Quantcast
Πόσο εύκολα μπορεί να παρεξηγηθεί κάθε ζώδιο; Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Πόσο εύκολα παρεξηγούνται τα ζώδια;

Πόσο εύκολα μπορεί να παρεξηγηθεί κάθε ζώδιο;

Όταν οι αντιδράσεις είναι παρορμητικές οι παρεξηγήσεις γίνονται στο άψε σβήσε, κάποιοι χαρακτήρες είναι πιο χαλαροί, η συμπεριφορά τους είναι πιο ανεκτική και πιο ήπια και δεν παρεξηγούνται με ευκολία. Υπάρχουν βέβαια και οι άλλοι τύποι οι μη μου άπτου με τη μεγάλη περηφάνια που συνήθως αυτοί παρεξηγούνται πιο γρήγορα. Πάμε να δούμε ανάλογα με το κάθε ζώδιο ποιες θα είναι οι αντιδράσεις και κατά πόσο γρήγορα θα ανάψουν τα αίματα.

Ποιοι είναι οι παρεξηγιάρηδες του ζωδιακού κύκλου;

ΚΡΙΟΣ

Ανήκει στα ζώδια της φωτιάς, πολύ γρήγορα φουντώνει και πολύ εύκολα παρεξηγείται, ωστόσο από την άλλη πλευρά δεν του λείπει το χιούμορ, είναι συχνές οι φορές που εστιάζει στη χιουμοριστική πλευρά των καταστάσεων, διακωμωδεί το όλο ζήτημα και συνειδητά αρνείται να παρεξηγηθεί. Όπως και να έχει όμως όταν έχεις να κάνεις με έναν Κριό σίγουρα θα πρέπει οι κινήσεις και τα λόγια να είναι λίγο μαζεμένα γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα φουντώσει η φλόγα του και πότε οι εκρήξεις του θα δημιουργήσουν παρεξηγήσεις. Προσοχή στην περίπτωση του Κριού, γιατί είναι αυθόρμητος, παρορμητικός, καμιά φορά επίτηδες κάνει δήθεν τον παρεξηγημένο, έτσι για να δημιουργηθεί ένταση και να νιώσει εσωτερική τόνωση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανήκει στα γήινα ζώδια, έχει σταθερές απόψεις και επιθυμίες, συγκεκριμένο είναι πάντα το στιλ του είτε της εξωτερικής του εμφάνισης, είτε της συμπεριφοράς του. Δεν παρεξηγείται πολύ εύκολα, γιατί ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά ποιος είναι, ωστόσο η κατάσταση γίνεται επικίνδυνη όταν θιχτεί ένα ζήτημα που αποτελεί για τον Ταύρο το κόκκινο πανί, τότε θα παρεξηγηθεί, θα θυμώσει, θα αντιδράσει πεισματικά. Με λίγα λόγια ο συνομιλητής θα πρέπει να γνωρίζει πολύ καλά ο συγκεκριμένος Ταύρος τι ανέχεται και τι όχι, ποια είναι δηλαδή τα συγκεκριμένα του όρια.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ανήκει στα ζώδια του αέρα, ο Δίδυμος είναι λίγο με τα φεγγάρια του και με τους ανέμους του, σε γενικές γραμμές όμως είναι από τους χαρακτήρες που είναι αρκετά απελευθερωμένος, διαθέτει χιούμορ, αστειεύεται, δεν είναι συντηρητικές οι απόψεις και οι διαθέσεις του. Σε ένα γενικό επίπεδο δεν παρεξηγείται εύκολα γιατί εστιάζει στη χιουμοριστική πλευρά των καταστάσεων. Ένας Δίδυμος για να παρεξηγηθεί θα πρέπει να ειπωθεί κάτι πολύ άσχημο σε χρονική στιγμή που η ψυχολογία του είναι πεσμένη και αρνητική. Συνεπώς με έναν Δίδυμο όλα έχουν να κάνουν με τη διάθεση που θα νιώθει τη συγκεκριμένη στιγμή που θα ειπωθούν οι κουβέντες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος ανήκει στα ζώδια του νερού, είναι συναισθηματικός ευαίσθητος και ευάλωτος. Όταν η ψυχολογία του είναι κακή τότε ένα είναι το σίγουρο όλα θα τα παρεξηγήσει, όλα θα τα πάρει στραβά, θα βγάλει αρνητικό πείσμα, δεν αποκλείεται να παραποιήσει τα λόγια που θα ακούσει. Από την άλλη πλευρά αν στη χρονική στιγμή που θα ειπωθούν οι κουβέντες αισθάνεται χαλαρότητα και ψυχολογική τόνωση τότε θα καταφέρει να εστιάσει στη σωστή πλευρά των καταστάσεων. Όπως και να έχει όμως όταν έχουμε να κάνουμε με έναν Καρκίνο θα πρέπει τα σχόλια να είναι χαλαρά, υπάρχει κίνδυνος το οτιδήποτε που ειπωθεί να το πάρει βαριά.

ΛΕΩΝ

Εκτός του ότι ανήκει στα ζώδια της φωτιάς, από την άλλη πλευρά είναι και ο βασιλιάς της παρέας. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να δεχτεί τα αρνητικά σχόλια, έχει πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του, εννοείται πως πολύ εύκολα θα παρεξηγηθεί. Δεν είναι από τους χαρακτήρες που ανέχεται πολλά, συνήθως δεν δέχεται κουβέντα σχετικά με την προσωπικότητα του ή με την εξωτερική του εμφάνιση ή με κάποια ενέργεια που έχει κάνει. Στην περίπτωση του Λέοντα πρέπει να δείξουμε πολύ μεγάλη προσοχή, δεν πρέπει να νιώσει πως θίγεται ή προσβάλλεται, η αντιπαράθεση θα είναι μεγάλη, θα βγάλει έντονο πείσμα ίσως και εμμονή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανήκει στα ζώδια της γης, φυσικά και παρεξηγείται πολύ εύκολα ένας Παρθένος, ωστόσο φροντίζει να μην το δείξει. Θέλει πολύ μεγάλη προσοχή στην περίπτωση του Παρθένου, γιατί επειδή ακριβώς δεν θέλει να δημιουργούνται παρεξηγήσεις, όταν ο ίδιος παρεξηγηθεί θα το κρατήσει μέσα του, η συσσώρευση θα τον οδηγήσει αργότερα σε αρνητικές αντιδράσεις. Δεν του αρέσει να θίγεται και να προσβάλλεται, ο,τιδήποτε το παίρνει πολύ προσωπικά, αρνείται να σκεφτεί χαλαρά ή χιουμοριστικά. Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να υπάρχει στις συνομιλίες με έναν Παρθένο, οτιδήποτε αρνητικό θα το κρατήσει μέσα του και αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα.

