Quantcast
Ο Άρης στον Καρκίνο ως τις 20 Μαΐου 2023. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Ο Άρης στον Καρκίνο φέρνει δυναμικότητα και διαίσθηση!

Ο Άρης στον Καρκίνο ως τις 20 Μαΐου 2023.

Στις 25 Μαρτίου, ο Άρης εισέρχεται στον Καρκίνο και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 20 Μαΐου 2023. Τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, διαίσθηση, ανάγκη για κατοχύρωση και εξασφάλιση. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης σκεπτόμενα θα είναι τα ρίσκα, οι παρορμητικοί χαρακτήρες θα είναι σε θέση να αποφύγουν επιπολαιότητες που βάζουν σε κίνδυνο τα κεκτημένα.

Στον αισθηματικό τομέα πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα γίνουν με τρόπο δυναμικό ταυτοχρόνως όμως και διακριτικό. Τα συναισθήματα και οι εκδηλώσεις θα απελευθερωθούν όταν υπάρξει η σιγουριά πως το έδαφος είναι απολύτως κατάλληλο. Δεν θα λείψουν τα πείσματα ενδεχομένως και οι υπερβολές, οι απαιτήσεις θα δημιουργήσουν πιεστικές συνθήκες. Έμφαση θα δοθεί στις προσωπικές σχέσεις, ανοίγεται προοπτική βελτίωσης.

Πως ο Άρης στον Καρκίνο θα επηρεάζει τα 12 ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Άρης περνά στο ζώδιο του Καρκίνου, έμφαση θα δώσετε στις προσωπικές σχέσεις και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια, το σπίτι, τα περιουσιακά στοιχεία. Δυναμικότητα και αυτοπεποίθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ωστόσο σε ορισμένες περιπτώσεις δεν αποκλείεται να σας ταλαιπωρήσουν διχασμοί και ανασφάλειες. Αρκετά συναισθηματική θα είναι η στάση σας, ίσως να είναι δύσκολο να εξισορροπήσετε τη λογική με το συναίσθημα, όμως η αποφασιστικότητα σας θα σας βοηθήσει να δώσετε ουσιαστικές λύσεις και να αντιμετωπίσετε κατάματα υποθέσεις που σας προβληματίζουν. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει δυνατότητα για καινούργιες γνωριμίες, ελκυστικός θα είναι ο τρόπος που θα προσεγγίσετε, η στάση σας θα είναι ερωτεύσιμη. Ανάγκη θα έχετε να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε, το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στην κατοχύρωση και στη συναισθηματική ισορροπία.

ΤΑΥΡΟΣ

Αμεσότητα θα σας χαρακτηρίζει, στις συζητήσεις και στις επαφές σας θα θελήσετε να δοθούν οριστικές απαντήσεις, να υπάρξουν ουσιαστικά ξεκαθαρίσματα που θα βοηθήσουν να δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για αλλαγές. Σε ένταση θα βρίσκεται ο συναισθηματικός σας κόσμος, ενδεχομένως να σας ταλαιπωρήσουν κυκλοθυμίες, χαλιναγωγήστε τάσεις παρόρμησης και ανυπομονησίας. Σε ζητήματα οικονομικής φύσης σταθερά θα είναι τα βήματα σας, δεν θα έχετε τη διάθεση να εμπλακείτε σε αβέβαιες καταστάσεις, περιορισμένα θα είναι τα ρίσκα που θα αναλάβετε. Προσοχή στις οικογενειακές σας επαφές, αποφύγετε το πείσμα και την ισχυρογνωμοσύνη. Στην προσωπική σας σχέση ανάγκη σας θα είναι η σταθεροποίηση, δεν αποκλείεται να μιλήσετε με το ταίρι σας για το θέμα της δέσμευσης.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η εμφάνιση του Άρη στον Καρκίνο θα σας βοηθήσει να δώσετε έμφαση σε ζητήματα οικονομικής φύσης, στόχος σας θα είναι η εξασφάλιση και η κατοχύρωση. Αρκετά τολμηρές θα είναι οι προσεγγίσεις και οι επιδιώξεις σας, ωστόσο στις επιλογές σας θα αναζητήσετε μια εξασφαλισμένη προοπτική. Θα υπάρξει δυνατότητα να αυξήσετε τα κέρδη σας, ίσως να ανακαλύψετε μία νέα πηγή εσόδων, θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε ανοιχτούς λογαριασμούς και εκκρεμότητες. Προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας, ενδεχομένως να θελήσετε να προβείτε σε πολλές αγορές, οριοθετήστε την παρόρμηση σας. Στον αισθηματικό τομέα θα νιώσετε την ανάγκη να συγκεντρωθείτε στη σχέση και στο ταίρι σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εμφάνιση του Άρη στο ζώδιό σας θα σας επηρεάσει σε ψυχολογικό επίπεδο, αναπτερώνεται το ηθικό σας, αισιόδοξες και δυναμικές θα γίνουν οι διαθέσεις σας. Αρκετά τολμηροί θα φανείτε σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, θα είστε σε θέση να διεκδικήσετε, αν οι ενέργειές σας είναι συντονισμένες το αποτέλεσμα θα είναι άμεσο και θετικό. Ανάγκη σας θα είναι να αποδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας, θα καταφέρετε να κερδίσετε την εκτίμηση που αναζητάτε. Δώστε έμφαση στις προσωπικές σας σχέσεις, στις συζητήσεις και στις επαφές προσπαθήστε να οριοθετήσετε την παρόρμηση και το πείσμα, αποφύγετε την έντονη ισχυρογνωμοσύνη. Στον αισθηματικό τομέα εσείς που διατηρείτε σχέση ίσως να φανείτε κάπως πιεστικοί ή απαιτητικοί με το ταίρι σας, προσοχή στις υπερβολές. Οι ελεύθεροι κάντε το βήμα να προσεγγίσετε θα καταφέρετε να κερδίσετε τις συμπάθειες.

ΛΕΩΝ

Η παρουσία του Άρη στον Καρκίνο δεν αποκλείεται να σας δημιουργήσει την ανάγκη να αυτό-προστατευτείτε, ίσως να απομονωθείτε για να μπορέσετε να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας και να συντονιστείτε. Προσοχή στην έντονη εσωτερική ανησυχία και στο άγχος, απαιτητικοί θα είστε ως προς τον εαυτό σας, απαραίτητο θα είναι να διατηρήσετε την συναισθηματική σας ισορροπία. Δεν θα λείψουν τα σκαμπανεβάσματα και τα πείσματα, κυκλοθυμική θα είναι η στάση σας, στις συζητήσεις και στις επαφές σας θα πρέπει να ελέγξετε τις έμφυτες σας τάσεις. Υποσυνείδητες καταστάσεις θα βγουν στην επιφάνεια, οι ενέργειες σας θα είναι επηρεασμένες από τα ψυχολογικά συμπλέγματα που σας ταλαιπωρούν. Στον αισθηματικό τομέα ίσως νιώσετε την ανάγκη να κρατήσετε μυστικές κάποιες σχέσεις ή επαφές. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι ηγετικές σας διαθέσεις θα βγουν στην επιφάνεια θα νιώσετε έτοιμοι να βγείτε μπροστά από τα γεγονότα, ίσως να θελήσετε να κατευθύνετε μία ομάδα ή ένα εργασιακό σύνολο. Δυναμισμός και αποφασιστικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, αντικειμενικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις επιπολαιότητες και τις σπασμωδικές ενέργειες. Δώστε θετικές απαντήσεις στις προσκλήσεις και στα καλέσματα που θα λάβετε, δεν αποκλείεται μία φιλική κοινωνική επαφή να πάρει πιο προσωπική όψη. Οι ελεύθεροι θα έχετε το άνοιγμα να γνωριστείτε με καινούργια πρόσωπα, στο χέρι σας θα είναι η εξέλιξη των περαιτέρω επαφών. Συντονίστε τις ενέργειες σας, μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, θα έχετε την ευκαιρία να συνεργαστείτε με τα κατάλληλα πρόσωπα.

