Quantcast
Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2022 για όλα τα 12 ζώδια. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2022, για όλα τα ζώδια.

Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2022 για όλα τα 12 ζώδια.

Διαβάστε τις μηνιαίες προβλέψεις και μάθετε πως οι αστρολογικές όψεις του μήνα θα επηρεάσουν τα ζώδια στην αισθηματική και επαγγελματική τους ζωή.

 Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2022 για όλα τα ζώδια

Ο Αύγουστος φίλοι μου δεν είναι ο μήνας που τον χαρακτηρίζουν οι πολύ καλές, ευνοϊκές όψεις, αντίθετα έχει αρκετές αρνητικές πλανητικές συγκυρίες στο διάβα του, που θα δυσκολέψουν αρκετά την καθημερινότητά μας, ωστόσο υπάρχει και ένα διάστημα μεταξύ 15 και 26 του μήνα, όπου δεν παρουσιάζονται δύσκολες όψεις, και έτσι η ανησυχία μας καταλαγιάζει και τα πράγματα γύρω μας θεωρούνται πιο εύκολα και πιο βατά.

Από τις 4 Αυγούστου ο Ερμής περνάει στην Παρθένο και θα παραμείνει μέχρι τις 26 του μήνα, και δεδομένου ότι είναι κυβερνήτης του ζωδίου, είναι μια θέση όπου ο πλανήτης της επικοινωνίας, του εμπορίου, των συναλλαγών και των μετακινήσεων, δίνει τον καλύτερο εαυτό του, στέλνοντας μηνύματα ελπίδας, ισορροπίας και αρμονίας.

Από τις 11 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη περνάει στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα, όπου μας γεμίζει ενέργεια και φέρνει ευχαρίστηση και επιτυχία κυρίως για τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα, αλλά και για όλους μας, καθώς από την καλή αυτή θέση ο πλανήτης έχει τη δυνατότητα να μας προσφέρει πάσης φύσεως χαρές και απολαύσεις.

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 12 Αυγούστου, θεωρείται έντονη και καθοριστική, για αυτό το λόγο πρέπει να αποφύγουμε ριψοκίνδυνες ενέργειες, επιθετική συμπεριφορά προς τους ανθρώπους που μας περιβάλουν, και επίδειξη δύναμης στους γύρω μας. Πιθανόν να έρθουν στο προσκήνιο κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που καλούμαστε να τακτοποιήσουμε, χωρίς να αντιδράσουμε με νεύρα και έντονα ξεσπάσματα, γιατί οδηγούμαστε σε ακραίες αντιδράσεις που είναι άκρως επιβλαβείς για την ηρεμία και την γαλήνη της καθημερινότητας.

Στις 20 Αυγούστου εισέρχεται ο Άρης στο ζώδιο των Διδύμων και θα παραμείνει μέχρι τις 23 Μαρτίου του 2023, δεδομένου ότι ο πλανήτης θα γυρίσει αυτό το διάστημα σε ανάδρομη πορεία. Τώρα λειτουργούμε με ευστροφία και εξυπνάδα, είμαστε αεικίνητοι και θέλουμε να κάνουμε πολλά πράγματα μαζί την ίδια στιγμή, έχουμε χιούμορ και αυτοσαρκαζόμαστε, πράγμα που μας κάνει πιο δημοφιλείς στις παρέες μας και τις συναναστροφές μας. Δεδομένου ότι τώρα σπαταλάμε πολλή ενέργεια, χρειάζεται να υπάρχει και αυτοσυγκράτηση για να μην αποδυναμώνουμε τις ικανότητες και τα ταλέντα μας.

Στις 23 Αυγούστου και ο Ήλιος περνάει στο γήινο και μεταβλητό ζώδιο της Παρθένου μέχρι τις 23 Σεπτέμβρη, και εμείς γινόμαστε  περισσότερο αναλυτικοί, πρακτικοί, λογικοί, παραγωγικοί με πιο προσγειωμένη και ρεαλιστική ενέργεια. Τώρα μπορούμε να οργανώσουμε τις προτεραιότητές μας, βάζοντας μικρούς, πραγματοποιήσιμους στόχους κάθε μέρα. Ας ξεκαθαρίσουμε φίλοι μου το επόμενο διάστημα το γραφείο μας, το σπίτι μας και ας βάλουμε σε τάξη τα θέματα που μας απασχολούν, έτσι ώστε σταδιακά και σταθερά να ισορροπήσουμε την καθημερινότητα μας.

Στις 26 Αυγούστου ο Ερμής εισέρχεται στο αέρινο και παρορμητικό ζώδιο του Ζυγού μέχρι τις 23 Σεπτέμβρη και κατόπιν από το πρώτο δεκαήμερο του Οκτώβρη έως το τέλος του μήνα, λόγω της ανάδρομης πορείας που θα διαγράψει. Λαμβάνουμε υπόψη μας τώρα φίλοι μου τις απόψεις και τις ανάγκες των συνανθρώπων μας, παράλληλα όμως δυσκολευόμαστε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις και αυτή η αναβλητικότητα ίσως είναι κουραστική για τους ανθρώπους που μας περιβάλλουν. Είμαστε άριστοι ομιλητές και ευγενείς στους τρόπους και τη συμπεριφορά μας, εκδηλώνουμε τις καλλιτεχνικές μας αρετές και έχουμε αρκετά ισορροπημένες αντιδράσεις σε οτιδήποτε συμβαίνει γύρω μας.

Στις 27 Αυγούστου η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, απαιτεί να έχουμε προγραμματισμό σε όλες μας τις επιδιώξεις και τις φιλοδοξίες και να μην αφήσουμε τίποτα στην τύχη του. Ας προσέξουμε ιδιαίτερα φίλοι μου την υγεία μας και την ψυχική μας ηρεμία, ας είμαστε πιο υπομονετικοί και οργανωτικοί στα επαγγελματικά ζητήματα που μας καίνε, και αν έχουμε σκοπό να κάνουμε ένα καινούριο βήμα στη δουλειά μας, χρειάζεται να έχουμε προνοητικότητα και καλή οργάνωση για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ!

problepsi-me-1-euro