Quantcast
Η Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους στις 10 Ιουνίου 2021. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Η Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους μας καλεί να εισχωρήσουμε στον εσωτερικό μας κόσμο!

Η Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους στις 10 Ιουνίου 2021.

Στις 10 Ιουνίου 2021, η Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους μας καλεί να εισχωρήσουμε στον εσωτερικό μας κόσμο, να συνειδητοποιήσουμε τα συναισθήματά μας και να πάρουμε αποφάσεις σχετικά με το τι πρέπει να διατηρήσουμε στην καθημερινότητά μας, και τι πρέπει να βγάλουμε οριστικά από τη ζωή μας για να μπορέσουμε να έχουμε μία πιο δημιουργική πορεία.

Δεν θα λείψουν οι συνειδητοποιήσεις, ίσως να κάνουν την εμφάνιση τους υποσυνείδητες ανασφάλειες και φοβίες, καλούμαστε να λύσουμε τα εσωτερικά ψυχολογικά συμπλέγματα και να απεγκλωβιστούμε από τις καταναγκαστικές ενέργειες ή επιλογές. Θα υπάρξει η δυνατότητα να διορθωθούν τα λάθη, να δοθούν λύσεις σε ζητήματα που στο παρελθόν δημιουργούσαν κενά και συναισθηματικούς κόμπους. Δεν αποκλείεται να ανοιχτεί ένας νέος ορίζοντας αντίληψης, ουσιαστικά θα διαφοροποιηθεί η οπτική, οι αντιδράσεις και οι ενέργειες ίσως να είναι κάπως ασυνήθιστες. Δεν θα λείψουν οι εσωτερικές συγκρούσεις, θα υπάρξουν κυκλοθυμίες και σκαμπανεβάσματα, ωστόσο η συναισθηματική ένταση θα δώσει ώθηση για λήψη αποφάσεων.

Πως η Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους θα επηρεάζει τα 12 ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Δώστε έμφαση στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε και θα διατυπώσετε απόψεις ή προτάσεις, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να μιλήσετε με σαφήνεια για να μην υπάρξουν διαστρεβλώσεις και παραποιήσεις. Προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας προσωπικούς και επαγγελματικούς και οικονομικούς, αναγκαίο θα είναι να μπορέσετε να κινηθείτε συντονισμένα. Προσοχή σε ποια άτομα θα δείξετε την εμπιστοσύνη σας, επεξεργαστείτε πληροφορίες και δεδομένα, μην κινηθείτε παρορμητικά. Η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για ρίσκα και νέα άλματα, στοχεύστε στην σταθεροποίηση και στην εξασφάλιση.

ΤΑΥΡΟΣ

Στρέψτε την προσοχή σας στη διαχείριση των οικονομικών σας, απαραίτητο θα είναι να προσπαθήσετε να βάλετε τάξη στο πορτοφόλι σας, αποφύγετε τις περιττές αγορές και γενικότερα τις αγοραπωλησίες που έχουν να κάνουν με μεγάλα χρηματικά ποσά. Στον αισθηματικό τομέα χειριστείτε το ταίρι σας με υπομονή και χαλαρότητα, περιορίστε την καχυποψία και την κτητικότητα.  Σε συναισθηματικό επίπεδο από πλευράς σας δεν θα λείψουν οι κυκλοθυμίες και τα σκαμπανεβάσματα, μη δώσετε έκταση στις ανασφάλειές σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να κάνετε ένα είδος αυτό-ψυχανάλυσης για να μπορέσετε να καταλάβετε ποιες είναι οι πραγματικές σας ανάγκες και πως πρέπει να ενεργήσετε προκειμένου να κάνετε πιο ευχάριστη την καθημερινότητά σας. Προσοχή στους διχασμούς στις ανασφάλειες και στις ψυχολογικές εναλλαγές, προσπαθήστε να ισορροπήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο, καλό θα είναι να μην δώσετε έκταση στις αντιφατικές σκέψεις. Αν σκεφτείτε λογικά και σε βάθος θα καταφέρετε να τα βρείτε με τον εαυτό σας, θα μπορέσετε να ισορροπήσετε για να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στην επιφάνεια θα βγουν απωθημένα, ανασφάλειες και καταναγκαστικές ενέργειες ή επιλογές, θα σας απασχολήσουν εσωτερικές συγκρούσεις και υποσυνείδητες φοβίες. Καλείστε να εισχωρήσετε στο βάθος του εσωτερικού σας κόσμου, να βρείτε απαντήσεις, να λύσετε συμπλέγματα και απορίες, μόνο έτσι θα καταφέρετε να βγείτε από την εσωτερική ένταση και να πάρετε σωστές αποφάσεις. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και αισθηματικής αναγκαίο θα είναι να εξισορροπήσετε το συναίσθημα με τη λογική, αποφύγετε να δώσετε έκταση σε άτοπες φοβίες και ανεξήγητους ενδοιασμούς.

