Quantcast
Τι θέλει το κάθε ζώδιο στο κρεβάτι για να μείνει μαζί σου; Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Τι θέλει το κάθε ζώδιο στο κρεβάτι για να μείνει μαζί σου; Από την Μελίνα Φώφη.

Τι θέλει το κάθε ζώδιο στο κρεβάτι για να μείνει μαζί σου;

Το κατά πόσο ταιριάζουν αισθηματικά δυο άνθρωποι, αυτό είναι κάτι που έχει τον τρόπο να φαίνεται από την αρχή. Από την πρώτη ματιά, την ανεπαίσθητη χειρονομία το χιούμορ, τη μουσική που ακούν, τον τρόπο ζωής που μπορεί να ομοιάζει ή τις δόσεις ρομαντισμού δυναμισμού και αποφασιστικότητας, που σίγουρα ενισχύουν παραπάνω αυτή την έλξη.

Οι επιστήμονες βέβαια λένε ότι η έλξη ειδικά, είναι θέμα ορμονών. Οι άνθρωποι της καθημερινότητας, ότι είναι θέμα γούστου και η αστρολογία έχει ανακαλύψει ότι το μυστικό κρύβεται στη συναστρία δυο ανθρώπων, εκεί δηλαδή που οι δυο γενέθλιοι χάρτες τους κουμπώνουν. Οι δείκτες σύγκρισης είναι αρκετοί, όμως εδώ θα αναλύσουμε πιο απλοποιημένα και γενικά τα πράγματα.

Δες τις ερωτικές επιθυμίες του για να κάνεις για πάντα δικό σου!

Το ερώτημα λοιπόν είναι, πώς να τον σαγηνεύσεις εντοπίζοντας τις αδυναμίες το στο κρεβάτι γνωρίζοντας το ζωδιακό του χαρακτήρα;

ΚΡΙΟΣ

Ανήκει στους πιο φλογερούς εραστές του ζωδιακού και του αρέσει να κυνηγά το πλάσμα που τρελαίνει τις φαντασιώσεις του για να το κατακτήσει. Δεν πρέπει να του χαρίζεσαι ούτε στιγμή και κάθε φορά που συναντιέστε να τον αιφνιδιάζεις με κάτι καινούργιο. Είναι πάντοτε μάχιμος και απαντά ακαριαία στις αισθησιακές προκλήσεις. Αν θες να τον κάνεις «πύραυλο» καλό θα ήταν να γνωρίζεις ότι βαριέται θανάσιμα την επανάληψη κι ότι δε λέει ποτέ όχι σε κάθε καινούργια εμπειρία. Θα πρέπει μόνιμα να σου αποδεικνύει την υπεροχή του κι ασφαλώς η αδυναμία του είναι ότι δεν αντέχει τη σύγκριση.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν υπάρχει ένας ζωδιακός χαρακτήρας που ξέρει να εντοπίζει και να χαίρεται τις απολαύσεις που έχει να προσφέρει η ζωή, αυτός είναι ο Ταύρος. Είναι τόσο επιρρεπής στην καλοπέραση, που δίκαια κάποιοι τον θεωρούν «πανηδονιστή». Ηγείται του αισθησιασμού και ξέρει να φτιάχνει σκηνικά που έχουν τον τρόπο να εξάπτουν τις φαντασιώσεις. Του αρέσει να νιώθει τα άπειρα χάδια σου και το ενδιαφέρον της προσοχής σου στην ανάγκη να του καλύψεις τη συναισθηματική του και όχι μόνο ικανοποίηση. Δε βάζει όρια και φραγμούς, δε λέει όχι σε μια καινούργια εμπειρία και το σπουδαιότερο, είναι μονογαμικός.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ακούραστος και υπερκινητικός σε όλα του, είναι ο εραστής που έχει τον τρόπο να κάνει απίστευτα ρεκόρ με τις επιδώσεις του στο κρεβάτι. Μάλιστα μπορεί να αποδώσει αισθησιακά οπουδήποτε και δεν περιορίζεται μόνο στο χώρο μιας κρεβατοκάμαρας. Δεν έχει κολλήματα ως προς το τι πρέπει και τι δεν πρέπει, ούτε και φημίζεται για τις συντηρητικές του απόψεις γενικά. Είναι από εκείνους που πιστεύουν ότι μέχρι τρεις είναι δεσμός, κάτι που τελικά μπορεί να έχει τη βάση του. Ζήτα του ότι θες είναι έτοιμος για όλα. Μην του ζητήσεις πίστη γιατί δε θα στην αρνηθεί αλλά δε θα την τηρήσει κιόλας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι ένας από τους πιο ρομαντικούς τύπους του ζωδιακού και όποια ή όποιος τον έχει γνωρίσει, ξέρει πολύ καλά ότι διαθέτει την ωραιότερη αγκαλιά. Είναι παιδί με φαντασία και ακούραστος εραστής, αφού θα κάνει το παν για να δει την ικανοποίηση στα μάτια του ή της συντρόφου του. Βίτσιο το έχει να θέλει να ακούει, ότι τον αγαπάς τον νοιάζεσαι τον πονάς. Μαζί σου εάν δεν κουμπώσει συναισθηματικά, δεν μπορεί να λειτουργήσει, γι αυτό και αν τον θες στο κρεβάτι αιώνιο σκλάβο σου, απλά τάισέ του το συναίσθημα. Δεν αντέχει την παγωμάρα ενώ παθιάζεται όταν καταφέρνει να σε κάνει πύραυλο!!!

