Quantcast
Πώς θα τα πάτε καλά με το άτομο που αγαπάτε. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Πώς θα τα πάτε καλά με το άτομο που αγαπάτε με βάση το ζώδιο του;

Πώς θα τα πάτε καλά με το άτομο που αγαπάτε.

Κάθε ζώδιο έχει τις ιδιορρυθμίες του, έχει τα κουμπιά του που αν χρησιμοποιηθούν με τον σωστό τρόπο τότε θα γίνει εφικτή η συνεννόηση. Είναι εύκολο να ερωτευτείς και να αγαπήσεις, είναι δύσκολο όμως να διατηρηθεί η ισορροπία και να γίνει η καθημερινότητα βιώσιμη με συνεννόηση, χωρίς έντονους καβγάδες και μεγάλες αντιπαραθέσεις. Πάμε να δούμε τα χαρακτηριστικά που κάθε ζωδίου που θα μας βοηθήσουν να βρούμε τον τρόπο για να περνάμε καλά με το ταίρι μας και για να είναι ευχάριστη η σχέση μας. 

Πώς θα τα πάτε καλά με το άτομο που αγαπάτε;

ΚΡΙΟΣ

Ατίθασος και εγωκεντρικός είναι ένας Κριός, θέλει να έχει πάντα το πάνω χέρι, θέλει να νιώθει πως έχει την ελευθερία να αποφασίζει, να εκφράζεται άνετα χωρίς περιορισμούς. Το θέμα είναι όμως ότι συχνά τραβάει και τεντώνει το σκοινί, σε αυτό το σημείο προκαλεί εντάσεις, εξάλλου ένα χαρακτηριστικό του είναι πώς του αρέσει ο καβγάς. Για να υπάρξει ισορροπία με έναν Κριό και για να αποφευχθούν οι μεγάλες εντάσεις θα χρειαστεί αυτοσυγκράτηση, καλό θα είναι να μη νιώθει πως κοντράρεται πεισματικά γιατί με αυτόν τον τρόπο αντιδρά και βγάζει στην επιφάνεια την αρνητική πλευρά του χαρακτήρα του. Απαραίτητο είναι να μην υπάρχει ανταγωνιστική διάθεση, όταν οι αντιδράσεις είναι ήρεμες καταφέρνει ο Κριός να ηρεμήσει και αυτός με τη σειρά του. 

ΤΑΥΡΟΣ

Την πίεση και το αντιδραστικό πείσμα δεν αντέχει ένας Ταύρος, όταν αισθάνεται πως σε οτιδήποτε λέει υπάρχει μία αντίθετη άποψη τότε εκνευρίζεται, χάνει την εσωτερική του ισορροπία και οδηγείται σε ακραίες συμπεριφορές. Ηρεμία και χαλαρότητα είναι το κλειδί για να υπάρχει μία ισορροπημένη σχέση με έναν Ταύρο. Δεν του αρέσουν τα μεγάλα παχιά λόγια, δεν αντέχει τις βιαστικές καταστάσεις, δεν μπορεί να συντονιστεί όταν υπάρχει άγχος πίεση και θόρυβος. Το μυστικό λοιπόν για να βρίσκεται σε ηρεμία ένας Ταύρος είναι η χαλαρότητα, η αισθησιακή ατμόσφαιρα και η συναισθηματική κατανόηση. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Διχασμένη γίνεται η προσωπικότητα ενός Δίδυμου, αλλάζει η συναισθηματική του κατάσταση, έχει δύο όψεις δύο πλευρές και για να μπορέσει να υπάρξει ισορροπία στη σχέση μαζί του θα πρέπει αυτή η διπλή όψη να γίνεται κατανοητή και αποδεκτή. Σε γενικές γραμμές είναι αισιόδοξος χαρούμενος και δραστήριος ένας Δίδυμος, συνειδητά ή μη έχει την απαίτηση να έχει δίπλα του ένα ζωτικό ταίρι, δεν αντέχει τη θλίψη τη μιζέρια και την γκρίνια. Το μυστικό για να υπάρξει ισορροπία στη συμπεριφορά του είναι να μην πιέζεται, να μην δεσμεύεται, και να μην αναγκάζεται να κάνει πράγματα που δεν του αρέσουν ή που δεν τον γεμίζουν σε ψυχολογικό επίπεδο. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας Καρκίνος χρειάζεται συναισθηματική υποστήριξη, δεν αντέχει την ανασφάλεια, συχνά βασανίζεται από αμφισβητήσεις, συνεπώς για να μπορείς να περνάς καλά με έναν Καρκίνο θα πρέπει να είσαι σε θέση να ανέχεσαι την γκρίνια του, να του δείχνεις κατανόηση, να μπορείς να του συμπαρασταθείς και να του ανεβάζεις την ψυχολογία. Αγαπάει την οικογένεια, θέλει σταθερές σχέσεις, όταν νιώθει πως μπορεί να σε εμπιστευτεί τότε βγάζει στην επιφάνεια τη θετική πλευρά του χαρακτήρα του. Όσο μπορείς να συμπαραστέκεσαι στον Καρκίνο τόσο πιο σταθερή και όμορφη θα γίνεται η μεταξύ σας καθημερινότητα. 

