Quantcast
Μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου για όλα τα 12 ζώδια. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου για όλα τα ζώδια.

Μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου για όλα τα 12 ζώδια.

Διαβάστε τις μηνιαίες προβλέψεις και μάθετε πως οι αστρολογικές όψεις του μήνα θα επηρεάσουν τα ζώδια στην αισθηματική και επαγγελματική τους ζωή.

 Μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου για όλα τα ζώδια

Μια ανοιξιάτικη και πολύχρωμη ανάσα φέρνει ο Μάρτιος φίλοι μου σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς μας, γιατί αφ’ ενός μεν δεν έχει ιδιαίτερα σκληρές όψεις αλλά το αντίθετο, υπάρχει θετική αστρολογική και πλανητική αύρα που πνέει στην ατμόσφαιρα, και διότι Νέα Σελήνη και Πανσέληνος, χαρακτηρίζονται από τις πιο ευνοϊκές της χρονιάς.

Υπάρχουν θετικά στοιχεία και σημάδια πως μπορούμε να ανακουφιστούμε από τις βαριές και δύσκολες συγκυρίες, να ελπίζουμε πως τα πράγματα γύρω μας μπορούν να διορθωθούν προς όφελός μας, αρκεί και εμείς να μην μείνουμε αμέτοχοι στις αλλαγές, αλλά ενεργοί προσωπικά και συναισθηματικά για τις καλύτερες και φωτεινότερες ημέρες που έρχονται. Θα υπάρξουν κάποιες στιγμές που θα ρίξουν κάποιος από εμάς ψυχολογικά, που θα μπουν τρικλοποδιές και παγίδες στο διάβα μας, ωστόσο είναι πολύ λιγότερες από τις ευχάριστες εξελίξεις και τα άρτια αποτελέσματα.

Στις 3 Μαρτίου το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να έχει τετραήμερη διάρκεια, ωστόσο φέρνει τις πρώτες νότες αισιοδοξίας στον συναισθηματικό και τον επαγγελματικό ορίζοντα της καθημερινότητάς μας. Ο Άρης περνάει στους Διδύμους στις 4/3 και θα παραμείνει μέχρι τις 22 Απριλίου και είναι μια θέση που κάνει τον πλανήτη πιο ουδέτερο, πιο θεωρητικό και καθόλου πρακτικό και ευνοεί κυρίως τα ζώδια του αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους) αλλά και τους Κριούς και τους Λέοντες, έτσι ώστε να μπορέσουν να είναι περισσότερο ευέλικτοι στις αποφάσεις και τις επιλογές τους, να δείξουν το ενδιαφέρον και την προσοχή τους περισσότερο στην πνευματώδη πλευρά μιας κατάστασης παρά στην λειτουργικότητα και στην πρακτικότητά της. Κάποιες φορές η σεξουαλική ευχαρίστηση θα παίξει στις ερωτικές σχέσεις δευτερεύοντα ρόλο, ενώ το ψυχικό ταίριασμα και η συμφιλίωση με τον άνθρωπο που αγαπάμε, γίνεται πιο ενδεδειγμένος δρόμος για να κερδίσουμε τον έρωτα μόνιμα στην καρδιά μας.

Στις 5 Μαρτίου, η σύνοδος του Ερμή με τον Δία έρχεται για να μας φέρει καινούρια ξεκινήματα και έναν αέρα ανακούφισης και πραγμάτωσης για κάποιο γεγονός που περιμένουμε να συμβεί είτε σε επαγγελματικό, είτε σε κοινωνικό, είτε σε συναισθηματικό επίπεδο.

