Quantcast
Μάθε πως αντιδρούν τα 12 ζώδια στον κεραυνοβόλο έρωτα. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Πως αντιδρούν τα ζώδια στον κεραυνοβόλο έρωτα;

Μάθε πως αντιδρούν τα 12 ζώδια στον κεραυνοβόλο έρωτα.

Δεν έχουν όλα τα ζώδια τις ίδιες αντιδράσεις όταν κοντοζυγώνει ο κεραυνοβόλος έρωτας. Σε κάποια δημιουργεί μεγαλύτερη εσωτερική αναστάτωση και σε άλλα μικρότερη. Το πώς θα χειρισθεί ο καθένας αυτό το έντονο συναίσθημα του ξαφνικού έρωτα είναι συνυφασμένο με τα χαρακτηριστικά του ζωδίου στο οποίο ανήκει. Πάμε να δούμε ποιες θα είναι οι αντιδράσεις του κάθε ζωδίου, ποιοι θα καταφέρουν να κινηθούν ισορροπημένα και ποιοι θα πέσουν σε ακρότητες.

Πως συμπεριφέρονται τα ζώδια όταν χτυπηθούν από τον κεραυνοβόλο έρωτα;

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός ανήκει στα ζώδια της φωτιάς, αγαπάει τους κεραυνοβόλους έρωτες, ουσιαστικά δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτούς, τον βοηθούν να ανανεωθεί να τονωθεί και να δώσει ένα καινούργιο νόημα στην ύπαρξή του. Όταν ερωτεύεται φουντώνει η φωτιά που έχει μέσα του, παθιάζεται, καταφεύγει σε τολμηρές ενέργειες. Σε καμία περίπτωση δεν έχει τη διάθεση να κρύψει αυτό που νιώθει ή να καταλαγιάσει την ορμή που αισθάνεται. Ο ερωτευμένος Κριός θα εκδηλωθεί, θα προσεγγίσει με δυναμισμό και δεν αποκλείεται να κάνει κάτι το τελείως ασυνήθιστο ή το πρωτοποριακό. Όσο εύκολα ερωτεύεται ένας Κριός τόσο εύκολα χάνεται το ενδιαφέρον του, γι αυτό σε αυτό το σημείο θα πρέπει να δοθεί πολύ μεγάλη προσοχή.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος ανήκει στα ζώδια της γης, θέλει πάντα να ξέρει πού πατά και πού βρίσκεται, γι αυτό και όταν ο κεραυνοβόλος έρωτας κάνει την εμφάνιση του το σίγουρο είναι ότι θα αναστατωθεί και δεν αποκλείεται να στρεσαριστεί σε μεγάλο βαθμό. Ο ερωτευμένος Ταύρος χάνει κάπως την εσωτερική του ισορροπία, δεν είναι λίγες εκείνες οι φορές που πανικοβάλλεται και οδηγείται σε λάθη. Δεν είναι από τους χαρακτήρες που θα προσεγγίσει ή θα εκδηλωθεί με τολμηρή διάθεση, συγκρατημένες θα είναι οι ενέργειες που θα κάνει, έχει ανάγκη πρώτα να επιβεβαιώνει και ύστερα να κινείται. Όταν σιγουρευτεί πως το ενδιαφέρον είναι αμοιβαίο θα κινηθεί με μικρά βηματάκια, ωστόσο η σπίθα στο βλέμμα του δεν θα μπορεί να κρυφτεί.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Δίδυμος ανήκει στα ζώδια του αέρα, ο κεραυνοβόλος έρωτας δίνει ώθηση στον εσωτερικό του άνεμο, τον πηγαίνει και τον φέρνει σαν φύλλο αιωρούμενο. Ο Δίδυμος όταν ερωτεύεται, νιώθει πολύ μεγάλη ανανέωση, ανακτά δυνάμεις, γι αυτό και είναι πάντα σε ετοιμότητα. Θα βρει τρόπο να εκδηλωθεί με αμεσότητα, απελευθερωμένες θα είναι οι προσεγγίσεις του, δεν θα υπάρξει διστακτικότητα. Θα ξεκινήσει με φιλοφρονήσεις, θα βρει τρόπο να τονώσει και να ενθαρρύνει το πρόσωπο που υπάρχει στο στόχαστρο του, θα κινηθεί χωρίς ανασφάλειες και αναστολές. Ωστόσο προσοχή, δεν είναι λίγες οι φορές που ένας Δίδυμος μπορεί να είναι ερωτευμένος ταυτόχρονα με δύο πρόσωπα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος ανήκει στα ζώδια του νερού, εύκολα ταράζονται τα συναισθήματά του, δεν αποκλείεται να αγχωθεί ή να τρομάξει όταν ο κεραυνοβόλος έρωτας κάνει την εμφάνιση του. Ο Καρκίνος είναι αρκετά ευάλωτος και όταν το συναίσθημα είναι πολύ έντονο χάνει την εσωτερική του ισορροπία. Ωστόσο, ο ορθολογισμός που τον χαρακτηρίζει βοηθάει τελικά να σκεφτεί λογικά και να μην πέσει σε λάθη. Ο ερωτοχτυπημένος Καρκίνος θα προσεγγίσει το υποψήφιο ταίρι του, αλλά με προϋποθέσεις και προδιαγραφές. Θα πρέπει πρώτα να σιγουρευτεί για το αν το έδαφος είναι πρόσφορο, θα πρέπει να νιώσει ασφάλεια, να φύγει ο κίνδυνος της απόρριψης, και τότε θα είναι σε θέση να εκδηλώσει αυτό που νιώθει και μάλιστα με έναν τρόπο ιδιαιτέρως τρυφερό και αισθησιακό.

