Quantcast
Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 17 ως 23/5/2021. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 17 ως 23/5/2021.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 17 ως 23/5/2021.

Αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 17 ως 23 Μαΐου 2021. Μάθε τι θα συμβεί αυτή την εβδομάδα σε οικονομικό, επαγγελματικό και αισθηματικό επίπεδο.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 17 ως 23/5/2021

Πώς να μην θεωρείται μια εξαιρετική εβδομάδα φίλοι μου, από την στιγμή που την Δευτέρα 17 Μάη το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα σκορπίζει με το «καλημέρα» δύναμη, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση και είναι μια πλανητική συγκυρία που μπορεί να μας βοηθήσει να σταθεροποιήσουμε τις επαγγελματικές και τις κοινωνικές μας σχέσεις, να περιμένουμε κάτι πολύ όμορφο, σοβαρό και χαρούμενο στην προσωπική και συναισθηματική μας καθημερινότητα, να ελπίζουμε πως μπορούμε να μαγνητίσουμε ερωτικά ότι προσδοκά η καρδιά του καθένα από εμάς. Ευνοούνται οι καινούριες γνωριμίες και τα φλογερά φλερτ για τους αδέσμευτους, όπως επίσης τυχεροί είναι και οι μόνιμοι, δοκιμασμένοι δεσμοί που πατούν γερά στα πόδια τους.

Στις 20 Μαΐου και μέχρι τις 21 Ιουνίου, ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο των Διδύμων και είναι μια θέση όχι και τόσο ισχυρή, από τη στιγμή που ο πλανήτης δεν μπορεί να εφαρμόσει με άνεση όλες τις πρακτικές του λειτουργίες. Γινόμαστε περισσότερο επικοινωνιακοί, αλλά ο τρόπος που φερόμαστε στους άλλους γύρω μας μπορεί να γίνει υπεροπτικός ακόμα και ειρωνικός και αυτό μπορεί να σημαίνει πως όταν δυσκολεύουν τα πράγματα και οι καταστάσεις, δεν έχουμε την υπομονή να τα αντιμετωπίσουμε με σύνεση και αφοσίωση, αλλά διαθέτουμε την ευκολία στο να τραπούμε σε φυγή.

Την ίδια ημέρα το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο έρχεται να συμπληρώσει την πλανητική εύνοια, γιατί φουντώνει η διάθεσή μας να ταξιδέψουμε και να απελευθερωθούμε από την καταπίεση και αυτό το γεγονός ίσως γίνει απαίτηση προς τον εαυτό μας και προς τον άνθρωπο που αγαπάμε.

Υπάρχει η πιθανότητα να γίνουμε αρκετά υπερβολικοί και να χάσουμε το μέτρο με τη στάση και τη συμπεριφορά μας στις 21 Μάη με το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία, να μην εμπιστευτούμε με κλειστά μάτια και αυτιά τις προτροπές και τις συμβουλές κάποιες συναδέλφων ή φιλικών προσώπων, να υπολογίσουμε όλες τους αστάθμητους παράγοντες προκειμένου να ορκιστούμε κάτι σημαντικό στο ταίρι μας ή να υποσχεθούμε κάτι σημαντικό στη δουλειά μας ενώ γνωρίζουμε ήδη ότι δεν θα τα καταφέρουμε χωρίς ουσιαστική συνεργασία και σκληρή προσπάθεια.

23 Μαΐου και ο Ερμής κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, και χρειάζεται προσοχή για να μην ξεγελαστούμε από τα πρόσωπα του περιβάλλοντος μας, αλλά ταυτόχρονα και να μην προσπαθήσουμε να κοροϊδέψουμε τους ανθρώπους που μας στηρίζουν ή να μην πάρουμε ή δώσουμε υποσχέσεις που δεν θα κάνουμε πράξεις, και το αρνητικό αποτέλεσμα να γυρίσει σε βάρος μας.

Καλό είναι να προσέξουν περισσότερο τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς) στον τρόπο που θα κάνουν διαπραγματεύσεις, συζητήσεις και διαβουλεύσεις με τους συνεργάτες και τα προσφιλή τους άτομα, να μην ξεγελάσουν για να μην την πατήσουν, να μην δεχτούν ψεύτικους όρκους, να καλοεξετάσουν τις λεπτομέρειες πριν πάρουν σημαντικές αποφάσεις.

Κυριακή 23/5 και ο Κρόνος γυρίζει ανάδρομος στον Υδροχόο μέχρι τις αρχές του Οκτώβρη και αυτή η θέση σηματοδοτεί την βραδύτητα και την καθυστέρηση σε σημαντικά γεγονότα της ζωής μας που περιμένουμε να εξελιχθούν, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι θα ακυρωθούν. Ίσως χρειαστεί να επαναπροσδιορίσουμε τα θέματα που μας απασχολούν στην επαγγελματική μας καριέρα και στη συναισθηματική μας ζωή, να αποκτήσουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στις ικανότητες και τις δεξιότητές μας και να μην βιαστούμε να κάνουμε τις μελλοντικές μας επιλογές χωρίς να σταθμίσουμε και να ζυγίσουμε όλους τους παράγοντες της καθημερινότητας.

Επηρεάζει περισσότερο τα σταθερά ζώδια (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους) και προτρέπει να δουν με ρεαλιστικό τρόπο τους στόχους και τα σχέδιά τους για το μέλλον, να ψάχνουν μέσα από μια αρνητική έκβαση να βρουν τα θετικά στοιχεία, να έχουν καθαρό μυαλό και να ξέρουν τι θα δεχτούν και τι θα απορρίψουν, πού θα σκύψουν το κεφάλι και σε τι θα σηκώσουν το ανάστημά τους.

Διάβασε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις!

Ρίξε την Ταρώ