Quantcast
Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 17 ως 23/6/2024. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 17 ως 23/6/2024.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 17 ως 23/6/2024.

Αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα 12 ζώδια. Μάθε τι θα συμβεί αυτή την εβδομάδα σε οικονομικό, επαγγελματικό και αισθηματικό επίπεδο.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 17 ως 23 Ιουνίου 2024

Η ατμόσφαιρα αρχίζει να αλλάζει αγαπητοί φίλοι αυτήν την εβδομάδα, και το κλίμα γίνεται πιο βαρύ, πιο μουντό, πιο γκρίζο, δεδομένου ότι οι επόμενες ημέρες και κυρίως η Δευτέρα 17 Ιούνη, είναι πλούσιες σε αστρολογικές όψεις, που επηρεάζουν δυσαρμονικά τα περισσότερα ζώδια.

Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου στις 17 του μήνα, από όπου μας παροτρύνει να αναζητάμε την ησυχία, την τρυφερότητα, την προστασία, την ευγένεια, την γλυκύτητα και το στενό δέσιμο με τους αγαπημένους μας ανθρώπους, γιατί τώρα έχουμε σαν κίνητρο την συναισθηματική ασφάλεια και την ερωτική σιγουριά. Την ίδια μέρα και ο Ερμής συνεχίζει το ταξίδι του στον Καρκίνο και τον πρώτο λόγο αναλαμβάνουν οι ευαισθησίες και ο συναισθηματισμός μας, απέναντι στη λογική και τον ρεαλισμό. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία, να φέρουμε κοντά μας τους έμπιστους και δοκιμασμένους ανθρώπους που θεωρούμε οικογένεια μας, να ταξιδέψουμε σε μαγικούς, υδάτινους τόπους, να γαληνέψουμε την επικοινωνία μας με το πρόσωπο που συντροφεύει τα όνειρα μας.

Μια θετική όψη τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο φίλοι μου είναι η σύνοδος Ερμή - Αφροδίτης στον Καρκίνο, που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για υπέροχες, αισθησιακές στιγμές με τον ερωτικό σύντροφο. Ας εκφράσουμε μέσα από τα βάθη της ψυχής μας, τα πραγματικά μας αισθήματα στον άνθρωπο που αγαπάμε, ώστε να προκαλέσουμε την καθολική ολοκλήρωση που επιδιώκουμε.

Στις 17 Ιούνη επίσης, συμβαίνουν δύο τετράγωνα, του Ερμή και της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα αντίστοιχα, που μας κάνουν περισσότερο εύθραυστους και ευαίσθητους ως προς τις καταστάσεις που αντιμετωπίζουμε, προκαλείται σύγχυση, παρεξηγήσεις και μπερδέματα, με αποτέλεσμα να πληγωνόμαστε ευκολότερα κυρίως στην συναισθηματική μας ζωή. Το τετράγωνο του Ήλιου από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 20 Ιουνίου, είναι μια όψη που προκαλεί δυσφορία και ανησυχία, δυσαρέσκεια και σύγχυση, απογοητεύσεις λόγω λανθασμένων αποφάσεων και επιλογών και χρειάζεται να έχουμε τεταμένη την προσοχή μας στο παρασκήνιο που δημιουργείται γύρω μας.

Την ίδια ημέρα (20/6), ο Ήλιος περνάει την ίδια μέρα στο ζώδιο του Καρκίνου και έτσι έχουμε το θερινό ηλιοστάσιο και την μεγαλύτερη μέρα του χρόνου, ενώ ταυτόχρονα υποδεχόμαστε με χαρούμενη και ευχάριστη διάθεση το καλοκαίρι που τώρα αρχίζει. Την Παρασκευή 21 Ιουνίου, σχηματίζεται το ευοίωνο εξάγωνο μεταξύ του Ερμή από τον Καρκίνο, με τον Άρη στον Ταύρο, προσφέροντας μας εγρήγορση στις σκέψεις μας αλλά και στις πράξεις μας, ευστροφία στο μυαλό και έξυπνες ιδέες, αλλά και παρορμητική συμπεριφορά προς τους συνεργάτες και τα προσφιλή μας άτομα.

Τέλος το Σάββατο 22 Ιούνη, η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, μας προειδοποιεί πως πρέπει να περιμένουμε σημαντικές αλλαγές τόσο στην επαγγελματική μας καριέρα και στις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά μας, όσο και στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Όντας η Σελήνη στον Αιγόκερω, το βέβαιο είναι πως δεν μπορεί να εκφράσει τις συναισθηματικές της ιδιότητες, άρα καλούμαστε να πράξουμε και να λειτουργήσουμε, σύμφωνα με τη λογική, το ρεαλισμό και την πρακτικότητα μας.

Διάβασε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις ΕΔΩ!