Quantcast
Αφροδίτη εξάγωνο με Ουρανό: Ο Αύγουστος φέρνει πάθος. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό φέρνει αγκαλιές και πόθο για όλα τα ζώδια! Από την Μελίνα Φώφη.

Αφροδίτη εξάγωνο με Ουρανό: Ο Αύγουστος φέρνει πάθος.

Από τις 2 κιόλας του Αυγούστου η Αφροδίτη θα κάνει ένα υπέροχο εξάγωνο με τον απρόβλεπτο Ουρανό και στα αισθηματικά τουλάχιστον αυτό μεταφράζεται σε ευχάριστες και ξαφνικές ανατροπές, κεραυνοβόλα πάθη και διεκδικήσεις, εμπειρίες και πειραματισμοί.

Ποια ζώδια θα επηρεάσει αυτή η συναρπαστική όψη;

Σίγουρα τους «παρορμητικούς» Κριούς και Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους αλλά και τους «σταθερούς», Ταύρους και Σκορπιούς Υδροχόους και Λέοντες του 3ου 10ημέρου.

Μία μέρα μετά στις 3 Αυγούστου θα βρεθεί να σε όψη εξαγώνου με τον Άρη όπου κάτω απ' το καλοκαιρινό έναστρο ουρανό, όπου θα δοθούν όρκοι αιώνιας πίστης, εκεί που οι πόθοι θα έχουν βέβαια τον πρώτο λόγο. Όλα θα συμβαίνουν στην υπερβολή την ένταση και την υπερένταση με την καλή έννοια.

Ποιους επηρεάζει η όψη του εντόνου φλερτ και του γλεντιού;

Σίγουρα ξεκινά με τους Ταύρους Αιγόκερους και Παρθένους, τους Καρκίνους και Σκορπιούς του 2ου 10ημέρου και ακολουθούν κι οι υπόλοιποι.

Από τις πιο ρομαντικές περιόδους του Αυγούστου, όπου το συναίσθημα θα υπερισχύει κάθε λογικής και ο παρορμητισμός θα εκφράζεται μέσα από αγκαλιές κι αγγίγματα θα είναι το διάστημα γύρω στις 7 Αυγούστου.

Ποιοι θα περάσουν απίστευτα ρομαντικά τότε;

Μα οι Καρκίνοι τα Ψαράκια και οι Σκορπιοί του 3ου 10ημέρου και από κοντά τα ζώδια της γης Ταύροι Παρθένοι και Αιγόκεροι που κάνει λαμβάνουν.

Στις 9 του Αυγούστου η ωραία Αφροδίτη θα βρεθεί σε όψη αντίθεσης με τον Πλούτωνα. Είναι μια όψη που έχει πολύ σεξάκι, μοιραία πάθη, άπειρη σαγήνη αλλά μπορεί να εκφραστούν αισθήματα ανασφάλειας όπως η ζήλια και η κτητικότητα.

Ποιοι θα επηρεαστούν από την όψη του απροσμέτρητου πάθους;

Καρκίνοι και Αιγόκεροι, Παρθένοι και Ιχθύες, των τελευταίων ημερών των ζωδίων τους, Ταύροι και Σκορπιοί και από κοντά κάνει να λαμβάνουν οι Τοξότες και Δίδυμοι αρκεί να μην υποσχεθούν τίποτα παραπάνω από όσα εννοούν.

Και πάμε στην όψη εξαγώνου του Άρη με τον Ποσειδώνα στις 12 Αυγούστου που θα πολιορκηθούν με ένταση κι επιμονή πολλές καρδιές. Τώρα θα εκπληρωθούν πόθοι ανομολόγητοι και πάθη που σιγόκαιγαν καρό.

Ποιοι επηρεάζονται από την όψη των φαντασιώσεων;

Παρθένοι Ιχθύες Τοξότες και Δίδυμοι αλλά ας προσέξουν είτε τι τάζουν, είτε τι εξιδανικεύουν και ασφαλώς Ταύροι Λέοντες και Υδροχόοι, όλοι του 3ου 10ημέρου.

15 Αυγούστου και το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα χαρίζει αυξημένη λίμπιντο και αντοχή ακόμα και στις περιπέτειες της μιας βραδιάς. Βέβαια δεν αποκλείονται και οι αποκαλύψεις κρυφών κι ανομολόγητων δεσμών γι αυτό και κει προσοχή.

ebdomadiaies-taro-problepseis-desktop-vera

ebdomadiaies-taro-problepseis-mobile-vera

Ποιοι επηρεάζονται από αυτή τη σεξουαλική αναγέννηση;

Αφορά τα 3α 10ημερα των Ταύρων και Σκορπιών Λεόντων και Υδροχόων, ενώ ακολουθούν οι Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι αντίστοιχα.

18 Αυγούστου και η Αφροδίτη καθώς θα διανύει την 8η μοίρα του Λέοντα θα κάνει μια υπέροχη όψη τριγώνου με το Δία από τον Κριό που μιλά για κρεβάτια που παίρνουν φωτιά τυχερές αλλά και πικάντικες γνωριμίες, απολαύσεις πάσης φύσεως και ηδονές.

Ποιους θα επηρεάσει η όψη της καλοπέρασης;

Σίγουρα τους Λέοντες και τους Υδροχόους, τους Δίδυμους και τους Τοξότες κι ασφαλώς τους Κριούς και Ζυγούς του 1ου 10ημέρου των ζωδίων του αλλά και οι υπόλοιποι ας ετοιμάζονται γιατί έρχεται η σειρά τους.

21 Αυγούστου και το τι αυταπάτες παραμυθιάσματα και εξιδανικεύσεις έχουμε να ζήσουμε δε λέγεται. Προσοχή λοιπόν σε ότι ακούτε και ότι υπόσχεστε γιατί θα διελαύνει ένας Ερμής από την Παρθένο σε όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα από τα Ψαράκια.

Ποιοι κινδυνεύουν να παραμυθιαστούν στα αισθηματικά από τη όψη αυτή;

Οι Παρθένοι και τα Ψαράκια σίγουρα και να προσέχουν τι λένε και υπόσχονται οι άτακτοι του ζωδιακού, Τοξότες και Δίδυμοι, όλοι του 3ου 10ημέρου.

Στις 27 Αυγούστου η ωραία Αφροδίτη θα βρεθεί και πάλι σε όψη τετράγωνου με τον πλανήτη Ουρανό αυτή τη φορά και είναι μια όψη που μιλά για έρωτες πυροτεχνήματα, ή για σχέσεις που ξεκινούν της μιας βραδιάς αλλά μπορεί να κρατήσουν ακόμα και μια ζωή.

Ποιους θα επηρεάσει με ξαφνικούς χωρισμούς αλλά και τη δημιουργία σχέσεων ζωής;

Με πνεύμα ανεξαρτησίας θα μιλήσουν οι Ταύροι και οι Σκορπιοί οι Λέοντες και οι Υδροχόοι του 3ου 10ημέρου και ασφαλώς από κοντά ακολουθούν οι συνήθεις ύποπτοι του φλερτ, Τοξότες και Δίδυμοι να κάνουν τα δικά τους.

Η τελευταία όψη της Αφροδίτης γίνεται στις 28 Αυγούστου αλλά με τον Κρόνο αυτή τη φορά, οπότε μιλάμε πλέον όχι για καλοπέραση αλλά για περιορισμούς. Κάπου εκεί μερικές σχέσεις του καλοκαιριού σοβαρεύουν και παύουν να μοιάζουν με εφήμερες περιπέτειες. Δεν αποκλείεται όμως να δούμε να δημιουργούνται και σχέσεις με διαφορά ηλικίας.

Ποιους επηρεάζει η όψη αυτή και τους ζητά να το πάνε πιο σοβαρά;

Τους Ταύρους και τους Σκορπιούς τους Λέοντες και τους Υδροχόους του 3ου 10ημέρου και από κοντά θα επηρεάζονται οι Παρθένοι με τους Ιχθύες των αρχών των ζωδίων τους.

Μην ξεχνάτε να διαβάζετε και τα ζώδια των Ωροσκόπων σας γιατί ο φτερωτός θεός για όλους έχει φέτος τον Αύγουστο του 2022 μια δυνατή αλλά και ξεχωριστή αγκαλιά.