Quantcast
Με ποιο ζώδιο θα έκανες την καλύτερη σχέση της ζωής σου; Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Με ποιο ζώδιο θα έκανες την καλύτερη σχέση της ζωής σου; Από την Μελίνα Φώφη.

Με ποιο ζώδιο θα έκανες την καλύτερη σχέση της ζωής σου;

Θα έχεις ήδη καταλάβει, ότι με κάποιους ανθρώπους ταιριάζουμε και τα βρίσκουμε με την πρώτη ματιά, επαφή, συνάντηση, ενώ με κάποιους άλλους, που μπορεί και να μη γνωριζόμαστε στενά, ούτε να έχουμε ξανά συναντηθεί, κάτι λειτουργεί απωθητικά μέσα μας.

Με ποια ζώδια θα έχεις μια σχέση ζωής;

Αυτό λοιπόν αστρολογικά, έχει να κάνει με τη συναστρία μας. Που είτε «κουμπώνει» όπως λέμε, είτε δεν κουμπώνει. Όμως επειδή εάν λάβουμε σα γενικό κανόνα τον Ήλιο μας (το ζώδιό μας), που τονίζει τα βασικά χαρακτηρίστηκα αυτού που εκφράζουμε, τότε μπορούμε πλέον σε ζωδιακό επίπεδο, να βρούμε με ποιο ζώδιο ταιριάζουμε περισσότερο, που θα μπορούσαμε να έχουμε μαζί του μία σχέση ζωής.

Έτσι λοιπόν:

Εάν είσαι Κριός

Ο Λέοντας και ο Υδροχόος, ο Δίδυμος ή ο Τοξότης θα μπορούσε κάποιος από αυτούς τους ζωδιακούς τύπους να γίνει μαζί σου ένα επιτυχημένο ταίρι, αφού ταιριάζουν με την ιδιοσυγκρασία σου.

Με ποιο συγκεκριμένα κριτήρια πρώτος πάει ο Λέοντας.

Με το Λέοντα εάν εξαιρέσουμε ότι και οι δύο θέλετε να κάνετε τον αρχηγό, μπορείτε να τα βρείτε πολύ καλά στο κρεβάτι αλλά και να φτιάξετε σπουδαία πράγματα μαζί.

Ακολουθεί ο Υδροχόος

Με τον Υδροχόο, οι εγκεφαλικές σας ταχύτητες ταιριάζουν, συμβαδίζουν πολλές φορές οι ενέργειές σας αλλά να συνεννοηθείτε πιθανόν να δυσκολευτείτε λιγάκι, αφού άλλα θα υποστηρίζει ο ένας κι σε άλλα θα ανταποκρίνεται ο άλλος.

Μετά ο Τοξότης

Ο Τοξότης αγαπά την ελευθερία στις κινήσεις του όπως κι εσύ. Δεν τρώει κολλήματα στην eRωτική του ζωή και θέλει να έχει εμπειρίες στον τομέα αυτό, άρα κολλάτε. Απλά η πολύ ανεξαρτησία μπορεί να γίνει καταχρηστική.

Τελευταίος έρχεται ο Δίδυμος

Με τον πολυμήχανο αυτό τύπο, το Δίδυμο, δεν πρόκειται να πλήξεις ποτέ. Πάντα θα σε αιφνιδιάζει ευχάριστα με την παιδικότητά του. Κάποιες φορές το μάτι του παίζει κι αυτό ίσως σε ενοχλήσει αλλά γενικά στρώνει με την πάροδο του χρόνου.

Εάν είσαι Ταύρος

Αγαπάς την αρμονία στις σχέσεις σου, που αναπτύσσονται στα πλαίσια του αλληλοσεβασμού. Ως άνθρωπος που θέλεις να γεύεσαι το καλύτερο από τη ζωή, σύμπνοια θα βρεις στο πρόσωπο ενός Σκορπιού, Καρκίνου, Αιγόκερου ή Παρθένου.

Με ποιο συγκεκριμένα κριτήρια πρώτος πάει ο Σκορπιός

Με το Σκορπιό μπορείτε να ζήσετε τον απόλυτο eRωτα. Ένα άσβεστο πάθος σαν κι αυτά που εμείς οι υπόλοιποι διαβάζουμε μόνο στα μυθιστορήματα. Έχετε όμως την τάση μερικές φορές να υποστηρίζετε την άποψή σας με απόλυτο τρόπο, κάτι που μάλλον θα χρειαστεί να προσέξετε.

Με τον ευαίσθητο Καρκίνο εσύ θα του μάθεις τη γλώσσα της λογικής και εκείνος του συναισθήματος. Αγαπάτε και οι δύο τη φωλιά σας αλλά και τη σταθερότητα στην προσωπική σας ζωή. Μερικές φορές όμως ο αυταρχικός σου χαρακτήρας, μπορεί να σκοτώσει το συναίσθημά του.

Με τον γήινο Αιγόκερω, πατάτε κι οι δυο στα πόδια σας και μπορείτε μαζί να χτίσετε σπουδαία πράγματα. Υπάρχει σύμπνοια και πολύ καλή συνεννόηση μεταξύ σας αλλά τα πεισματάκια σου θα τα δει με αυστηρή ματιά.

Τέλος με τον Παρθένο, μπορεί το πάθος και η φλόγα να αντικατασταθούν σχεδόν απευθείας από την αγάπη και τη συντροφικότητα. Εσύ θα του δώσεις τη σταθερότητα που έχει ανάγκη για να λειτουργήσει μέσα από μία σχέση κι εκείνος τη σιγουριά για να ριζώσεις σ αυτή.

Εάν είσαι Δίδυμος

Δεν αντέχεις τη ρουτίνα και τη συνήθεια. Γεννήθηκες υπερκινητική και ασφαλώς σου αρέσει να έρχεσαι σε επαφή με πολύ κόσμο. Έχεις λέγειν και έξυπνο χιούμορ και ταιριάζεις περισσότερο με Λέοντες Κριούς Ζυγούς και Υδροχόους.

Με ποιο συγκεκριμένα κριτήρια πρώτος πάει ο Κριός

Ο Κριός είναι πνεύμα ελεύθερο, αφού είναι ο τύπος που βαριέται φοβερά τη συνήθεια ακριβώς όπως εσύ. Θα βρει τρόπους να σε εκπλήσσει με τον ευχάριστα παρορμητισμό του. Πρέπει όμως να γίνεται πιο υποχωρητικοί ο ένας στον άλλο.

Ο Λέοντας τώρα, είναι ο άνθρωπος που θαυμάζεις, γιατί ξέρει να ζει αλλά ξέρει και να προσφέρει το καλύτερο σε εκείνους που αγαπάει και νοιάζεται. Πρέπει όμως να μην ξεχάσεις ποτέ να του δείχνεις το πόσο ξεχωριστός είναι για σένα.

Ιδιαίτερα κοινωνικός και άνθρωπος που κάνει εύκολα φιλίες ο Ζυγός, σε βάζει αμέσως στο παιχνίδι, αφού θα τον δεις να επιμένει να σε γνωρίσει, μόνο και μόνο επειδή θαυμάζει αυτά που εσύ ευθαρσώς λες, ενώ εκείνος δεν τόλμησε ποτέ. Ίσως κάποιες στιγμές, να σε ενοχλήσει η αναποφασιστικότητά του.

Τέλος ο Υδροχόος είναι επίσης ένας χαρακτήρας που δεν αντέχει τα όρια και τους περιορισμούς όπως κι εσύ, είναι ανοιχτός σε κάθε τι καινούργιο και οι σχέσεις σας μπορούν να έχουν διάρκεια στο χρόνο. Θέλει όμως τη σταθερότητα που μαζί σου δε θα την έχει.

Εάν είσαι Καρκίνος

Σίγουρα αγαπάς την οικογενειακή ζωή και δεν βάζεις τίποτα παραπάνω από εκείνους που νοιάζεσαι ή την ηρεμία και γαλήνη της φωλιάς σου. Έτσι λοιπόν κοντά στα γούστα σου θα δεις τον Ταύρο, τον Σκορπιό, τον Παρθένο και ασφαλώς τον Αιγόκερω.

Με ποιο συγκεκριμένα κριτήρια πρώτος πάει ο Ταύρος.

Ο Ταύρος είναι ο χαρακτήρας που στο πλάι του θα νιώσεις τη σιγουριά. Όχι μονάχα από την υλική της υπόσταση αλλά και συναισθηματικά. Η προσγειωμένη φύση του και ο πράος χαρακτήρας του σε γοητεύουν παντοτινά. Είναι απόλυτος αλλά είναι και του χεριού σου.

