Quantcast
Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 6 Οκτωβρίου 2021. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό φέρνει τη δυνατότητα για συμφιλίωση!

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 6 Οκτωβρίου 2021, φέρνει άμεσα επικοινωνιακά ανοίγματα, στις συζητήσεις θα υπάρξει θετικό αποτέλεσμα, οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές, ανάγκη θα υπάρξει για ισορροπία δικαιοσύνη και τιμιότητα. Οι προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις θα έχουν την προοπτική να εξελιχτούν ομαλά, στις οικογενειακές και φιλικές υποθέσεις θα υπάρξει η δυνατότητα για συμφιλίωση.

Στις περιπτώσεις που κατά την προηγούμενη περίοδο υπήρχαν προβλήματα τα συμβάντα θα είναι ευνοϊκά θα στρώσουν το έδαφος για επανασυνδέσεις και συμφιλιώσεις. Στον αισθηματικό τομέα δεν θα λείψουν οι καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι οικίες, θα υπάρξει διάθεση για συζητήσεις προσωπικού επιπέδου. 

Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου η Νέα Σελήνη στον Ζυγό;

ΚΡΙΟΣ

Η  Νέα Σελήνη σχηματίζεται στον Ζυγό θα σας βοηθήσει να αφήσετε στην άκρη τις εγωιστικές ή πεισματικές αντιδράσεις, οι διαθέσεις σας θα είναι πιο συγκαταβατικές. Ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα επαφών και γνωριμιών, θα σας δοθεί η ευκαιρία να συναναστραφείτε με πρόσωπα που θα κερδίσουν και την εμπιστοσύνη σας και τον θαυμασμό σας. Στον αισθηματικό σας τομέα δεν αποκλείεται να προκύψει μία νέα γνωριμία που θα έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει σε σχέση ακόμα και σε έναν μακροχρόνιο δεσμό. Εσείς που ήδη διατηρείτε σταθερή σχέση θα μπορέσετε να συνεννοηθείτε με το ταίρι σας, δεν αποκλείεται πάρετε αποφάσεις που θα έχουν να κάνουν με την μελλοντική πορεία του δεσμού σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα σας βοηθήσει να προχωρήσουν οι επαγγελματικές και προσωπικές σας σχέσεις με ομαλότητα συνεννόηση  και συναισθηματική κατανόηση. Θα έχετε τη δυνατότητα να σκεφτείτε με ηρεμία και να πράξετε με συγκαταβατική διάθεση. Έρχεται άνοιγμα για να λυθούν παλιές παρεξηγήσεις, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για σύσφιξη σχέσεων και δεσμών. Καταλαγιάζει το άγχος και η εσωτερική πίεση, θα μπορέσετε να χαλαρώσετε να σκεφτείτε αισιόδοξα και να πάρετε καινούργιες αποφάσεις. Στις περιπτώσεις που έχετε ένα πιεσμένο καθημερινό πρόγραμμα θα μπορέσετε να διαφοροποιήσετε τα ασφυκτικά δεδομένα, θα βρείτε τρόπο να δώσετε καινούργιο νόημα στην καθημερινότητά σας. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό θα σας βοηθήσει να βγάλετε στην επιφάνεια τη δημιουργικότητά σας, οι διαθέσεις σας θα είναι χαλαρές και αισιόδοξες. Στον αισθηματικό σας τομέα έρχονται θετικά ανοίγματα, θα προκύψουν καινούργιες γνωριμίες. Ενδεχομένως να εμφανιστεί στη ζωή σας πρόσωπο που θα καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον σας, είναι πολύ πιθανό να ερωτευτείτε και να ξεκινήσετε μία καινούργια αρχή. Ενθουσιασμός και αυθορμητισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ωστόσο αναγκαίο θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές. Προσπαθήστε να κινηθείτε με σύνεση, καλό θα είναι να εξισορροπήσετε λογική και συναίσθημα για να μπορέσετε να πράξετε με τον σωστό τρόπο. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιο του Ζυγού το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στην οικογένεια στο σπίτι και στις προσωπικές σας σχέσεις. Αρκετές θα είναι οι συναντήσεις και οι επαφές με τα πολύ κοντινά σας πρόσωπα, θα νιώσετε την ανάγκη να πλαισιωθείτε από τα άτομα που αγαπάτε και που εμπιστεύεστε. Θα είναι δύσκολο για σας να χειριστείτε τη μοναχικότητα, ανάγκη σας θα είναι να συναναστραφείτε και όντως θα έχετε την ευκαιρία να ‘ρθειτε σε επαφή με άτομα που θα καταφέρουν να ανανεώσουν την ψυχολογία σας. Φεύγει η εσωτερική πίεση, ο τρόπος σκέψης σας θα είναι αρκετά αισιόδοξος, οι διαθέσεις σας θα είναι συγκαταβατικές και ήρεμες. Θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε και να προχωρήσετε τις προσωπικές σας σχέσεις ένα στάδιο πιο μπροστά. 

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό θα σας δώσει το άνοιγμα να προσεγγίσετε και γενικότερα να συναναστραφείτε με αυθορμητισμό και οικειότητα. Θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις, δεν αποκλείεται να περάσουν στη ζωή σας καινούργια πρόσωπα θα σας εκτιμήσουν και εσείς από πλευράς σας θα μπορέσετε να τα εμπιστευτείτε. Στον αισθηματικό σας τομέα θα υπάρξουν ανοίγματα, θα σας ενθουσιάσει μία καινούργια γνωριμία. Εσείς που είστε σε σχέση θα καταφέρετε να κερδίσετε την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που αναζητάτε από το ταίρι σας. Οι διαθέσεις θα είναι θετικές, οι ενέργειές σας θα είναι γενναιόδωρες, στην επικοινωνία σας θα υπάρξει συνεννόηση. Προσπαθήστε να εκδηλώσετε τα αισθήματά σας, θα βρείτε την ανταπόκριση που αναζητάτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό θα σας δημιουργήσει την ανάγκη για εξασφάλιση και σταθερότητα, οτιδήποτε σας προκαλεί ανασφάλεια και αβεβαιότητα θα θελήσετε να το ξεκαθαρίσετε για να μην υπάρξουν στο μέλλον καταστάσεις που θα επιβαρύνουν την ψυχολογία σας. Στην επικοινωνία σας θα υπάρξουν ανοίγματα για συνεννόηση και για κατανόηση, εκδηλώστε τα συναισθήματά σας. Προσπαθήστε να διατυπώσετε με σαφήνεια ιδέες προτάσεις και οτιδήποτε υπάρχει στη σκέψη σας. Σε ζητήματα οικονομικής φύσης θα δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για εισπράξεις ή για καινούργια άλματα. Στις χρηματικές δοσοληψίες δεν θα υπάρξουν εμπόδια, προχωρήστε τις ενέργειές σας, κινηθείτε πατώντας σε σταθερό έδαφος. 

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιό σας θα δοθεί η δυνατότητα να ανανεωθείτε, να διαφοροποιήσετε την οπτική σας, να αποκτήσετε πιο αισιόδοξο και πιο δυναμικό σκεπτικό. Στις επαφές σας και στις σχέσεις σας τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε φιλικό ή κοινωνικό θα έχετε ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε τους κύκλους σας. Δεν θα λείψουν οι καινούργιες γνωριμίες, ενδεχομένως να ενθουσιαστείτε από ένα καινούργιο πρόσωπο που θα καταφέρει να σας εντυπωσιάσει. Θα έχετε τη δυνατότητα να μαγνητίσετε και να προβάλλετε την προσωπικότητά σας με τρόπο ιδιαιτέρως ελκυστικό. Σε ζητήματα οικογενειακά θα καταφέρετε να συζητήσετε με ειλικρίνεια και να βρείτε λύσεις. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε να βγείτε από τα αρνητικά δεδομένα και να δώσετε μία πιο δυναμική ώθηση στην προσωπική σας ζωή.

ebdomadiaies-taro-problepseis-desktop-vera

ebdomadiaies-taro-problepseis-mobile-vera

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα σας ανοίξει τον δρόμο για ένα είδος αυτό-ψυχανάλυσης, θα καταφέρετε να εισχωρήσετε στο βάθος του συναισθηματικού σας κόσμου, να συνειδητοποιήσετε, να επαναξιολογήσετε και να πάρετε καινούργιες αποφάσεις. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε ποια άτομα θα κρατήσετε στη ζωή σας και ποια θα απομακρύνετε. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να διαφοροποιήσετε συνθήκες που σας ταλαιπωρούν ψυχολογικά εδώ και αρκετό καιρό.  Έντονη θα είναι η διαίσθηση σας, το προαίσθημα που θα νιώσετε θα είναι δυνατό και βάσιμο, θα είστε σε θέση να ψυχολογήσετε σωστά τους γύρω σας. Στις συζητήσεις σας οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές, θα μπορέσετε να βρείτε τη συναισθηματική κατανόηση που αναζητάτε. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα ενισχύσει τη διάθεσή σας για κοινωνικοποίηση, ανάγκη σας θα είναι να συναναστραφείτε, να γνωρίσετε καινούργιες προσωπικότητες, να δραστηριοποιηθείτε και να αποκτήσετε πιο δημιουργικά ενδιαφέροντα. Η προτίμηση σας θα είναι να βρεθείτε σε ένα σύνολο ατόμων με κοινές πεποιθήσεις, ενδεχομένως να αφήσετε στην άκρη άτομα ή προσωπικότητες που νιώθετε πως διαφέρουν κατά πολύ από τη δική σας ιδιοσυγκρασία. Θα έχετε τη δυνατότητα να ενσωματωθείτε σε σύνολα που θα σας βοηθήσουν να δράσετε με κοινό σκοπό. Στον αισθηματικό σας τομέα ανοίγει ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες, δεν αποκλείεται να συναντήσετε πρόσωπο που θα το ερωτευτείτε, ίσως να προκύψει μία καινούργια αρχή στην προσωπική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα σας βοηθήσει να βγάλετε στην επιφάνεια τη δημιουργική πλευρά του χαρακτήρα σας. Επιθυμία και στόχος σας θα είναι να προχωρήσετε τόσο στην εργασία σας όσο και στην προσωπική ή οικογενειακή σας ζωή. Θα είστε σε θέση να πάρετε αποφάσεις που θα έχουν να κάνουν με τη βελτίωση και την εξέλιξη σας. Στις επαγγελματικές και γενικότερα στις προσωπικές σχέσεις και επαφές η στάση σας θα είναι συγκαταβατική και αρκετά διπλωματική. Θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε λύσεις, να μεσολαβήσετε για να λυθούν παρεξηγήσεις. Σε υποθέσεις οικογενειακές και επαγγελματικές που κατά την προηγούμενη περίοδο υπήρξαν παρεξηγήσεις τώρα θα λυθούν, θα υπάρξει συνεννόηση και αποδοχή. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα καταφέρει να σας τονώσει συναισθηματικά και ψυχολογικά, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αυτοπεποίθηση και ανάγκη για βελτίωση. Έμφαση θα δώσετε στην προσωπική σας πρόοδο και εξέλιξη, θα καταφέρετε να αλλάξετε συνθήκες ή δεδομένα που σας έχουν κουράσει συναισθηματικά. Θετική εξέλιξη θα υπάρξει στις προσωπικές σας επαφές, θα υπάρξει άνοιγμα για επανασυνδέσεις και συμφιλιώσεις. Εσείς που αναζητάτε ένα καινούργιο ταίρι ή θέλετε να διευρύνετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο θα έχετε την ευκαιρία να γνωριστείτε με καινούργια πρόσωπα. Ο τρόπος που θα συναναστραφείτε και θα εκδηλωθείτε θα είναι οικείος, θα είστε σε θέση να κερδίσετε τις συμπάθειες και τις εντυπώσεις. 

ΙΧΘΕΙΣ

Θετική θα είναι η επίδραση της Νέας Σελήνης στον Ζυγό, θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε, να κινηθείτε συγκαταβατικά. Στις ενέργειές σας θα βρείτε αποδοχή, θα είστε σε θέση να πείσετε και να αποδείξετε γι αυτό προσπαθήστε να διατυπώσετε τις ιδέες και τις σκέψεις σας με σαφήνεια. Δεν θα λείψουν τα οικονομικά ανοίγματα, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε τις χρηματικές σας υποθέσεις, να βάλετε σε τάξη το πορτοφόλι σας. Προσπαθήστε να σκεφτείτε αποταμιευτικά, επιλέξτε τις επενδύσεις και όχι τα αβέβαια οικονομικά άλματα. Η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για διεκπεραιώσεις και ταχτοποιήσεις. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, θα καταφέρετε να ανανεώσετε τις συνθήκες της καθημερινότητας σας. 

problepsi-me-1-euro