Quantcast
Ποια ζώδια έχουν απόλυτη χημεία στο κρεβάτι; Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Ποια ζώδια ταιριάζουν απόλυτα στο κρεβάτι; Από την Μελίνα Φώφη.

Ποια ζώδια έχουν απόλυτη χημεία στο κρεβάτι;

Όσο κι αν το θεωρούσες μέχρι σήμερα απίθανο, μάθε ότι δεν είναι σπάνιο δύο άνθρωποι που μπορεί να αγαπιούνται να μην τα βρίσκουν τελικά στο κρεβάτι. Αυτό μπορεί να συμβεί για διάφορους λόγους, με τον πιο συνηθισμένο, η σχέση τους, να έχει ξεπεράσει το πρώτο καθαρά σεξουαλικό διάστημα της γνωριμίας τους και τώρα να μεστώνει, να ωριμάζει κάτω από την προοπτική μιας συγκατοίκησης για παράδειγμα.

Με ποιους συντρόφους έχεις απόλυτη χημεία στο σεξ;

Οι σχέσεις μας δοκιμάζονται και όταν πραγματικά θέλουμε να ζούμε μέσα από αυτές, διάφοροι μπορεί να είναι οι λόγοι, που δίνουν μια σεξουαλική απόσταση κατά καιρούς. Ας θεωρήσουμε λοιπόν τυχερούς, τους ανθρώπους που μπορούν και λύνουν τα θέματα που προκύπτουν στη σχέση τους, μέσα από καυτές αγκαλιές πόθους και πάθη.

Πάμε να δούμε μαζί, με ποια ζώδια μπορεί να έχεις αυτό που λέμε «απόλυτη χημεία» ανάλογα με το ζωδιακό σου χαρακτήρα αλλά και το δικό τους.

Εάν ανήκεις στο ζώδιο του Κριού

Αγαπάς και παθιάζεσαι με κάθε μορφή πρόκλησης και βαριέσαι πραγματικά τους χαρακτήρες των ανθρώπων που από στάση επιθυμούν τη ρουτίνα και τη συνήθεια.

*Άρα αχτύπητο ζευγάρι θα ήσουν με έναν Λέοντα, γιατί ξέρει να ζει να κρατά και να προσφέρει, το καλύτερο κομμάτι της ζωής.

*Με έναν Τοξότη για να ανταλλάξετε δίχως συμπλέγματα τις εμπειρίες σας.

*Ή έναν Υδροχόο, που πάντα θα σε προκαλεί να ανακαλύψεις το μυαλό και το κορμί του.

Εάν ανήκεις στο ζώδιο του Ταύρου

Δεν αγαπάς τις εφήμερες σχέσεις της μίας νύχτας, ακόμα και αν σε προκαλούν γιατί αρέσεις. Αντίθετα επιθυμείς τη σταθερότητα και τη φωλιά σου να τη βλέπεις γεμάτη.

*Άρα μπορείς να μοιραστείς τις πιο ενδόμυχες σκέψεις αλλά και φαντασιώσεις σου με έναν Σκορπιό, που έχετε τα ίδια παν ηδονιστικά γούστα.

*Με μία ή έναν Παρθένο, γιατί έχει κάνει διατριβή μέχρι να ανακαλύψει τα κουμπιά που ελέγχουν τη διατήρηση του πάθους και του πόθου σε υψηλά επίπεδα.

*Ή έναν Αιγόκερω γιατί τυχαίνει και οι δύο να στοχεύετε στα ίδια πράγματα.

Εάν ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων

Όποιος γυρίζει μυρίζει σα τη μελισσούλα τα άνθη της πλάσης κι εσύ έχεις φτιαχτεί για να ανήκεις σε όλο τον κόσμο. Αγαπάς τις καινούργιες εμπειρίες και αναζητάς τη γνώση τους.

*Άρα το κρεβάτι σου θα έπαιρνε φωτιά με έναν Κριό, γιατί εκτιμά κι αυτός καταρχάς την ελευθερία του και του αρέσει να ανακαλύπτει μαζί σου καινούργιες εμπειρίες.

*Θα ταίριαζες ιδανικά με έναν Υδροχόο, γιατί επίσης δεν τρώει κολλήματα με ότι κι αν του ζητούσες.

*Ή θα ταιριάζατε γάντι με έναν Ζυγό, αφού ο τύπος είναι εξπέρ στο να εξιτάρει το πνεύμα και τις αισθήσεις σου.

Εάν ανήκεις στο ζώδιο του Καρκίνου

Σπάνια κοιτάς έξω από το παράθυρο της σχέσης σου κι αποζητάς έναν δεσμό με διάρκεια στο χρόνο. Μια μόνιμη φωλιά, ή, αγκαλιά, να σβήνεις τους πόθους σου.

*Άρα ο Ταύρος θα σου έδινε τη σταθερότητα που χρειάζεσαι και μάθε πως δεν είναι δύσκολος στις εκπλήξεις που θα του ετοίμαζες.

Ιχθύς θα ήξερε να σου φτιάξει σκηνικά, όπου μέσα εκεί θα χωρούσαν, όλες σου οι φαντασιώσεις.

*Ή θα τα έβρισκες σίγουρα στο κρεβάτι με έναν ή μία Παρθένο, γιατί είναι μεγάλος «σατανάς» στο σεκσάκι.

Εάν ανήκεις στο ζώδιο του Λέοντα

Ξέρεις να παίρνεις χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια αυτό που θέλεις αλλά ξέρεις και να δίνει εμπειρίες στον άνθρωπο που θα σε συντροφεύσει στο κρεβάτι σου, ανεπανάληπτες.

*Άρα κοντά στα «θέλω» τους πόθους και τις επιθυμίες σου, βρίσκεται ο Κριός, αρκεί να μην προσπαθήσει να κάνει τον αρχηγό, ο ένας στον άλλο.

*Με έναν Ζυγό επίσης θα περνούσες super, γιατί το άτομο αυτό, ξέρει να παίζει με τις λέξεις διεγείροντας εντέχνως τις χορδές του μυαλού και του κορμιού σου.

*Ή έναν Σκορπιό, γιατί θα κατάφερνε να βγάλει τα κρυφά σου πάθη, αφού μπορεί από σένα να εκμαιεύσει όλους τους ενδόμυχους πόθους σου.

Εάν ανήκεις στο ζώδιο της Παρθένου

Μπορεί η ζωή σου να θέλεις να είναι τακτοποιημένη, στο κρεβάτι όμως, επιτρέπεις πάσης φύσεως «ανακατωσούρες» με έναν ή περισσότερους συντρόφους παραδέξου το.

*Άρα ο Ταύρος μπορεί να αποδειχθεί στην αγκαλιά σου, από αγγελούδι μέχρι σατανάς.

*Με τον Καρκίνο θα ψάξεις να βρεις τα όρια της φαντασίας του στο σεκσάκι και θα εκπλαγείς ευχάριστα γιατί είναι απεριόριστα.

*Ή με έναν Αιγόκερω, ειδικά εάν θελήσεις να εκφραστείς συναισθηματικά ή σαρκικά, μέσα από μια παράλληλη σχέση.

Εάν ανήκεις στο ζώδιο του Ζυγού

Ναι επιθυμείς τη σταθερότητα στην προσωπική και ερωτική σου ζωή, χωρίς να σημαίνει πως κάπου εδώ τελειώνει, ή δεν υπάρχουν αλλού καλές πορτοκαλιές.

*Άρα στο ίδιο μήκος κύματος θα βρεις έναν Τοξότη, αφού του είναι αδιάφορες οι μονιμότητες.

*Θα ταίριαζες ιδανικά με έναν Υδροχόο, γιατί μιλάν την ίδια γλώσσα τα κορμιά σας.

*΄Η θα τα έβρισκες σε όλα με έναν Λέοντα, αφού δε θα σου ήταν δύσκολο να κρατάς, κρυφές πτυχές του εαυτού σου.

miniaies-tarw-problepseis-desktop-loukia

miniaies-tarw-problepseis-mobile-loukia

Εάν ανήκεις στο ζώδιο του Σκορπιού

Δεν εννοείς για σχέση, έναν δεσμό που θα έκρυβε το πάθος του. Ούτε θα σου άρεσε να αλλάζεις παρτενέρ, μέχρι να βρεις ποιος θα μπορεί να σου μιλά με το κορμί του.

*Άρα στη γλώσσα των αισθήσεων τον πόθων και των παραισθήσεων, είναι για σένα πλασμένος ένας Ταύρος.

*Μια σχέση όπου σ’ αυτή θα συνυπάρχει η φαντασία τα άκρα κι η απόλυτη απουσία των «πρέπει» και «δεν πρέπει», θα ήτανε με έναν Ιχθύ.

*Ή με έναν Καρκίνο, που η σχέση σου θα έχει πάθος, πόθο, ζήλιες, αλλά και εκκωφαντικές εκφράσεις αγάπης και eRωτα.

Εάν ανήκεις στο ζώδιο του Τοξότη

Ένα ταξίδι στον ανεξερεύνητο κόσμο των πόθων και των αισθήσεων είναι για σένα η επαφή σου με το κορμί του κάθε ανθρώπου που μοιράζεσαι την ίδια αγκαλιά.

*Άρα κοντά στην περιπέτεια του αρέσει να ζει χωρίς κολλήματα ένας Υδροχόος, πλάσμα ιδανικό για τα γούστα σου.

*Ενώ η σχέση με έναν Κριό δε θα έχει ποτέ τη ρουτίνα. Αντίθετα θα διατηρήσει τη φλόγα της αρκετά σε σύγκριση με άλλες.

*Όσο για τη σχέση σου με έναν Λέοντα εδώ θα βρεις να κάνεις θα ωραία σου και θα απολαύσεις στα άκρα την τύχη να στέκεται δίπλα σου.

Εάν ανήκεις στο ζώδιο του Αιγόκερου

Μπορεί να είσαι ο τύπος που μοιάζει με πλάσμα απρόσιτο, που η κατάκτησή του ανήκει σε πολλών ανθρώπων στη σφαίρα της φαντασίας τους, στο κρεβάτι σου όμως, δε βάζει όρια.

*Άρα η σχέση σου με έναν Σκορπιό, θα βγάλει από μέσα σου πόθους και πάθη εγκλωβισμένα ετών.

*Με έναν παν ηδονιστή Ταύρο, θα είστε «κυρίες κοινωνικά», παρ’ όλο στο κρεβάτι σας δε θα υπάρξουν όρια.

*Επίσης, όμορφα θα περάσεις με έναν Καρκίνο, γιατί ο τύπος έχει μεγάλη φαντασία και προθυμία να κάνει όλα σου τα γούστα, αφού δηλώνει μαζί σου, αιώνια ερωτευμένος.

Εάν ανήκεις στο ζώδιο του Υδροχόου

Το σεκς για σένα είναι ένα παιχνίδι ορίων, χωρίς ηθικούς φραγμούς. Είναι μια περιπέτεια που στους κανόνες της δε χωρούν τα «πρέπει» και τα «μη» ούτε κοινωνικά συμβόλαια.

*Άρα πολύ κοντά σ’ αυτή τη φιλοσοφία, θα βρεις έναν Τοξότη, που ξέρει να σε κάνει να χάνεις τον έλεγχο.

*Έναν Καρκίνο, γιατί μπορεί να μεταμορφώνεται όσο κανείς άλλος και γιατί κάποιοι σου είπαν ότι δεν ταιριάζεις.

*Ή σίγουρα θα τα βρεις με έναν Ζυγό, που θα ξεδιπλώσει στο κρεβάτι σας όλα του τα ταλέντα.

Εάν ανήκεις στο ζώδιο του Ιχθύ

Θέλεις να υπάρχει σενάριο σε όλες τις εκφράσεις της ζωής σου. Πόσο μάλιστα στο σεκσάκι, όπου εκεί εσύ στα σκηνικά, μπορείς και διαπρέπεις!

Αιγόκερως θα σε εξιτάρει και θα σε βάλει στη διαδικασία, να ανακαλύψεις τι κρύβει πίσω από το αυστηρό «σικέ» προφίλ του.

*Με τον Καρκίνο, θα ζήσεις στιγμές μυθικές, αφού μπορεί και δέχεται να υποστεί, όλα σου τα πειράματα.

*Ενώ με έναν Ταύρο, θα ανακαλύψεις πως κι άλλος σαν κι εσένα, μπορεί να βάλει σε εφαρμογή, όλους τους πόθους και τα πάθη του, φανερά ή κρυφά μαζί σου.