Quantcast
Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 23 Μαΐου 2024. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Η Πανσέληνος στον Τοξότη φέρνει εποικοδομητικές ενέργειες!

Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 23 Μαΐου 2024.

Η Πανσέληνος σχηματίζεται στο ζώδιο του Τοξότη στις 23 Μαΐου 2024 και μας καλεί να ανασυνταχθούμε, να εντοπίσουμε ποιες είναι οι πραγματικές μας ανάγκες και τι είναι σοφό να πράξουμε για να μπορέσουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό σημείο. Ίσως χρειαστεί να γίνει ένα είδος εσωτερικής ψυχανάλυσης για να εντοπιστούν οι αδυναμίες, τα προτερήματα, οι επιθυμίες και τα ψυχολογικά απωθημένα, ουσιαστικά αυτό το ξεκαθάρισμα θα δώσει την ώθηση να γίνουν σωστές και εποικοδομητικές ενέργειες.

Θα υπάρξει δυνατότητα να διαφοροποιηθούν οι βλέψεις και να παρθούν καινούργιες αποφάσεις  όχι μόνο σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, αλλά και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις κοινωνικές σχέσεις, τις φιλικές επαφές και την  αισθηματική ζωή. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συζητήσεις ξεκαθαρίσματος, θα υπάρξει η δυνατότητα να ειπωθούν αλήθειες που θα δώσουν μία δημιουργική ώθηση στις σχέσεις και στις μελλοντικές επαφές. Οι ενέργειες θα πρέπει να είναι συντονισμένες και οι επιλογές, επαγγελματικές ή προσωπικές,  θα πρέπει να στηρίζονται σε ρεαλιστικές βλέψεις. 

Πως η Πανσέληνος στον Τοξότη θα επηρεάζει τα 12 ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Στην επιφάνεια θα βγει η ανάγκη σας για απόδραση, περιπέτειες και νέες εμπειρίες, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι δραστηριοποίηση, ζωτικότητα, επιθυμία για απεγκλωβισμό από τη στασιμότητα και τη ρουτίνα. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ταξίδια, εκδρομές, φιλικές επαφές, κοινωνική δικτύωση. Θα έχετε τη δυνατότητα να συναναστραφείτε με πρόσωπα που θα σας ενθουσιάσουν και θα σας τονώσουν ψυχολογικά. Διατηρήστε ακμαία την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθησή σας, κινηθείτε όσο μπορείτε πιο μεθοδικά και συντονισμένα, θα έχετε τη δυνατότητα να βγείτε από τα πλαίσια  που σας πιέζουν και οριοθετούν τη δράση σας. Ανάγκη σας θα είναι να κινηθείτε ανεξάρτητα και αυτόβουλα, να αποκτήσετε εμπειρίες, ευνοϊκές θα βρείτε τις συνθήκες για ουσιαστικές αλλαγές που θα καταφέρουν να σας  ανανεώσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Φιλοσοφημένος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, δεν αποκλείεται να αλλάξετε την κοσμοθεωρία σας και γενικότερα τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τις καταστάσεις. Πολύ καλά θα κάνετε και θα σκεφτείτε με τρόπο δυναμικό και αισιόδοξο, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να βγείτε από αρνητικές και καταπιεστικές συνθήκες, θα έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε δεδομένα που σας πνίγουν ψυχολογικά.  Κινηθείτε με τόλμη και αυθορμητισμό, αφήστε στην άκρη την εσωστρέφεια και την ηττοπάθεια. Αν καταφέρετε να στυλώσετε την ψυχολογία σας θα προβείτε σε ενέργειες δυναμικές που θα μπορέσουν να αλλάξουν όχι μόνο την καθημερινότητά σας, αλλά και ολόκληρη την πορεία της ζωής σας. Αξιοποιήστε τις κοινωνικές επαφές, θα υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες που θα καταφέρουν να ανανεώσουν τον τρόπο σκέψης σας. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο τρόπος σκέψης σας θα σας βοηθήσει να βάλετε καινούργιους στόχους, να εντοπίσετε τις πραγματικές σας ανάγκες και να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα που σας στρεσάρουν. Επιθυμία σας θα είναι να σταθεροποιηθείτε, να βρείτε συνεννόηση και αποδοχή, αυτό θα σας βοηθήσει να  χειριστείτε με συγκατάβαση τις προσωπικές σας σχέσεις οικογενειακές και αισθηματικές. Με το ταίρι σας θα νιώσετε την ανάγκη να χαλαρώσετε, να περάσετε ευχάριστα και ανανεωτικά,  θετική θα είναι η στάση σας, δεν θα έχετε διάθεση για πεισματικές αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις. Αν είστε ελεύθεροι προσεγγίστε με αυθορμητισμό, θα υπάρξουν ανοίγματα για κοινωνικοποίηση και συναναστροφές, θα έχετε τη δυνατότητα στις επαφές που θα προκύψουν να δώσετε μία πιο προσωπική όψη. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανάγκη σας θα είναι να ξεκουραστείτε, να διατηρήσετε σε ισορροπία τον συναισθηματικό σας κόσμο. Έμφαση θα δώσετε στις επαφές που σας ευχαριστούν και γενικότερα στα πρόσωπα που μπορούν να σας ανανεώσουν και να σας βγάλουν από την άρνηση. Κοινωνικοποιηθείτε, συναναστραφείτε, θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα στις οικογενειακές και φιλικές σας επαφές. Ανανεώνετε τους στόχους και τις βλέψεις σας, ίσως να πάρετε την απόφαση να απομακρυνθείτε  οριστικά από σχέσεις ή συνεργασίες που σας δημιουργούν στρες. Προσπαθήστε να τονωθείτε σωματικά, επικεντρωθείτε στην υγειά σας, δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να αλλάξετε τη διατροφή σας.  Θετικός και ανανεωμένος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα σας βοηθήσει να βγείτε από δυσάρεστες καταστάσεις και να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα. 

ΛΕΩΝ

Ανέμελη θα είναι η στάση σας, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αισιοδοξία, αυθορμητισμός, εξωστρέφεια, θα θελήσετε να εκδηλωθείτε, να προσεγγίσετε και να συζητήσετε  με άνεση. Πολύ καλά θα τα πάτε σε θέματα αισθηματικής φύσης, θα υπάρξει δυνατότητα για γνωριμίες και συναναστροφές, αξιοποιήστε τις επαφές και τις συναντήσεις που θα προκύψουν. Η εσωτερική σας ανανέωση θα σας βοηθήσει να  τονώσετε την ψυχολογία σας, ανάγκη σας θα είναι να διαφοροποιήσετε τα αρνητικά δεδομένα και να δώσετε μία πιο δημιουργική ώθηση στην καθημερινότητά σας. Βγαίνετε από την άρνηση και την απογοήτευση, θα είστε σε θέση να χειριστείτε τις καταστάσεις με συγκαταβατική διάθεση, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφιλιώσεις. Δώστε έμφαση στις προσωπικές σας σχέσεις, όσο πιο εκδηλωτική θα είναι η στάση σας τόσο πιο θετικό και άμεσο θα είναι το αποτέλεσμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στις σχέσεις και στις καταστάσεις που περικλείουν την άμεση καθημερινότητά σας.  Επικεντρωμένοι θα είστε στο σπίτι, στις οικογενειακές υποθέσεις, στις φιλικές επαφές, θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα, να ανανεωθείτε και να τονώσετε την ψυχολογία σας. Στην περίπτωση που υπάρχουν ζητήματα που σας απασχολούν συζητήστε ανοιχτά με τα πρόσωπα που αγαπάτε και εμπιστεύεστε, θα καταφέρετε να βρείτε τη συμπαράσταση και τη συναισθηματική αποδοχή που αναζητάτε. Βελτιώνονται οι σχέσεις σας, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για επανασυνδέσεις και συμφιλιώσεις, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να συσφίξετε τις σχέσεις σας. Τακτοποιήστε υποθέσεις που έχουν να κάνουν με περιουσιακά στοιχεία και ανοιχτούς χρηματικούς λογαριασμούς, θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε λύσεις και να κλείσετε ζητήματα που σας προκαλούν ανασφάλεια. 

ΖΥΓΟΣ

Σε επικοινωνιακό επίπεδο θα τα πάτε πολύ καλά θα είστε σε θέση να συζητήσετε, να διατυπώσετε ιδέες και προτάσεις, θα καταφέρετε να βρείτε το προσδοκώμενο ενδιαφέρον. Στον επαγγελματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες συνεργασίες, οργανώστε τις σκέψεις και τα πλάνα σας, θα υπάρξει δυνατότητα για υλοποίηση. Βελτιώνονται οι προσωπικές σας σχέσεις οικογενειακές, αισθηματικές, επαγγελματικές, θα υπάρξουν συναναστροφές και επαφές που θα σας βοηθήσουν να περάσετε ευχάριστα, να τονωθείτε, και να αφήσετε πίσω σας την απογοήτευση. Σε κοινωνικό επίπεδο διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών σας,  δικτυώνεστε, στο χέρι σας θα είναι να δώσετε ουσιαστική έκταση στις επαφές που θα προκύψουν. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για εξομολογήσεις και αποκαλυπτικές συζητήσεις, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις. 

