Αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα 12 ζώδια. Μάθε τι θα συμβεί αυτή την εβδομάδα σε οικονομικό, επαγγελματικό και αισθηματικό επίπεδο.
Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 4 ως 10 Δεκεμβρίου 2023
Ιδιαίτερα σταθερές και παραγωγικές είναι οι ημέρες αυτής της βδομάδας φίλοι μου, με αρκετές εποικοδομητικές συζητήσεις να μας οδηγούν σε συμφωνίες και ωφέλιμες συνεργασίες, βασισμένες σε γερές και ατσάλινες βάσεις.
Την Δευτέρα 4 Δεκέμβρη, η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό μέχρι τα τέλη περίπου του μήνα και τα πράγματα αλλάζουν άρδην στην προσωπική και συναισθηματική μας ζωή. Τώρα υπάρχουν ζήλιες και πάθη, λόγω της διάθεσης για κτητικότητα, όπως υπάρχει επίσης και αποκλειστικότητα από και προς τον ερωτικό σύντροφο, μέχρι και συναδελφικές συζητήσεις, προκειμένου να τραβήξουμε το ενδιαφέρον και την προσοχή των ατόμων που έχουμε ήδη επενδύσει τη φιλία και τη συνεργασία μας. Δεν έχουμε ανάγκη από άτομα χωρίς αγνότητα και ειλικρίνεια, γιατί μπορούμε να ψάξουμε κάτω από την επιφάνεια των λέξεων και των πράξεων και να ανακαλύψουμε οποιοδήποτε ψέμα μπαίνει εμπόδιο στην ευτυχία μας.
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο στις 6 Δεκέμβρη, είναι ιδιαίτερα ευεργετικό και ευνοϊκό και βοηθά κυρίως την συναισθηματική μας ζωή. Μια εξισορροπητική όψη όπου συμβαίνει για να σταθεροποιήσει τις κεκτημένες καταστάσεις και τα μέχρι τώρα βιώματά μας, αλλά και τα πρόσωπα που υπάρχουν ήδη γύρω μας, να φέρει χαρά στις δεμένες και δοκιμασμένες σχέσεις και γαλήνη στην καθημερινότητα μας, αρκεί να ποντάρουμε στην ομοψυχία και την τρυφερότητα του δεσμού μας.
Ο Ερμής με τον Δία σχηματίζουν ένα υπέροχο τρίγωνο, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, που ευνοεί την επικοινωνία μας με τους άλλους, ενώ οι ευχάριστες ειδήσεις από φίλους, συνεργάτες και γνωστούς, τραβούν το ενδιαφέρον μας. Μπορούμε να κάνουμε εξαιρετικές δοσοληψίες, να δώσουμε μια συνέντευξη για νέα δουλειά, να είμαστε γενναιόδωροι στις πράξεις και τα αισθήματα μας.
Η εβδομάδα ολοκληρώνεται πλανητικά με την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Δία την Κυριακή 10 Δεκέμβρη φίλοι μου, και είναι αφ’ ενός μεν μια θετική όψη για να γίνουν καινούριες γνωριμίες και να αναζητήσουν οι αδέσμευτοι νέους παθιασμένους έρωτες, αφ’ ετέρου όμως, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή δεδομένου ότι αισθανόμαστε αβέβαιοι και ταλαντευόμενοι για τις αποφάσεις και τις επιλογές μας και δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε σωστά αν μας αγαπά πραγματικά το ταίρι που μας συντροφεύει ή τι αισθανόμαστε εμείς για τον άνθρωπο που μας ενδιαφέρει.