ebdomadiaies-taro-problepseis-desktop-vera

ebdomadiaies-taro-problepseis-mobile-vera

ΖΥΓΟΣ

Δυναμικότητα θα σας χαρακτηρίζει θα είστε σε θέση να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις, ίσως να φανείτε ανυπόμονοι. Προσοχή στην παρορμητική πλευρά του χαρακτήρα σας, θα χρειαστεί αυτοσυγκράτηση, οι εξάρσεις και οι υπερβολές να οδηγήσουν σε λάθη. Αρκετά φιλόδοξη θα είναι η στάση σας, δεν αποκλείεται να βγει στην επιφάνεια η ανταγωνιστική πλευρά της προσωπικότητάς σας, ανάγκη σας θα είναι να ξεχωρίσετε και να κερδίσετε τα εύσημα. Αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες, μελετήστε πολύ καλά τα ρίσκα και τις αβέβαιες καταστάσεις, μην ενεργήσετε υπό την επήρεια έντονου ενθουσιασμού. Σε κοινωνικό επίπεδο θα έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε τις εντυπώσεις, αρκετά τολμηρές θα είναι οι προσεγγίσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δυναμισμός, αποφασιστικότητα και ανάγκη για καταξίωση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, έμφαση θα δώσετε σε ζητήματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης. Στόχος σας θα είναι να ανεβείτε σε εκτίμηση και κύρος, θα είστε σε θέση να αναλάβετε την ηγεσία μιας ομάδας ή ενός συνόλου. Στρατηγικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, παρά τον έντονο ενθουσιασμό και την αισιοδοξία θα καταφέρετε να αποφύγετε τις επιπολαιότητες. Στον αισθηματικό τομέα έκταση και βάθος θα έχουν τα συναισθήματά σας, δεν αποκλείεται να βγει στην επιφάνεια η παθιασμένη πλευρά της προσωπικότητας σας. Εσείς που διατηρείτε σχέση θα θελήσετε να κατοχυρώσετε δίπλα σας το ταίρι σας, πιθανότατα να μιλήσετε για το θέμα της δέσμευσης ή της συγκατοίκησης. Οι ελεύθεροι προχωρήστε σε άμεσες προσεγγίσεις, θα είστε σε θέση να γοητεύσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγωνιστικότητα πείσμα και παρόρμηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, προσοχή στις υπερβολές και στην έντονη ισχυρογνωμοσύνη. Δύσκολο θα είναι να περιοριστείτε σε συνθήκες που τις θεωρείτε καταπιεστικές, ανάγκη σας θα είναι να απεγκλωβιστείτε από σχέσεις συνεργασίες ή πρόσωπα που σας στρεσάρουν. Θέματα οικονομικής φύσης θα σας απασχολήσουν, σε συμφωνίες και διαπραγματεύσεις οριοθετήστε την αντιδραστικότητα και την αδιαλλαξία σας, το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί αποδοχή και συγκαταβατική στάση. Στον αισθηματικό τομέα καλό θα είναι να αποφύγετε τα καβγαδάκια με το ταίρι σας, οι διαθέσεις σας ίσως να είναι κάπως ανταγωνιστικές ή απαιτητικές, προσοχή στις κόντρες. Οι ελεύθεροι προσεγγίστε διακριτικά και ευγενικά, θα υπάρξει δυνατότητα για νέα γνωριμία. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσωτερική ανησυχία θα σας προκαλέσει η παρουσία του Άρη στον Καρκίνο. δεν αποκλείεται να ‘ρθείτε αντιμέτωποι με ανασφάλειες και υποσυνείδητα συμπλέγματα.  Ανάγκη σας θα είναι η κατοχύρωση, προσοχή να μην υποπέσετε σε συμβιβασμούς με άτομα που δεν αξίζουν τη συγκαταβατικότητα σας. Θέματα οικονομικής φύσης θα πρέπει να τα χειριστείτε με αμεσότητα και αντικειμενική σκέψη, στην περίπτωση που χρειαστεί να αναλάβετε ρίσκα μελετήστε πολύ καλά όλα τα ενδεχόμενα θετικά και αρνητικά, μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Στον αισθηματικό τομέα εσείς που διατηρείτε σχέση ίσως να μην είστε σε θέση να χειριστείτε ισορροπημένα το ταίρι σας, κυκλοθυμική θα είναι τόσο η διάθεσή σας όσο και η στάση σας. Οι ελεύθεροι ενδεχομένως να έχετε την τάση να προσεγγίσετε πρόσωπα έντονης και δυναμικής προσωπικότητας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε έξαρση θα βρίσκεται η παρόρμηση σας, προσοχή να μην υποπέσετε σε ενέργειες επιπόλαιες ή σπασμωδικές. Σε ζητήματα οικονομικής και επαγγελματικής φύσης αν πρέπει να πάρετε ρίσκα ή χρειαστεί να αναλάβετε πρωτοβουλίες θα πρέπει οι επιλογές σας να είναι πολύ καλά σκεπτόμενες, αποφύγετε τις βιασύνες. Οριοθετήστε την ανυπομονησία και την απαιτητικότητα τόσο ως προς τον εαυτό σας, όσο και προς τους τρίτους. Σε ζητήματα εργασιακής φύσης απαραίτητο θα είναι να μπορέσετε να αποδεχτείτε και να κατανοήσετε, το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτηθεί συνεργάσιμη συμπεριφορά. Στον αισθηματικό τομέα ανάγκη σας θα είναι η ανανέωση και η πρωτοτυπία, δεν αποκλείεται οι προσεγγίσεις σας να είναι κάπως ασυνήθιστες ίσως και εκκεντρικές. 

ΙΧΘΥΣ

Με τον Άρη να κάνει την εμφάνιση του στο ζώδιο του Καρκίνου έμφαση θα δώσετε στις προσωπικές σας σχέσεις, προτεραιότητα θα είναι για εσάς η αισθηματική σας ζωή. Εσείς που διατηρείτε σχέση θα είστε σε θέση να εκδηλώσετε με δυναμικότητα ίσως και πάθος τα συναισθήματα σας, ανάγκη σας θα είναι να εκπλήξετε αλλά και να κατοχυρώσετε το ταίρι σας. Όσοι έχετε να αντιμετωπίσετε προβλήματα και δυσκολίες αποφύγετε την έντονη ανησυχία, μη δώσετε έκταση στις αμφιβολίες, στις συζητήσεις και στις επαφές θα υπάρξει η δυνατότητα για άμεσα ξεκαθαρίσματα. Μιλήστε όσο πιο ανοιχτά μπορείτε, η σαφήνεια και η ειλικρίνεια θα φέρουν θετικό αποτέλεσμα. Οι ελεύθεροι προσεγγίστε και φλερτάρετε, θα υπάρξει άνοιγμα νέας γνωριμίας, τονώστε την αυτοπεποίθησή σας.

ekptwsh-mono-gia-simera