ΛΕΩΝ

Εκτίμηση και θαυμασμό ζητά ένας Λέοντας, για να μπορέσεις να περάσεις καλά μαζί του απαραίτητο θα είναι να του δείχνεις τον θαυμασμό και την εκτίμηση που τρέφεις για το άτομό του. Να του ανεβάζεις την ψυχολογία, να τον κάνεις να νιώθει πως είναι ο ένας και μοναδικός. Με λίγα λόγια ένας Λέοντας θέλει να νιώθει πως υπερέχει και πως κυριαρχεί, όταν λοιπόν αισθάνεται πως έχει κερδίσει την εκτίμηση από το ταίρι του τότε θα βγει στην επιφάνεια η γενναιοδωρία του, η ανάγκη του για αγάπη και για σταθερότητα. Θαυμάστε τον Λέοντα, μιλήστε του με τα καλύτερα λόγια, δείξτε πως έχετε εντυπωσιαστεί από αυτόν, και σίγουρα θα πάνε όλα μια χαρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σοβαρότητα καθαριότητα και σταθερό έδαφος θέλει ένας Παρθένος, αυτό σημαίνει πως αν υπάρχει τσαπατσουλιά, αν πετάτε τα ρούχα σας δεξιά και αριστερά, αν δεν πλένετε τα χέρια σας πριν το φαγητό, τότε θα δημιουργηθούν προβλήματα που θα είναι δύσκολο να λυθούν. Όσο δείχνετε σε έναν Παρθένο ότι αγαπάτε την τακτικότητα και την οργάνωση, τότε σίγουρα θα τον έχετε με το μέρος σας, θα μπορέσετε να βιώσετε μαζί του μία ισορροπημένη καθημερινότητα. Τακτοποιήστε τα συρτάρια του, καθαρίστε την ντουλάπα του, και θα δείτε πώς η στάση του απέναντι σας θα είναι ιδιαιτέρως δοτική. 

