Quantcast
Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου για όλα τα 12 ζώδια. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου για όλα τα ζώδια.

Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου για όλα τα 12 ζώδια.

Διαβάστε τις μηνιαίες προβλέψεις και μάθετε πως οι αστρολογικές όψεις του μήνα θα επηρεάσουν τα ζώδια στην αισθηματική και επαγγελματική τους ζωή.

 Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2021 για όλα τα ζώδια

Ραγδαίες και ποικίλες εξελίξεις επιφυλάσσει ο Ιούνιος φίλοι μου, που μπορεί να μην έχει πολλές όψεις, ωστόσο αυτές που θα συμβούν είναι είτε πολύ καλές, είτε αρκετά δυσάρεστες. Από όποια πλευρά και αν το δει κανείς το πλανητικό τοπίο, θα συμπεράνει πως έρχονται χαρούμενα γεγονότα που ενδεχομένως να διαρκέσουν λίγο, γιατί θα έρθει κάποια άλλη συγκυρία που θα αναιρεί το προηγούμενο καλό που μας συνέβη.

Ας λάβουμε υπόψη μας ότι η ανάδρομη πορεία του Ερμή μέχρι τις 23 περίπου του μήνα, θα φέρει αρκετές καθυστερήσεις και αναβολές στην επικοινωνία μας με τους άλλους, σε κάποια προγραμματισμένα ταξίδια, αλλά την ίδια στιγμή μας δίνει την ευκαιρία να ρίξουμε το βλέμμα μέσα μας, στην ψυχή μας, στις εσωτερικές μας ανάγκες και να εξετάσουμε τον τρόπο που χειριζόμαστε τις καταστάσεις που μας απασχολούν σε προσωπικό αλλά και συναισθηματικό επίπεδο.

2 Ιούνη και η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου μέχρι τις 27 του μήνα, και η διάθεσή  μας να ασχοληθούμε με τα οικεία μας πρόσωπα και πράγματα γίνεται εντονότερη, γιατί τώρα θέλουμε να φροντίσουμε τις ανάγκες του ερωτικού συντρόφου αλλά και των συναδέλφων και των φίλων μας, θέλουμε να δείξουμε τη στοργή μας και την τρυφερότητά μας στα αγαπημένα άτομα που πλαισιώνουν την καθημερινότητά μας, αμβλύνοντας με αυτόν τον τρόπο τις όποιες εκρήξεις ή συγκρούσεις του προηγούμενο διαστήματος.

Δύο εξαιρετικά τρίγωνα συμβαίνουν στις 3 και στις 4 Ιουνίου, το πρώτο είναι αυτό του Ήλιου με τον Κρόνο και το δεύτερο της Αφροδίτης με τον Δία που από την αρχή του μήνα δίνουν μια ευχάριστη νότα στις σχέσεις μας, ίσως γιατί αισθανόμαστε ότι έχουμε τον έλεγχο της ζωής στα χέρια μας και ότι μπορούμε να πατήσουμε γερά στα πόδια μας για να πάρουν οι ευχές μας σάρκα και οστά, και να γίνουν τα όνειρά μας πραγματικότητα.

Σάββατο 5 Ιούνη και το πλανητικό τοπίο αλλάζει άρδην με το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, αλλά κυρίως με την αντίθεση του Άρη με τον Πλούτωνα, μια όψη που έχει τη δύναμη να αμαυρώσει ή ακόμα και να καταστρέψει ολοσχερώς οτιδήποτε προσπαθούσαμε να χτίσουμε με επιτυχία μέχρι σήμερα, από μια εξαιρετική επαγγελματική καριέρα, μέχρι μια ευτυχισμένη συναισθηματική και προσωπική καθημερινότητα. Δεν πρέπει να χάνουμε την ελπίδα μας αν δούμε κάποιες από τις προσδοκίες μας να γκρεμίζονται, χρειάζεται ψυχική δύναμη αλλά και οργανωτικότητα για να ξαναστήσουμε ότι θεωρούμε χρήσιμο και ωφέλιμο.

Τα μεταβλητά κυρίως ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς) επηρεάζονται από την Ηλιακή έκλειψη στις 10 Ιουνίου στο ζώδιο των Διδύμων, ενώ όλοι μας καλούμαστε να τακτοποιήσουμε οπωσδήποτε θέματα του παρελθόντος (δεδομένου ότι έχει συμμετοχή και ο αν. Ερμής) για να κάνουμε ένα νέο καθολικό ξεκίνημα. Πρέπει να ανταποκριθούμε με σύνεση και ηρεμία στα όποια ξαφνικά γεγονότα μας ταρακουνήσουν ψυχικά ή πρακτικά, για να προσπεράσουμε με επιτυχία αυτό το κύμα των δυσκολιών και των αντιξοοτήτων καθώς αυτός ο νέος κύκλος της Σελήνης χαρακτηρίζεται από κάποιες πλάνες αλλά και ασαφείς συμπεριφορές.

