Quantcast
Πως αντιδρούν τα ζώδια όταν ο έρωτας καταλήγει σε δράμα; Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Πως αντιδρούν τα ζώδια όταν ο έρωτας καταλήγει σε δράματα και εντάσεις;

Πως αντιδρούν τα ζώδια όταν ο έρωτας καταλήγει σε δράμα;

Όσο πιο αιφνιδιαστικά και ξαφνικά έρχεται στη ζωή μας ένας δυνατός έρωτας, άλλο τόσο μοιραία και σημαντικά σημαδεύει τις καρδιές όταν κάτι αρχίζει και κλονίζεται στη σχέση, όταν μια διαφωνία ή ένα σύμπτωμα ζήλειας ή αδιαφορίας, μπαίνουν ανάμεσα σε δυο ανθρώπους που είναι ερωτευμένοι ακόμα, αλλά παλαντζάρουν ανάμεσα στο «εγώ και στο εμείς». Ο έρωτας όσο και να μην θέλουμε να το παραδεχτούμε είναι ένα ασταθές συναίσθημα που αν καταφέρει και μεταμορφωθεί σε αγάπη, τότε υπάρχει άπλετο ψυχικό και συναισθηματικό κέρδος, αν πάλι σπάσει το σχοινί, ας γίνει όμορφη και τρυφερή ανάμνηση και εικόνες που δεν θα σβήσουν ποτέ από μέσα μας.

Πως σείεται η ζωή των ζωδίων όταν η ερωτική σχέση παίρνει άσχημη τροπή;

Πώς αντιδρούν τα ζώδια όταν προκαλείται ισχυρή σεισμική δόνηση ανάμεσα σε δύο ερωτευμένους; Ποιοι εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου είναι απαρηγόρητοι και ποιοι ξεπερνούν με λιγότερο δραματικές στιγμές και σκηνές αυτή την εμπειρία που όλοι έχουμε περάσει ή μπορεί να την ζήσουμε στο μέλλον;

ΚΡΙΟΣ

Γνωστός και μη εξαιρετέος νευρικός τύπος ανθρώπου, που είναι σχεδόν πάντα στην τσίτα και μπορεί να θυμώσει ακόμα και με απλές παρασπονδίες. Μην πιστέψεις πως με τις δραματικές σκηνές θα μπορέσεις να αλλάξεις αυτήν την εικόνα, γιατί δεν είναι στο χαρακτήρα του να δεχτεί κλάματα και οδυρμούς. Τις περισσότερες φορές μπορεί να φύγει τρέχοντας από μια δραματική εξέλιξη και να φροντίσει να ηρεμήσει για να εξακριβώσει αν την έχει πατήσει μαζί σου για τα καλά, όταν συμβεί αυτό, τότε γίνεται ήρεμο πρόβατο και ξαναεπιστρέφει βάζοντας τον εγωισμό στην άκρη.

ΤΑΥΡΟΣ

Εδώ ταιριάζει γάντι το «από τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι», γιατί είναι ένα πρόσωπο ήσυχο, λογικό και πάνω από όλα ακολουθεί την πρακτική οδό στη συμπεριφορά του, όταν όμως ερωτευτεί οι όροι αντιστρέφονται και γίνεται κτητικό, απόλυτο, καχύποπτο με έντονο πείσμα. Όταν αγαπάει αληθινά τόσο περισσότερο εμφανή γίνονται τα αντίστροφα χαρακτηριστικά που προκαλούν ερωτικά δράματα. Ένας/μία Ταύρος θα εξαντλήσει τα περιθώρια για να σωθεί ο έρωτας, αν όμως αποτύχει, θα χρειαστεί αρκετός καιρός για να ξεπεράσει έναν χωρισμό και να αρχίσει και πάλι να φλερτάρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν είναι από τους εκπροσώπους του ζωδιακού που θα σκάσει πάρα πολύ αν κάτι πάει στραβά με έναν έρωτα. Ίσως συμβαίνει γιατί θεωρείται επιπόλαιο πλάσμα με παιχνιδιάρικη διάθεση και είναι λίγο παρεξηγημένο. Σαν προστατευόμενο ζώδιο του Ερμή, βρίσκει πάντα έναν λόγο και έναν τρόπο να ξεφύγει από δυσάρεστες καταστάσεις ακολουθώντας την λογική πλευρά των πραγμάτων και όχι την συναισθηματική, γιατί ίσως τότε χάσει τις ισορροπίες. Με ένα «διαπεραστικό αντίο» αποχωρεί και σε λίγο μπορεί να γλεντά με φιλική συντροφιά, αρκεί να μη σου δείξει πόσο και αν έχει πικραθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Λατρεύει τις δραματικές εκδηλώσεις ακόμα και όταν όλα δείχνουν πως εξελίσσονται θετικά, είναι σχεδόν βέβαιο πως κάτι θα βρει για να κεντρίσει την προσοχή σου, για κάποιο λόγο θα υπάρξει γκρίνια και μουρμούρα. Είναι όμως το ζώδιο που λειτουργεί περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο με το συναίσθημα, ως εκ τούτου παρουσιάζει τις ευαίσθητες πλευρές και είναι λογικό να πληγώνεται πιο εύκολα κυρίως όταν βιαστεί να δεθεί συναισθηματικά. Όταν τα πράγματα είναι αρνητικά, τότε ζει για ώρες με αναμνήσεις, κλείνεται ερμητικά στο καβούκι του και αφήνει τα αισθήματα να παλεύουν.

ΛΕΩΝ

Όταν στη ζωή ενός Λέοντα η κατάσταση με το ταίρι που αγαπά δεν πηγαίνει τόσο καλά, τότε αρχίζει η εξέλιξη μιας τραγωδίας, που μοιάζει καταστροφική, μετά γίνεται φλύαρη και άδοξη και τελειώνει με λόγια υπερβολής και κουβέντες που ανατριχιάζουν. Όταν περάσουν όμως λίγες μέρες αναλογίζεται πως όλα αυτά είναι προϊόν πείσματος και εγωισμού. Επειδή όταν ερωτεύεται, παθιάζεται, γίνεται κτητικό, εκδηλώνεται έντονα, εκφράζεται με πάθος, καλό είναι να μην τσαλακωθεί η περηφάνια και η αυτοπεποίθηση εξ’ ολοκλήρου, για να σηκώσει άμεσα και πάλι τα μάτια σε ένα νέο έρωτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι το ζώδιο εκείνο που θα κρύψει επιμελώς την στεναχώρια και τις πληγές που αιμορραγούν από μια απόσταση, από έναν χωρισμό ή ένα γερό καβγά, αποφεύγουν με τη στάση που κρατούν να δείχνουν τι τους βασανίζει και σε τι ελπίζουν, ακόμα και όταν η ιστορία τους παίρνει δραματική εξέλιξη. Μπορεί να φάει τα ρούχα του, να πέσει μόνος/η στα πατώματα, αλλά δεν θα επιτρέψει ούτε στον ίδιο του τον εαυτό να λυγίσει, να εκλιπαρεί, να παρακαλέσει για αγάπη. Συγκροτεί λοιπόν όλα τα ψυχικά αποθέματα που έχει και βάζει πάνω από όλα τη λογική, λέγοντας το τελευταίο αντίο.

ebdomadiaies-problepseis-desktop-basw

ebdomadiaies-problepseis-mobile-basw

ΖΥΓΟΣ

Εδώ έχουμε να κάνουμε με το τέλειο θύμα ενός δραματικού έρωτα ή μιας ιστορίας απελπισμένης αγάπης και σαφώς και το παρακάνει θέλοντας να πρωταγωνιστήσει σε αυτή την εξέλιξη και να μην πάρει το ρόλο κανείς άλλος. Όταν ένας/μια Ζυγός ερωτευτεί έναν άνθρωπο, όλα εξελίσσονται όμορφα, ήρεμα, ισορροπημένα, όταν όμως αισθανθεί να έρχεται η συναισθηματική δυστυχία τότε ανέχεται, υπομένει, και πιστεύει ακράδαντα ότι μπορεί να αλλάξει την αρνητική κατάσταση. Θέλει να ζήσει ως το τέλος την αίσθηση της πίκρας και της θλίψης, και μετά προς τη δόξα τραβά και πάλι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα μπορούσα να μιλάω ώρες για τα δράματα που βιώνει ή που δημιουργεί ένας/μια Σκορπιός, γιατί είναι μια κατηγορία από μόνος του. Μπορεί ακόμα και να τρέφεται με την ένταση μέσα σε μια ερωτική σχέση, ίσως κάποιες φορές απολαμβάνει και τα επί μέρους δράματα με τον άνθρωπο που αγαπάει. Όταν δεν είναι τα πάντα μέλι-γάλα ή αν δεν βιώνει την ευτυχία, την ίδια στιγμή αρέσκεται να ξεσπά με μυστηριώδη συμπεριφορά, να ερευνά και να απειλεί κάποιες φορές, να μην ησυχάζει αν δεν πάρει το αίμα του πίσω για να πληγώσει το πρόσωπο που τσαλαπάτησε την καρδιά του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν είναι το ζώδιο εκείνο που αγαπάει τις δραματικές καταστάσεις, είτε γιατί δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία του, είτε γιατί στο ελεύθερο πνεύμα ενός Τοξότη υπάρχει πάντα η αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων και αυτή υποστηρίζει μέχρι τελευταίας πτώσης της σχέσης. Αν οι καταστάσεις που περιβάλλουν την συναισθηματική του ζωή είναι τέτοιες που δεν μπορεί να αποφύγει μια περίεργη ιστορία, τότε θα φιλοσοφήσει τα πράγματα για να βρει την ιδανική λύση και αυτό θα συμβεί αν ενδιαφέρεται πραγματικά για το άλλο πρόσωπο, αν όχι, τότε μπορεί να ξενερώσει αρκετά εύκολα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεδομένου ότι εδώ μιλάμε για τη φωνή της λογικής και των πρέπει, ο/η Αιγόκερως έχει τη δύναμη να ξεκόψει γρήγορα από μια προβληματική σχέση, παρά να μπει στη διαδικασία μιας δραματικής εξέλιξης που γνωρίζει εκ των προτέρων ότι δεν θα οδηγήσει σε αίσιο αποτέλεσμα. Όταν όμως δεν μπορεί να το αποφύγει, τότε επιλέγει την ψύχραιμη και ρεαλιστική οδό σκέψης και πράξεων, ίσως ακόμα να προσπαθήσει να ερευνήσει τι φταίει, ποιος έχει το μερίδιο της αρνητικής κατάληξης, και κατόπιν να θέσει όρια του, που συνήθως αναγκάζουν το άλλο πρόσωπο να το πάρει απόφαση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σχεδόν ποτέ δεν θα μπορέσεις να μάθεις με σιγουριά πώς και με ποιον τρόπο θα αντιδράσει ένας/μια Υδροχόος σε περίπτωση που εγκλωβιστεί μέσα σε μια περίεργη και αρρωστημένη ερωτική κατάσταση. Θέλει να υπάρχει χαρά, γέλιο και δράση με τον άνθρωπο που ερωτεύεται καθώς και συναισθηματική περιπέτεια αλλά και όμορφες και ρομαντικές εξελίξεις. Αν χαθούν όλα εκείνα που κάνουν το δεσμό ευτυχισμένο, τότε μπορεί να μην εκδηλώσει καμία αντίδραση και πριν ξεφύγουν τα πράγματα από την φυσιολογική ροή, να πει ένα «θα τα πούμε από αύριο» και να χαθεί για πάντα.

IXΘΥΣ

Ακόμα και όταν τα πράγματα πηγαίνουν άριστα, ένας/μια Ιχθύς μπορεί να στήσει ολόκληρο δράμα με τη μορφή σεναρίου και να μάθει να ζει με αυτό παράλληλα με τον άνθρωπο που αγαπά. Οι ανασφάλειες που βγάζει σε μια δέσμευση, χρειάζονται υποστήριξη ολοένα και περισσότερο, μπορεί να ενταθούν εύκολα και από μια σχέση ήρεμη και γαλήνια, να καταλήξουν όλα σε μια δραματική διαδικασία. Το ψάρι αρχίζει να σπαρταρά για να στηρίξει τα πιστεύω και τις ανάγκες του απέναντι στο ταίρι του και έτσι κουράζει αρκετά, ζητά ευκαιρίες και ίσως τις πάρει, μέχρι να γοητευτεί από έναν άλλο ερωτικό σύντροφο.