ΛΕΩΝ

Ένας τόσο λαμπερός εραστής σαν τον Λέοντα θα κάνει το πάντα να σε εντυπωσιάσει με τις επιδώσεις του και στο κρεβάτι. Πιστεύει ότι είναι ο καλύτερος και με διαφορά, ενώ στις πολύ ιδιαίτερες στιγμές σας θα καταλάβεις το πόσο φλογερός μπορεί να γίνει. Είναι ανοιχτός σε κάθε πρόκληση αλλά και σε κάθε μια καινούργια εμπειρία σαν εκείνες που όντως του αρέσει συχνά να του προτείνεις. Ξέρει να πλαισιώνει όλες σου τις φαντασιώσεις μέσα στη χρυσή του φωλιά. Μπορεί να σου προσφέρει όλες τις ανέσεις ώστε να νιώσεις πραγματικά τυχερή ή τυχερός που διάλεξε εσύ να τον συνοδεύεις αισθησιακά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την πολύ ιδιαίτερη ζωή του μπορεί να μην την βγάζει προς τα έξω και για το λόγο αυτό, να ανήκει στα πιο παρεξηγημένα ζώδια. Ένας Παρθένος όμως το κρεβάτι το έχει αναγάγει σε πραγματική επιστήμη. Μπορεί να σε αιφνιδιάσει με τις γνώσεις και την εμπειρία του γιατί πολύ απλά δεν του το είχες. Αγαπά την άψογη εικόνα σου, ειδικά όταν αποπνέει υγεία και καθαριότητα. Ειδικά το σημείο αυτό το θεωρεί ουσιαστικό και δεν κάνει εκπτώσεις. Ως ένας ιδιαίτερος χρήστης της τεχνολογίας, θα εντάξει στο αισθησιακό παιχνίδι σας και μικρές συσκευές χαράς που έχουν τον τρόπο να παρατείνουν την απόλαυση.