ΛΕΩΝ

Στην περίπτωση που νιώσετε συναισθηματικά μπερδεμένοι προσπαθήστε να εστιάσετε στη ρεαλιστική πλευρά των καταστάσεων, παραδειγματιστείτε από παρελθοντικά λάθη, μόνο έτσι θα καταφέρετε να μην πέσετε στις ίδιες παγίδες. Εσείς πού θέλετε να βελτιωθείτε σε επαγγελματικό επίπεδο θα έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τα δεδομένα, ωστόσο δεν αποκλείεται να είναι απαραίτητο πλέον να αλλάξετε αντίληψη και οπτική, χειριστείτε τις καταστάσεις από διαφορετική σκοπιά. Συνδυάστε ορθολογισμό με δυναμικότητα, θα σας δοθεί η δυνατότητα να βελτιωθείτε σε προσωπικό επίπεδο. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δώστε έμφαση στις προσωπικές σας σχέσεις και γενικότερα στις επαφές σας με τα πρόσωπα που πλαισιώνουν την καθημερινότητά σας, προσοχή στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε και θα εκφραστείτε. Ενδεχομένως να χρειαστεί να αλλάξετε τον τρόπο σκέψης σας για να μπορέσετε να βελτιώσετε επαφές και συνεργασίες, ίσως να είναι απαραίτητο πλέον να αποκολληθείτε από από τις προσκολλημένες απόψεις. Δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους συσσωρευμένα απωθημένα, θα χρειαστεί αυτοσυγκράτηση ίσως και ένα είδος αυτό-ψυχανάλυσης.

ΖΥΓΟΣ

Προσοχή στις αλλοπρόσαλλες αντιδράσεις και στις ακρότητες, για να μην πέσετε σε υπερβολές και εξάρσεις που θα φέρουν αρνητικά αποτελέσματα θα πρέπει να εισχωρήσετε στο βάθος του εσωτερικού σας κόσμου, να ανακαλύψετε τις υποσυνείδητες φοβίες σας και να λύσετε τα ψυχολογικά σας συμπλέγματα.  Αν ο τρόπος σκέψης σας είναι προσκολλημένος και αρνητικός θα παρασυρθείτε σε ξεσπάσματα και ακραίες συμπεριφορές που δεν θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε την ισορροπία των σχέσεων και των επαφών σας.

ebdomadiaies-taro-problepseis-desktop-vera

ebdomadiaies-taro-problepseis-mobile-vera

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσωτερικά και ψυχικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν απαραίτητο θα είναι να προσπαθήσετε να ‘ρθείτε κοντά με τον εαυτό σας, να αναλύσετε τη στάση σας και να δώσετε ουσιαστικές εξηγήσεις στον τρόπο που σκέφτεστε και αντιλαμβάνεστε τις καταστάσεις. Δεν αποκλείεται να ‘ρθείτε αντιμέτωποι με ψυχολογικά συμπλέγματα και υποσυνείδητες καταστάσεις, για να μπορέσετε να βρείτε λύσεις και απαντήσεις θα πρέπει να έχετε τη δύναμη να εντοπίσετε τα αδύναμα στοιχεία του χαρακτήρα σας και να προσπαθήσετε να τα αλλάξετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να δώσετε έμφαση στις σχέσεις σας οικογενειακές φιλικές και προσωπικές. Αν κάποιοι από εσάς βιώνετε τοξικές σχέσεις και θέλετε να αλλάξετε τα δεδομένα, απαραίτητο θα είναι να ξεκινήσετε διαφοροποιώντας τα αρνητικά ή αδύναμα στοιχεία πρώτα του δικού σας χαρακτήρα. Η αυτό-ψυχανάλυση θα σας βοηθήσει να βρείτε τη ρίζα του προβλήματος αυτό κατ’ επέκταση θα σας ανοίξει τον δρόμο για αλλαγή και βελτίωση. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ενδεχομένως να υπάρξουν αλλαγές στην εργασιακή ή στην προσωπική σας ζωή, ίσως να σας αγχώσουν κάποιες απρόσμενες καταστάσεις. Δείτε με θετικό μάτι τις διαφοροποιήσεις, αν μπορέσετε να αξιοποιήσετε τις νέες συνθήκες και αν καταφέρετε να προσαρμοστείτε μέσα σε αυτές θα δείτε πως στην πορεία θα υπάρξει θετική κατάληξη. Απαραίτητο θα είναι να βγείτε από την προσκόλληση, φιλοσοφήστε τις καταστάσεις, ανοίξτε νέο ορίζοντα στην αντίληψή σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρελθοντικές καταστάσεις και σχέσεις θα έρθουν και πάλι στην επιφάνεια, καλό θα είναι να αποφύγετε να πάρετε βιαστικές και παρορμητικές αποφάσεις, σκεφτείτε πολύ καλά τα υπέρ και τα κατά πριν δώσετε τις τελικές σας απαντήσεις. Στον αισθηματικό τομέα στην περίπτωση που εμφανιστεί πρόσωπο από τα παλιά αποφύγετε τους έντονους ενθουσιασμούς, προσπαθήστε να εμβαθύνετε και να επεξεργαστείτε πολύ καλά τα λόγια και τις βλέψεις. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης συντονίστε τις ενέργειές σας, κινηθείτε προνοητικά.

ΙΧΘΕΙΣ

Σε ψυχολογικό επίπεδο θα βιώσετε ένα είδος αναστάτωσης, σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν στις διαθέσεις σας, οι εναλλαγές ενδεχομένως να είναι έντονες. Προσοχή στην αναποφασιστικότητα και σε τάσεις φυγής, προσπαθήστε να χειριστείτε κατάματα την πραγματικότητα, θα είναι λάθος εάν συνειδητά και σκόπιμα διαστρεβλώσετε τις έννοιες. Στις συζητήσεις σας κρατήστε μικρό καλάθι στις υποσχέσεις που θα ακούσετε, θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή στα πρόσωπα που θα εμπιστευτείτε. Διατηρείστε ισορροπημένο τον εσωτερικό σας κόσμο, αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις.