Quantcast
Ο Ερμής στον Κριό μέχρι τις 15 Μαΐου 2024. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Ο Ερμής στον Κριό θα φέρει άμεσα επικοινωνιακά ανοίγματα!

Ο Ερμής στον Κριό μέχρι τις 15 Μαΐου 2024.

Στις 10 Μαρτίου ο Ερμής κάνει την είσοδο του στον Κριό και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 15 Μαΐου 2024, θα υπάρξει ανάγκη για απελευθερωμένες ενέργειες, η σκέψη θα είναι πρωτοποριακή ίσως και κάπως ασυνήθιστη. Στις συζητήσεις οι απόψεις θα διατυπωθούν με δυναμικότητα και στόμφο, στα λόγια θα υπάρξει ειλικρίνεια. 

Τα χαρακτηριστικά θα είναι αυθορμητισμός, δυναμικότητα, ανάγκη για πειθώ αλλά και για διάκριση. Έμφαση θα δοθεί στην επικοινωνία, στη βελτίωση, στην αλλαγή, στα ταξίδια. Για τους ανεξάρτητους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να προσαρμοστούν σε περιοριστικά όρια, αντιδραστικότητα θα εκδηλωθεί στις περιπτώσεις που οι συνθήκες θα είναι καταπιεστικές. 

Προσοχή στις υπερβολές και στους έντονους ενθουσιασμούς, θα υπάρξει αποφασιστικότητα, ωστόσο οι νέες αποφάσεις που θα παρθούν θα πρέπει να είναι απολύτως συνειδητές και όχι επιφανειακές ή παρορμητικές. Δεν θα λείψουν τα άμεσα επικοινωνιακά ανοίγματα, στις προσεγγίσεις θα υπάρξει απελευθερωμένη διάθεση, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες.

Πως ο Ερμής στον Κριό θα επηρεάζει τα 12 ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σας θα ενισχύσει τον απελευθερωμένο τρόπο σκέψης σας, αρκετά αισιόδοξη θα είναι η διάθεσή σας, θα έχετε την ανάγκη να προσεγγίσετε, να διεκδικήσετε, και γενικότερα να διαφοροποιήσετε τις συνθήκες και τα δεδομένα. Δεν θα λείψουν τα άμεσα επαγγελματικά ανοίγματα, αν οι ενέργειες είναι οργανωμένες και υπάρχει συντονισμός τότε θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιωθείτε, θετικό αποτέλεσμα θα έχουν οι προσπάθειες και τα νέα άλματα. Στον αισθηματικό τομέα οι ελεύθεροι θα έχετε τη δυνατότητα να προσεγγίσετε και να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, ο τρόπος που θα μιλήσετε θα είναι ελκυστικός, θα καταφέρετε να κερδίσετε τις συμπάθειες. Αποφασιστικότητα θα σας χαρακτηρίζει, θα είστε σε θέση να πάρετε γρήγορες αποφάσεις, ωστόσο προσοχή στους έντονους ενθουσιασμούς, κινηθείτε σκεπτόμενα και όχι παρορμητικά. Απαραίτητο θα είναι να οριοθετήσετε τη ανυπομονησία σας, αποφύγετε τις υπερβολές, προσπαθήστε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Με την είσοδο του Ερμή στον Κριό προσοχή στην ισχυρογνωμοσύνη και στην πώρωση, προσπαθήστε να φανείτε ανοιχτοί σε απόψεις διαφορετικές από τις δικές σας. Για να μπορέσετε να συνεννοηθείτε ή να συζητήσετε μέσα σε ένα ήρεμο κλίμα θα πρέπει να υπάρξει από πλευράς σας συγκαταβατική διάθεση, αποφύγετε την πεισματική απόρριψη. Δεν αποκλείεται σε κάποιες περιπτώσεις να νιώσετε πως δεν μπορείτε να ενσωματωθείτε σε κάποια συγκεκριμένα κοινωνικά σύνολα, ενδεχομένως να θελήσετε να αποστασιοποιηθείτε. Στις περιπτώσεις που χρειαστεί να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις κάντε την προσπάθεια να συντονίσετε τις σκέψεις σας, αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες. Εστιάστε στις παρέες και στα άτομα που σας ευχαριστούν, βγάλτε στην επιφάνεια την κοινωνική πλευρά της προσωπικότητας σας. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Ερμής κάνει την είσοδο του στον Κριό ενισχύοντας την ανάγκη σας για κοινωνικοποίηση, έμφαση θα δώσετε στις γνωριμίες στις συναναστροφές και γενικότερα σε οτιδήποτε μπορεί να ανανεώσει τον τρόπο σκέψης σας. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να αναζωογονηθείτε, με καινούργια πρόσωπα θα συνομιλήσετε, θα έχετε τη δυνατότητα να προσεγγίσετε και να πείσετε με τον τρόπο ομιλίας σας. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης προσπαθήστε να συντονίσετε τις ενέργειές σας, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για βελτίωση και αλλαγή, θα καταφέρετε να βγάλετε στην επιφάνεια το επικοινωνιακό σας ταλέντο. Διευρύνεται ο κοινωνικός και φιλικός σας κύκλος, δεν αποκλείεται να σας δοθεί η ευκαιρία να ταξιδέψετε είτε για λόγους επαγγελματικούς, είτε για λόγους ψυχαγωγίας. Θα έχετε τη δυνατότητα να διασκεδάσετε, δώστε έμφαση στις παρέες και στα άτομα που σας αναζωογονούν. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εμφάνιση του Ερμή στον Κριό θα καταφέρει να ανανεώσει τον τρόπο σκέψης σας, θα κινηθείτε δυναμικά, θα μπορέσετε να διεκδικήσετε να προσεγγίσετε και να πείσετε. Φεύγει η διστακτικότητα, θα είστε σε θέση να κυνηγήσετε όνειρα σας, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για βελτίωση και αλλαγή. Αυθόρμητος και δυναμικός θα είναι ο τρόπος έκφρασης σας, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές και στο έντονο πείσμα, κινηθείτε με χαλαρότητα, δείξτε αποδοχή σε απόψεις που ενδεχομένως να μη συμφωνούν με τις δικές σας. Δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια οι ηγετικές σας τάσεις, θα μπορέσετε να οδηγήσετε τις καταστάσεις προς την κατεύθυνση που εσείς επιθυμείτε. Διατηρήστε την εσωτερική σας ισορροπία, βάλτε σε τάξη τις σκέψεις σας, κινηθείτε συντονισμένα και όχι παρορμητικά. 