ΛΕΩΝ

ο Λέων ανήκει στα ζώδια της φωτιάς και ως εκ τούτου τον κεραυνοβόλο έρωτα θα τον βιώσει σε πολύ έντονο βαθμό. Όταν ερωτεύεται τονώνεται η αυτοπεποίθησή του, ανανεώνεται συναισθηματικά, νιώθει πολύ έντονη την ανάγκη να εντυπωσιάσει και να κατακτήσει. Φυσικά και θα βρει το θάρρος να πλησιάσει το πρόσωπο που θα ερωτευτεί και μάλιστα με τρόπο εντυπωσιακό, δεν αποκλείεται και κάπως γενναιόδωρο ή εκκεντρικό. Σίγουρα κάτι θα προσφέρει ένας Λέοντας στο πρόσωπο που έχει βάλει στο στόχαστρο του, ίσως να είναι ένα μικρό δωράκι, ίσως ένα κέρασμα, πάντως θα βρει τρόπο να δείξει τη γενναιοδωρία του. Έχει την ικανότητα να κατακτά και να προσεγγίζει με τρόπο που κλέβει καρδιές. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος ανήκει στα γήινα ζώδια, είναι ορθολογικός, πρακτικός, έχει ανάγκη να διατηρεί τον αυτοέλεγχο και δίνει πολύ μεγάλη σημασία στην αυτοσυγκράτηση, ωστόσο δεν αποκλείεται όλα αυτά να μείνουν στην άκρη όταν ο κεραυνοβόλος έρωτας κάνει την εμφάνισή του. Παρά το ότι είναι σοβαρός και επιφυλακτικός όταν το συναίσθημα είναι πολύ έντονο ο συνετός Παρθένος δεν αποκλείεται να χάσει τον μπούσουλα και την εσωτερική του ισορροπία. Όταν ερωτευτεί κεραυνοβόλα ίσως να γίνει η υπέρβαση και η υπερβολή, δεν αποκλείεται να δούμε έναν Παρθένο εντελώς διαφορετικό από αυτόν που βλέπουμε στην καθημερινότητά του.