Ο Ιχθύς θα μιλήσει απευθείας στην καρδιά σου. Ξέρει να διώχνει τη μελαγχολία από τα μάτια σου και σε κάνει συχνά να γελάς με τα αστεία του. Έχει μια τεράστια αγκαλιά για σένα αλλά να ξέρεις πως εσύ είσαι ο αρχηγός της σχέσης.

Ο Αιγόκερως είναι ένας πολύ γοητευτικός τύπος, που μαζί μπορείτε να συμβιώνετε ανέφελα ενώ ταυτόχρονα, να δημιουργείτε σπουδαία πράγματα. Εσύ θα τον μάθεις να σκέφτεται με την καρδιά κι αυτός με τη λογική.

Ο Σκορπιός είναι ένα υδάτινο ζώδιο, που εκτός του ότι ταιριάζετε συναισθηματικά, μπορεί να σου δώσει τη σταθερότητα και την προστασία που χρειάζεσαι. Κάποιες φορές όμως γίνεται απόλυτος κι αυτό θα σε κάνει να αντιδράς.

Εάν είσαι Λέοντας

Ξέρεις να παίρνεις τα καλύτερα από τη ζωή και σιχαίνεται σχεδόν τους τσιγγούνηδες και μίζερους χαρακτήρες. Πιο κοντά στο χαρακτήρα σου να βρεις τον Κριό, το Δίδυμο, τον Τοξότη ή το Ζυγό.

Με ποιο συγκεκριμένα κριτήρια πρώτος πάει ο Κριός

Με το Κριό θα έχετε πάντα μία φλογερή και γεμάτη πάθος σχέση. Εάν εξαιρέσουμε ότι και οι δύο θέλετε να κάνετε τον αρχηγό, μπορείτε να τα βρείτε πολύ καλά στο κρεβάτι αλλά και να φτιάξετε σπουδαία πράγματα μαζί.

Πιο συγκαταβατικός αλλά πάντα γοητευτικός θα είναι μαζί σου ο Ζυγός. Ακόμα και αν διαφωνείτε με την καπατσοσύνη του θα σε καταφέρνει και θα φέρνει τα πράγματα σε μια αρμονία μεταξύ σας. Θα σε θαυμάζει και θα το εννοεί.

Ο Τοξότης αγαπά την ελευθερία στις κινήσεις του όπως κι εσύ. Δεν τρώει κολλήματα στην eRωτική του ζωή και θέλει να έχει εμπειρίες στον τομέα αυτό. Κάποιες όμως στιγμές θα χρειαστεί να του βάλεις ένα απαράβατο όριο γιατί είναι στη φύση του να το παρακάνει.

Τέλος ο Δίδυμος είναι το γελαστό παιδί, που πάντα θα έχει τον τρόπο, να διώχνει τα σύννεφα από τη σκέψη σου. Πρέπει όμως να τροφοδοτείτε με ενδιαφέροντα το δεσμό σας, γιατί θα γίνεται ευάλωτος εάν πέσει στη ρουτίνα και τη συνήθεια.

Εάν είσαι Παρθένος

Συνήθως ακόμα και τα συναισθήματά σου, τα εκφράζεις μέσα από το πρίσμα της λογικής. Είσαι προσγειωμένος και σπάνια ξεφεύγεις από τα «πρέπει» έναντι των «θέλω» σου. Ποιο κοντά στην ιδιοσυγκρασία σου είναι ένας Ταύρος, ή ένας Καρκίνος, ο Αιγόκερως επίσης ή ο Ιχθύς.

Με ποιο συγκεκριμένα κριτήρια πρώτος πάει ο Ταύρος.

Ο Ταύρος καταρχάς είναι προσγειωμένος και όταν ανοίγει το στόμα του πάντοτε μιλά ευθύκριτα. Υπάρχει σε πολλά θέματα ταύτιση απόψεων και κοινή λογική, ενώ το γοητευτικό του χιούμορ σε κάνει να μη βαριέσαι ποτέ. Είναι όμως αμετακίνητος στις απόψεις του.

Ο Καρκίνος θα σε αγκαλιάσει με ειλικρινές συναίσθημα και θα σου παρέχει τη σταθερότητα που προσδοκάς στην προσωπική σου ζωή. Είναι λίγο παραπονιάρης αλλά σπάνια παραπονιέται αναίτια.

