Quantcast
Το πιο αισθησιακό κομμάτι των ζωδίων! Ποιο είναι; Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Το πιο αισθησιακό κομμάτι των ζωδίων! Ποιο είναι; Από την Μελίνα Φώφη.

Το πιο αισθησιακό κομμάτι των ζωδίων! Ποιο είναι;

Όπως όλα τα ωραία στη ζωή έτσι και ο κάθε ζωδιακός χαρακτήρας, διαθέτει ξεχωριστά ταλέντα, κρυφά ή φανερά θέλγητρα αλλά και κάποιες πτυχές που με μία πρώτη ματιά, δύσκολα μπορείς να τις διακρίνεις. Ορισμένες μάλιστα από αυτές δε θα περίμενες ποτέ να συναντήσεις.

Πόσο αισθησιακά είναι τα ζώδια;

Πάμε λοιπόν να δούμε ποιο μπορεί να είναι το πιο αισθησιακό κομμάτι που μπορεί να κρύβει από τα αδιάκριτα μάτια ο κάθε ζωδιακός χαρακτήρας και που συνήθως το αποκαλύπτει στις πιο προσωπικές στιγμές του.

ΚΡΙΟΣ

Σίγουρα ανήκει στους πιο φλογερούς εραστές και ερωμένες του ζωδιακού και διαθέτει ανεξάντλητο ταπεραμέντο στο κρεβάτι, γιατί έχει την αξίωση να θέλει από σένα, να φύγεις από την αγκαλιά του, με πόθους πλήρως ικανοποιημένους. Εκείνο που δε θα πίστευες ότι διαθέτει, είναι ο τρόπος που ξέρει να εκμαιεύει, τα δικά σου «θέλω» και επιθυμίες, τους φόβους τις ντροπές και όσα συναισθηματικά σε έχουν κλειδώσει. Ξέρει μαεστρικά να σε κρατά σε ένα δικό του τέμπο που άλλοτε κυλά αισθησιακά και άλλοτε σε κάνει να καίγεσαι από αχαλίνωτο πόθο. Δε θέλει να του λες ποτέ όχι, σε κάτι που γνωρίζει πως σ’ αρέσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Κορυφαίος παν-ηδονιστής του ζωδιακού, ξέρει να ζει και να γεύεται, να προσφέρει στο ταίρι του, τα καλύτερα κομμάτια της ζωής. Γνωρίζει τον αισθησιασμό και τη σαγήνη κι ανήκει σε εκείνους τους εραστές που είναι πάντοτε πρόθυμοι να δοκιμάσουν οτιδήποτε τους χαρίσει σε εμπειρία ο φτερωτός θεός. Το πιο αισθησιακό του κομμάτι είναι ότι μπορεί να μεταμορφωθεί σε κάθε σου φαντασίωση ενώ οι επιδόσεις του στο κρεβάτι, με λίγους εραστές ή ερωμένες μπορούν να συγκριθούν. Τέλος, έχει μια απίστευτη φωνή που κάνει τους πόθους και τους χτύπους της καρδιάς σου κυριολεκτικά να εξεγείρονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όποιος γυρίζει μυρίζει, μαθαίνει ενημερώνεται, σπουδάζει το αντικείμενο που αγαπά και ειδικά για ένα Δίδυμο που σέβεται τον εαυτό του, ποθεί όσο τίποτα να ικανοποιεί το αντικείμενο του πόθου του. Τον αγαπάς γιατί με το αξεπέραστο αισθησιακό του κομμάτι, έχει τον τρόπο να παίζει με το μυαλό και τις αισθήσεις σου ταυτόχρονα και να σε κρατά μακριά από κάθε τι μπορεί να σου αποσπάσει την προσοχή, όταν βρίσκεστε μαζί στο κρεβάτι. Ξέρει να σου μιλά με λόγια που εξεγείρουν τις ανομολόγητες αδυναμίες σου και να σου τάζει ικανοποιήσεις που σε τρελαίνουν ακόμα και αν τελικά, δεν τις εννοεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Διαθέτει μια αξεπέραστη και προστατευτική αγκαλιά και είναι το πλάσμα που μπορείς να πιστεύεις όταν θα σου μιλά δίνοντας όρκους αιώνιας πίστης. Ναι είναι από τους πιο ευαίσθητους και συναισθηματικούς εραστές και ερωμένες του ζωδιακού, όμως στο κρεβάτι μπορεί να μετατρέπεται σε πραγματική ατμομηχανή που φυσά και ξεφυσά με ευκολία ξεσηκώνοντας τους πόθους σου. Παιδί με απύθμενη φαντασία δε λέει ποτέ όχι σε καινούργιες εμπειρίες αισθηματικού τύπου, αρκεί να τις ταξιδεύει με το μόνιμο ταίρι του. Δεν αγαπά τις εφήμερες σχέσεις. Ξέρει να δίνει και να δίνεται.

ΛΕΩΝ

Μπορεί να μη φημίζεται για την όρεξή του να κυνηγά τον αισθηματικό στόχο, ξέρει όμως να ικανοποιεί τις υλικές και ψυχοσωματικές ανάγκες του δεσμού του. Εραστής σταθερός θα κάνει τα πάντα για να εθιστείς στη φωτιά του και να δηλώσει αιώνια οπαδός του. Κοντά του ο φτερωτός θεός εκφράζεται με σπάνιο αισθησιασμό. που ακόμα και αν πιστεύεις ότι τον ξέρεις, μπορεί να μετατραπεί σε μια καινούργια κι ανεξερεύνητη εμπειρία. Δεν του αρέσει μονάχα να του λες ότι είναι ο καλύτερος αλλά μπορεί και να σου αποδείξει, ότι στο κρεβάτι, δεν μπορεί καν να βρεθεί άλλος καλύτερος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πιθανόν να έχεις μάθει ή να πιστεύεις πως πρόκειται για έναν άνθρωπο άκρως προσγειωμένο, που ακολουθεί μονάχα τη λογική και ποτέ τη φαντασία του, αυτό όμως είναι τελικά, μεγάλο λάθος γι αυτό το ζωδιακό χαρακτήρα. Μπορεί και διαθέτει εξεζητημένη φαντασία, πλούσια γνώση και τρόπους να ανεβάσει βαθμίδα στον αισθησιασμό, αφού είναι πάντοτε ενημερωμένος για ότι καινούργιο κυκλοφορεί τεχνολογικά και μη, που σκοπό έχει να ικανοποιήσει τους πόθους σου. Στο κρεβάτι γίνεται ένας πραγματικός μαέστρος που εκπληρώνει τις φαντασιώσεις σου, πριν καν να τις εκφράσεις.