Λίγες ημέρες αργότερα στις 11 του Μάρτη ο Ήλιος κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα και αρχίζουν να γεννιούνται καινούριες προσδοκίες που όμως μπορεί να έχουν μια δόση υπερβολής γιατί γινόμαστε περισσότερο συμπονετικοί και ευάλωτοι και μπορεί να πλανευτούμε από τα μεγάλα λόγια των ανωτέρων στη δουλειά μας που ίσως δεν έχουν ανταπόκριση ή ακόμα να μαγευτούμε από μια σοβαρή υπόσχεση από τον ερωτικό σύντροφο και αυτή να μην μπορεί να πραγματοποιηθεί στα χρονικά περιθώρια που έχουμε βάλει.

Στις 13 Μαρτίου η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων, εκτός από το γεγονός ότι ευνοεί περισσότερο τους εκπροσώπους του νερού δηλαδή Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες, δίνει μια θετική ώθηση σε όλους μας, για να ξαναχτίσουμε τις ελπίδες μας και να πιστέψουμε πως τα όνειρά μας μπορούν να πραγματοποιηθούν σε όλο το φάσμα της καθημερινότητάς μας, και μέσα σε αυτόν τον καινούριο κύκλο του Φεγγαριού, θα μπορέσουμε ευκολότερα να ταξιδέψουμε, να σχεδιάσουμε τα επόμενα βήματα στην συναισθηματική μας ζωή, να φανταστούμε και να ονειρευτούμε καλύτερες ημέρες και ευνοϊκότερες συνθήκες καθημερινότητας.

Η επόμενη μέρα 14/3 ξημερώνει με μια εξαιρετική σύνοδο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, και μοιάζουν όλα γύρω μας να γίνονται ιδανικά, μαγικά και έτοιμα να στηρίξουν τα συναισθηματικά μας θέλω και τις επιθυμίες που έχουμε για την σχέση μας με τον άνθρωπο που αγαπάμε.

Τρίτη 16 Μαρτίου και ο Ερμής μπαίνει στους Ιχθύες μέχρι τις 4 Απριλίου, και εμείς αρχίζουμε να υπακούμε περισσότερο στη διαίσθησή μας και στην εσωτερική μας φωνή για να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για τη δουλειά μας και τις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Η λογική παίζει δευτερεύοντα ρόλο, ωστόσο δεν πρέπει να την ξεχνάμε και να προσπαθούμε να ισορροπούμε τα συναισθήματα μέσα μας, αλλά και να εξωτερικεύουμε πιο ρεαλιστικές προτάσεις για να πετύχουμε τις επιδιώξεις μας.

Την ίδια ημέρα το εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, δυναμιτίζει για μια ακόμα φορά την θέλησή μας να κερδίσουμε το στοίχημα στους επαγγελματικούς μας στόχους και να διευρύνουμε τις ιδέες μας και τα σχέδιά μας, ενώ στις 18/3 συμβαίνει το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, μια όψη που μας δίνει την δυνατότητα να απολαύσουμε τις όμορφες και δοτικές στιγμές στην συναισθηματική μας καθημερινότητα, να τα βρούμε με τον άνθρωπο που μας ενδιαφέρει, αφήνοντας στο παρελθόν οτιδήποτε εμπόδια μάστιζαν τους μόνιμους δεσμούς.

Στις 20 Μαρτίου, ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Κριού, και η ατμόσφαιρα αλλάζει με αυτό το πέρασμα, γιατί τα πράγματα τρέχουν περισσότερο γύρω μας, έχουν αποτελεσματικότητα και όχι στασιμότητα και νωχελικότητα, ενώ για τον καθέναν από μας ευεργετείται ο τομέας εκείνος στον οποίο έχουν ρίξει το βάρος και το ενδιαφέρον μας όλο το προηγούμενο διάστημα.

Στο ζώδιο του Κριού περνάει και η Αφροδίτη στις 21/3, όπου αν και δεν είναι μια θέση που της ταιριάζει απόλυτα, ωστόσο δεν μπορεί να δημιουργήσει και άσχημες συγκυρίες. Μοιάζει εκεί η Αφροδίτη να δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να γίνουν βήματα σε όλο το φάσμα της καθημερινότητας, ωστόσο δημιουργούνται εντάσεις και κάποιες εκρήξεις σε εργασιακό και προσωπικό επίπεδο και χρειάζεται να έχουμε τα μάτια και τα αυτιά μας ορθάνοιχτα, να χαμηλώσουμε τους τόνους όπου κρίνουμε ότι πρέπει και να ακολουθήσουμε τα μηνύματα του Σύμπαντος.

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό στις 22 Μαρτίου, μια πλανητική συγκυρία που φωτίζει και δυναμιτίζει την καλή και σωστή επικοινωνία με τους άλλους γύρω μας, είτε θέλουμε να κάνουμε συζητήσεις με τους συνεργάτες και τους οικείους μας, είτε να προσεγγίσουμε το ερωτικό ταίρι, υπάρχει εύνοια για να κερδίσουμε την ουσία και τις εντυπώσεις με ελάχιστη προσπάθεια. Την ίδια ημέρα ο Άρης κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο και όλη η εσωτερική δύναμη που αισθανόμαστε για να κάνουμε πράξεις τα όνειρα και τις επιθυμίες μας, γίνεται χείμαρρος εξελίξεων και καταστάσεων που εξελίσσονται κάτω από ώριμες συνθήκες και καλά προσεγμένες επιλογές. Φαίνεται πως η πρόοδος και τα καινούρια ξεκινήματα παίρνουν τη σκυτάλη από τις παλιές και βαλτωμένες αποφάσεις.

Στις 24 του Μάρτη ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη και η παρορμητικότητά μας φτάνει στα ύψη της, δεδομένου ότι οι αποφάσεις παίρνονται αστραπιαία και τα γεγονότα γύρω μας τρέχουν με γρήγορους ρυθμούς, γίνονται διάφορες κουβέντες και φλύαρες συζητήσεις που πολλές φορές δεν έχουν νόημα και ουσία.

Από τις 26 Μαρτίου και έως τα τέλη του μήνα το Σύμπαν μας στέλνει θετικά μηνύματα και εξαιρετικές όψεις των πλανητών με πρώτη και καλύτερη τη σύνοδο του Ήλιου με τον Αφροδίτη ανάβει και πάλι την φλόγα της αισιοδοξίας και εμείς παίρνουμε ανάσες οικονομικής και επαγγελματικής φύσεως, πολύ δε περισσότερο προσωπικές και συναισθηματικές αναπνοές αγάπης και ερωτικής σταθερότητας.

Στις 28 Μαρτίου το υπέροχο φεγγάρι της Πανσελήνου στο ζώδιο του Ζυγού, φέρνει καλούς οιωνούς και εύνοια στις πάσης φύσεως σχέσεις μας. Η επαγγελματική διαδρομή του καθένα από μας μπαίνει σε πιο σταθερά θεμέλια, ενώ η συναισθηματική καθημερινότητα λάμπει από τις μόνιμες σχέσεις που ομαλοποιούνται και τις εξαιρετικές καινούριες γνωριμίες που μπορούν να έχουν επιτυχία το επόμενο αλλά και το προηγούμενο διάστημα. Μπορούμε φίλοι μου να πετύχουμε την ισορροπία των συναισθημάτων και της λογικής μας, της παρορμητικότητας και της γαλήνης, του πάθους αλλά και της αγάπης για τον άνθρωπο που μας ενδιαφέρει.

Στις 30 Μαρτίου και η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα συνεχίζει το ευνοϊκό πλανητικό ταξίδι στον Ουράνιο θόλο μαζί με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο και αντίστοιχα οι δικές μας ανθρώπινες δονήσεις ενεργοποιούνται με κατανόηση και τρυφερότητα για τις προσωπικές και συναισθηματικές σχέσεις, με πίστη, ειλικρίνεια αλλά και λογική για να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις και να κάνουμε τις καλύτερες επιλογές για το συμφέρον του δεσμού μας αλλά και των αγαπημένων ατόμων που μας περιβάλλουν.

Διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια!