Quantcast
Ο Δίας στους Ιχθείς ως τις 20 Δεκεμβρίου 2022. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Ο Δίας στους Ιχθείς από τις 29 Δεκεμβρίου 2021, από την Μελίνα Φώφη.

Ο Δίας στους Ιχθείς ως τις 20 Δεκεμβρίου 2022.

Ο Δίας ίσως είναι ο δημοφιλέστερος πλανήτης του  ζωδιακού κύκλου και το πέρασμά του από το κάθε ζώδιο θεωρείται καλοτυχία. Κάποιοι μάλιστα τον έχουν σαν τον Άγιο Βασίλη του ζωδιακού, ενώ κάποιοι άλλοι μάλλον διατηρούν την αντίθετη άποψη, βγάζοντας το συμπέρασμα ότι κατά την περίοδο που είχε περάσει από το ζώδιό τους, δεν είδαν να αλλάζει στη ζωή τους και τίποτα. Όπως κάθε πλανήτης έτσι και ο Δίας, έχει να σου προσφέρει την ευεργετική του ενέργεια που έχει σχέση με την προσωπική σου εξέλιξη, αρκεί να μην κάτσεις να περιμένεις ότι θα εξελιχθούν τα πράγματα από μόνο τους αλλά να τη διαχειριστείς εσύ αναλόγως.

Ο Δίας λοιπόν είναι ο πλανήτης της καλοτυχίας και της επέκτασης. Σου λύνει τα χέρια πάνω σε προβλήματα για δύσκολους λύτες, προσφέρει την ευκολία να κάνεις εκείνα που σου αρέσουν και σε ευχαριστούν, προωθεί με λιγότερη προσπάθεια τα σχέδια τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου, ενώ στην αρνητική του έκφραση, μπορεί να κάνει τον άνθρωπο πλεονέκτη, να θεωρεί τον εαυτό του τον ομφαλό της γης, να νομίζει αυτονόητα κάποια πράγματα πως του ανήκουν, ενώ έχουν προσπαθήσει άλλοι για να του τα παρέχουν.

Ο Δίας στους Ιχθείς ως τις 20 Δεκεμβρίου 2022.

Στο ζώδιο των Ιχθύων θα ξεκινήσει την πορεία του στις 29 Δεκεμβρίου του 2021, θα κάνει ένα διάλειμμα στις 11 Μαΐου του 2022 όπου θα περάσει για 6 μήνες στον Κριό και θα ξαναμπεί στους Ιχθύς στις 28 Οκτωβρίου του 2022 για να παραμείνει εκεί μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου του ίδιου έτους.

Συνοπτικά οι ιδιότητες του ζωδίου των Ιχθύων εκφράζουν το αίσθημα της συμπόνιας, της συμπαράστασης και της ευαισθησίας στον πόνο του άλλου. Δεν υπάρχουν ευδιάκριτα όρια μεταξύ λογικής και συναισθήματος. Τονισμένη γίνεται η διαίσθηση και η πίστη ότι όλα μπορούν να συμβούν αρκεί να το ευχηθείς. Διεξόδους βρίσκει κανείς μέσα από τις τέχνες που λειτουργούν παυσίλυπα. Το πνεύμα απαρνιέται την ύλη, για να αναχθεί σε υψηλότερα πεδία, ή να συναντήσει με τρόπους υπερβατικούς την ανώτερη δύναμη που κινεί τα πάντα.

Από τη θέση του αυτή ο Δίας επεκτείνει τις ιδιότητες του ζωδίου. Πάμε λοιπόν να δούμε το πώς θα μας επηρεάσει η διέλευση του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων, ανάλογα με τον ζωδιακό μας χαρακτήρα ή και τον ωροσκόπο μας εάν γνωρίζουμε φυσικά. Παράλληλα, ρίξτε μια ματιά στο γενέθλιο ωροσκόπιό σας και δείτε σε ποιο σημαντικό τομέα της ζωής σας, αντιστοιχεί το κομμάτι που καταλαμβάνουν οι Ιχθύες.

Πως ο Δίας στους Ιχθείς θα επηρεάζει τα 12 ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Η διέλευση του Δία από τα Ψάρια, δηλώνει για σας, πως ότι κι αν συμβεί το διάστημα αυτό, εσείς θα έχετε πάντα ένα φύλακα άγγελο να σας προσέχει και να λειτουργεί προστατευτικά. Γενικά θεωρήστε από τους πιο τυχερούς του 2022, αφού ακόμα και όταν δεν θα βρίσκεται στο εν λόγω ζώδιο, θα έχει περάσει στο δικό σας και έτσι θα σας δοθούν οι ευκαιρίες για επέκταση των στόχων και των ονείρων σας. Πάντως το διάστημα αυτό που θα βρίσκεται στους Ιχθύες, θα χρειαστεί να κάνετε αρκετή δουλίτσα με τον εαυτό σας, αφού θα διάγετε μια περίοδο της ζωής σας που διέπετε από εσωστρέφεια.

Στην αναζήτηση των «θέλω» και των επιθυμιών του εαυτού σας, δείτε το σαν καλή ευκαιρία ώστε να πάρετε τη γνώμη του ειδικού, για κάποια θέματα που συμβαίνουν μέσα σας και που μπορεί να σας μπλοκάρουν σε ψυχολογικό επίπεδο. Θα συμβεί ένα πραγματικό θαύμα στην ψυχή σας κι αυτό γιατί πριν να τα βάλετε με όσους και όσα σας φταίνε, θα ανακαλύψετε τις αιτίες που παρεμβάλλονται στη συμπεριφορά σας και κρύβουν από τους συνανθρώπους σας, τις ευαισθησίες το νοιάξιμο και το φιλότιμο που πραγματικά έχετε. Δεν αποκλείεται μάλιστα να βρεθεί τότε κάποιος που να λειτουργήσει σαν το κλειδάκι που θα ξεκλειδώσει την καρδιά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι αλλαγές και οι ανακατατάξεις που για καιρό συμβαίνουν σε όλους σχεδόν τους σημαντικούς τομείς της ζωής σας, θα λειτουργήσουν ως κίνητρα που θα σας βάλουν στη διαδικασία, να ακολουθήσετε μια διαφορετική πλέον πορεία από αυτή που οδηγούσε η πεπατημένη, κρατώντας μια στάση πιο δυναμική, πιθανόν σε ορισμένες περιπτώσεις και πιο ριψοκίνδυνη. Σίγουρα θα κινείστε με μεγαλύτερο δυναμισμό και με σκοπό να κατακτήσετε πεδία, που ίσως ποτέ να μην είχατε φανταστεί, ή που άλλοτε ακόμα και αν το επιθυμούσατε, δεν είχατε βρει τον τρόπο, ή την πρόσβαση. Το διάστημα που ο Δίας θα βρίσκεται στα Ψάρια, οι φιλοδοξίες σας θα χτυπήσουν ταβάνι.

Θα βρεθείτε σε χώρους και θα συμπλεύσετε με διαφορετικούς ανθρώπους πάνω σε κοινές ελπίδες ή ιδανικά, που θα αφορούν το γενικότερο καλό. Πιθανόν εκ των πραγμάτων να χρειαστεί ακόμα και να ηγηθείτε σε ομάδες ή σύνολα ομοϊδεατών σας. Για εσάς θα είναι μια περίοδος αρκετής εξωστρέφειας, αποδοχής από τους ανθρώπους και ανάδειξης των ταλέντων και των δυνατοτήτων σας. Η οπτική σας στα πράγματα αλλάζει και αυτό θα σας δώσει τη δυνατότητα να αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις ετών που υιοθετούσατε και που πλέον δείχνουν αλλά & είναι παρωχημένες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τον τομέα της καριέρας και της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας δείχνει η διέλευση του Δία από το ζώδιο των Ιχθύων. Εκεί που πραγματικά μπορείτε να μεγαλουργήσετε, με το να αναλάβετε ευθύνες και πόστα που θα αναδείξουν πραγματικά σας την αξία. Κάποιοι από εσάς θα έχουν τις ευκαιρίες που χρειάζονται και θα τους δοθούν οι δυνατότητες ώστε να ξεκινήσουν μια δική τους δουλειά. Από τη θέση αυτή, δεν αποκλείεται να σας δημιουργηθεί μια πολύ καλή ώθηση και φήμη, γύρω από το όνομά σας.

Όπως και να αποκτήσουν υπέρμετρες διαστάσεις, τα όνειρα οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σας. Θα ενδιαφερθείτε για το status σας, ακόμα κι αν μέχρι σήμερα σας ήταν εντελώς αδιάφορο. Άλλωστε τίποτα δε σας χαρίστηκε. Αντίθετα, όλα τα κατακτήσατε με χρόνο και προσπάθεια, ειδικά στα επαγγελματικά.  Την δική σας ανοδική πορεία, πιθανόν κάποιοι να μην τη δουν με καλό μάτι. Ίσως μάλιστα και να δημιουργήσουν ένα κακό παρασκήνιο εις βάρος σας. Επειδή ήδη γνωρίζεται ποια άτομα σας βλέπουν ανταγωνιστικά, φροντίστε εξαρχής και έντεχνα να τους δείξετε τα όριά τους. Άλλωστε θα σας δοθεί η δύναμη να τους επιβληθείτε. Τέλος, μην πέσετε στην παγίδα της αλαζονείας και να θυμάστε, ότι ουδέν μονιμότερο από του παρόντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Και μόνο που ο ευεργέτης Δίας εισέρχεται σε ένα τόσο φιλικό για εσάς ζώδιο, αυτό σημαίνει πραγματική τύχη. Στο ηλιακό σας ωροσκόπιο περνά στον 9ο οίκο σας. Άρα θα ενισχύσει τον πιο πνευματικό εαυτό σας και το γνωστικός σας επίπεδο, προσφέροντας τη δυνατότητα σπουδής και εκμάθησης, μιας επιπλέον ανώτερης γνώσης. Παράλληλα θα πυκνώσουν οι επαφές μέσω τεχνολογίας, ή  και δια ζώσης, με ανθρώπους, οργανισμούς, ή πολυεθνικές εταιρίες που ζουν και δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό. Η περίοδος που ξεκινά, θα έχει για σας αρκετές μετακινήσεις και αρκετά ταξίδια, σε σύντομους ή σε πιο μακρινούς προορισμούς.

Οι πνευματικοί σας ορίζοντες επεκτείνονται, πέρα από τα όρια που έχετε ήδη κατακτήσει. Εάν σας αρέσει να γράφετε, ίσως τώρα να δείτε το έργο σας να δημοσιεύεται και να τυχαίνει την αναγνώριση του κοινού. Έτσι θα μπείτε σε ενδιαφέροντες κύκλους που μέχρι σήμερα μπορεί να αγνοούσατε πως υπάρχουν και θα διακριθείτε για το πνεύμα σας. Τέλος, ένας τομέας που θα μπορούσατε να κερδίσετε μια επαγγελματική διάκριση, είναι αυτός των ΜΜΕ, της τηλεόρασης, του γραπτού ή προφορικού λόγου και του ραδιοφώνου, ή να βρεθείτε στη θέση του δασκάλου.

ΛΕΩΝ

Χρήματα από εκεί που πιθανόν να μην περιμένατε μπορεί να κερδίσετε το διάστημα που ο Δίας θα διελαύνει το ζώδιο των Ιχθύων. Όσο κι αν σας φαίνεται απίθανο, κέρδη μπορεί να αποκομίσετε από μια κληρονομιά, από κρυφές ή φανερές, χρηματικές ή συναισθηματικές επενδύσεις που θα έχουν διάρκεια στο χρόνο, ή από ανθρώπους που θα είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν και να σας ενισχύσουν υλικά με τον τρόπο τους, εάν επιχειρήσετε να πάρετε ένα ρίσκο ή να επενδύσετε χρήματα, σε κάτι αποκλειστικά δικό σας. Οι στενές σχέσεις και συνεργασίες σας θα αλλάξουν ύφος. Έτσι δεν αποκλείεται μια φιλία ή μια συνεργασία, με έναν άνθρωπο που στενά και καθημερινά βρισκόσασταν μαζί, να αποκτήσει μια πιο αισθηματική χροιά και μάλιστα ανεξάρτητα από το αν εσείς ή εκείνος, ανήκετε σε έναν άλλο δεσμό, ή μια άλλη επαγγελματική σχέση.

