Quantcast
Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 13 Νοεμβρίου 2023. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό δημιουργεί ανησυχίες και ανασφάλειες!

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 13 Νοεμβρίου 2023.

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιο του Σκορπιού στις 13 Νοεμβρίου 2023. Αναγκαίο θα είναι να γίνει ένα είδος εσωτερικής αναζήτησης και ενδοσκόπησης, αυτός θα είναι ο σωστός τρόπος για να μπορέσουν να λυθούν οι συναισθηματικοί κόμποι και τα ψυχολογικά συμπλέγματα. Οι ανησυχίες και οι ανασφάλειες που θα προκύψουν θα δημιουργήσουν την ανάγκη για ψυχολογική τόνωση, η διαίσθηση θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τις σκέψεις και τις ενέργειες. 

Οι ευάλωτοι χαρακτήρες καλούνται να κάνουν μία μεγάλη βουτιά στο βάθος του εσωτερικού τους κόσμου, θα πρέπει να αναλύσουν τις καταστάσεις να σκεφτούν σφαιρικά και να προσπαθήσουν να ανακαλύψουν τις πραγματικές αιτίες. Δεν θα λείψουν τα αποκαλυπτικά συμβάντα, στην επιφάνεια θα βγουν πληροφορίες, μυστικά, οι συγκυρίες θα φέρνουν στο φως συγκαλυμμένα γεγονότα.

Πως η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα επηρεάζει τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού θα τονώσει τη διαίσθηση σας, θα είστε σε θέση να εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Στις περιπτώσεις που χρειάζεται να πάρετε αποφάσεις θα πρέπει ο τρόπος σκέψης να είναι στρατηγικός και σφαιρικός, αναγκαίο θα είναι να αποφύγετε τις βιαστικές αποφασίσεις ή εξιδανικεύσεις. Ζητήματα οικονομικής φύσης θα σας απασχολήσουν ίσως χρειαστεί να τακτοποιήσετε υποθέσεις και λογαριασμούς. Σε ψυχολογικό επίπεδο θα προσπαθήσετε να βρείτε την τόνωση που χρειάζεστε και θα το καταφέρετε, δεν αποκλείεται να κάνετε το βήμα να απομακρύνετε από τη ζωή σας πρόσωπα τοξικά ή σχέσεις που δεν σας αφήνουν να βελτιωθείτε. Στον αισθηματικό σας τομέα δεν θα λείψουν οι καινούργιες γνωριμίες, θα υπάρξει το άνοιγμα να βάλετε καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας, ουσιαστικά θα είναι ανοιχτός ο δρόμος για νέα αρχή.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα βοηθήσει στο να δώσετε μία πιο ανανεωτική όψη στις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές, θα είστε σε θέση να εμβαθύνετε να αναλύσετε και να ψυχολογήσετε. Στις περιπτώσεις που βιώνετε συνθήκες ασφυκτικές θα καταφέρετε να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα. Στον αισθηματικό σας τομέα θα έχετε τη δυνατότητα να φέρετε ισορροπία και αρμονία στη σχέση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ωστόσο αναγκαίο θα είναι να ρυθμίσετε την εσωτερική σας ανασφάλεια, θα πρέπει να αποφύγετε την προσκόλληση και την εμμονή. Για εσάς τους ελεύθερους θα υπάρξει άνοιγμα για καινούργια γνωριμία, θα έχετε τη δυνατότητα να ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ανοίγματα επαγγελματικής φύσης θα σας φέρει η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, θα σας δώσει τη δυνατότητα να εξελιχθείτε να προχωρήσετε την καριέρα σας ένα βήμα πιο μπροστά, ωστόσο η επιτυχία θα απαιτεί σύνεση και μεθοδική τακτική. Ενδεχομένως να είναι απαραίτητο να αφιερώσετε αρκετό χρόνο στις εργασιακές σας υποθέσεις. Ίσως να αυξηθεί το φόρτο εργασίας σας ωστόσο θα είστε σε θέση να αντεπεξέλθετε, αυτό που θα χρειαστεί θα είναι οργάνωση και συγκέντρωση. Δώστε προσοχή στην υγεία σας και στη φυσική σας κατάσταση, προσπαθήστε να τονωθείτε πνευματικά και σωματικά. Τα συμβάντα και τα γεγονότα θα φέρουν άμεσα ανοίγματα θα μπορέσετε να διαφοροποιήσετε τις συνθήκες τόσο στην προσωπική σας ζωή, όσο και στην επαγγελματική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιο του Σκορπιού θα σας βοηθήσει να εισχωρήσετε στον εσωτερικό σας κόσμο, να αναλύσετε τα συναισθήματά σας και να κατασταλάξετε. Θα έχετε τη δυνατότητα για μία νέα αρχή, δεν αποκλείεται να γνωριστείτε με πρόσωπο που θα σας ανανεώσει και θα σας ενθουσιάσει, από την άλλη πλευρά όμως στην περίπτωση που ενδιαφέρεστε για παρελθοντικό άτομο ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης. Ευχάριστες και ουσιαστικές αλλαγές θα υπάρξουν στην καθημερινότητά σας, θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις, να χειριστείτε τις καταστάσεις με ψυχολογική ενδυνάμωση. Δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να απομακρυνθείτε από πρόσωπα και σχέσεις που σας επηρεάζουν αρνητικά, γενικότερα η στάση σας θα είναι ιδιαιτέρως αποφασιστική και ορθολογικά σκεπτόμενη.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα στρέψει το ενδιαφέρον σας σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές και οικογενειακές σας σχέσεις, με το σπίτι σας, ίσως και με κάποια συγκεκριμένα περιουσιακά σας στοιχεία. Ο τρόπος σκέψης σας θα είναι μεθοδικός και ορθολογικός, θα είστε σε θέση να τακτοποιήσετε, να εξομαλύνετε, και να φέρετε την απαραίτητη ισορροπία. Σε ψυχολογικό επίπεδο θα τονώσετε τη διάθεσή σας, παρελθοντικά ζητήματα θα καταφέρετε να τα λύσετε ή να τα αφήσετε στην άκρη, ουσιαστικά θα κατανοήσετε πως αναγκαίο είναι πλέον να προχωρήσετε μπροστά. Δεν αποκλείεται να διαφοροποιηθούν οι στόχοι και οι βλέψεις σας, κάποια συγκεκριμένα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να πάρετε οριστικές αποφάσεις που αυτές με τη σειρά τους θα οδηγήσουν σε μεγάλες αλλαγές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα έχει άμεση επίδραση στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε και θα προσπαθήσετε να συζητήσετε με τα πρόσωπα που σας πλαισιώνουν, είτε αυτά έχουν να κάνουν με τον επαγγελματικό σας τομέα, είτε με τον προσωπικό ή οικογενειακό. Έντονη θα είναι η διαίσθηση σας, θα είστε σε θέση να ψυχολογήσετε και να κατανοήσετε, αυτό θα σας βοηθήσει να αποκαλύψετε και να βρείτε λύσεις. Έκταση θα έχει φαντασία και πνευματικότητα σας, νέες ιδέες θα κάνουν την εμφάνισή τους, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για εφαρμογή, αρκεί να είστε σε θέση να κινηθείτε συνετά και οργανωμένα. Τα συμβάντα θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκά, θα σας δώσουν τη δυνατότητα να εξελιχθείτε και να βελτιωθείτε, απαραίτητο θα είναι να φανείτε αποφασιστικοί και να δράσετε με αμεσότητα.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού σας καλεί να δώσετε έμφαση σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον οικονομικό σας τομέα. Θετικά ανοίγματα θα σας βοηθήσουν να ταχτοποιήσετε τους λογαριασμούς σας, να προχωρήσετε σε νέα άλματα, η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για να αναλάβετε ρίσκα. Προχωρήστε σε ζητήματα αγοραπωλησιών θα υπάρξει εύνοια, θα μπορέσετε να πάρετε αποφάσεις και να τις υλοποιήσετε. Σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο δυναμισμός θα σας χαρακτηρίζει, θα καταφέρετε να διατηρήσετε τον έλεγχο στις συζητήσεις σας και γενικότερα στις σχέσεις σας. Είναι πολύ πιθανό να προκύψουν καινούργιες γνωριμίες, θα έχετε τη δυνατότητα να ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή, θα μπορέσετε να βγείτε από δεδομένα που πλέον σας δυσανασχετούν.

miniaies-tarw-problepseis-desktop-loukia

miniaies-tarw-problepseis-mobile-loukia

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιό σας θετική θα είναι η επίδραση στον τρόπο σκέψης σας και γενικότερα στον τρόπο που θα παρουσιάσετε την εικόνα σας, την προσωπικότητά σας, ή ακόμα και τις ιδέες σας. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αυτοπεποίθηση αγωνιστικότητα και στρατηγικός τρόπος σκέψης, θα σας δοθεί η δυνατότητα να αλλάξετε ασφυκτικές συνθήκες, να βελτιωθείτε και να προχωρήσετε τα βήματά σας. Σε συναισθηματικό επίπεδο η σκέψη σας θα έχει βάθος, θα καταφέρετε να εξισορροπήσει τα συναισθήματά σας, δεν αποκλείεται να πάρετε ριζικές αποφάσεις σε ότι έχει να κάνει με σχέσεις. Είναι πολύ πιθανόν να απομακρύνετε από τη ζωή σας πρόσωπα τοξικά, θα καταφέρετε να σφίξετε τους προσωπικούς και οικογενειακούς σας δεσμούς. Στον αισθηματικό τομέα δεν θα λείψουν οι καινούργιες γνωριμίες, θα έχετε τη δυνατότητα για μία νέα αρχή που θα καταφέρει να σας ενθουσιάσει και να σας αναζωογονήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα ενισχύσει την πνευματικότητα σας, θα καταφέρετε να δώσετε έκταση στη φαντασία σας στην ευρηματικότητα σας και γενικότερα στην αντίληψη σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα τα συμβάντα θα είναι ευνοϊκά δεν θα λείψουν τα ανοίγματα για καινούργιες συνεργασίες, ίσως να ασχοληθείτε και με ένα νέο αντικείμενο που θα σας βοηθήσει να εξελιχθείτε. Αν υπάρχουν ζητήματα που σας απασχολούν ή ρίχνουν την ψυχολογία σας προσπαθήστε να εμβαθύνετε στις καταστάσεις, ψάξτε να βρείτε αιτίες και λύσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να βγείτε από τις ασφυκτικές συνθήκες, να αλλάξετε τα δεδομένα και να δώσετε μία νέα τροπή στην καθημερινότητά σας. Εξοπλισμένοι θα είστε με ορθολογισμό και αντικειμενική σκέψη, η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για αποφάσεις και άλματα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε τις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές, θα έχετε τη δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά με τα πρόσωπα που εμπιστεύεστε. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης ανοιχτός θα είναι ο δρόμος να μπουν σε εφαρμογή τα σχέδια και τα πλάνα σας, θα βρείτε την υποστήριξη που χρειάζεστε, θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε πρακτικό επίπεδο. Δεν θα λείψουν οι νέες γνωριμίες κοινωνικές και προσωπικές, θα σας δοθεί η ευκαιρία να γνωριστείτε με πρόσωπα θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν ή να αξιοποιήσουν τα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Ηγετικές θα είναι οι διαθέσεις σας, θα έχετε το σθένος και την αυτοπεποίθησή να καθοδηγήσετε ή να αναλάβετε την ευθύνη ακόμα και τη διοίκηση μιας ομάδας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιο του Σκορπιού έμφαση θα δώσετε σε ζητήματα εργασιακά, δεν αποκλείεται να εμφανίσετε την ανάγκη να αναλάβετε, να διοικήσετε ή να ελέγξετε. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι δυναμισμός, αν συνδυάσετε την αυτοπεποίθηση με τον στρατηγικό τρόπο σκέψης θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις, να διεκδικήσετε, καθώς επίσης και να υλοποιήσετε σχέδια και πλάνα. Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για συμφωνίες διεκπεραιώσεις υπογραφές, προσπαθήστε να συντονίσετε τις ενέργειές σας, σκεφτείτε με ορθολογισμό και αντικειμενικότητα, αποφύγετε την υπεραισιοδοξία. Συντονιστείτε τις πράξεις σας, ακολουθήστε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που ενδεχομένως να κρατούν από την προηγούμενη περίοδο.

 ΙΧΘΕΙΣ

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα σας βοηθήσει να δώσετε έκταση στην πνευματικότητα σας στη φαντασία σας καθώς και στη διαίσθηση σας. Η χρονική περίοδος θα είναι κατάλληλη για ταξίδια, για πνευματική αναζήτηση, για νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Φιλοσοφήστε τις καταστάσεις, προσπαθήστε να εμβαθύνετε στον εσωτερικό σας κόσμο, θα είστε σε θέση να βγείτε από τα αδιέξοδα, να λύσετε συναισθηματικούς κόμπους και να ξεπεράσετε πρόσωπα ή σχέσεις που στο παρελθόν σας είχαν απογοητεύσει. Οραματιστείτε, σχεδιάστε, προχωρήστε τα πλάνα σας, αν καταφέρετε να κινηθείτε με ορθολογισμό και σύνεση θα μπορέσετε να υλοποιήσετε και να περάσετε σε πρακτικό επίπεδο. Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση και το ένστικτο σας θα ένας καλός οδηγός στην περίπτωση που θέλετε να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις.