέχρι της 23 Οκτωβρίου, πράγμα που σημαίνει αστρολογικά, πως τώρα ευνοούνται οι επαφές, οι πάσης φύσεως συζητήσεις, οι συνεργασίες και οι επαγγελματικές συμφωνίες, μέσω μιας ειρηνικής και αρμονικής προσέγγισης προς τους ανθρώπους που μας περιβάλλουν, ενώ οι καινούριες γνωριμίες σε συναισθηματικό επίπεδο αγγίζουν τις ευαίσθητες χορδές των αδέσμευτων φίλων.

Το Σάββατο 1 Οκτωβρίου, η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Δία, είναι μια θετική όψη για να γίνουν καινούριες γνωριμίες και να αναζητήσουν οι αδέσμευτοι νέους παθιασμένους έρωτας, παράλληλα όμως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή δεδομένου ότι αισθανόμαστε αβέβαιοι και ταλαντευόμενοι για τις αποφάσεις και τις επιλογές μας και δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε σωστά αν μας αγαπά το ταίρι που μας συντροφεύει ή τι αισθανόμαστε εμείς για τον άνθρωπο που μας ενδιαφέρει.

2 Οκτώβρη, ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι τις 11/10, και μια σύντομη χρονική περίοδος αρχίζει, προκειμένου να επανέλθει η διαύγεια στις σκέψεις μας και η άρτια επικοινωνία στις συναλλαγές και στις συζητήσεις μας. Δεν χάνουμε την ψυχραιμία μας μπροστά σε καταστάσεις που μπορεί να μας αιφνιδιάσουν ακόμα και συναισθηματικά, γινόμαστε περισσότερο ορθολογιστές και ρεαλιστές, βρίσκοντας λύσεις στα διλήμματα της καθημερινότητας.

Διάβασε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις ΕΔΩ!

problepsi-me-1-euro