Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου για όλα τα ζώδια.

 Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου για όλα τα 12 ζώδια.

Διαβάστε τις μηνιαίες προβλέψεις και μάθετε πως οι αστρολογικές όψεις του μήνα θα επηρεάσουν τα ζώδια στην αισθηματική και επαγγελματική τους ζωή.

 Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου για όλα τα ζώδια

Ας δούμε φίλοι μου τι συμβαίνει στον Ουράνιο θόλο τον τελευταίο μήνα μιας χρονιάς που δεν ήταν κατά γενική ομολογία και η καλύτερη για τον καθένα από εμάς.

Οι πρώτες ημέρες του μήνα κυλούν ήρεμα χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, με τον Ερμή να περνάει στον Τοξότη στις 2 Δεκέμβρη, μια όψη που μπορεί να φέρει κάποιες φραστικές εντάσεις με τους συνεργάτες ή κάποια πρόσωπα από το στενό περιβάλλον μας, που χρειάζεται να κατευνάσουμε τα οξυμένα πνεύματα και να δείξουμε περισσότερη κατανόηση.

Η επόμενη σημαντική όψη είναι στις 6 Δεκεμβρίου όπου η Αφροδίτη κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σε συνδυασμό με το θετικό τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στις 9 του μήνα και το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη στις 11 Δεκέμβρη. Όλοι αυτοί οι σχηματισμοί δείχνουν πως τουλάχιστον στις αρχές του μήνα το Σύμπαν προσπαθεί να φέρει μια ισορροπία στα πράγματα που μας περιβάλλουν, για να μπορέσουμε να βρούμε το κουράγιο και τη δύναμη να αντιμετωπίζουμε με επιτυχία τα περίεργα γεγονότα και τις αμφίρροπες εξελίξεις που μας περιβάλλουν.

Ο Ερμής κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 14 Δεκεμβρίου και αυτή είναι μια όψη που μπορεί να μας κάνει να πιστέψουμε και να πλανηθούμε από κάποια ψέματα ή κρυμμένες αλήθειες που θα βγουν στη φόρα, ενώ η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στα μέσα του Δεκέμβρη και το πέρασμα της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο ενθαρρύνουν το κέφι και την αισιοδοξία, ζωντανεύουν και πάλι τα όνειρά μας και μια μορφή αισιοδοξίας διέπει την ατμόσφαιρα και εμείς έχουμε λόγο να χαιρόμαστε.

Στις 18 και 20 Δεκεμβρίου αντίστοιχα, πρώτος ο Κρόνος και δεύτερος ο Δίας περνάνε στο ζώδιο του Υδροχόου και με τον Ουρανό από τον Ταύρο απέναντι από τον Δία μπορούν να γίνουν κάποια ευχάριστα γεγονότα στην καθημερινότητά μας και κάποια θαύματα στην συναισθηματική μας ζωή.

Μετά τις 23 του Δεκέμβρη, με το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα αρχίζουμε να αισθανόμαστε περιορισμούς στο να εκφράσουμε τα αισθήματά μας, ενώ στις 25 και στις 28 Δεκεμβρίου τα όχι και τόσο θετικά τρίγωνα του Ερμή επιβαρύνουν τη διάθεση μας για να φτάσουμε στις 30 Δεκεμβρίου με μια Πανσέληνο στον Καρκίνο, να βοηθά θετικά την καλή μας επικοινωνία με τους δικούς μας ανθρώπους, αφού υπάρχει τεράστια εσωτερική ανάγκη για συναισθηματική γαλήνη και ηρεμία με τον άνθρωπο που αγαπάμε και με λίγους και εκλεκτούς φίλους δίπλα μας.

Διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια!