Quantcast
Ο Πλούτωνας σε ορθή πορεία φέρνει αλλαγές σε όλους μας. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Τι σημαίνει για σένα και για το ζώδιό σου η ορθόδρομη πορεία του Πλούτωνα; Από την Μελίνα Φώφη.

Ο Πλούτωνας σε ορθή πορεία φέρνει αλλαγές σε όλους μας.

Παρ’ ότι ο πλανήτης Πλούτωνας στη ζωή μας αντιπροσωπεύει κυρίως τα κοσμικά γεγονότα που θα βιώσουμε, δεν παύει στο προσωπικό μας ωροσκόπιο να είναι και δείκτης ριζικών αλλαγών. Έχει τη δύναμη και το σθένος να βάζει ένα τέρμα σε σαθρές καταστάσεις, εκεί που όλα μηδενίζουν για να ξαναρχίσουν να χτίζονται απ' την αρχή και πάνω σε σταθερές βάσεις. Όσο συμβαίνει αυτό, κόβει τις γέφυρες με το παρελθόν όταν πάσχει, φέρνει στην επιφάνεια καλά κρυμμένα μυστικά και αλήθειες δύσκολες, ενώ χαράζει ανεξίτηλα και μια για πάντα στη συνείδησή μας εμπειρίες, που θα μας κάνουν πιο σοφούς και συνετούς. Στη διαδικασία αυτή, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί ανώδυνο.

Όσο κράτησε η φαινομενική ανάδρομη πορεία του, περίπου 11 χρόνια δηλαδή, θέλοντας και μη μπήκαμε στη διαδικασία να επανεξετάσουμε τις σταθερές αλλά και υλικές αξίες της ζωής μας, τις σημαντικές μας σχέσεις, συγκρίναμε ανθρώπους και καταστάσεις, είδαμε τις αλήθειες μας κατάματα και όπου χρειαζόταν σε όλα αυτά, δύσκολα ή εύκολα, αναθεωρήσαμε.

Η ορθόδρομη πορεία του Πλούτωνα διανύει αυτή τη στιγμή την 27η μοίρα και 53’του ζωδίου του Αιγόκερω και η διέλευσή του εκεί, θα κρατήσει ως τις 21 Ιανουαρίου του 2024 όπου θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου για να παραμείνει για τα επόμενα 14 περίπου χρόνια περίπου.

Οι προβλέψεις για το ζώδιό σου με την επιστροφή του Πλούτωνα σε ορθή πορεία

Τι σημαίνει λοιπόν για σένα, το ζώδιό σου ή ακόμα καλύτερα, τον ωροσκόπο σου εφόσον τον γνωρίζεις, η ορθόδρομη πλέον πορεία του Πλούτωνα; Από ποια αφετηρία του ωροσκοπίου σου ξεκινά να αναμορφώνει; Επηρεάζεσαι σίγουρα εάν ο Ήλιο σου βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σου.

Κριός

Τον επαγγελματικό σου στάτους, την καριέρα και την κοινωνική σου καταξίωση δείχνει αυτή τη στιγμή η διέλευση του Πλούτωνα από τις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερου. Ανεξάρτητα από το πώς έχεις διαλέξεις να προβάλεις τον εαυτό σου, εδώ φαίνεται πως αλλάζουν τα πράγματα, αρχής γενομένης από την εικόνα σου. Υψηλές προσδοκίες και φιλοδοξίες αφού επανεξεταστούν θα κριθούν, ενώ μεσοβέζικες λύσεις και καταστάσεις δε θα έχουν διάρκεια.

Ταύρος

Επανεξετάζονται οι στόχοι σου για άλλη μια φορά και ειδικά εκείνοι που όσο και αν έχεις προσπαθήσει, δε σου βγαίνουν. Ποιο είναι λοιπόν το νόημα εδώ; Ότι εφόσον βλέπεις ότι δεν τραβάει το πράγμα, δεν βελτιώνονται ή δεν γίνονται κάποια πράγματα, μην επιμένεις γιατί θα βρεθείς πίσω από τις εξελίξεις. Μην επιμένεις στη ρουτίνα σου. Ανοίξου γνώρισε κόσμο ακόμα και διαφορετικών πεποιθήσεων ή κουλτούρας από σένα. Θα αλλάξεις σίγουρα οπτική.

Δίδυμοι

Ξεμπέρδευε μια για πάντα με τράπεζες δανεισμούς αλλά και πάσης φύσεως οφειλόμενα ακόμα και με σχέσεις αρρωστημένες, που έχουν τον τρόπο να βάζουν ενέχυρο το μέλλον σου. Το χρήμα και οι ερωτικές περιπέτειες θα σε προκαλούν σαν πειρασμοί που αν σε παρασύρουν στα ρίσκα τους, θα φέρουν για τη ζωή σου ολέθρια αποτελέσματα. Απόφυγε ανθρώπους χειριστικούς, αφού ακόμα και αν δεν είναι στη ζωή σου μπορούν κάπως να την επηρεάζουν.

Καρκίνος

Με τον Πλούτωνα απέναντί σου, επηρεάζονται οι σημαντικές σχέσεις ζωής αλλά και οι συνεργασίες σου, ο γάμος σου, αφού στον τομέα αυτό θα δεις να αλλάζουν ριζικά πολλές καταστάσεις που μέχρι σήμερα μπορεί και να τις είχες δεδομένες. Αφορά ειδικά εσένα που τυχαίνει να έχεις γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σου ή έχεις ωροσκόπο Καρκίνο, στις 27, 28 και 29 μοίρες. Εποχή σοβαρών από μέρους σου αναθεωρήσεων. Αποδέξου τις.

Λέων

Ξεχνάς την καθημερινότητά σου όπως την ήξερες, αφού σημαντικά γεγονότα θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις ακόμα και τρόπο ζωής αν χρειαστεί. Παράλληλα είναι σχεδόν επιτακτική η ανάγκη να ασχοληθείς περισσότερο με την υγεία και τη φυσική σου κατάσταση, που απαιτούν να βάλεις στη ζωή σου ένα πρόγραμμα βελτίωσης της φυσικής σου κατάστασης αλλά και να κόψεις επίσης συνήθειες βλαβερές, το κάπνισμα ή την απρόσεκτη διατροφή.

Παρθένος

Δείξε το στίγμα σου, όπου κινείσαι, δουλεύεις ή δραστηριοποιείσαι. Το να παίζεις συνεχώς δεύτερους ρόλους τη στιγμή που με τις δικές σου κυρίως πλάτες λειτουργούν κάποια πράγματα, όχι μόνο δε σε πάει μπροστά αλλά στη συνείδηση ορισμένων ατόμων σε υποβιβάζει κιόλας αφού με την τακτική σου αυτή σε θεωρούν σαν άτομο δεδομένο. Αν αφήσεις τα κουμάντα στους άλλους θα πνιγείς στο τέλος στους φόβους και τις ανασφάλειες.

hmerisies-tarw-problepseis-desktop-mina

hmerisies-tarw-problepseis-mobile

Ζυγός

Για επανεκκίνηση στις σχέσεις σου με τους στενούς συγγενείς σου, τις ρίζες σου ή τους γονείς σου μιλά η διέλευση του Πλούτωνα από τις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω. και εσύ άλλωστε θα νιώσεις την ανάγκη να ξανά συστηθείς, να ρίξεις γέφυρες όπου τα προηγούμενα χρόνια είχες απομακρυνθεί, να διαπραγματευτείς με σύνεση ότι μοιράζεσαι μαζί τους. Κανείς δεν είναι κανενός μα υπάρχουν ανάμεσά σας άγραφοι νόμοι που μιλούν για αγάπη και νοιάξιμο.

Σκορπιός

Για αρχή η περίοδος σε προτρέπει να βγεις από το καβούκι σου, να κυκλοφορήσεις και να γνωρίσεις κόσμο σε χώρους που μπορεί μέχρι σήμερα και να κατέκρινες. Θα ξεβολευτείς να το ξέρεις αφού τα δεδομένα της καθημερινότητάς σου θα αλλάξουν. Νέα ενδιαφέροντά σου σε κερδίζουν ενώ φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα, θα σε προτρέψουν να βάλεις στη ζωή σου καινούργιες δραστηριότητες με αποτέλεσμα να αλλάξεις συνολικά τον τρόπος ζωής σου.

Τοξότης

Είναι η εποχή που μέσα σου αλλάζεις οπτική ειδικά σε ότι έχει να κάνει με τα υλικά σου αποκτήματα, τα χρήματα και τα αισθήματα που εισπράττεις ή χαρίζεις στους άλλους, που δίνει ή δίνεσαι, τον τρόπο που κοιτάς το δικό σου συμφέρον αυτό που προσπαθείς να αποκομίσεις από τις σημαντικές σχέσεις σου. Θα συστηθείς εκ νέου στους ανθρώπους σου οπότε φρόντισε όχι μονάχα να ζητάς μα και να προσφέρεσαι δίχως περεταίρω ανταλλάγματα.

Αιγόκερως

Με τον Πλούτωνα να διελαύνει τις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σου θα επαναπροσδιοριστούν εκ νέου οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σου. Οι σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες σου, οι δεσμοί σου με τους «δικούς» σου άλλους. Καλό θα ήταν λοιπόν να μην προσπαθήσεις να επιβληθείς σε ανθρώπους και καταστάσεις αλλά να ελιχθείς πιο διπλωματικά και με περισσότερη κατανόηση. Δώσε τους χώρο και γίνε καλύτερος ακροατής.

Υδροχόος

Από τη θέση αυτή ο αναμορφωτής πλανήτης Πλούτωνας, σε προτρέπει να τα βάλεις με τους φόβους τις ανασφάλειες και τις φοβίες σου και τότε θα καταλάβεις πως στην ουσία όλα υπάρχουν και διογκώνονται, μονάχα μέσα στο μυαλό σου. Κλείσε κεφάλαια στη ζωή σου που σε τραυμάτιζαν συναισθηματικά, διώξε ανθρώπους που μόνο σε εκμεταλλεύτηκαν όσο και αν δυσκολεύεσαι να το παραδεχτείς. Το νέο το ωραίο είναι μπροστά σου. Ακολούθησε το λοιπόν.

Ιχθύς

Μπορείς να μοιραστείς τα οράματα και τις πνευματικές σου ανησυχίες με κόσμο που τυχαίνει να ψάχνεται με ότι ψάχνεσαι και εσύ. Η αξία σου θα φανεί μέσα από τις πράξεις του εγγενή ανθρωπισμού σου. Βάλε από τώρα και μπρος καινούργιους στόχους και δείξε σ αυτούς πίστη και αφοσίωση. Καινούργιοι φίλοι και παρέες θα σου ανοίξουν νέους ορίζοντες, ενώ το έργο σου θα αναγνωριστεί σίγουρα μέσα από ομάδες ή συλλογικότητες. Μίλα με το «Εμείς».