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής κάνει την εμφάνισή του στον Κριό, έκταση θα δοθεί στην πνευματικότητα σας, έμφαση θα δώσετε σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον κοινωνικό σας περίγυρο, τις σχέσεις σας, και γενικότερα τον τρόπο επικοινωνίας σας. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, θα έχετε τη δυνατότητα να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, δεν αποκλείεται να συνομιλήσετε με προσωπικότητες που θα καταφέρουν να σας ενθουσιάσουν. Ενδιαφέρον θα δείξετε σε συζητήσεις φιλοσοφικής ή ιδεολογικής φύσης, θα έχετε τη δυνατότητα να μιλήσετε ανοιχτά για τις απόψεις σας. Οξυδέρκεια δυναμισμός και αυτοπεποίθησή θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, οι νέες σας ιδέες θα έχουν τη δυνατότητα να υλοποιηθούν, κινηθείτε όσο πιο συντονισμένα και δημιουργικά μπορείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στον Κριό θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αποφασιστικότητα και ανάγκη για άμεση τακτοποίηση. Δυναμικότητα θα έχει η έκφραση σας, ωστόσο προσοχή στον τρόπο που θα συζητήσετε. Απαραίτητο θα είναι να οριοθετήσετε τις απαιτήσεις σας και ταυτόχρονα να έχετε την ικανότητα να αποδεχθείτε αυτό που θα σας φανεί διαφορετικό. Προσοχή στην πεισματική άρνηση και στην παρορμητική απόρριψη, αναλύστε τις πληροφορίες που θα λάβετε. Στον αισθηματικό τομέα αν είστε ήδη σε σχέση θα έχετε τη δυνατότητα να μιλήσετε ανοιχτά με το ταίρι σας, φανερώστε αισθήματα και επιθυμίες. Οι ελεύθεροι προσεγγίστε με άνεση και αυθορμητισμό, αποβάλετε τη διστακτικότητα, θα υπάρξει δυνατότητα οι κοινωνικές επαφές να πάρουν πολύ γρήγορα πιο προσωπική διάσταση.

ebdomadiaies-taro-problepseis-desktop-vera

ebdomadiaies-taro-problepseis-mobile-vera

ΖΥΓΟΣ

Η εμφάνιση του Ερμή στον Κριό θα σας βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις, να βγείτε από τους έντονους συναισθηματικούς διχασμούς και να κινηθείτε με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Τα ανοίγματα θα σας βοηθήσουν να ‘ρθείτε σε επικοινωνία με καινούργια πρόσωπα, θα καταφέρετε να διευρύνετε τον κοινωνικό και φιλικό σας κύκλο, δεν αποκλείεται να σας ενθουσιάσουν κάποια καινούργια πρόσωπα που θα γνωρίσετε. Στον επαγγελματικό τομέα κινηθείτε αποφασιστικά και συντονισμένα, αν έχετε καινούργιες ιδέες μιλήστε ανοιχτά γι αυτές, θα υπάρξει δυνατότητα να βρείτε τις χορηγίες που αναζητάτε. Βελτιώνονται οι συνθήκες στις σχέσεις και στις συνεργασίες, όσο πιο συντονισμένα και δυναμικά κινηθείτε τόσο πιο γρήγορα θα υπάρξει ένα θετικό αποτέλεσμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πέρασμα του Ερμή στον Κριό θα σας βοηθήσει να πάρετε γρήγορες αποφάσεις, η σκέψη σας θα είναι αναλυτική, θα καταφέρετε να επεξεργαστείτε τις πληροφορίες, να βρείτε λύσεις και να διαφοροποιήσετε τα αρνητικά δεδομένα. Εποικοδομητικές θα είναι οι συζητήσεις σας, θα καταφέρετε να διατυπώσετε την άποψή σας τεκμηριωμένα, μιλήστε για τις προτάσεις σας θα μπορέσετε να πείσετε και να επηρεάσετε. Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για νέα εγχειρήματα, στον επαγγελματικό τομέα θα έχετε τη δυνατότητα να οργανώσετε τα πλάνα σας και να περάσετε σε υλοποίηση. Αρκετά προσεκτικός θα είναι ο τρόπος που θα εκφραστείτε, θα είστε σε θέση να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας. Στον αισθηματικό τομέα προχωρήστε σε άμεσες εκδηλώσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να μιλήσετε με τρόπο ελκυστικό, θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η είσοδος του Ερμή στον Κριό σας φέρνει δημιουργικά επικοινωνιακά ανοίγματα, θα έχετε τη δυνατότητα να συναναστραφείτε, να κερδίσετε τις εντυπώσεις, να διευρύνετε τον κοινωνικό και φιλικό σας κύκλο. Στον αισθηματικό τομέα αξιοποιήστε τα ανοίγματα που θα προκύψουν για καινούργιες γνωριμίες, προσεγγίσετε με αμεσότητα, φλερτάρετε, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για ξεκίνημα νέας σχέσης. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αποφασιστικότητα, τολμηρή διάθεση και αμεσότητα στην έκφραση, προχωρήστε στις επαφές και στις συζητήσεις σας το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να πάρετε γρήγορες αποφάσεις, θα καταφέρετε να βγάλετε στην επιφάνεια την απελευθερωμένη πλευρά της προσωπικότητας σας. Λύσεις θα βρείτε σε ζητήματα που σας ταλαιπωρούν, συζητήστε όσο πιο ξεκάθαρα μπορείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με το πέρασμα του Ερμή στον Κριό έμφαση θα δώσετε στις οικογενειακές σας σχέσεις και υποθέσεις, θα σας δοθεί η ευκαιρία να συζητήσετε ανοιχτά, να δώσετε λύσεις και να τακτοποιήσετε υποθέσεις που εκκρεμούν από την προηγούμενη περίοδο. Δεν αποκλείεται να σας απασχολήσουν κάποια παρελθοντικά ζητήματα, ωστόσο θα είστε σε θέση να σκεφτείτε με ορθολογισμό, συνειδητά θα αποφύγετε την προσκόλληση στην άρνηση. Διατηρήστε τον αυτοέλεγχο και την αυτοσυγκράτηση σας, προσπαθήστε να οριοθετήσετε τις αντιδράσεις σας, διατυπώστε τις απόψεις σας με χαλαρή διάθεση. Στον αισθηματικό τομέα ενδεχομένως να νιώσετε την ανάγκη να κατευθύνετε το ταίρι σας ή τη σχέση σας, προσοχή στον τρόπο που θα εκφραστείτε, καλό θα είναι να αποφύγετε την πίεση. Θα υπάρξουν άμεσα επικοινωνιακά ανοίγματα, αξιοποιήστε τα με τον σωστό τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στον Κριό θα βγάλει στην επιφάνεια την κοινωνική πλευρά του χαρακτήρα σας, έμφαση θα δείξετε στις συναναστροφές, στις γνωριμίες, στις συζητήσεις και γενικότερα στις κοινωνικές επαφές. Μιλήστε ανοιχτά για τις ιδέες σας, σε θέματα επαγγελματικής φύσης προσπαθήστε να προωθήσετε τις σκέψεις και τα πλάνα σας. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, ο τρόπος που θα επικοινωνήσετε θα είναι αυθόρμητος απελευθερωμένος και άμεσος, θα μπορέσετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ανάγκη για ζωτικότητα και απελευθέρωση, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να αναλάβετε δράση. Κινηθείτε με αμεσότητα, θα είστε σε θέση να πάρετε γρήγορες αποφάσεις, ωστόσο προσοχή στην παρορμητική πλευρά της προσωπικότητας σας, οι αποφάσεις και οι ενέργειές σας θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες. 

ΙΧΘΕΙΣ

Με τον Ερμή να κάνει την εμφάνισή του στον Κριό έμφαση θα δώσετε σε ζητήματα οικονομικής φύσης, τα συμβάντα θα σας ωθήσουν να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις σχετικά με οικονομικές σας υποθέσεις. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αυτοπεποίθηση οξυδέρκεια και αισιοδοξία, θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις και να αλλάξετε δεδομένα που σας δυσανασχετούν. Καινούργιες προτάσεις θα ακουστούν, δεν αποκλείεται να καταφέρετε να βρείτε μία νέα πηγή εσόδων. Προσοχή στη διαχείριση των χρημάτων σας, αποφύγετε την υπερκατανάλωση, οριοθετήστε τάσεις για παρορμητικές αγορές. Στον αισθηματικό σας τομέα μίλησε ανοιχτά για τα αισθήματα και τις επιθυμίες σας, εφικτή θα είναι η συνεννόηση, όσο πιο ξεκάθαρα θα είναι τα λόγια σας τόσο πιο ουσιαστική και άμεση θα είναι η κατάληξη.