Ο Αιγόκερως σίγουρα θα σε γοητεύει με τη σιγουριά και την αυτοπεποίθηση που εκπέμπει. Μαζί μπορείτε να δημιουργήσετε σπουδαία πράγματα και ο δεσμός σας να είναι μακροχρόνιος. Κάποια όμως θέματα θα τα κρατά μονάχα για τον εαυτό του.

Τέλος ο Ιχθύς, έχει μία μαγική σχεδόν ικανότητα, να βγάζει τις πιο ευαίσθητες πτυχές της προσωπικότητάς σου. Εδώ θα μάθεις πως δεν είναι κακό να κάποιες στιγμές να κλαις, αφού αποσυμφορείται η ψυχή σου. Δεν είναι ο τύπος που πατάει στη γη κι αυτό ίσως σε ορισμένες στιγμές να σε εκνευρίζει.

miniaies-tarw-problepseis-desktop-loukia

miniaies-tarw-problepseis-mobile-loukia

Εάν είσαι Ζυγός

Αποζητάς την αρμονία σε οποιαδήποτε έκφραση στη ζωή σου. Δεν αντέχεις τους έντονους χαρακτήρες και τους ανθρώπους που φωνάζουν ή θυμώνουν με το παραμικρό. Άρα εδώ θα σου ταίριαζε γάντι, ένας Λέοντας ,ή ένας Υδροχόος, ένας Καρκίνος ή Ταύρος.

Με ποιο συγκεκριμένα κριτήρια πρώτος πάει ο Λέοντας.

Είναι ο τύπος που ξέρει να ζει και να απολαμβάνει την κάθε στιγμή σαν να είναι μοναδική. Ο Λέοντας σπάνια θα σε φορτώσει συναισθηματικά, ενώ θα φροντίσει να είσαι καλά, πρώτα πρώτα μέσα σου. Έχεις τον τρόπο να του δείχνεις θαυμασμό και αυτός να γίνεται χαλί να τον πατήσεις.

Ο Υδροχόος πάλι, είναι πνεύμα ελεύθερο και ανεκτικό. Αγαπά την κοινωνικότητα όπως κι εσύ και η σχέση σας μπορεί να ξεκινήσει κυρίως ως φιλική. Μαζί του θα νιώσεις να απελευθερώνεσαι από ταμπού που κουβαλάς και σε καταπιέζουν. Πρέπει όμως να κρατήσετε μεταξύ σας ένα μέτρο.

Ο Ταύρος αγαπά την αρμονία αλλά και την ησυχία του όπως κι εσύ. Έχει κάθε καλή θέληση να σε ακούσει και να σε κατανοήσει, αρκεί μεταξύ σας να μην υπάρξουν περίοδοι σιωπών και απομάκρυνσης.

Τέλος ο Καρκίνος είναι από τα πιο συγκαταβατικά πλάσματα που έχεις γνωρίσει. Μπορεί να σου κάνει όλα τα χατίρια αλλά μερικές φορές αφοσιώνεται σε άλλα πράγματα θεωρώντας σε και λίγο σα δεδομένη.

Εάν είσαι Σκορπιός

Μπορείς και επικοινωνείς με το μυαλό και την ψυχή θαυμάσια. Αγαπάς με πάθος και επιθυμείς να διατηρείται ο πόθος και η αρμονία στη σχέση σου. Δεν τις μπορείς τις αλλαγές και πιο κοντά σου σε αυτό είναι ο Ταύρος, Ο Καρκίνος, ο Ιχθύς ή ο Λέοντας.

Με ποιο συγκεκριμένα κριτήρια πρώτος πάει ο Ταύρος.

Με τον Ταύρο, είναι ο χαρακτήρας που στο πλάι του θα νιώσεις τη σιγουριά. Όχι μονάχα από την υλική της υπόσταση αλλά και συναισθηματικά. Η προσγειωμένη φύση του και ο πράος χαρακτήρας του σε γοητεύουν παντοτινά. Είναι απόλυτος αλλά είναι και του χεριού σου.

Με το Λέοντα εάν εξαιρέσουμε ότι και οι δύο θέλετε να περάσει ο καθένας το δικό του και είστε από τη φύση σας ισχυρογνώμονες, μπορείτε να τα βρείτε πολύ καλά στο κρεβάτι αλλά και να φτιάξετε σπουδαία πράγματα μαζί.