miniaies-tarw-problepseis-desktop-loukia

miniaies-tarw-problepseis-mobile-loukia

ΖΥΓΟΣ

Στα ζώδια του αέρα ανήκει ο Ζυγός, γι αυτό και πάντα αμφιταλαντεύεται, δυσκολεύεται να κατασταλάξει και να βρει τη συναισθηματική του ισορροπία. Ο ερωτοχτυπημένος Ζυγός θα την κάνει την υπερβολή και θα εκδηλώσει το ενδιαφέρον του, δεν θα έχει καμία διάθεση να κρύψει την ένταση και την όλη αναστάτωση που θα αισθανθεί. Θα προσεγγίσει το ενδιαφερόμενο πρόσωπο και μάλιστα με έντονο συναισθηματισμό. Τολμηρά θα είναι τα βήματα του και έκπληξη θα προκαλέσουν τόσο τα λόγια του όσο και οι ενέργειες του. Πιθανότατα θα ξεκινήσει από ωραιότατες ελκυστικές φιλοφρονήσεις και δεν αποκλείεται να καταλήξει σε εντυπωσιακά δωράκια ακόμα και σε υποσχέσεις μελλοντικών προδιαγραφών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός ανήκει στα ζώδια του νερού ζει και υπάρχει για να ερωτεύεται. Ο κεραυνοβόλος έρωτας είναι για αυτόν το νόημα της ύπαρξης του. Απολαμβάνει την εσωτερική αναστάτωση που νιώθει, αφήνει το πάθος να τον κυριεύσει, φεύγουν οι αναστολές, κινείται απελευθερωμένα και φυσικά πάντα με τρόπο στρατηγικό. Θα προσεγγίσει και θα πολιορκήσει το πρόσωπο που θα του κλέψει την καρδιά, τα λόγια που θα εκφράσει θα είναι σε θέση να κατακτήσουν, η αμεσότητα του δεν αποκλείεται να είναι αφοπλιστική. Δεν γλιτώνει κάποιος από τα δίχτυα του ερωτοχτυπημένου Σκορπιού, έχει την ικανότητα να προσεγγίζει, να κατακτά και να εκδηλώνει το πάθος του με τρόπο ιδιαιτέρως ελκυστικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι που είναι δραστήριος ο Τοξότης, όταν ερωτεύεται γίνεται ακόμα πιο κινητικός, του είναι αδύνατον να σταθεί κάπου. Η υπερκινητικότητα του όταν χτυπηθεί από τα βέλη του έρωτα δείχνει πως κάτι δεν πάει καλά με τις εσωτερικές του ισορροπίες και πως κάτι πολύ δυνατό τον έχει κυριεύσει. Ανήκει στα ζώδια της φωτιάς, η φλόγα και το πάθος μεγαλώνουν, του είναι αδύνατον να κρύψει ή να καμουφλάρει αυτό που νιώθει. Φυσικά και θα προσεγγίσει το υποψήφιο ταίρι του ο ερωτοχτυπημένος Τοξότης, θα βρει τρόπο να πλησιάσει και να δείξει τις προθέσεις του. Ένα από τα δυνατά όπλα του Τοξότη είναι το χιούμορ του, έχει την ικανότητα να αποφορτίζει την ατμόσφαιρα, το πρόσωπο που έχει βάλει στο στόχαστρο του θα νιώσει άνεση μαζί του και θα εκδηλωθεί απελευθερωμένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν αποκλείεται να πέσει σε υπερβολές και ακρότητες ένας ερωτοχτυπημένος Αιγόκερως. Σαν χαρακτήρας είναι σταθερός ανήκει στα ζώδια της γης, τα πράγματα τα θέλει ισορροπημένα, θέλει να έχει οπωσδήποτε τον έλεγχο της ζωής του των καταστάσεων και των συναισθημάτων του. Ταράζονται τα συναισθηματικά νερά του Αιγόκερου όταν ερωτεύεται, γι αυτό και είναι δύσκολο να μείνει πιστός στον χαρακτήρα του και στην ιδιοσυγκρασία του. Δεν αποκλείεται να κάνει ενέργειες ασυνήθιστες και εκκεντρικές, κινδυνεύει να χάσει την ισορροπία του και να προβεί σε πράξεις υπερβολής. Το θέμα είναι πώς θα εκδηλωθεί ο ερωτευμένος Αιγόκερως, θα κάνει το βήμα να προσεγγίσει, ωστόσο κάποιες φορές κινδυνεύει να χάσει τον έλεγχο και το μέτρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αναστατώνεται σε μεγάλο βαθμό ο Υδροχόος όταν ερωτεύεται. Ανήκει στα ζώδια του αέρα και ο κεραυνοβόλος έρωτας είναι για αυτόν ανανέωση και τόνωση. Θα τις κάνει τις υπερβολές του, θα τον πιάσει το καινοτόμο το πρωτοποριακό και το αντισυμβατικό, ενώ δεν αποκλείεται να προσεγγίσει με τρόπο κάπως περίεργο ή ασυνήθιστο. Αρκετές είναι οι φορές που χάνει τον εσωτερικό του έλεγχο, ο ενθουσιασμός του είναι τόσο μεγάλος που ξεχνά να οριοθετηθεί και να πλαισιώσει τα συναισθήματα ή τις αντιδράσεις του. Ο Υδροχόος τα δίνει όλα όταν ερωτεύεται, το θέμα είναι βέβαια πόση διάρκεια θα έχει αυτός ο έρωτας που νιώθει, οι δείκτες ανεβοκατεβαίνουν με ευκολία. Θα βρει τρόπο να πλησιάσει να εκδηλωθεί και να βγάλει στην επιφάνεια την παθιασμένη πλευρά του χαρακτήρα του. 

ΙΧΘΥΣ

Ως ζώδιο του νερού, ο ερωτοχτυπημένος Ιχθύς κατά πάσα πιθανότητα θα τον χάσει τον έλεγχο, κύματα συναισθημάτων θα ταράξουν τα ήρεμα νερά της καρδιάς του, η εσωτερική του ένταση και ταραχή θα είναι μεγάλη. Είναι ευαίσθητος ρομαντικός και καλλιτέχνης, ο έρωτας του δίνει έμπνευση, τον βοηθάει να εκφραστεί, να βγάλει στην επιφάνεια τον πλούσιο συναισθηματικό του κόσμο. Ίσως να αργήσει λίγο να περάσει σε άμεσες εκδηλώσεις, ωστόσο θα κάνει τελικά εκείνο το εκλεπτυσμένο και ρομαντικό βήμα να προσεγγίσει και να φανερώσει το ενδιαφέρον του. Πλατύ θα είναι το χαμόγελο του, λάμψη θα υπάρξει στο πρόσωπό του, θα είναι αδύνατον να κρυφτεί η έντονη συναισθηματική του κατάσταση.