hmerisies-tarw-problepseis-desktop-mina

hmerisies-tarw-problepseis-mobile

ΖΥΓΟΣ

Αγάπη συντροφικότητα και ασφάλεια ζητά ένας Ζυγός, θέλει να βρίσκεται με τους φίλους του με την οικογένειά του, συνεπώς αν μπορέσετε να ενσωματωθείτε στον κοινωνικό του κύκλο κι αν μπορέσετε να κατανοήσετε τη συναισθηματική του κατάσταση, τότε η καθημερινότητα μαζί του θα είναι δημιουργική και ιδιαιτέρως ευχάριστη. Με έναν Ζυγό δεν θα τα πάτε καλά όταν αρχίσετε να τον αμφισβητείτε, να τον κατηγορείτε, και όταν προσπαθήσετε να τον απομονώσετε κοινωνικά. Αν καταφέρετε να γίνετε ένα με τους φίλους του και με την οικογένειά του, τότε θα μπορέσετε να περάσετε ευχάριστα και δημιουργικά με τον κοινωνικό και δοτικό Ζυγό. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ερωτισμό αγάπη και σεβασμό ζητά ένας Σκορπιός, αν θέλετε να τα πάτε καλά μαζί του τότε βγάλτε στην επιφάνεια την αισθησιακή πλευρά του χαρακτήρα σας. Το πιο βασικό από όλα είναι ότι δεν πρέπει ποτέ μα ποτέ να παραβιάσετε τον προσωπικό του χώρο, έχει μυστικά ένας Σκορπιός δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτά, έχει ανάγκη να τα κρατάει πολύ καλά κρυμμένα. Είναι λάθος αν κάνετε το βήμα να αποκαλύψετε κάτι πού το κρατά κλειδωμένο και επτασφράγιστο, για να τα πάτε καλά με έναν Σκορπιό δεν θα πρέπει ποτέ να αποκαλύψετε τα πολύ καλά κρυμμένα μυστικά του και φυσικά δεν θα πρέπει να έχετε ποτέ παγωμένη ερωτική στάση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δράση και ζωτικότητα χρειάζεται ένας Τοξότης, θα τα πάτε πολύ καλά μαζί του αν δει ότι μπορείτε να τον ακολουθήσετε στις εξορμήσεις τους, στις περιπέτειες του, στις κοινωνικές τους συναναστροφές και γενικότερα στις δραστηριότητές του. Ένας Τοξότης δεν αντέχει την αδράνεια τη μιζέρια και την κλεισούρα, συνεπώς όσο πιο δραστικοί είστε μαζί του τόσο πιο δημιουργική και σταθερή θα είναι η μεταξύ σας σχέση. Μην περιορίζετε έναν Τοξότη, αποφύγετε τα πολλά όχι και δεν, όσο πιο λιγότερο του αρνείστε τόσο περισσότερο θα δένεστε μαζί του και θα περνάτε ευχάριστα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως θέλει να αισθάνεται πως κρατά τα ηνία της σχέσης, της κατάστασης ή της υπόθεσης, συνεπώς δεν θα πρέπει ποτέ να κάνετε έναν Αιγόκερω να αισθανθεί πως είναι κατώτερος ή δεύτερος. Αφήστε τον να νιώσει πως αποφασίζει κυριαρχεί και δίνει εντολές και θα δείτε πως η καθημερινότητα μαζί του θα γίνει ιδιαιτέρως ευχάριστη και κυρίως συμβατή. Οι πολλές κόντρες και οι πεισματικές αντιδράσεις θα φέρουν έντονους καβγάδες, θα χαλάσουν την ισορροπία της σχέσης. Ένας Αιγόκερως θέλει να νιώθει πως το ταίρι του τον εκτιμάει, θέλει να αισθάνεται πως είναι υπεύθυνος και πως το πρόσωπο που αγαπάει τον εμπιστεύεται τυφλά. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος δεν αντέχει τα περιοριστικά μέτρα τις εντολές και τις διαταγές, για να μπορέσετε να τα πάτε καλά μαζί του θα πρέπει να του δώσετε το περιθώριο να κινείται ελεύθερα. Υπάρχει τρόπος να καταφέρετε να τον επηρεάσετε με έμμεσο τρόπο, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να νιώσει ένας Υδροχόος ότι δεν εισακούγονται οι απόψεις και οι προτιμήσεις του. Έχει μεγάλη ανάγκη να νιώσει πώς γίνεται αποδεκτός ο χαρακτήρας του, θέλει οπωσδήποτε να ακούει πως η σκέψη του είναι πρωτοποριακή και προοδευτική. Αυτά είναι τα μυστικά για να μπορέσετε να περάσετε όμορφα με έναν Υδροχόο, αφήστε τον να νιώσει πως είναι πανέξυπνος δημιουργικός και πρωτότυπος. 

ΙΧΘΥΣ

Δείξτε κατανόηση στη συναισθηματική κατάσταση την οποία βιώνει ένας Ιχθύς, δείξτε εμπιστοσύνη στη διαίσθηση και στο προαίσθημα του, και αμέσως θα κερδίσετε μία ευχάριστη και δημιουργική καθημερινότητα μαζί του. Αν θέλετε να τα πάτε καλά με έναν Ιχθύ τότε μην αμφισβητήσετε αυτό που θα προαισθανθεί, έχει πολύ μεγάλη ανάγκη να νιώθει πως το ταίρι του τον καταλαβαίνει, αποδέχεται τις ιδιαιτερότητές του και συμπαραστέκεται στις αδυναμίες του. Μείνετε στο πλευρό του, φροντίστε τον, δείξτε πώς καταλαβαίνετε τις διακυμάνσεις του και θα δείτε πως η καθημερινότητα μαζί του θα είναι απλή και ιδιαιτέρως ευχάριστη.