ebdomadiaies-problepseis-desktop-basw

ebdomadiaies-problepseis-mobile-basw

ΖΥΓΟΣ

Ανήκει στα ζώδια του αέρα ο Ζυγός, τα συναισθήματα του έχουν σκαμπανεβάσματα, διακυμάνσεις, γενικότερα η ψυχολογία του είναι δύσκολη και του δημιουργεί εσωτερικά συμπλέγματα. Δεν είναι ισορροπημένος ο εσωτερικός κόσμος ενός Ζυγού, γι αυτό και εύκολα παρεξηγείται, αν ειπωθεί κάτι που τον θίξει θα το θεωρήσει προσβολή, θα στεναχωρηθεί, θα πέσει η ψυχολογία του. Επιπλέον ανήκει στα παρορμητικά ζώδια, δεν αποκλείεται λοιπόν οι αντιδράσεις του να είναι απότομες και νευρικές. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή και μεταχείριση ο Ζυγός, συνδυάζει ευαισθησία και παρόρμηση που σημαίνει πως εύκολα μπορεί να προκύψει παρεξήγηση και να γίνει το κλίμα εκρηκτικό. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανήκει στα ζώδια του νερού, το χαρακτηριστικό του είναι ο στρατηγικός τρόπος σκέψης. Φυσικά και θα παρεξηγηθεί ο Σκορπιός και μάλιστα εύκολα εννοείται βέβαια πως δεν θα το δείξει, δεν θα το φανερώσει, θα το κρατήσει μέσα του, θα το μελετήσει και θα έρθει η στιγμή που θα κινηθεί στρατηγικά ίσως και εκδικητικά. Παρεξηγείται και θίγεται εύκολα, δεν του αρέσει να ακούει σχόλια διαφορετικά από αυτά που πιστεύει ο ίδιος για τον εαυτό του. Επικίνδυνος γίνεται ο Σκορπιός όταν παρεξηγηθεί, θα κινηθεί με τον δικό του ιδιόρρυθμο τρόπο. Δεν συγχωρεί εύκολα, δεν ξεχνάει, συνεπώς τα λόγια και τα σχόλια θα πρέπει να είναι σκεπτόμενα, όχι παρορμητικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανήκει στα ζώδια της φωτιάς, δεν του λείπει η ένταση, ωστόσο δεν είναι από τους χαρακτήρες που παρεξηγείται εύκολα γιατί διαθέτει χιούμορ, οι απόψεις του δεν είναι πλαισιωμένες, δεν αγαπάει το συντηρητισμό ούτε τα περιοριστικά όρια. Συνήθως δέχεται τα σχόλια με χαλαρή διάθεση, ο ίδιος κάνει σχόλια αιχμηρά, όλα αυτά όμως μέσα σε ένα χιουμοριστικό πλαίσιο έχοντας τη διάθεση να διασκεδάσει, να δημιουργήσει ευχάριστο κλίμα και γέλιο. Ο Τοξότης δεν είναι από τους χαρακτήρες που παρεξηγείται εύκολα, δεν είναι προσκολλημένος, και επειδή ακριβώς το φάσμα του είναι μεγάλο γι αυτό και ο ίδιος νιώθει πως δεν έχει λόγο να παρεξηγηθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανήκει στα ζώδια της γης, είναι σταθερός στο στυλ του και στις απόψεις του, δεν φημίζεται για το χιούμορ του, έχει την τάση να τα παίρνει όλα τοις μετρητοίς, προσεγγίζει τα πάντα με τρόπο απολύτως ρεαλιστικό, γι αυτό θέτει όρια στους αστεϊσμούς. Θέλει πολύ μεγάλη προσοχή στις συνομιλίες με έναν Αιγόκερω, δεν αποκλείεται ξαφνικά να παρεξηγήσει τις καταστάσεις, από την άλλη πλευρά ανήκει στα παρορμητικά ζώδια, οι αντιδράσεις του μπορεί να είναι ξαφνικές εκρηκτικές και απότομες. Με έναν Αιγόκερω θα πρέπει τα λόγια να είναι σκεπτόμενα και πλαισιωμένα, σίγουρα θα πρέπει να υπάρχουν όρια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανήκει στα ζώδια του αέρα, δεν παρεξηγείται εύκολα γιατί γενικότερα οι απόψεις του και οι διαθέσεις του είναι απελευθερωμένες, δεν αγαπάει τον συντηρητισμό, αντιθέτως του αρέσει να έχει το ελεύθερο να εκφράζεται, να πειράζει, να αστειεύεται. Συνήθως με τον Υδροχόο η ανταλλαγή απόψεων γίνεται μέσα σε ένα ελεύθερο πλαίσιο, δύσκολα θα παρεξηγηθεί, βρίσκει τρόπο να απαντήσει με χιουμοριστική διάθεση, δεν προσκολλάται στο αρνητικό. Ο Υδροχόος θα παρεξηγηθεί και θα αντιδράσει αρνητικά όταν τα σχόλια γίνουν με τρόπο επιτακτικό ή επιβλητικό, τότε θα βγάλει την αντιδραστική πλευρά του χαρακτήρα του και σίγουρα η όλη κατάσταση θα οδηγήσει σε παρεξήγηση.

ΙΧΘΥΣ

Ανήκει στα ζώδια του νερού, είναι ευαίσθητος, ευάλωτος, παρεξηγείται και πληγώνεται εύκολα. Συνήθως αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα από μια δική του ιδιαίτερη οπτική, προσβάλλεται με ευκολία γι αυτό θέλει ιδιαίτερο χειρισμό. Στις συζητήσεις μαζί του θα πρέπει ο τρόπος να είναι ευγενικός, προσεγμένος, ίσως και κάπως έμμεσος, γενικότερα θα πρέπει ο όλος χειρισμός να είναι ευαισθητοποιημένος. Εύκολα πέφτει η ψυχολογία του, ταράζονται τα νερά του, χάνει την εσωτερική του ισορροπία, γι αυτό δεν αντέχει τα πολύ καυστικά σχόλια και τα αστειάκια που προσβάλλουν την προσωπικότητά του. Είναι ο παρεξηγιάρης του ζωδιακού κύκλου, καλό θα είναι στις συζητήσεις μαζί του να λείπουν τα βαριά λόγια.

ekptwsh-mono-gia-simera