Quantcast
Ποια είναι τα πιο τοξικά ζώδια; Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Ποιοι είναι οι πιο τοξικοί χαρακτήρες του ζωδιακού; Από την Μελίνα Φώφη.

Ποια είναι τα πιο τοξικά ζώδια;

Δες ποιοι είναι οι πιο τοξικοί χαρακτήρες του ζωδιακού στατιστικά και πως αντιδρούν, για να ξέρεις πώς να προστατευτείς.

Όλοι λίγο ως πολύ, δείχνουμε συνήθως στους γύρω μας τον καλό μας πρόσωπο, αν και μερικές φορές, σε κάποιους ανθρώπους προηγείται ο αρνητικός τους εαυτός. Είναι αυτοί που προβάλλουν περισσότερο τον εγωισμό τους, θεωρούν επί μονίμου βάσεως ότι το δίκιο τους ανήκει, κουβαλούν μία έμφυτη μιζέρια στον τρόπο που ερμηνεύουν τα πάντα και άλλα πολλά χαρακτηριστικά σε σημείο να γίνονται κάποιες φορές τοξικοί χαρακτήρες.

Πάμε να δούμε λοιπόν μαζί ποια τοξική θέση μπορεί να κατέχει  στατιστικά, ο ζωδιακός σου χαρακτήρας.

Τα στατιστικά των ζωδίων με βάση την τοξικότητα τους!

Το Νο12 δικαιωματικά κατέχουν οι ΔΙΔΥΜΟΙ. Μπορεί να μην ακούν σχεδόν ποτέ το συνομιλητή τους, αφού μονοπωλούν με τη φλυαρία τους μια κουβέντα, άντε και να χρησιμοποιήσουν και καμιά λεκτική υπερβολή, πίσω από αυτό όμως, σπάνια κρύβεται η υστεροβουλία και η τοξικότητα στο χαρακτήρα τους. Μάλιστα όταν δεν έχουν να κουτσομπολέψουν κανένα, με την ίδια άνεση μιλούν για τα δικά τους χαΐρια.

Το Νο11 θα χαριστεί στο ζώδιο του ΤΑΥΡΟΥ. Ναι, σίγουρα για να του αλλάξεις μυαλά αυτό θα μπορούσε να είναι και νέο σε δελτίο ειδήσεων, όμως σπάνια γίνονται πιεστικοί προκειμένου να περάσουν το δικό τους. Λόγω μάλιστα της ηγετικής τους φύσης, εμπνέουν το σεβασμό, αν και είναι ευκολόπιστοι και παρασύρονται. Πάντως ιδιαίτερα τοξικούς, δεν τους λες, αντίθετα με μια καλή κουβέντα κι ένα χάδι, τους λες και αγαθιάρηδες.

Το Νο10 απευθύνεται ως θέση στον ΤΟΞΟΤΗ. Μπορεί κοντά τους να μην παίρνεις πάσα για να μιλήσεις, ή να σε βλέπουν σαν ευκαιρία για να πούνε τον πόνο τους, να μην ακούσουν καν εσένα και να φύγουν με αραιά πηδηματάκια, όμως δεν είναι από τα άτομα που κινούνται παρασκηνιακά, ή έχουν δεύτερες σκέψεις συνήθως.  Σίγουρα το να κυριαρχούν σε μια συζήτηση μερικές φορές γίνεται και ενοχλητικό, τοξικό όμως σε καμία περίπτωση.

Το Νο9 θα δοθεί στο ΛΕΟΝΤΑ. Σίγουρα ώρες ώρες γίνεται ανυπόφορος, ειδικά όταν νομίζει, ότι όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω του. Όμως είναι ένας χαρακτήρας, που αν καταλάβεις την «ψωνάρα» του, δεν έχει κάτι το τόσο μεμπτό που θα μπορούσε κανείς, να τον χαρακτηρίσει ιδιαίτερα τοξικό σα χαρακτήρα. Εάν βέβαια νιώσει πως τον αμφισβητούν, εκτός από τοξικός μπορεί να μεταμορφωθεί και σε πολλά άλλα.

Το Νο8 ανήκει στο ζώδιο της ΠΑΡΘΕΝΟΥ. Πιθανόν όλοι να έχουμε πάρει μια ξινή γεύση από την κριτική που μας άσκησε κάποτε ένας εκπρόσωπός της. Μπορεί όμως το να κάνει κριτική και να αναλύει τα στραβά του χαρακτήρα του ανθρώπου που την ενόχλησε, να το έχει εύκολο, όμως θα βάλει πλάτες για να διορθώσει το λάθος σου αν χρειαστεί. Επιπλέον εάν είστε συνάδελφοι, σπάνια γίνεται το καρφί του αφεντικού, αν και αποτελεί, μία από τις συμπάθειές του.

Το Νο7 θα στολίσει τον ΚΑΡΚΙΝΟ. Εδώ μιλάμε για έναν ζωδιακό χαρακτήρα που γενικά πηγαίνει με τα φεγγάρια του. Πέρα όμως από τις συναισθηματικές του αυξομειώσεις, μπορεί να γίνει απίστευτα μίζερος και ανυπόφορα κλαψιάρης. Σε μια άλλη περίπτωση, μπορεί να γίνει ενοχλητικά προστατευτικός σε σημείο να μη σε αφήνει να νιώσεις ότι αναπνέεις ελεύθερος. Αυτό από ένα σημείο και έπειτα, καταντά ιδιαίτερα τοξικό.

miniaies-tarw-problepseis-desktop-loukia

miniaies-tarw-problepseis-mobile-loukia

Το Νο6 στη μέση της κλίμακας το κατακτά με τη συμπεριφορά του, ο ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ που εδώ είναι και από τις λίγες φορές που ένας Αιγόκερως, δεν κατακτάει την 1η θέση. Ναι μπορεί τους δικούς του ανθρώπους και στενούς συνεργάτες του να τους πηγαίνει ώρες και φορές, στρατιωτικό περίπατο, να είναι περισσότερο ηθικολόγος παρά ηθικός, όμως θα προτιμήσει την αξιοπρέπειά του, παρά να αδειάσει το δικό του κεφάλι για να γεμίσει με οποιονδήποτε τρόπο το δικό σου.

Στο Νο5 δίνεται στους ΙΧΘΥΣ. Ναι τα ευαίσθητα και τόσο πνευματικά αυτά πλάσματα, μπορούν, να παίξουν απίστευτα με τις χορδές της καρδιάς και των συναισθημάτων μας. Κι όπως με τάλαντο καταφέρνουν να μας κάνουν να αισθανθούμε ότι μαζί τους έχουμε αγγίξει τον έβδομο ουρανό άλλο τόσο εύκολα, μπορούν να σκοτώσουν κάθε τι αγνό και αθώο που γνωρίζαμε πως υπήρχε μέσα τους. Θα μπορούσε κανείς δικαίως να τους χαρακτηρίσει, ως απατεώνες της καρδιάς μας.

Το Νο4 χαρακτηρίζει τον ΚΡΙΟ. Σπάνια θα τον δεις να κάθεται ήρεμα και να μην σχολιάζει τα ψεγάδια, ή όλα τα κακώς κείμενα, στη δουλειά του, στη ζωή του, στις φιλίες του, στις σχέσεις του, για να τα αναδείξει. Μάλιστα είναι από τα ζώδια, που επειδή πιστεύει σχεδόν στο δικό του το «αλάθητο», σπάνια θα τον ακούσεις να πει καλή κουβέντα για κάποιον. Πάντα θα τη συνοδεύει ένα «ναι μεν αλλά». Αυτή η τάση του να τα μηδενίζει όλα, τον κάνει τοξικό.

Το Νο3 είναι ο ΥΔΡΟΧΟΟΣ. Ο τύπος αυτός που τόσο δυνατά ξέρει να μιλά περί «ελευθερίας» και προσωπικής «ανεξαρτησίας», μπορεί να μεταμορφωθεί σε έναν από τους μεγαλύτερους δυνάστες, όταν πρόκειται να διαπραγματευτεί την ελευθερία και την ανεξαρτησία του συντρόφου ή των δικών του ανθρώπων. Όλα ξεκινούν από τη σταθερότητα που επιθυμεί στην προσωπική του ζωή, απαιτώντας τους κανόνες της κοινής συνύπαρξης να τους τηρούν οι άλλοι.

Το Νο2 ΖΥΓΟΣ όσο και αν αυτό μπορεί να χαλάσει μερικούς. Ο Ζυγός αγαπά την ηρεμία και την αρμονία στη ζωή του. Σπάνια τα βάζει ευθέως με ότι χρειάζεται να πολεμήσει και αυτή του τη φυσική δείλια την αναπληρώνει με τους άλλους. Οπλίζει δηλαδή το όπλο για να βγάλει όμως τελικά, το φίδι από την τρύπα άλλος. Βιρτουόζος του λόγου, με κολακείες καταφέρνει συχνά να περάσει το δικό του, ενώ η ανειλικρίνειά του, μπορεί να φτάσει σε τοξικά επίπεδα.

Το Νο1 το κατέχει ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ. Θεωρεί τον εαυτό του δύσκολο άνθρωπο μα γι αυτό, φταίνε οι άλλοι και οι συνθήκες που διαμορφώθηκαν, παρά ο ίδιος. Είναι τόσο απόλυτος, που είναι μάταιο κανείς να προσπαθήσει να του αλλάξει γνώμη. Ελαφρώς έως και βαρέως (χαριτολογώντας) ζηλιαρόγατος και κατόπιν τούτου, έχει έντονες τάσεις να λειτουργεί χειριστικά, τόσο απέναντι στο σύντροφό του, όσο και στους δικούς του ανθρώπους.

Αναγκαία υπενθύμιση: Να θυμάσαι, ότι δεν είμαστε μόνο το ζώδιό μας, δηλαδή μονάχα ο Ήλιος μας αλλά και πολλά άλλα αστρολογικά συστατικά, που συνθέτουν τον αστρολογικό μας χάρτη. Όπως ο ωροσκόπος μας, η Σελήνη μας, η Αφροδίτη μας, η θέση γενικότερα των πλανητών μας και τα λοιπά σημαντικά σημεία και στοιχεία του χάρτη μας.