11 Ιούνη και ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Λέοντα ως τα τέλη Ιούλη περίπου, και από αυτή τη θέση προσδίδει μια ιδιαίτερη δυναμική στις πράξεις και τις κινήσεις μας και μεγάλη αυτοπεποίθηση στα θέλω και τις επιθυμίες μας, αφού ενεργούμε με τεράστια γενναιοδωρία προς τους άλλους, ενώ μπορεί να γίνουμε αυταρχικοί και εξουσιαστικοί άθελά μας, γιατί προσπαθούμε να επιβάλλουμε τη γνώμη μας και τα πιστεύω μας και χρειάζεται να έχουμε υπομονή και όχι υπεροψία και εγωισμό. Υπάρχει έντονη σεξουαλικότητα και ερωτισμός στις συναισθηματικές μας σχέσεις, όπως υπάρχει και καμάρι ή περηφάνια γιατί θεωρούμε πως είμαστε οι πρωταγωνιστές της ζωής του ανθρώπου που αγαπάμε.

Την ίδια μέρα (11/6), η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή δημιουργεί θετικές σκέψεις και φέρνει πνευματική διαύγεια, την ίδια στιγμή που φουντώνει η διάθεσή μας να επικοινωνήσουμε τρυφερά και ήπια με τους δικούς μας ανθρώπους και μπορεί να βρεθούμε μπροστά σε καθυστερήσεις και αναβολές, σε μπλοκαρίσματα και μπερδέματα.

Στις 13 Ιουνίου το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό δημιουργεί απρόβλεπτες αλλά ευχάριστες καταστάσεις με τους συνεργάτες και τα προσφιλή μας άτομα, κυρίως σε προσωπικό αλλά και οικονομικό επίπεδο, ενώ στις 14/6 το τοπίο αρχίζει πάλι να θαμπώνει αρκετά με το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα και εδώ ας έχουμε τα μάτια μας ορθάνοιχτα και τα αυτιά μας σε ετοιμότητα για να μην γελαστούμε, για να μην πλανευτούμε, για να μην παρεξηγήσουμε αναίτια και να μην παρεξηγηθούμε με το παραμικρό, για να μην οδηγηθούμε σε λανθασμένες αποφάσεις και εκτιμήσεις για τα πράγματα και τα πρόσωπα που μας επηρεάζουν καθημερινά.

Όλες αυτές οι ημέρες μέχρι τώρα, μοιάζει σαν να μας προετοιμάζουν για την δίμηνη (πριν και μετά) επιρροή του τετραγώνου μεταξύ του Ουρανού και του Κρόνου στις 15 Ιουνίου που θεωρείται το πιο σημαντικό πλανητικά γεγονός για όλα όσα έχουν συμβεί και θα συνεχίζουν να συμβαίνουν καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της χρονιάς που διανύουμε. Είναι μια όψη που αφορά περισσότερο στο σύνολό τους τις κοινωνίες και λιγότερο τον καθένα μας προσωπικά, αλλά δημιουργεί την αίσθηση της απελευθέρωσης από οποιαδήποτε δεινά ταλαιπωρούν την ζωή μας. Ίσως προσπαθούμε να επιλύσουμε θέματα και καταστάσεις με τρόπο που δεν αποδίδει και χρειάζεται να μπούμε σε καινούρια μονοπάτια και σε διαφορετικούς δρόμους για να πετύχουμε τους στόχους και τις επιθυμίες μας.

Στις 20 Ιουνίου ο Δίας από τους Ιχθύς γυρίζει σε ανάδρομη πορεία μέχρι τις 18 Οκτωβρίου, επιστρέφοντας αργά και σταδιακά στο ζώδιο του Υδροχόου μέχρι τα τέλη Ιούλη περίπου, και είναι μια εξαιρετική περίοδος για συναισθηματικές επανασυνδέσεις με άτομα του παρελθόντος που ενδεχομένως έχουμε φαινομενικά ξεχάσει. Γενικότερα μπορούμε και πρέπει να τακτοποιήσουμε εκκρεμότητες που θα μας βοηθήσουν να στήσουμε ένα καινούριο επαγγελματικό ή προσωπικό ξεκίνημα, να κάνουμε το ταξίδι που ονειρευόμασταν και το αναβάλλαμε συνεχώς, να αποκτήσουμε έστω και καθυστερημένες γνώσεις για το αντικείμενο της δουλειάς μας.

21 Ιουνίου και ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου, ενώ την ίδια ημέρα συμβαίνει και το εξαιρετικό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα που ξυπνάει την ευαίσθητη και τρυφερή πλευρά του εαυτού μας έτσι ώστε να ενδιαφερόμαστε για τα συναισθήματα και τις ανάγκες των αγαπημένων προσώπων και του ερωτικού συντρόφου, ενώ οι αδέσμευτοι μπορούν κάλλιστα να επενδύσουν σε μια υπέροχη, καινούρια γνωριμία, στο δοτικό φλερτ του άλλου φύλου με προοπτική μια νέα σχέση.

