Quantcast
Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου για όλα τα 12 ζώδια. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2021, για όλα τα ζώδια.

Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου για όλα τα 12 ζώδια.

Διαβάστε τις μηνιαίες προβλέψεις και μάθετε πως οι αστρολογικές όψεις του μήνα θα επηρεάσουν τα ζώδια στην αισθηματική και επαγγελματική τους ζωή.

 Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2021 για όλα τα ζώδια

Ήδη από τις πρώτες ημέρες του, το 2021, μας έδειξε αγαπητοί μου, ότι μάλλον έχουμε μπει σε μια καινούρια εποχή, σε αναπάντεχες αλλαγές και σε ανατροπές τέτοιες, που δείχνουν ότι τώρα  πρέπει να κινηθούμε κάτω από νέα δεδομένα, διαφοροποιώντας τον τρόπο που λειτουργούμε, που σκεφτόμαστε και πράττουμε σε όλα τα επίπεδα της καθημερινότητάς μας.

Έτσι και ο τελευταίος μήνας του χρόνου, μοιάζει σα να έχει συλλέξει όλες τις αναποδιές και τις κάπως πιο αρνητικές ενέργειες του έτους, και τώρα μέσα από διάφορες πλανητικές όψεις, θέλει να μας δείξει και άλλες δυσχέρειες  και να μας οδηγήσει κάτω από ένα πιεστικό κλίμα στο άμεσο μέλλον, χωρίς να μας επιτρέπει να ευχαριστηθούμε έτσι όπως θα θέλαμε τις γιορτινές μέρες. Ας ακολουθήσουμε φίλοι μου τις συμβουλές και την καθοδήγηση του Σύμπαντος και ας κάνουμε τον απολογισμό μιας δύσκολης χρονιάς, παίρνοντας ο καθένας τα μηνύματα της φύσης και της προσωπικής του ενσυναίσθησης.

Το πρώτο Σάββατο του Δεκέμβρη (4/12), η ολική έκλειψη του Ήλιου και παράλληλα Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη, στέλνει μηνύματα αισιοδοξίας και προωθεί τις νέες ιδέες και τα  καινούρια ξεκινήματα, αρκεί να έχουμε αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και αποφασιστικότητα στους επαγγελματικούς και συναισθηματικούς μας στόχους και να επιθυμούμε μέσα από την καρδιά μας να βγούμε νικητές. Αν δούμε την αρνητική πλευρά του φαινομένου, δεν πρέπει να ξεχνάμε και τις δυσαρμονικές επί μέρους όψεις όπως αυτή του τετραγώνου Ερμή/Ποσειδώνα στις 7 Δεκέμβρη, που δεν αποκλείεται να δημιουργήσει πλάνες και παραποίηση των γεγονότων που βιώνουμε, να προκληθούν πιέσεις και να υπάρχει γύρω μας σύγχυση και μπερδέματα.

Στις 6 Δεκέμβρη και το ευχάριστο εξάγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα με συνολική διάρκεια 14 ημέρες, χαρίζει εύνοια και τύχη σε όσους έχουν την δύναμη και την ενεργητικότητα να ξεπεράσουν τις κακουχίες των ημερών και να αγωνιστούν για τους προσωπικούς και εργασιακούς τους στόχους, με όσα εμπόδια ή προβλήματα υπάρχουν στην καθημερινότητα.

Δευτέρα 13 Δεκέμβρη και ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερω, και εμείς γινόμαστε περισσότερο πρακτικοί και ρεαλιστές, τόσο στο λόγο μας όσο και στις πράξεις μας, επιθυμούμε την σοβαρότητα και τη σταθερότητα σε μια κατάσταση που μας απασχολεί, δεν χαλαλίζουμε τον πολύτιμο χρόνο μας σε φλύαρες συζητήσεις, διαθέτουμε διπλωματία, αλλά την ίδια στιγμή καλό είναι να δείξουμε περισσότερες αντοχές και διαλλακτικότητα με τα πρόσωπα που μας περιστοιχίζουν.

Την ίδια μέρα (13/12), ο Άρης μπαίνει στον Τοξότη και είναι μια βολική θέση για τον πλανήτη, από όπου μας  κάνει περισσότερο δραστήριους και ενεργητικούς, αλλά και υπερβολικά ενθουσιώδεις και υπέρ του δέοντος αισιόδοξους, αλλά ταυτόχρονα ορμητικούς και ανεξάρτητους, θέλοντας να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας τόσο στη δουλειά μας, όσο και στην συναισθηματική μας καθημερινότητα και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο που εκδηλώνουμε τα θέλω μας, τις απόψεις μας και τις επιθυμίες μας.

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου και η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων, αναδύει την αμέριστη ανάγκη που έχουμε για ορθή επικοινωνία και ήρεμο λόγο, για διπλωματικές κινήσεις και αποφάσεις, μαθαίνουμε ειδήσεις και νέα που μεταφέρονται σαν από στόμα σε στόμα, σα να υπάρχει διάχυτη μια περίεργη μυστικοπάθεια και φήμες που επηρεάζουν αρνητικά την καλή μας διάθεση και την ψυχολογία μας.

Η Αφροδίτη στις 19/12, γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω και εμείς καλούμαστε φίλοι μου να επανεκτιμήσουμε όλες τις μορφές των σχέσεών μας, έτσι ώστε να αξιολογήσουμε και να κρίνουμε με σοβαρότητα και σταθερές απόψεις, τι μας γεμίζει στον ερωτικό σύντροφο και τι είναι αυτό που μας απομακρύνει, τι μας ευχαριστεί στη δουλειά μας και με ποιους συναδέλφους δεν μπορούμε να ανταλλάξουμε ούτε μια καλημέρα, να εξετάσουμε τις κοινωνικές μας δραστηριότητες και τις επαφές μας και να εξακριβώσουμε ποια ενέργεια μας πηγαίνει μπροστά και τι μας γυρίζει στο άδοξο παρελθόν. Για αυτό το λόγο δεν αρεσκόμαστε σε απλές ερωτικές εμπειρίες, αλλά θέλουμε να εμβαθύνουμε στο νόημα και στην ποιότητα κάθε δεσμού μας, είτε φιλικός είναι αυτός, είτε βαθιά συναισθηματικός.

Την παραμονή των Χριστουγέννων, στις 24 Δεκεμβρίου, συμβαίνει το τρίτο μέσα στο 2021 και τελευταίο τετράγωνο των δύο μεγάλων πλανητών Κρόνου (από τον Υδροχόο) και Ουρανού (από τον Ταύρο), μια δυνατή κόντρα που προμηνύει καταιγίδες και μπόρες, εντάσεις και αντιξοότητες, γιατί από την μια πλευρά υπάρχει ο φόβος και η δυσκολία να προσαρμοστούμε σε νέα δεδομένα, και από την άλλη ο Ουρανός παροτρύνει να αγωνιστούμε εδώ και τώρα, για να απαλλαχτούμε από πάσης φύσεως καταπίεση και δύσχρηστα μοτίβα ζωής.

29 Δεκεμβρίου και ο Δίας περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων, μια θέση ελπιδοφόρα και θετική για την καινούρια χρονιά γιατί τώρα ενδιαφερόμαστε για το κοινό καλό και τις ανάγκες των συνανθρώπων μας, γιατί εξωτερικεύουμε τα βαθιά μας συναισθήματα στο αγαπημένο μας ταίρι και στα πρόσωπα που περιστοιχίζουν την καθημερινότητά μας, γιατί παίρνουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν για τα λάθη και τις παραλείψεις μας, γιατί επιθυμούμε διακαώς να προσφέρουμε στο κοινωνικό σύνολο με τις πράξεις μας και τις επιλογές μας.

Διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ!

problepsi-me-1-euro