Quantcast
Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους τον Ιούνιο 2023. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους τον Ιούνιο 2023 και οι προβλέψεις για τα ζώδια, από την Μελίνα Φώφη.

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους τον Ιούνιο 2023.

Την Κυριακή στις 18 Ιουνίου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του μήνα από τις 26 μοίρες και 43’ των Διδύμων. Όταν πραγματοποιείται Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων, γεννά την ανάγκη να επικοινωνήσουμε περισσότερο, να ανταλλάξουμε πολλές και διαφορετικές απόψεις, να ταξιδέψουμε πραγματικά ή νοερά, να λειτουργήσουμε με περισσότερη εξωστρέφεια, καθώς και να ακολουθήσουμε καινούργια όνειρα και επιθυμίες.

Ωστόσο, στο σχήμα του Ήλιου και της Σελήνης συμμετέχει σε όψη τετραγώνου ο πλανήτης της πλάνης και του ονειρικού Ποσειδώνας, χρωματίζοντας έτσι την ενέργεια αυτή με πολλές ψευδαισθήσεις, αυταπάτες και εξιδανικεύσεις, παραποιώντας την πραγματικότητα. Η όψη αυτή θα μπορούσε να είναι εξαιρετική για καλλιτέχνες που η ουτοπία είναι κομμάτι έμπνευσης στην τέχνη τους αλλά όχι καλή, στο να εφαρμοστεί σε επίπεδο καθημερινότητας. Εκεί δίνει την έφεση να εξαπατηθούμε, να εκμεταλλευτούν κάποιοι τα όνειρά μας, να μη ζυγίσουμε σωστά τις προοπτικές που έχει μια φιλοδοξία μας.

Ποια ζώδια επηρεάζει η Νέα Σελήνη στους Διδύμους;

Επηρεάζονται αρχικά τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύς, που έχουν γεννηθεί στο 3ο 10ήμερο των ζωδίων του αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα, προσωπικούς πλανήτες ή δείκτες στο γενέθλιο χάρτη τους στα παραπάνω ζώδια και στις συγκεκριμένες μοίρες. Αν μιλήσουμε με ημερομηνίες, τότε δείξτε ιδιαίτερη προσοχή, εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω από τις ημερομηνίες:

  • Δίδυμοι 18, 19 και 20 Ιουνίου
  • Τοξότες 18, 19 και 20 Δεκεμβρίου
  • Παρθένοι 18, 19 και 20 Σεπτεμβρίου
  • Ιχθύς 17, 18 και 19 Μαρτίου

Πάμε να δούμε το πώς θα μας επηρεάσει ανάλογα με το ζώδιό μας ή το ζώδιο του ωροσκόπου μας αν το γνωρίζουμε.

Κριός

Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός και κάποια πράγματα θα σου ακούγονται πολύ καλά για να είναι αληθινά. Σε εκείνο που θα πρέπει να εστιάσεις την προσοχή σου, είναι η φιλική συμπεριφορά κάποιων ατόμων, που θα προσπαθήσουν να σε πλησιάσουν με ιδιοτελείς σκοπούς. Καινούργια πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου για να παραμείνουν και ανάμεσά τους ο φτερωτός θεός έχει ήδη διαλέξει για σένα, τον «πειρασμό» που θα σε ξεμυαλίσει. Προς το παρόν πέρνα καλά αλλά άσε τις συναισθηματικές επενδύσεις γι αργότερα.

Ταύρος

Ο φτερωτός θεός μπορεί να σου κλείσει σαγηνευτικά το μάτι από εκεί που δε θα το περίμενες και έτσι λοιπόν σου λέω από τώρα, ναι, είναι αυτό που νομίζεις, αν άτομο μέσα από τον εργασιακό σου χώρο ή τον τομέα που δραστηριοποιείσαι, σου εκφράσει το θαυμασμό του. Μέχρι να κλείσει ο κύκλος της Νέας αυτής σελήνης, θα έχει κάνει πολύ περισσότερα για να μπεις στο νόημα των προθέσεών του. Μήπως να άφηνες πίσω σχέσεις που τέλειωσαν και να κοιτούσες μπροστά στο καινούργιο το φρέσκο το ανανεωτικό;

Δίδυμοι

Καινούργια πρόσωπα έχουν εισβάλλει στη ζωή σου και κοντά τους νιώθεις κάτι επιτέλους να ξεκολλά και να ανανεώνεται. Δεν αποκλείεται τώρα να δεχθείς το θαυμασμό και τη συμπάθεια ενός νεότερου προσώπου και αυτό να σε κολακεύσει ή να σου δώσει ελπίδες πως μεταξύ σας αν δώσεις το χρόνο κάτι παραπάνω μπορεί να συμβεί. Πιθανόν να είναι η ανάγκη σου για επιβεβαίωση. Κατά τα άλλα δείξε γενικότερα προσοχή στα όμορφα λόγια και στις κολακείες που ακούς γιατί μπορεί να έχουν περίεργο υπόβαθρο.

Καρκίνος

Μερικοί άνθρωποι έχουν τον τρόπο να παίξουν με το συναίσθημά σου, η να εκμεταλλευτούν τα ταλέντα και τις δεξιότητές σου τάζοντάς σου λαγούς με πετραχήλια. Το καλό νέο είναι ότι τους έχεις από καιρό εντοπίσει. Το όχι και τόσο καλό όμως είναι, ότι έρχονται για άλλη μια φορά τα ίδια πρόσωπα να σου ζητήσουν να βάλεις και πάλι πλάτες, πράγμα που θα έχει μια αβέβαιη και ασαφή συνέχεια, με αποτέλεσμα για άλλη μια φορά, να βάλεις τα όνειρά σου και πάλι στην αναμονή, επειδή ενδόμυχα μάλλον θα θες να τους πιστέψεις.

Λέων

Το να τα βρίσκεις με ανθρώπους που μιλάτε την ίδια γλώσσα και καταλαβαινόσαστε είναι υπέροχο. Δε σημαίνει όμως ότι βλέπετε με τον ίδιο τρόπο τα πράγματα, τη συνέχειά σας τη σχέση ή την συνεργασία σας. Έτσι αν σκέφτεσαι να βάλεις σε εφαρμογή έναν επαγγελματικό σου στόχο, καλό θα ήταν να λάβεις υπόψιν σου τη γνώμη των ανθρώπων που θες μαζί τους να επιχειρήσεις, να ακούσεις τι έχουν να σου πουν χωρίς να τους αντιμετωπίσεις με ενστάσεις παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις στα λεγόμενά τους.

Παρθένος

Σε μια εποχή που όλοι λίγο ως πολύ προσδοκούμε την οικονομική σταθερότητα, δεν αποκλείεται με τους ανθρώπους που συνεργάζεσαι ή μοιράζεσαι τις οικονομικές σου υποχρεώσεις, να υπάρξουν διαφωνίες που να ξεκινούν από την κακή διαχείριση όχι τη δική σου αλλά τη δική τους, που σε φορτώνει χρέη ή παρατείνει οφειλές που κανονικά αν τις είχες αναλάβει, τώρα θα είχες ξεμπερδέψει. Σε μια άλλη περίπτωση, επαγγελματικά, ίσως σου τάξουν περισσότερα χρήματα, απλώς για να πεις το ναι και που δε θα τα λάβεις.

ebdomadiaies-taro-problepseis-desktop-vera

ebdomadiaies-taro-problepseis-mobile-vera

Ζυγός

Προσοχή στις μετακινήσεις σου, αυτό είναι που θα πρέπει να έχεις στο νου σου το διάστημα που θα χρωματίζεται από την ενέργεια της Νέα σελήνης. Μπορεί επί παραδείγματι να οδηγείς απρόσεκτα ή να θες να ταξιδέψεις και να μην υπολογίσεις τις λεπτομέρειες του ταξιδιού σου. Σε μια άλλη περίπτωση ίσως ο λόγος σου παρότι δε το συνηθίζεις, να γίνει καυστικός σχετικά με ορισμένα κακώς κείμενα που υπάρχουν ή να εκθέσεις τις απόψεις σου σε περιβάλλοντα που δε θα εισακουστούν ή δεν ταιριάζουν.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη σε βρίσκει με ανθρώπους που τελικά έχετε περισσότερα κοινά να μοιραστείτε παρότι διαφορές και δεν αποκλείεται με κάποιους να θελήσεις να ξεκινήσεις κάτι που να θυμίζει περισσότερο σε συνεργασία, παρά φιλική επαφή. Λόγω όμως της όψης τετραγώνου της Νέας Σελήνης με τον Ποσειδώνα, καλό θα ήταν να κρατάς και μικρό καλάθι, γιατί όσο και αν σε ενθουσιάζουν με τις ιδέες τους, ίσως υπάρχει άλλο υπόβαθρο. Προσοχή και σε ότι σου στέλνει ο φτερωτός θεός, αφού μπορεί να σε γοητεύει, μα δε θα έχει βάθος.

Τοξότης

Με τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες σου θα ασχοληθείς το διάστημα που ορίζει ο κύκλος της Νέας Σελήνης. Πιθανόν κάπου να νιώθεις ότι δεν υπάρχουν με σένα και τους ανθρώπους σου κενά, μα ξαφνικά να αρχίσεις να ακούς παράπονα όπως ότι τους παραμελείς στο όνομα άλλων προτεραιοτήτων της ζωής σου. Μπορεί να χρειάζεται να αναθεωρήσεις τη στάση σου απέναντι σε μια συνεργασία ή να σου τάξουν ανταγωνιστές συνεργασία και να σου φουσκώσουν τα μυαλά που να παραιτηθείς απ' το σίγουρο.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στις 18 του μηνός σε γεμίζει εργασιακά άγχη, αφού όπως εξελίσσονται οι συνθήκες και οι καταστάσεις στο περιβάλλον αυτό, μοιάζουν να σε δυσκολεύουν στο να κατανοήσεις πολλά πράγματα που έχουν να κάνουν, είτε με τη στάση ορισμένων βασικών συνεργατών σου, είτε με τη δική σου συνέχεια εκεί. Θα έχουν προηγηθεί λόγια και ένα παρασκηνιακό κλίμα που θα σε γεμίζει με ανασφάλειες και την ανάγκη να μάθεις από πού ξεκινά. Προσπάθησε όμως να μην εμπλακείς με κανένα τρόπο με αυτό.

Υδροχόος

Να τακτοποιήσεις σιγά-σιγά τη ζωή σου τόσο σε επαγγελματικό όσο και προσωπικό επίπεδο θα προσπαθήσεις το επόμενο διάστημα. Έτσι λοιπόν αν είσαι μόνη/ος, μάλλον οι εφήμερες και οι περιστασιακές σχέσεις συναισθηματικά δε θα σε καλύπτουν, θα αναζητήσεις κάτι πιο σταθερό. Αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση πιθανόν να το προχωρήσετε με το ταίρι σου, να το επισημοποιήσετε για παράδειγμα ή να αποφασίσετε να μείνετε κάτω απ' την ίδια στέγη. Μη ζορίσεις όμως τις καταστάσεις σε μια σχέση που δεν είναι ώριμη ακόμα.

Ιχθύς

Σε μια περίοδο που υπάρχουν λόγοι να αλλάξει η ροή της καθημερινότητάς σου, όπως γιατί μπορεί να χρειάζεται να κάνεις ας πούμε μια μετακόμιση ή να αλλάξει η οικογενειακή σου κατάσταση, ακόμα και τα εργασιακά σου καθήκοντα να διαφοροποιηθούν, φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα έρχονται να σε ξεσηκώσουν τόσο που να αναβάλλεις να ξεμπερδεύεις με υποχρεώσεις που μπορεί να προκύπτουν από τα παραπάνω παραδείγματα. Αν αμελήσεις καθήκοντά σου θα σε πάει πίσω ή μπορεί να κριθεί και η αξιοπιστία σου.

problepsi-me-1-euro