Quantcast
Ο Ερμής στον Τοξότη από τις 1 Δεκεμβρίου 2020. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Ο Ερμής στον Τοξότη φέρνει αισιοδοξία και ανάγκη για συναναστροφές!

Ο Ερμής στον Τοξότη από τις 1 Δεκεμβρίου 2020.

Η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη φέρνει αισιοδοξία, ανάγκη για συναναστροφές και για κοινωνικοποίηση. Τα χαρακτηριστικά θα είναι απελευθερωμένη σκέψη, παρορμητικότητα, δεν αποκλείεται σε ορισμένες περιπτώσεις οι απόψεις να εκφραστούν με στόμφο ίσως και με ορμή. Έκταση θα δοθεί στην πνευματικότητα, άνοιγμα θα υπάρξει για σπουδές, για μορφωτικά σεμινάρια, γενικότερα για οτιδήποτε έχει να κάνει με την μάθηση και τη γνώση. Οι συζητήσεις θα είναι αρκετά εποικοδομητικές και δημιουργικές, θα υπάρξει ανταλλαγή ιδεών, θα ακουστούν απόψεις πρωτοποριακές.

Δεν θα λείψουν οι φιλοσοφικές συζητήσεις αυτό θα βοηθήσει στο να διαφοροποιηθεί η οπτική και ο τρόπος σκέψης. Τόσο σε κοινωνικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό θα υπάρξουν αρκετές συναντήσεις και επαφές, συζητήσεις θα γίνουν γύρω από θέματα όχι μόνο παροντικά αλλά και μελλοντικά. Για να υπάρξει δυνατότητα συνεννόησης και ομαλής εξέλιξης θα πρέπει να οριοθετηθεί ο ενθουσιασμός και η ανάγκη για επιρροή, απαραίτητη θα είναι η αυτοσυγκράτηση και η συγκατάβαση.

Πως ο Ερμής στον Τοξότη θα επηρεάζει τα 12 ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Ο ερχομός του Ερμή στον Τοξότη θα σας βοηθήσει να μιλήσετε απελευθερωμένα, θα έχετε την ανάγκη να επηρεάσετε και να πείσετε. Αρκετές θα είναι οι συναναστροφές και οι επαφές επαγγελματικές οικογενειακές ή κοινωνικές. Θα έχετε τη δυνατότητα να γνωριστείτε με καινούργια πρόσωπα, θα συναναστραφείτε με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στον έντονο ενθουσιασμό και γενικότερα στον τρόπο που θα εκφραστείτε και θα διατυπώσετε τις ιδέες ή τις προτάσεις σας. Προσπαθήστε να μιλήσετε με χαλαρότητα, αποφύγετε τον δογματικό στόμφο, θα χρειαστεί να δείξετε αποδοχή και συγκατάβαση στις απόψεις των τρίτων. Στις περιπτώσεις που έχετε να αντιμετωπίσετε συντηρητικές προσωπικότητες και υπάρξουν διαφωνίες καλό θα είναι να χειριστείτε την κατάσταση με αυτοσυγκράτηση, η παθιασμένη αντιμετώπιση θα φέρει ένταση στους διαλόγους σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ερμή να εισέρχεται στον Τοξότη ενδεχομένως να μην είστε σε θέση να συζητήσετε ανοιχτά για κάποια προσωπικά σας ζητήματα ή για θέματα που αφορούν την οικονομική σας κατάσταση. Σε ένα γενικό επίπεδο θα νιώσετε την ανάγκη να κρατήσετε μυστικά, δεν θα θελήσετε συζητήσεις ή σχόλια γύρω από την ιδιωτική σας ζωή. Προσπαθήστε να αποφύγετε την μυστικοπάθεια και την συναισθηματική απομόνωση, μιλήστε ανοιχτά στα πρόσωπα που εμπιστεύεστε, θα καταφέρετε να βρείτε την αποδοχή και την κατανόηση που αναζητάτε. Δεν θα λείψουν οι πληροφορίες και γενικότερα τα ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να δώσετε έκταση στην πνευματικότητα σας. Ασχοληθείτε με τη μόρφωση και τις σπουδές σας, θα έχετε τη δυνατότητα να επεκταθείτε σε μορφωτικό επίπεδο. Ενημερωθείτε και αναλύστε πολύ καλά όλες τις πληροφορίες που θα λάβετε. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το πέρασμα του Ερμή στον Τοξότη θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, θα υπάρξουν γνωριμίες συναναστροφές και συζητήσεις που θα ανοίξουν έναν καινούργιο ορίζοντα τόσο σε φιλικό επίπεδο, όσο και σε επαγγελματικό. Δεν αποκλείεται να σας συστήσουν με πρόσωπο που η φιλία σας μπορεί να πάρει έκταση και να βοηθηθείτε και σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα είστε σε θέση να εκφραστείτε απελευθερωμένα και με σαφήνεια, θα έχετε τη δυνατότητα να πείσετε και να επιδράσετε στον τρόπο σκέψης των συνομιλητών σας. Στις περιπτώσεις που εκπροσωπείτε μία εταιρεία ή μία ιδέα θα τα πάτε πολύ καλά, θα μιλήσετε με τρόπο που θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Δεν αποκλείεται να μεσολαβήσετε για να δημιουργηθούν καινούργιες συνεργασίες ή νέες φιλίες. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη σας καλεί να δώσετε μεγάλη σημασία στις πληροφορίες, στις ειδήσεις, καθώς και στις συζητήσεις που θα ανοίξετε κυρίως με άτομα που έχουν να κάνουν με το επάγγελμα και την εργασία σας. Στις περιπτώσεις που αναλάβετε ρίσκα θα πρέπει να αναλύσετε πολύ καλά όλα τα ενδεχόμενα θετικά και αρνητικά, αναγκαίο θα είναι να αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις. Εσείς που ψάχνετε για καινούργια εργασία θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε μία δουλειά ανάλογη με τα προσόντα σας, θα καταφέρετε να αναδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας.  Θα είστε αρκετά ευρηματικοί και παρατηρητικοί, θα καταφέρετε να διαλευκάνετε, να βρείτε λύσεις, και να διορθώσετε καταστάσεις που κατά την προηγούμενη περίοδο δημιούργησαν δύσκολες συνθήκες. 

ΛΕΩΝ

Η εμφάνιση του Ερμή στον Τοξότη θα σας βοηθήσει να δώσετε έκταση στις σκέψεις σας και γενικότερα στην αντίληψή σας, ο τρόπος που θα αναλύσετε και θα εξετάσετε θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε και να βρείτε έξυπνες λύσεις. Σε κοινωνικό και προσωπικό επίπεδο θα υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες, αρκετά απελευθερωμένος θα είναι ο τρόπος που θα προσεγγίσετε, έμφαση θα δώσετε στο φλερτ και στη διασκέδαση. Ανάγκη θα έχετε να βγείτε από την καθιερωμένη ρουτίνα, θα έχετε τη δυνατότητα να εντυπωσιάσετε με τον τρόπο που θα μιλήσετε και θα φλερτάρετε, είναι πολύ πιθανό να βάλετε καινούργιο πρόσωπο στην προσωπική σας ζωή. Σε γενικό επίπεδο τόσο η διάθεσή σας όσο και ο τρόπος που θα εκφραστείτε θα είναι ιδιαιτέρως απελευθερωμένος, πρωτοποριακές και έξυπνες θα είναι οι ιδέες σας, οι προτάσεις σας θα καταφέρουν να πείσουν και να επηρεάσουν. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη ενδεχομένως να σας φέρει αναμνήσεις, δεν αποκλείεται οι σκέψεις σας να γυρίσουν πίσω σε παρελθοντικές καταστάσεις, ίσως να έρθουν πληροφορίες και ειδήσεις που θα έχουν να κάνουν με παλιά γεγονότα ή σχέσεις. Προσπαθήστε να ανοιχτείτε συναισθηματικά στα πρόσωπα που εμπιστεύεστε και αγαπάτε, θα υπάρξουν άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον που θα έχουν τη δυνατότητα να σας κατανοήσουν, να σας συμπαρασταθούν, και να σας δώσουν μία αξιόλογη συμβουλή. Στην περίπτωση που νιώθετε πως οι τρίτοι δεν μπορούν να κατανοήσουν τον συναισθηματικό σας κόσμο και να στηρίξουν την ψυχολογία σας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ‘ρθείτε πιο κοντά με τον εαυτό σας. Εισχωρήστε στο βάθος των συναισθημάτων σας, προσπαθήστε να βρείτε τι είναι αυτό που σας δίνει ικανοποίηση και αισιοδοξία. 

ΖΥΓΟΣ

Επικοινωνιακά ανοίγματα σας φέρνει η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη, θα έχετε τη δυνατότητα να συναντηθείτε, να συζητήσετε, γενικότερα να συναναστραφείτε με οικογενειακά και φιλικά πρόσωπα. Κοινωνική και συζητήσιμη θα είναι η στάση σας, οι προσεγγίσεις σας θα είναι αρκετά απελευθερωμένες, δεν θα λείψουν οι καινούργιες γνωριμίες, ενδεχομένως να συνομιλήσετε με πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει. Φανείτε συγκρατημένοι και φειδωλοί στα σχόλιά σας, αποφύγετε τα κουτσομπολιά και τα αρνητικά λόγια. Αρκετά πρωτοποριακή θα είναι η σκέψη σας, η αιχμηρή σας αντίληψη θα μπορέσει να κατανοήσει να εξηγήσει και να βρει τις απαιτούμενες λύσεις. Δεν αποκλείεται να γίνετε μεσολαβητές για να προκύψει μία συμφιλίωση ή μία επανένωση, ο τρόπος που θα μου μιλήσετε θα έχει την ικανότητα να μεταπείσει και να καθοδηγήσει τη σκέψη. '

ebdomadiaies-taro-problepseis-desktop-vera

ebdomadiaies-taro-problepseis-mobile-vera

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη σας φέρνει επιτυχίες και ανοίγματα που θα δημιουργηθούν κυρίως από τον τρόπο που θα μιλήσετε. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι εξυπνάδα, ευχέρεια λόγου, πνευματικότητα. Αρκετά αιχμηρή θα είναι η αντίληψη σας, θα μπορέσετε να ανακαλύψετε να εξηγήσετε και να κατανοήσετε. Προοδευτικές και καινοτόμες θα είναι οι ιδέες σας, θα είστε σε θέση να μιλήσετε με τρόπο πειστικό, ουσιαστικά θα καταφέρετε να επηρεάσετε και να έχετε μεγάλη επίδραση στη σκέψη των συνομιλητών σας. Στον οικονομικό σας τομέα δεν αποκλείεται να βρείτε τρόπους που θα βελτιώσουν τις συνεργασίες σας ή τους όρους μιας συμφωνίας. Η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για διαπραγματεύσεις, για διακανονισμούς, ίσως να ανακαλύψετε και μία καινούργια πηγή εσόδων. Δώστε έμφαση σε ζητήματα οικονομικής φύσης, θα έχετε τη δυνατότητα να βγάλετε στην επιφάνεια την επιχειρηματικότητα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εμφάνιση του Ερμή στο ζώδιό σας θα σας βοηθήσει να εκφραστείτε απελευθερωμένα, να διατυπώσετε τις προτάσεις και τις ιδέες σας με τρόπο ιδιαιτέρως δημιουργικό και επιτυχημένο. Η χρονική περίοδος θα είναι ευνοϊκή για διαπραγματεύσεις συζητήσεις συμφωνίες, με τον τρόπο που θα μιλήσετε και θα προτείνετε θα καταφέρετε να πείσετε, θα αλλάξετε συνθήκες που σας δυσανασχετούν και θα αποκτήσετε καινούργιες συνεργασίες. Θα έχετε τη δυνατότητα να αναδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας κυρίως τις επικοινωνιακές, έκταση θα έχει η πνευματικότητα σας. Ο τρόπος που θα αναλύσετε τις πληροφορίες και τις ειδήσεις που θα λάβετε θα είναι αναλυτικός και έξυπνος, θα μπορέσετε να δώσετε λύσεις, να βρείτε νέες εργασιακές μεθόδους που θα φέρουν επαγγελματικές επιτυχίες. Διευρύνεται ο κοινωνικός και φιλικός σας κύκλος, δεν θα λείψουν βέβαια και οι γνωριμίες σε προσωπικό επίπεδο, απελευθερωμένες θα είναι οι προσεγγίσεις σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 Η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη θα σας βοηθήσει να επαναπροσδιορίσετε και να επανεξετάσετε καταστάσεις γεγονότα και σχέσεις. Δεν αποκλείεται να έρθουν πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να εξηγήσετε ή να διορθώσετε υποθέσεις που στο παρελθόν σας δημιούργησαν προβληματισμούς και αμφισβητήσεις. Προσπαθήστε να αναλύσετε τόσο τις σκέψεις σας όσο και τα συναισθήματά σας, καλό θα είναι να μην μείνετε στην επιφάνεια αλλά να διεισδύσετε στο βάθος του συναισθηματικού σας κόσμου για να μπορέσετε να καταλάβετε και να δώσετε τις απαιτούμενες εξηγήσεις. Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αναδομήσετε παλιές σχέσεις, αυτό που θα χρειαστεί από εσάς θα είναι να διατηρήσετε την αισιοδοξία σας και να αποδεχτείτε. Στις περιπτώσεις που υπάρξουν επικοινωνιακές δυσκολίες προσπαθήστε να μιλήσετε με σαφήνεια. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εμφάνιση του Ερμή στον Τοξότη θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, θα υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες, δεν αποκλείεται κάποιες από αυτές να σας ενθουσιάσουν. Ανάγκη σας θα είναι η διασκέδαση, η συναναστροφή, θα έχετε τη διάθεση να φλερτάρετε, να πλησιάσετε πρόσωπα διαφορετικής προσωπικότητας ή ιδιοσυγκρασίας από τη δική σας. Θα καταφέρετε να ενσωματωθείτε στα κοινωνικά σύνολα που σας ενδιαφέρουν, συζητήσεις θα ανοίξετε με πρόσωπα όμοιας ιδεολογίας και πεποίθησης με τη δική σας. Έκταση θα έχει η πνευματικότητα και η φαντασία σας, οι σκέψεις σας θα είναι δημιουργικές, μιλήστε ανοιχτά για τις ιδέες σας. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης προσπαθήστε οι βλέψεις σας να κυμαίνονται σε εφικτά επίπεδα, προσοχή στην παρόρμηση και στον έντονο ενθουσιασμό.

ΙΧΘΕΙΣ

Η εμφάνιση του Ερμή στον Τοξότη θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε μεθοδική σκέψη, θα έχετε τη δυνατότητα να οργανώσετε και να ακολουθήσετε μία τακτική ή ένα πρόγραμμα. Στις περιπτώσεις που ασχολείστε με κάποια επιχείρηση θα νιώσετε την ανάγκη να τρέξετε τα βήματα σας, ωστόσο προσοχή στην υπεραισιοδοξία, αν πρέπει να αναλάβετε μεγάλα ρίσκα φανείτε προσεκτικοί. Οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει, αναλυτική θα είναι η σκέψη σας, στις συζητήσεις σας θα καταφέρετε να πείσετε και να επιχειρηματολογήσετε. Εστιάστε στην διεκπεραίωση, προσπαθήστε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που κρατούν από τα παλιά, θα βρείτε ευνοϊκές συνθήκες για να κλείσετε ανοιχτές υποθέσεις. Κινηθείτε όσο πιο οργανωμένα και μεθοδικά μπορείτε, θα καταφέρετε να ρυθμίσετε υποθέσεις που σας αγχώνουν.

You tube banner