Στις 22 Ιούνη ο Ερμής επιστρέφει στην ορθή του πορεία στο ζώδιο των Διδύμων μέχρι τις 11 Ιούλη, και εμείς γινόμαστε και πάλι αρκετά επικοινωνιακοί με τους ανθρώπους γύρω μας, θέλουμε να ταξιδέψουμε, να ξεφύγουμε από τις επίπονες καταστάσεις της καθημερινότητας και όλα αυτά και άλλα τόσα, να γίνουν με γρήγορες διαδικασίες και με εσπευσμένες αποφάσεις. Υπάρχει διανοητική διαύγεια και πνευματική εγρήγορση ώστε να μη χάσουμε άλλο πολύτιμο χρόνο από τις επιδιώξεις και τα θέλω μας, διαθέτουμε χιούμορ και αυτοσαρκασμό, έλκουμε το αντίθετο φύλο με την όμορφη παρουσία μας και τους ευγενικούς και διπλωματικούς μας τρόπους.

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία στις 23 Ιουνίου είναι μια άκρως θετική και ευνοϊκή όψη, που μπορούμε να απολαύσουμε ώρες επαγγελματικής επιτυχίας και χαράς, παράλληλα με εξαιρετικές στιγμές συναισθηματικής ευτυχίας και ζωντάνιας στην ερωτική μας ζωή. Ας δούμε με ελπιδοφόρα ματιά την επέκταση της οικογένειάς μας, της δουλειάς μας, των συναισθημάτων μας προς τους άλλους, και ας προσπαθήσουμε με υπομονή και ψυχραιμία να είμαστε μπροστά από τα γεγονότα.

24 Ιουνίου και η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, λειτουργεί κατευναστικά και μας προσγειώνει από τις εξάρσεις και την ένταση που είναι πιθανόν να προκαλέσει την ίδια ημέρα η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, μια πλανητική συγκυρία όπου δεν αποκλείεται να μας χαλάσει αρκετά την καλοκαιρινή μας διάθεση. Αν έχουν κάνει οι αδέσμευτοι μια καινούρια γνωριμία, τότε καλό είναι να περιμένουν για το επόμενο βήμα, να μην υποσχεθούν κάτι που δεν μπορούν να υλοποιήσουν, αλλά και να μην πιστέψουν βιαστικούς και ανώριμους όρκους που αργότερα θα διαπιστώσουν πως ήταν μάταιοι.

Είναι μια Πανσέληνος φίλοι μου, που μας υπόσχεται πως αν προσηλωθούμε στους στόχους μας και έχουμε εποικοδομητική επιμονή, τότε τίποτα και κανένας δεν μπορεί να επέμβει αρνητικά στη ζωή μας και στην επίτευξη κάθε ονείρου μας. Πρωταγωνιστικό ρόλο παίζουν οι υποχρεώσεις μας σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο και σίγουρα η οικονομική ευημερία και η σιγουριά από τη δουλειά μας και τις διαπροσωπικές μας σχέσεις.

Στις 25/6 ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς γυρίζει σε ανάδρομη πορεία μέχρι την 1 Δεκέμβρη και η στροφή που μας καλεί να κάνουμε προς τον εσωτερικό μας κόσμο, μπορεί να βγάλει δικές μας ενοχές και παραλείψεις στο προσκήνιο, που αφορούν τα πεπραγμένα μας το προηγούμενο διάστημα και να τα βάλουμε με τον εαυτό μας για θέματα που πήγαν στραβά ή που δεν πραγματοποιήθηκαν καθόλου.

Η φαντασία μας χτίζει υπέροχες στιγμές με τον άνθρωπο που μας ενδιαφέρει ερωτικά και φροντίζουμε να περάσουμε το χρόνο μας είτε ονειροπολώντας στη ζεστή αγκαλιά του δεσμού μας, είτε επιλέγουμε την μοναξιά και την αποστασιοποίηση από το θόρυβο και την πολυκοσμία που εμποδίζουν το ονειρικό μας ταξίδι. Πέρα από τις όμορφες και καλαίσθητες στιγμές όμως καλό είναι να είμαστε σε επιφυλακή για ψέματα και κοροϊδίες που μπορεί να αμαυρώσουν τις σχέσεις μας, από πλάνες και κάλπικους όρκους που ενδεχομένως μας βγάλουν εκτός εαυτού.

Η τελευταία σημαντική όψη του Ιούνη, είναι στις 27/6 με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι τις 22 Ιουλίου και είναι έτοιμη να μας δώσει υλικά αλλά και πνευματικά και συναισθηματικά οφέλη και κέρδη για το κοντινό μέλλον, ενώ τώρα ψάχνουμε να φέρουμε κοντά μας όσους μας αγαπούν και εκτιμούν τα ταλέντα μας, εκείνους που δυναμιτίζουν το εγώ μας και την επιτυχία μας, αλλά και όσους μας εμπνέουν εμπιστοσύνη και αισιοδοξία για το αύριο. Γινόμαστε περισσότερο συμβιβαστικοί με τις καταστάσεις που επηρεάζουν την συναισθηματική μας καθημερινότητα, θέλουμε να απαλύνουμε τα προβλήματα και τις δυσκολίες από την σχέση μας και το καταφέρνουμε με ιδανικό τρόπο.

Διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

You tube banner