ebdomadiaies-problepseis-desktop-basw

ebdomadiaies-problepseis-mobile-basw

ΖΥΓΟΣ

Εάν ο αισθησιασμός έψαχνε τον ιδανικό του εκφραστή, θα τον έβρισκε σίγουρα στο πρόσωπο και στο φέρσιμο ενός Ζυγού. Ο χαρακτήρας του άλλωστε διέπετε από μια σαγήνη που σπάνια μπορούν να αντισταθούν οι περισσότεροι. Ξέρει να μιλά αριστοτεχνικά με υπονοούμενα, που τάζουν πόθους και εκπληρώνουν σε φαντασιακό επίπεδο, επιθυμίες ανομολόγητες και ξέρει να δονεί, τις ευαίσθητες χορδές του κορμιού σου μόνο με τη χροιά της φωνής του. Συνήθως δεν εκπληρώνει όσα σου τάζει, όμως μπορεί άνετα να χριστεί και ως βασιλιάς ή βασίλισσα των φαντασιώσεών σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν σου αρέσει να ζεις τα πάντα με πάθος που μπορεί και αγγίζει τα πιο μακρινά όρια, τότε μπορείς να αφεθείς στα χέρια ενός Σκορπιού, για να σε οδηγήσει. Ναι κανείς μέχρι σήμερα δεν ανακάλυψε ποτέ, μέχρι που μπορεί και φτάνει ο εραστής αυτού του είδους γι αυτό και το αισθησιακό του κομμάτι δεν έχει τέλος. Ένστικτο κυρίως συναισθηματικό δεν αναζητά ούτε στο κρεβάτι του τη λογική και άρα κοντά του κι εσύ θα ανακαλύψεις ενδόμυχες κι ανομολόγητες πτυχές του εαυτού και του κορμιού σου. Κάποιοι μάλιστα ισχυρίζονται, ότι αν βρεθείς μια φορά με Σκορπιό θα ψάχνεις πάντα Σκορπιό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όχι αυτό το πουλί από τη μύτη δεν πιάνεται, γι αυτό και αν θέλεις να περάσεις τέλεια μην τον βάλεις να σου υποσχεθεί, ή να σου δώσει όρκους αιώνιας πίστης. Αντίθετα μπορεί να σε ταξιδέψει μέσα από πόθους και ηδονές που ποτέ δε θα πίστευες ότι υπάρχουν. Ξέρει να παίζει με τις ευαίσθητες χορδές των επιθυμιών σου σαν να είναι μαέστρος αλλά δε μπορεί να σου υποσχεθεί, ότι θα είσαι για εκείνον ο ένας και μοναδικός. Μπορεί στο κρεβάτι να υποδυθεί απίστευτους ρόλους, ακόμα κι αυτόν του ερωτευμένου αλλά μην πάρεις όρκο ότι τον κατάφερες τελικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Άλλο ένα κρυφό ταλέντο του ζωδιακού, που το κρεβάτι του μπορεί να συγκριθεί με εκείνα κάποιων κολασμένων ψυχών. Μάλιστα μέσα από τον αισθησιασμό του εκφράζει όλα τα ανομολόγητα πάθη του και είναι πολλά να ξέρεις. Μπορεί να μιλάς για έναν τύπο της τάξης και της ηθικής, να ξέρεις ότι πρόκειται για έναν από τους πιο συντηρητικούς τύπους του ζωδιακού, όμως με τον αισθησιασμό του γίνεται της κολάσεως. Δεν υπάρχουν, ούτε «πρέπει» ούτε και «μη» στις πολύ στενές και ιδιωτικές του στιγμές. Δεν είναι τυχαίο ότι συχνά για να ικανοποιηθεί, διατηρεί παράλληλες σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο αισθησιασμός είναι ένα από τα αγαπημένα του παιχνίδια, όχι γιατί τον κατέχει αλλά γιατί αγαπά να γνωρίζει με ποιους τρόπους παθιάζονται στο κρεβάτι οι εραστές και οι ερωμένες του. Του αρέσει να ψάχνει και να ανακαλύπτει τις ευαίσθητες χορδές της ικανοποίησης, της ηδονής και των πόθων, του ανθρώπου που περνάει καλά μαζί του και σπάνια προσπαθεί ο ίδιος με την ίδια τακτική να κερδίσει το ενδιαφέρον του αισθηματικού του στόχου. Το κυρίως ταλέντο του είναι να παίζει με τις εγκεφαλικές ταχύτητες του εραστή ή της ερωμένης του και σε αυτό τα καταφέρνει καλύτερα από όλους τους υπόλοιπους.

ΙΧΘΥΣ

Αν είναι ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της οποιασδήποτε τέχνης, τότε γιατί να μην είναι αντίστοιχα καλλιτέχνης του αισθησιασμού. Ναι ξέρεις να σου φτιάχνει από το τίποτα σκηνικά και να σε ταξιδεύει σε περιπέτειες αισθησιακές πραγματικές ή φαντασιακές. Ξέρει να σου λέει ψεματάκια αθώα ή ένοχα για να διεγείρει τους πόθους σου. Ξέρει να μεταμορφώνεται στο δικό σου παραμύθι, αυτό της εξιδανίκευσης και να γίνεται το πρόσωπο των φαντασιώσεών σου. Είναι ίσως το μεγαλύτερο ταλέντο του αισθησιασμού ενώ διαθέτει παράλληλα τη γνώση και τη φιλοσοφία σε αυτό από πολλές κουλτούρες.