Ακολουθεί ο Καρκίνος

Εδώ θα μιλήσει περισσότερο το συναίσθημα παρά η λογική. Είναι μια σχέση που πραγματικά ζει το έντονο πάθος. Ο Καρκίνος μερικές φορές κάνει κάποια πείσματα παιδιάστικα που μάλλον θα σε ενοχλούν αλλά θα σου είναι πάντοτε αξιαγάπητος.

Τέλος ο Ιχθύς, έχει μία μαγική σχεδόν ικανότητα, να βγάζει τις πιο ευαίσθητες πτυχές της προσωπικότητάς σου. Εδώ θα μάθεις πως δεν είναι κακό να κάποιες στιγμές να κλαις, αφού αποσυμφορείται η ψυχή σου. Δεν είναι ο τύπος που πατάει στη γη κι αυτό ίσως σε ορισμένες στιγμές να σε εκνευρίζει.

Εάν είσαι Τοξότης

Πνεύμα ελεύθερο κι ανεξάρτητο, δε σου αρέσουν οι απόλυτα συμβατικές σχέσεις, αν και αρκετά συχνά, γοητεύεσαι από ανθρώπους που είναι κοινωνικά αναγνωρίσιμοι από το πόστο που κατέχουν ή το έργο που έχουν επιδείξει. Πιο κοντά στην ψυχολογία σου, είναι ο Λέοντας και ο Υδροχόος, ο Κριός ή ο Ιχθύς.

Με ποιο συγκεκριμένα κριτήρια πρώτος πάει ο Υδροχόος

Ο Υδροχόος μοιάζει να τιμά την ελευθερία και την ανεξαρτησία του όπως κι εσύ. Ο λόγος του θα σε γοητεύσει και το γεγονός ότι δεν τρώει συντηρητικά κολλήματα. Δηλώνει όμως «σχεσάκιας» και επιθυμεί μονιμότητες που δεν αντέχεις.

Ο Λέοντας πάλι είναι δοτικός σε όλους του τους τρόπους κι εσύ από τη φύση σου αγαπάς την καλή ζωή. Κοντά του λοιπόν θα περάσεις τέλεια, αρκεί να μην ξεχνάς να του λες που και που κανένα κομπλιμέντο, γιατί με κάτι τέτοια τρέφεται.

Ο Κριός θα είναι για σένα φλογερός εραστής και γενναίος, αφού θα κάνει το παν για να σε προστατέψει, από οτιδήποτε θεωρείς ότι σε απειλεί. Η συναισθηματική του όμως αστάθεια φοβάμαι πως θα σε κουράσει.

Τέλος με τον Ιχθύ, ίσως ζήσεις αυτό που λέμε το παραμύθι, αφού ξέρει να φτιάχνει μέσα στη φωλιά του εξωτικά σκηνικά και άκρως ερωτική ατμόσφαιρα. Η ζωή όμως δεν είναι μόνο το παραμύθι και ‘ίσως κι εσύ κάποια στιγμή να κουραστείς.

Εάν είσαι Αιγόκερως

Θέλεις ο άνθρωπος που στέκεται δίπλα σου και σε συντροφεύει, να πατάει σταθερά στη γη και να μην υποστηρίζει ουτοπίες. Κοντά στα γούστα σου θα βρεις έναν Ταύρο κι έναν Καρκίνο, έναν Παρθένο αλλά και ένα Σκορπιό.

Με ποιο συγκεκριμένα κριτήρια πρώτος πάει ο Καρκίνος

Καταρχάς μαζί λειτουργείτε αλληλο-συμπληρωματικά. Ο Καρκίνος πάντοτε θα υποχωρεί έναντι των «θέλω» και των «πρέπει» που του βάζεις, όμως κοντά του θα μάθεις να βγάζεις περισσότερο συναίσθημα απαραίτητο στη συμβίωσή σας.

Ο αμέσως επόμενος θεωρητικά είναι ο Ταύρος

Ο Ταύρος μπορεί να σου δώσει τη σταθερότητα που αποζητάς στην προσωπική και οικογενειακή σου ζωή. Μπορεί να ενισχύσει την εικόνα σου σε κοινωνικό επίπεδο. Έχει όμως μια απολυτοσύνη στις απόψεις του που μερικές φορές φαντάζουν άκαμπτες.

Ο Παρθένος δε θα σου δώσει τη σχέση που θα αγγίξει τα όρια του πάθους. Θα σου δώσει όμως τη σιγουριά σε ότι φτιάξετε μαζί. Θα περιφρουρήσει το δεσμό και την εικόνα που βγάζετε τόσο προς τα έξω, όσο και σε οικογενειακό επίπεδο.

Τέλος ο Σκορπιός, πιθανόν να είναι και ο μόνος που έχει τον τρόπο να ξεκλειδώσει από μέσα σου το πάθος. Να σε κάνει να παραβείς όλα όσα σε πιέζουν ή σε καταπιέζουν και έχεις υιοθετήσει από ανασφάλεια. Είναι όμως αμετροεπείς στη ζήλια και στην κτητικότατα.

Εάν είσαι Υδροχόος

Δεν σου αρέσει αν δίνει αναφορά στο τι νιώθεις που είσαι και που πας στον άνθρωπο που συντροφεύει την ερωτική σου ζωή. Είσαι πνεύμα ελεύθερο και όσοι πιστοί σε σένα ας προσέλθουν. Σου ταιριάζουν τύποι όπως ο Κριός, ή ο Ζυγός, ο Τοξότης και ο Ιχθύς.

Με ποιο συγκεκριμένα κριτήρια πρώτος πάει ο Ζυγός,

Ο Ζυγός που αντιπροσωπεύει τον άνθρωπο που θέλεις να βρίσκεις στη φωλιά σου αλλά και εκείνον που σε κοινωνικό επίπεδο, εξακολουθεί να είναι ο τύπος που ξέρει να κρατάει το ενδιαφέρον, δεν είναι φορτικός και δε γκρινιάζει.

Ακολουθεί ο Τοξότης που για να τον κερδίσεις, αυτό είναι για σένα ένα στοίχημα. Σε γοητεύει ο αλέγκρο χαρακτήρας του το έξυπνο χιούμορ του και ότι δεν μοιάζει συνηθισμένος. Αντίθετα, γίνεται ενθουσιαστικά απρόβλεπτος.

Φλογερή και γεμάτη πάθος, θα μπορούσε να είναι η σχέση σου με έναν Κριό, αν και τα παρορμητικά συναισθήματα, μάλλον θα σε κουράσουν. Μπορεί να μη σου εγγυηθεί μονιμότητες αλλά στο κρεβάτι θα είστε ο τέλειος συνδυασμός.

Τέλος με το Ιχθύ θα γοητευτείς από το χαοτικό του πνεύμα, τον τρόπο που κινείται χωρίς να θέτει σε κανέναν ούτε στον εαυτό του όρια και θα σε κερδίσει με τη μεγάλη του φαντασία. Βέβαια καλό θα ήταν που και που να τον επαναφέρεις στην πραγματικότητα.

Εάν είσαι Ιχθύς

Δεν εννοείς τη λογική πανάκεια, ούτε το να πατάς στη γη μπορετό όλες τις φορές. Αγαπάς και δίνεσαι δίχως υστερόβουλες σκέψεις και πιο κοντά στην ιδιοσυγκρασία σου είναι Ο Καρκίνος, ο Παρθένος, ο Σκορπιός και ο Ταύρος.

Με ποιο συγκεκριμένα κριτήρια πρώτος πάει ο Σκορπιός.

Έχει για σένα μια μεγάλη αγκαλιά, ενώ η επιμονή και το πάθος του να σε κατακτήσει, δε σου επιτρέπουν να επιδείξεις και πολλές αντιστάσεις. Ένας Σκορπιός σε κακομαθαίνει κάποιες φορές ενώ κάποιες άλλες, προσπαθεί επί ματαίω να επιβάλλει τους όρους του.

Ακολουθεί ο Καρκίνος, αφού εδώ μιλάμε για μια μεγάλη έως και αιώνια αγάπη, είτε είστε τελικά μαζί, είτε τα πράγματα δεν έρθουν όπως υπολογίζατε και χωρίσετε.

Ο Παρθένος θα μπορούσε να γίνει το άλλο σου μισό, γιατί μπορεί να πατάει μεν στη γη, ξέρει όμως να βρίσκει τους τρόπους που θα σε κάνουν να νιώσεις ότι πετάς από έρωτα και πάθος. Μόνο την κριτική του δε θα μπορείς πάντοτε να αντέχεις.

Τέλος ο Ταύρος είναι ο τύπος που θα σου συγχωρεί ότι κι αν κάνεις, αφού τις περισσότερες φορές θα τα βρίσκει χαριτωμένα. Πρέπει όμως να ακούς τι σου λέει, μιας και εννιά στις δέκα φορές έχει δίκιο.