Quantcast
Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2022 για όλα τα 12 ζώδια. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2022, για όλα τα ζώδια.

Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2022 για όλα τα 12 ζώδια.

Διαβάστε τις μηνιαίες προβλέψεις και μάθετε πως οι αστρολογικές όψεις του μήνα θα επηρεάσουν τα ζώδια στην αισθηματική και επαγγελματική τους ζωή.

 Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2022 για όλα τα ζώδια

Φτάσαμε αισίως αγαπητοί φίλοι στον τελευταίο μήνα του 2022, κατά τη διάρκεια του οποίου, έχουν απομείνει κάποια ακόμα δύσκολα σημεία για να περάσουμε, για να βιώσουμε, για να δοκιμαστούμε καθ’ όλη τη διάρκεια του Δεκέμβρη, τα οποία καλούμαστε να προσπεράσουμε με τον πιο ανώδυνο τρόπο. Αν γυρίσουμε το κεφάλι μας πίσω στο χρόνο, ίσως διαπιστώσουμε ότι αυτή η χρονιά ήταν δυσκολότερη από τις προηγούμενες δύο και μάλλον θα αφήσει πιο ηχηρό και ισχυρό αποτύπωμα στη ζωή μας.

Στις 7 Δεκεμβρίου ο Ερμής από την ελευθερία που είχε ως τώρα στον Τοξότη, περνάει στον αυστηρό και σοβαρό Αιγόκερω και θα παραμείνει έως τις 11 Φεβρουαρίου του 2023, μια θέση όπου ο πλανήτης της επικοινωνίας μπαίνει σε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, σε ένα κανάλι καταστάσεων που πρέπει τα πράγματα να γίνονται με τάξη, με οργάνωση, με μεθοδικότητα και όχι με αυθαιρεσία.

Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων στις 8 Δεκεμβρίου, ένα φεγγάρι όπου θεωρείται αρκετά δυναμικό, και μας κάνει να αντιδρούμε ακόμα και στις πιο μικρές προκλήσεις που συμβαίνουν γύρω μας, με σκληρό, εκρηκτικό και έντονο τρόπο, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται έριδες και συγκρούσεις με τους συνεργάτες μας, καθώς και αντιπαραθέσεις με τα προσφιλή μας άτομα. Ας μην χάσουμε την λογική μας και τον ρεαλισμό μας και ας μην αφήσουμε το θυμό και τον εγωισμό μας να κουμαντάρουν αρνητικά τις κινήσεις και τις αποφάσεις μας. Παράλληλα υπάρχει έντονη σεξουαλικότητα και αισθησιασμός προς και από, τον άνθρωπο που συντροφεύει τα όνειρα μας, για αυτό ας στρέψουμε το ενδιαφέρον μας στον έρωτα και όχι στον πόλεμο.

Η Αφροδίτη με τη σειρά της περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 10 Δεκεμβρίου και θα παραμείνει μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου 2023, και ενώ είχε συνηθίσει να έχει ανοιχτούς ορίζοντες και άριστη διάθεση όντας στον Τοξότη, τώρα αποκτά πιο αυστηρή, πιο σοβαρή, πιο κάθετη προσωπικότητα. Είναι ένα διάστημα που θα ζητάμε εχέγγυα για να κάνουμε νέους φίλους, που δεν θα αφήνουμε τα πράγματα γύρω μας στην τύχη τους, αλλά θα ακολουθούμε συγκεκριμένο δρόμο και σκοπό, βάζοντας ψηλά τον πήχη, για να πετύχουμε την κοινωνική καταξίωση και την επαγγελματική σταθερότητα που αναζητάμε.

Στις 20 Δεκέμβρη και ο Δίας περνάει στο παρορμητικό και φλογερό ζώδιο του Κριού φίλοι μου, και θα παραμείνει μέχρι τα μέσα Μαΐου του 2023, δίνοντας από αυτή τη θέση ενεργητικότητα και δημιουργικότητα στην δράση μας, στις κινήσεις μας, στις επαγγελματικές και συναισθηματικές μας επιλογές, στις αποφάσεις που καλούμαστε να πάρουμε στις περιστάσεις της καθημερινότητας.

Στις 21 Δεκεμβρίου ο Ήλιος εισέρχεται στο παρορμητικό και γήινο ζώδιο του Αιγόκερου, και η χειμερινή ισημερία μας ωθεί να μεθοδεύουμε καλύτερα τα πράγματα και τις καταστάσεις γύρω μας, να βλέπουμε την πρακτική όψη ενός θέματος και να βρίσκουμε τις κατάλληλες λύσεις, δεδομένου ότι τώρα μπαίνει ένα πιο αυστηρό πλαίσιο γύρω μας, ενώ τονίζουμε τις επαγγελματικές μας επιθυμίες και επιθυμούμε να πραγματοποιήσουμε τα απτά, αληθινά μας όνειρα.

Στις 23 Δεκεμβρίου η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω μας προτρέπει καλοί μου φίλοι να βρούμε τον τρόπο για να εδραιωθούμε στον επαγγελματικό μας χώρο και στις κοινωνικές μας επαφές. Μας διέπει υπερβολική αισιοδοξία και ενθουσιασμός, παρορμητικότητα και πείσμα για να πετύχουμε τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας, να κάνουμε καινούρια βήματα στη δουλειά μας αποκτώντας γνώση και σοφία και βγαίνοντας οριστικά από το τέλμα που έχουμε μπει το προηγούμενο διάστημα σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας μας.

Στις 29 του Δεκέμβρη ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία μέχρι τις 19 Ιανουαρίου του 2023, και μοιάζει σα να πρέπει να οργανώσουμε από την αρχή την καθημερινότητα μας, προκειμένου να κατακτήσουμε τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας, να βρούμε εκ νέου λύσεις και απαντήσεις για τα σημαντικά ζητήματα της ζωής μας.

Διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ!

Αντωνία