Quantcast
Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 29/11 ως 5/12/2021. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 29/11 ως 5/12/2021.

Αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα 12 ζώδια. Μάθε τι θα συμβεί αυτή την εβδομάδα σε οικονομικό, επαγγελματικό και αισθηματικό επίπεδο.

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 29 Νοεμβρίου ως 5 Δεκεμβρίου 2021

Οι τελευταίες ημέρες του Νοέμβρη αγαπητοί φίλοι, μας περιβάλλουν με θετικές και ευοίωνες όψεις, φέρνοντας μια ανάσα ανακούφισης για τα σχέδια και τις προσδοκίες μας.

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή με συνολική διάρκεια 4 ημέρες, αλλά και το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα που έχει ισχύ 14 ημέρες, την Δευτέρα 29/11, μας προσδίδουν πνευματική διαύγεια και έντονες σκέψεις, προκειμένου να υπάρχει αποτελεσματικότητα στην επικοινωνία μας με τους αγαπημένους μας ανθρώπους και τους συνεργάτες μας. Τώρα αισθανόμαστε την επιθυμία να πάρουμε αποφάσεις και να κάνουμε σημαντικές επιλογές για το μέλλον με πιο ευέλικτους και όχι τόσο μαχητικούς τρόπους, δεδομένου ότι διαθέτουμε αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία για τις πράξεις μας, τα ιδανικά μας, τις ιδέες και τα πιστεύω μας.

30 Νοεμβρίου και τα εξάγωνα του Ερμή με τον Κρόνο και της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, καταφέρνουν να μας αφήσουν μια ήπια και πιο γλυκιά γεύση για τον αντιφατικό και ανατρεπτικό Νοέμβρη, γιατί διαθέτουμε ρομαντική και τρυφερή διάθεση για τον ερωτικό σύντροφο, γιατί θέλουμε να προβάλλουμε τα καλλιτεχνικά μας ταλέντα και να μαγνητίσουμε τα άτομα που αγαπάμε, γιατί αισθανόμαστε την ανάγκη να ηρεμήσουμε, να ισορροπήσουμε και να χαλαρώσουμε τους εσωτερικούς μας ρυθμούς και να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας.

Τετάρτη 1 Δεκέμβρη και το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο αγαπητοί φίλοι, μας παρακινεί να εκφράσουμε τα θέλω μας και τις απόψεις μας με έναν πιο στρωτό και κατανοητό τρόπο στα πρόσωπα που μας περιβάλλουν, έτσι ώστε να λειτουργήσουμε με εντιμότητα, με μεθοδικότητα και με την εσωτερική μας δύναμη ακμαία και έτοιμη, προκειμένου να κερδίσουμε την κοινωνική καταξίωση που επιδιώκουμε.

Την ίδια ημέρα (1/12), ο Ποσειδώνας επιστρέφει στην ορθή του πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων όπου κυβερνά, και εμείς τώρα προσπαθούμε να ξεδιαλύνουμε το ψέμα από την αλήθεια, τα πραγματικά κίνητρα των ανθρώπων που συναναστρεφόμαστε σε σχέση με όσες πλάνες εικόνες είχαμε στο κοντινό παρελθόν. Γινόμαστε ευαίσθητοι και τρυφεροί με τον άνθρωπο που αγαπάμε, τώρα αναζητάμε τους συναισθηματικούς λόγους που μας δένουν με το ταίρι μας, αφήνοντας κατά μέρος την υλική μας ικανοποίηση.

Το αστρολογικό φαινόμενο της εβδομάδας φίλοι μου συμβαίνει στις 4 Δεκέμβρη, με τη Νέα Σελήνη και την παράλληλη ολική έκλειψη του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη και επηρεάζει τις εξελίξεις για συνολικά ένα μήνα (15 ημέρες πριν και άλλες τόσες μετά) και θεωρείται μια πλανητική συγκυρία που δημιουργεί διαταραχές, προβληματισμούς και αναταράξεις, αλλά και αρκετή απογοήτευση. Ας σκεφτούμε πως πλέον, πρέπει να κάνουμε βήματα μπροστά σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας, έχοντας ανοιχτό μυαλό και εικόνες για το μέλλον, αφού πρώτα έχουμε πάρει τις αποφάσεις μας και έχουμε κάνει τις επιλογές μας, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν φτάσει στα αυτιά μας και έχουν τραβήξει ιδιαίτερα την προσοχή μας.

Διάβασε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις ΕΔΩ!

problepsi-me-1-euro