ebdomadiaies-taro-problepseis-desktop-vera

ebdomadiaies-taro-problepseis-mobile-vera

ΖΥΓΟΣ

Πώς να σαγηνεύσεις αισθησιακά ένα τέτοιο ζωδιακό τύπο, που η μόνη του έννοια είναι το πώς θα ικανοποιήσει εσένα; Με το να του δημιουργήσεις ένα άκρως αρμονικό και ρομαντικό σκηνικό και να του πεις ότι θα είναι η φωλιά σας. Δεν είναι ο χαρακτήρας που θα σου μιλήσει για τα ενδόμυχα «θέλω» και επιθυμίες του και εδώ υπάρχει ένας βαθμός δυσκολίας να μαντέψεις, το τι μπορεί να του αρέσει και τι όχι. Θα πρέπει να τα δώσεις όμως όλα, γιατί αν νιώσει έλλειψη δεν το έχει και σε τίποτα να ψάξει να βρει την αισθησιακή παρηγοριά σε μια άλλη αγκαλιά. Κατά τα άλλα δε θα σου αρνηθεί τίποτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όταν το πάθος το συναίσθημα κι ο ανυπέρβλητος πόθος παίρνουν σάρκα και οστά, τότε στο κρεβάτι σου ζει και αναπνέει ένας σαγηνευτικός Σκορπιός, που δε θα βάλει πουθενά όρια μέχρι να σε ικανοποιήσει. Αν λοιπόν υπήρχαν δυο λέξεις που θα τον εξέφραζαν αισθησιακά, αυτές θα έφτιαχναν τη φράση «δίχως όρια». Διαθέτει λοιπόν απύθμενη φαντασία και μεταμορφώνεται απόλυτα σε κάθε αισθησιακή σου φαντασίωση. Σε πλημμυρίζει με το παθιασμένος του συναίσθημα με κύματα ηδονής, έχοντας βάλει από πριν σε σένα, έναν άγραφο και μοναδικό όρο. Να του ανήκεις από δω και στο εξής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τη συνεύρεση σε ένα κρεβάτι την ορίζει στα πλαίσια του συνολικότερου αισθηματικού παιχνιδιού. Ναι θα σε ικανοποιήσει γιατί είναι μαέστρος αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να τον κρατήσεις επειδή ξέρεις να κάνεις απελευθερωμένα κόλπα για να τον σαγηνεύσεις. Η καλοπέραση τον σαγηνεύει κι αυτή ψάχνει ουσιαστικά σε όλες του τις σχέσεις. Μπορεί να υποδυθεί διάφορους ρόλους και είναι ανοιχτός σε κάθε καινούργια εμπειρία, όσο περίεργη και αν είναι. Δεν αντέχει να υπάρχει η ρουτίνα στη ζωή του και κατά συνέπεια στο κρεβάτι του, που το θέλει «πλουραλιστικό».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για να είσαι μαζί του σε έχει ξεχωρίσει καταρχάς για τα προσόντα σου. Όμως κοντά του να ξέρεις ότι πάντα θα είσαι «υπό δοκιμήν». Όπως είναι επαγγελματίας σε όλα του, δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνει το παν για να σε ικανοποιήσει. Θα πρέπει όμως κάθε φορά να του δείχνεις ότι το αξίζεις και να θυμάσαι ότι ποτέ μα ποτέ, δε θα σου δοθεί εξολοκλήρου. Είναι αφεντικό στο κρεβάτι του αλλά και σκληρά εργαζόμενος, κάτι που και το λέει και το εννοεί. Όπως κι ότι θεωρεί πως τα «εν οίκο μη εν δήμο», που σημαίνει πως ότι κι αν συμβεί στο κρεβάτι μεταξύ σας, δεν πρέπει και δε θέλει να το μάθει κανείς!!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί από χαρακτήρα να είναι ανοιχτός σε όλα, υπάρχουν όμως κάποιες φορές, που βαριέται να ακούει πως όλα γυρίζουν θεματολογικά, γύρω από ένα κρεβάτι. Αν θέλεις να τον κερδίσεις, θα χρειαστεί ο αισθησιασμός και η σαγήνη σου να έχουν την ικανότητα να παίξουν με τις εγκεφαλικές του ταχύτητες. Δεν είναι σπάνιο μετά από μια συνεύρεση, να μιλάτε για τα πάντα, εκτός από αυτό που μόλις πριν λίγο συνέβαινε μεταξύ σας. Είναι μια περίεργη πάστα ανθρώπου κι εκεί πιθανόν να κρύβεται η γοητεία του, αφού τις ανθρώπινες σχέσεις δεν τις αντιλαμβάνεται όπως ο γενικός μέσος όρος των ανθρώπων.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν υπάρχει ένα κρεβάτι όπου εκεί μπορούν να υπάρχουν και να συμβαίνουν όλες σου οι φαντασιώσεις, αυτό ανήκει σίγουρα σε έναν Ιχθύ. Καθώς τα αντιλαμβάνεται και τα διυλίζει όλα με το συναίσθημά του, έχει τον τρόπο ακόμα και τη συνεύρεση να την  αναγάγει σε άλλη διάσταση. Τέχνη κάνει στο κρεβάτι του και σε θέλει πάντα δεκτική/ο και ετοιμοπόλεμη/ο, χωρίς φραγμούς, όρους και προ απαιτούμενα. Επειδή όλα έχουν να κάνουν με τον ψυχισμό του, να θυμάσαι πως είναι σαν το μικρό παιδί, που θέλει να του εξάπτεις τη φαντασία, που θέλει να ακούει το παραμύθι του. Διαφορετικά δε μπορεί να λειτουργήσει.