Παράλληλα θα αναπτύξετε τη διαίσθησή σας και θα καταλαβαίνετε σε τι μπορεί να αποσκοπούν κάποιοι άνθρωποι, όταν σας μιλούν με επαίνους και κολακείες. Ίσως μάλιστα να γίνετε λιγότερο εύπιστοι ως προς την καλή πρόθεση μερικών ανθρώπων που σχετίζονται με την καθημερινότητά σας, γιατί μέχρι σήμερα κρίνατε εξ ιδίων τα αλλότρια, με αδυναμία να διακρίνετε την υστεροβουλία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Δίας θα σταθεί ακριβώς απέναντί σας και θα ενισχύσει τις σημαντικές για τη ζωή σας σχέσεις και συνεργασίες, το διάστημα που θα κινείται στο εκ διαμέτρου αντίθετο ζώδιο από το δικό σας, αυτό των Ιχθύων. Έτσι λοιπόν εάν βρίσκεστε ήδη σε μία σχέση που έχει αποδείξει ότι αντέχει ακόμα και στα δύσκολα που φέρνει η ζωή, ίσως τώρα να ήρθε η στιγμή, να την πάτε βήματα μπροστά. Να αποφασίσετε από κοινού με το σύντροφό σας, να ζήσετε και να μοιραστείτε μία κοινή στέγη, να επισημοποιήσετε το δεσμό σας μέσα από ένα γάμο, να ανανεώσετε τους όρκους σας εάν είστε χρόνια μαζί.

Παράλληλα κατά το διάστημα αυτό, θα μπορέσετε να δημιουργήσετε και να χτίσετε σπουδαίες συνεργασίες και σχέσεις εμπιστοσύνης. Δεν αποκλείεται μάλιστα με ένα πρόσωπο που έχετε συμπορευτεί μαζί του και στο παρελθόν, να προσπαθήσετε να συνεργαστείτε, και να καταφέρετε να κάνετε μια δική σας δουλειά. Ή να ξεκινήσετε κάτι σε επαγγελματική φάση με το σύντροφό σας, που θα επιφέρει οικονομική ενίσχυση στον κοινό προϋπολογισμός σας. Παράλληλα καινούργια πρόσωπα θα μπουν τώρα στη ζωή σας. Κάποια από αυτά θα έρθουν για να μείνουν και να παίξουν σημαντικό ρόλο μετέπειτα σταδιοδρομία και προσωπική σας εξέλιξη.

ΖΥΓΟΣ

Ο Δίας από τη θέση του στα Ψάρια, θα ενισχύσει θετικά τα εργασιακά σας θέματα αλλά κι εκείνα που σχετίζονται με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Το διάστημα που εξετάζουμε δεν αποκλείεται να αναλάβετε μία θέση ευθύνης στον εργασιακό σας τομέα, που μπορεί μεν να έχει αρκετή δουλειά και κόπο από μέρους σας, θα έχει όμως και την ανάλογη αναγνώριση της προσφοράς σας. Εάν εδώ και καιρό σκεφτόσασταν την προοπτική να αλλάξετε επαγγελματικό προσανατολισμό, τώρα θα σας δοθεί η δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα, που θα έχουν να σας προτείνουν να ασχοληθείτε επαγγελματικά, με κάτι που ίσως και να σχετίζεται με τα ταλέντα, τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας ακόμα κι αν μέχρι σήμερα, δε σας είχε δοθεί η ευκαιρία να ασχοληθείτε.

Κάτι άλλο αξιόλογο που θα μπορούσε να σας συμβεί, είναι να ακολουθήσετε έναν πιο φυσικό τρόπο ζωής. Να σταματήσετε διατροφικές ή άλλες ατασθαλίες, να κόψετε βλαβερές συνήθειες και να προσφέρετε στον εαυτό σας, μία καλύτερη ποιότητα ζωής. Βέβαια καλό θα ήταν να γνωρίζετε, ότι θα έχετε μία έντονη λαχτάρα για τις διατροφικές απολαύσεις και όχι μόνο. Δείτε το.

ebdomadiaies-problepseis-desktop-basw

ebdomadiaies-problepseis-mobile-basw

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η θέση του Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, τονίζει θέματα του 5ου οίκου σας, αυτόν του έρωτα της χαράς και της δημιουργίας. Από το τέλος του 2021 αλλά και για μεγάλο χρονικό διάστημα κατά το 2022, η εξωστρέφεια και η δημιουργική σας διάθεση θα γίνουν τα κύρια χαρακτηριστικά της παρουσίας σας. Το διάστημα αυτό μιλά για διεύρυνση του κοινωνικού φιλικού και επαγγελματικού σας κύκλου, όπου μέσα από κει θα ανακαλύψετε σπουδαίες ευκαιρίες που αν τις ακολουθήσετε, θα ενισχύσετε την προσωπική σας εξέλιξη σε οποιονδήποτε σημαντικό για εσάς τομέα. Η έμπνευση δε θα σας λείψεις, ειδικά όταν αυτή προέρχεται μέσα από μία αγαπημένη αγκαλιά.

Ούτε η διάθεση να φλερτάρετε και να έχετε επιτυχία στις κατακτήσεις σας. Αν είστε γονείς, η πορεία της υπόθεσης ενός παιδιού σας θα σας φέρει μεγάλη χαρά, ενώ δεν αποκλείεται κάποιους από εσάς, να σας επισκεφτεί σύντομα ο πελαργός. Εάν πάλι το τελευταίο, είναι κάτι που προς το παρόν δεν το επιθυμείτε, καλό θα ήταν να έχετε το νου σας και να λάβετε και τα ανάλογα μέτρα. Οι ευχάριστες στιγμές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, ίσως σας παρακινήσουν να ασχοληθείτε επιτέλους με κάτι πιο δημιουργικό. Ένα ταλέντο ή μια δεξιότητά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την ασφάλεια μέσα από το οικογενειακό σας περιβάλλον θα αναζητήσετε το διάστημα που ο Δίας θα βρίσκεται στους Ιχθύες. Παράλληλα, θέματα που μπορεί να είχαν δημιουργηθεί ανάμεσα σε σας και σε μέλη της οικογενείας σας, τώρα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα λυθούν και θα σας απαλλάξουν από τα άγχη τους. Η προσωπική σας ζωή θα αλλάξει προς το καλύτερο με την προοπτική να γίνει πιο συντροφική. Ακόμα και αν το διάστημα αυτό τυχαίνει να είστε ασυντρόφευτοι, η διέλευση του Δία από τα Ψάρια μιλά για τη δημιουργία μιας αισθηματικής σχέσης, που δε θα μένει μόνο στη βιτρίνα αλλά θα έχει την προοπτική να χτιστεί πάνω σε ένα πιο στιβαρό υπόβαθρο.

Θα μπορεί να καλύπτει πιο ουσιαστικά τα συναισθηματικά σας κενά. Θα καταφέρνει να σας στηρίζει στα δύσκολα. Με την επιστροφή στις ρίζες και στην πατρογονική γη έχει επίσης να κάνει το πέρασμα του Δία από τους Ιχθύες. Κάποιοι από σας, ίσως να βρουν τρόπους, ώστε να καταφέρουν να αποκεντρωθούν, πηγαίνοντας να ζήσουν μακριά από τα πολύβουα αστικά κέντρα, σε μέρη όπου ο χρόνος συμβαδίζει με το φυσικό περιβάλλον και τους φυσικούς ρυθμούς. Ίσως αποδεχτείτε προτάσεις μετεγκατάστασης από ανθρώπους που ζουν στην περιφέρεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα εξωστρεφές και ιδιαίτερα επικοινωνιακό διάστημα ξεκινάει για σας, με αρκετό τρέξιμο και εξαιρετικές επαφές με ανθρώπους που θα έχουν να σας προτείνουν καινούργια πράγματα, να μοιραστούν μαζί σας την εμπειρία, ή τις γνώσεις τους, να σας βάλουν στη διαδικασία να ασχοληθείτε με ένα νέο γνωστικό αντικείμενο, όπως για παράδειγμα την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, που θα ενισχύει τα τυπικά σας προσόντα. Επιτυχία θα έχετε αν ασχοληθείτε με πωλήσεις, με το διαδίκτυο, με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, με επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με πολύ κόσμο.

Στο διάστημα που θα βρίσκεται ο Δίας στους Ιχθύες, διαπραγματευτείτε καλύτερα τον εαυτό σας, πουλήστε καλύτερα τα ταλέντα την εμπειρία και τα προσόντα σας. Θεωρήστε εξαιρετική την εποχή που εξετάζουμε, στο να προχωρήσετε σε συμφέρουσες συμφωνίες, να κάνετε καλύτερους οικονομικούς διακανονισμούς, να εκσυγχρονίσετε τον επαγγελματικό και κυρίως τον τεχνολογικό σας εξοπλισμό, που θα σας λύσει τα χέρια και θα σας επιτρέψει μεγαλύτερη απόδοση σε χρόνο και χρήμα στη δουλειά σας. Παράλληλα αναθεωρούνται και εξελίσσονται θετικά, οι σχέσεις που διατηρείτε με τα αδέρφια σας, τους λοιπούς συγγενείς αλλά και τους γείτονες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Δίας θα ενισχύσει τα οικονομικά σας από τη διέλευσή του στα Ψάρια αλλά σας βρίσκει σε μία εποχή που έχετε τόσα πολλά στερηθεί κυρίως σε υλικό επίπεδο, που μάλλον, όπως θα τα παίρνετε έτσι και θα τα ξοδεύετε, σε καταναλωτικές κυρίως ανάγκες. Γι αυτό και καλό θα ήταν να βάζετε στην άκρη λίγα χρήματα για στιγμές που θα υπάρξει στενότητα της οικονομικής σας ρευστότητας. Επειδή ο Δίας εκτός των άλλων είναι και ο πλανήτης της υπερβολής, ίσως να σας αφήσει να πάρετε ορισμένα οικονομικά ρίσκα που κανονικά δε θα έπρεπε, ειδικά όταν δεν υπάρχουν οι ανάλογες εγγυήσεις.

Προσπαθήστε λοιπόν να περιορίσετε τα χρέη σας γιατί ανοίγοντας καινούργια, θα είναι σαν να δεσμεύετε και να βάζετε ενέχυρο το μέλλον σας. Κατά τα άλλα, οι προχωρημένες ιδέες σας φέρνουν κέρδη και οικονομικά οφέλη αρκεί να τις προωθήσετε σε χώρους που ξέρουν να εκτιμούν το πνεύμα σας. Ειδικά τις ιδέες σας πουλήστε τις ακριβά και μην αρκεστείτε να τις προσφέρετε σε ανθρώπους που σας λένε μπράβο, ή σας χτυπούν φιλικά την πλάτη. Παράλληλα, στόχοι πλάνα και φιλοδοξίες βρίσκουν το έδαφος να καλλιεργηθούν και να αναπτυχθούν, βρίσκουν και τους κατάλληλους υποστηρικτές τους, αρκεί να είστε ξεκάθαροι με το τι επιδιώκετε.

ΙΧΘΥΣ

Μια πολύ σπουδαία εποχή ξεκινάει για σας, αφού τώρα θα δείτε να επεκτείνονται οι ορίζοντές σας, οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σας. Η τύχη μαζί σας θα φανεί ιδιαίτερα γενναιόδωρη αρκεί, να ξέρετε τι ακριβώς θέλετε να επιδιώξετε από τους σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται τώρα να ξεκινήσετε μία δική σας δουλειά, μια νέα επαγγελματική κατεύθυνση τέτοια που πάντα ονειρευόσασταν αλλά δεν σας είχαν δοθεί ακόμα οι προοπτικές να το επιτύχετε. Κάποιοι άλλοι που βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση, ίσως να αποφασίσετε με το συντροφάκι σας τη δημιουργία ενός απογόνου που θα σας ενώνει για πάντα μια κοινή αγάπη.

Αν είστε καλλιτέχνες, ίσως να λάβετε μια σπουδαία διάκριση απ’ το έργο σας. Το σίγουρο είναι ότι θα έρθετε πιο κοντά στην επιτυχία, αρκεί να εφαρμόσετε το ρητό που λέει συν Αθηνά και χείρα κίνει. Αφουγκραστείτε τις ευκαιρίες αλλά και τις περιστάσεις που θα έρθουν, έτσι που να καταφέρετε να τρυπώσετε σε πεδία που άλλοτε μπορεί και να μην είχατε πρόσβαση. Ένα μεγάλο σας όνειρο θα γίνει τώρα πραγματικότητα ενώ την εποχή που θα διελαύνει ο Δίας από το ζώδιό σας να θυμάστε ότι οι ευχές σας πιάνουν αρκεί να τις πιστεύετε. Είναι για σας μία πολύ γενναιόδωρη εποχή. Εκμεταλλευτείτε τη.

1 + 1 κλήση δώρο