ebdomadiaies-problepseis-desktop-basw

ebdomadiaies-problepseis-mobile-basw

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα οικονομικής και αισθηματικής φύσης, θα υπάρξουν ανοίγματα και ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε, να βγείτε από τη στασιμότητα και να δώσετε μία δημιουργική ώθηση στις σχέσεις σας. Σε θέματα οικονομικής φύσης τακτοποιήστε τους λογαριασμούς σας, οργανώστε τα πλάνα σας, καινούργιες προτάσεις θα ακουστούν. Αν εσείς από την πλευρά σας έχετε νέες ιδέες περάστε στη διατύπωση τους θα βρείτε το προσδοκώμενο ενδιαφέρον. Σε επιχειρηματικό επίπεδο θα έχετε τη δυνατότητα να επεκτείνετε τις βλέψεις σας, να κερδίσετε περισσότερα και να αναπτυχθείτε. Εξισορροπείστε έσοδα με έξοδα, στην περίπτωση που προβείτε σε αγοραπωλησίες μελετήστε πολύ καλά όλα τα δεδομένα, σκεφτείτε με τρόπο επενδυτικό. Στον αισθηματικό τομέα ανοίγματα θα υπάρξουν για γνωριμίες και συναναστροφές, ελκυστικός και αυθόρμητος θα είναι ο τρόπος που θα προσεγγίσετε. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανταμείβονται οι κόποι και οι προσπάθειες σας, σε θέματα επαγγελματικής φύσης  θα λάβετε την ικανοποίηση που αναζητάτε. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας θα σας βοηθήσει να βγάλετε στην επιφάνεια τη δυναμικότητα και την αυτοπεποίθησή σας, στις προσεγγίσεις σας θα τα πάτε πολύ καλά, θετικές απαντήσεις θα λάβετε. Τόσο σε θέματα επαγγελματικά όσο και σε οικογενειακά ή αισθηματικά προχωρήστε σε προτάσεις, μιλήστε ανοιχτά, θα λάβετε την αποδοχή και τη συναισθηματική κατανόηση που αναζητάτε. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για νέες γνωριμίες, βγάλτε στην επιφάνεια τον αυθορμητισμό και τη θετικότητα σας, θα καταφέρετε να κερδίσετε τις συμπάθειες. Ανανεώνεστε ψυχολογικά, θα έχετε τη δυνατότητα να βγείτε από καταστάσεις ρουτίνας, θα μπορέσετε να περάσετε ευχάριστα με τους ανθρώπους που αγαπάτε και εμπιστεύεστε. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανάγκη σας θα είναι να ηρεμήσετε και να ξεκουραστείτε ψυχολογικά, δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να αφήσετε σε δεύτερη μοίρα τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες και να ασχοληθείτε με τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία σας. Επικεντρωθείτε στις προσωπικές σας σχέσεις οικογενειακές, φιλικές, αισθηματικές, θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα και να ανανεωθείτε. Συζητήστε ανοιχτά για τα θέματα που σας απασχολούν και σας αγχώνουν, καλό θα είναι να κάνετε το βήμα να εμπιστευτείτε τα πρόσωπα που σας έχουν δείξει την αγάπη τους με πράξεις και αποδείξεις. Σε κοινωνικό επίπεδο πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συναναστροφές επαφές και γνωριμίες, δικτυώνεστε, θα έχετε την ευκαιρία να  επικοινωνήσετε σε κλίμα ευχάριστο και ανανεωτικό. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έκταση θα έχει η πνευματικότητα σας, αισιόδοξος και δυναμικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας. Θα καταφέρετε να σκεφτείτε εναλλακτικά, να ηρεμήσετε ψυχολογικά και να βρείτε λύσεις σε επίμαχα ζητήματα που σας αναστατώνουν. Σε κοινωνικό επίπεδο διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών σας, θα μπορέσετε να δικτυωθείτε, θα υπάρξουν συναναστροφές που θα έχετε τη δυνατότητα να τις αξιοποιήσετε είτε σε φιλικό επίπεδο, είτε σε προσωπικό ή επαγγελματικό. Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας φιλικές, οικογενειακές, αισθηματικές, θα έχετε τη δυνατότητα να συζητήσετε, να εκδηλωθείτε, να ξεκαθαρίσετε συναισθήματα και βλέψεις. Αξιοποιήστε το επικοινωνιακό σας ταλέντο, προσεγγίστε με άνεση και αυθορμητισμό, θα μπορέσετε να κερδίσετε τις συμπάθειες. Ο τρόπος που θα μιλήσετε θα έχει τη δυνατότητα να επηρεάσει, στις συναναστροφές σας θα υπάρξει θετική αλληλεπίδραση.

ΙΧΘΥΣ

Ανανεώνετε συναισθηματικά και ψυχολογικά, βγαίνετε από την απογοήτευση και την άρνηση, θα υπάρξουν επαφές και συναναστροφές που θα σας βοηθήσουν να εκφραστείτε ελεύθερα. Ανοιχτείτε στα πρόσωπα που αγαπάτε και εμπιστεύεστε, θα βρείτε τη συνεννόηση και την αποδοχή που αναζητάτε, λύσεις θα βρείτε σε θέματα που σας αγχώνουν. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ταξίδια, μετακινήσεις, αποδράσεις, θα καταφέρετε να βγείτε από τη ρουτίνα και να δώσετε μία διαφορετική ώθηση στην καθημερινότητά σας. Δώστε έμφαση σε θέματα επαγγελματικής φύσης, εστιάστε στην καριέρα σας, θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε. Αξιοποιήστε τις γνωριμίες και τις επαγγελματικές σχέσεις, θα σας δοθεί το άνοιγμα να συναναστραφείτε με πρόσωπα που θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν σε επαγγελματικό επίπεδο.