Quantcast
Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2024 για όλα τα 12 ζώδια. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2024, για όλα τα ζώδια.

Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2024 για όλα τα 12 ζώδια.

Διαβάστε τις μηνιαίες προβλέψεις και μάθετε πως οι αστρολογικές όψεις του μήνα θα επηρεάσουν τα ζώδια στην αισθηματική και επαγγελματική τους ζωή.

 Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2024 για όλα τα ζώδια

Έρχεται τον μήνα Μάιο αγαπητοί φίλοι, η ηθική ικανοποίηση και η υλική αποζημίωση, για όσα έχουμε περάσει μέχρι σήμερα τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον προσωπικό τομέα της ζωής μας, δεδομένου ότι θεωρείται ο μήνας των εκπλήξεων και των αλλαγών, είτε αυτές είναι ευοίωνες, είτε λιγότερο θετικές έως αρνητικές. Εκτός από το γεγονός ότι ο Μάης αλλάζει τις ισορροπίες που υπάρχουν στην καθημερινότητα μας, την ίδια στιγμή φέρνει τύχη σε ζώδια που αυτό το διάστημα ίσως το έχουν περισσότερη ανάγκη από ποτέ.

Ριζικές ανακατατάξεις και αναθεωρήσεις προκαλούνται στις 2 Μαΐου μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου με την ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα στον Υδροχόο, και μας ωθεί να επανεξετάσουμε και να επανασχεδιάσουμε τα μελλοντικά μας πλάνα και τους στόχους μας.

Στις 8 Μαΐου η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, μας βοηθά να προβάλλουμε καινούριες ιδέες και να κάνουμε νέα ξεκινήματα στην καθημερινότητα μας, μας δυναμώνει ψυχικά και σωματικά ώστε να πιστέψουμε στον εαυτό μας και στις φιλοδοξίες μας, ενώ η συμμετοχή του Ουρανού και του Δία, δίνει έναν γενναιόδωρο χαρακτήρα σε αυτό το Φεγγάρι, που μας φέρνει αρκετές και απρόσμενες ευκαιρίες.

Την Τετάρτη 15 Μάη, ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Ταύρου έως τις 3 Ιούνη, και είναι μια περίοδος φίλοι μου, όπου η επικοινωνία μας γίνεται αργή αλλά σταθερή, ενώ οι σκέψεις που κάνουμε και οι συζητήσεις που γίνονται με τους συνεργάτες και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, έχουν σοβαρότητα, ασφάλεια και εκφραστικότητα. Τώρα μπορούμε να βρούμε λύσεις και απαντήσεις για τα πρακτικά ζητήματα της ζωής μας.

Ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο των Διδύμων στις 20 Μαΐου έως τις 20 Ιουνίου, προσδίδοντας στην ατμόσφαιρα μια πιο παιχνιδιάρικη και ταξιδιάρικη εικόνα, ενώ γινόμαστε πιο ευέλικτοι επικοινωνιακά, έχοντας διπλωματική διάθεση στο λόγο μας, και η κοινωνική μας ζωή, γεμίζει από φίλους και καινούρια πρόσωπα.

Στις 23 Μαΐου, η Αφροδίτη συνεχίζει το ταξίδι της στους Διδύμους, μέχρι τις 17 Ιουνίου, σκορπώντας χαρούμενες στιγμές στην συναισθηματική μας ζωή, αλλά και μια ελαφρότητα στις σχέσεις μας με τους άλλους. Τώρα μας ενδιαφέρει περισσότερο το μυαλό και οι σκέψεις του αντικείμενου του πόθου μας, και λιγότερο η αισθησιακή και σεξουαλική πλευρά των πραγμάτων.

Την ίδια μέρα (23/5), η Πανσέληνος στον φλογερό και μεταβλητό Τοξότη, προμηνύει πως υπάρχουν ευκαιρίες ώστε να επιτύχουμε την επαγγελματική πρόοδο και την προσωπική μας ικανοποίηση, αρκεί να έχουμε αυτοπεποίθηση και να διευρύνουμε τους ορίζοντες μας, τις γνώσεις μας, τη σοφία μας, πάνω στα ζητήματα που μας ενδιαφέρουν πραγματικά, παραμερίζοντας όσους και ότι μας κρατούν στο παρελθόν.

Το εξαιρετικό εξάγωνο του Δία από τον Ταύρο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 23 Μαΐου φίλοι μου, δημιουργεί ένα πέπλο αισιοδοξίας και τύχης γύρω μας, που κρύβει αρκετές, θετικές εκπλήξεις, για όσους είναι έτοιμοι να δεχτούν απρόσμενες ευκαιρίες και ανατρεπτικές αλλαγές.

Τέλος στις 26 Μάη, ο Δίας κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Διδύμων μετά από αρκετά χρόνια, όπου θα παραμείνει φίλοι μου μέχρι τις αρχές Ιουνίου 2025, δίνοντας μια τεράστια ανάσα στα θέματα της ανταλλαγής των απόψεων, στον τρόπο που επικοινωνούμε με τους άλλους, ενώ θα φέρει καινούριες πληροφορίες στα ζητήματα που αφορούν την τεχνολογία αλλά και τις συναλλαγές μας.

Διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ!