Quantcast
Τα ευαίσθητα σημεία και οι επιδόσεις στο κρεβάτι των ζωδίων. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Τα ευαίσθητα σημεία και οι επιδόσεις στο κρεβάτι των 12 ζωδίων! Από την Μελίνα Φώφη.

Τα ευαίσθητα σημεία και οι επιδόσεις στο κρεβάτι των ζωδίων.

Αν θέλουμε να δούμε το πόσο δραστήρια είναι η φωλιά του κάθε ζωδίου, αν καταφέρνει να αποδράσει με αγκαλιές και φιλιά, πόσο συχνά και πόσο επιτυχημένα, ρίχνουμε μια ματιά στον 8ο οίκο του ωροσκοπίου του. Ο οίκος αυτός κρύβει βαθιές επιθυμίες του εαυτού μας. Μιλά για τη μεταμόρφωση, την ψυχική ένωση, την αναγέννηση αλλά και το τον αλληγορικό θάνατο. Όμως αυτά είναι νοήματα μιας άλλης ανάλυσης και εδώ θα μιλήσουμε για το πάθος ή τον πόθο, που όντως έχει αν κάνει με τον 8ο οίκο του ωροσκοπίου μας.

Οι πλανήτες που μιλούν σχεδόν αποκλειστικά για κρυφές ή φανερές αγάπες, για έρωτες και πάθη, είναι η Αφροδίτη και ο Άρης. Μελετώντας και συγκρίνοντας δυο γενέθλιους χάρτες σε μια συναστρία, τη θέση του Άρη για τον άντρα και της Αφροδίτης για τη γυναίκα, μπορούμε να καταλάβουμε το κατά πόσο ταιριάζουν μεταξύ τους.

Πάθος, πόθος, ένταση και ηδονή στο κρεβάτι των ζωδίων!

Ασφαλώς στο πόσο ταιριάζουν δυο άνθρωποι, έχουν κι άλλοι προσωπικοί δείκτες του ωροσκοπίου τους, όπως η Σελήνη για παράδειγμα, η θέση της ή το ζώδιο που ανήκει. Αν όμως όλο αυτό το δούμε με μια ζωδιακή οπτική, εκείνη που πηγάζει από το χαρακτήρα του κάθε ζωδίου, τη θέση του Ήλιου του δηλαδή, μπορούμε να καταλάβουμε τα ευαίσθητα σημεία στο κρεβάτι των 12 ζωδίων.

Έτσι λοιπόν:

ΚΡΙΟΣ

Του αρέσει να δίνεται με πάθος, χωρίς μέτρο και χωρίς όρια κι αυτό το διεκδικεί και στο κρεβάτι του. Η ένταση τον γεμίζει ενέργεια και δεν εννοεί στα σεντόνια του, να πλαγιάσει η συνήθεια και η ρουτίνα. Είναι από τα ζώδια που βαριούνται απίστευτα εύκολα, επαναλαμβανόμενες πράξεις, ίδιες και όμοιες, συμβατικές και κλασικές στη φωλιά του. Αναζητά την κάθε εμπειρία και οδηγεί το σύντροφό του σε ένα κρεσέντο ενορχηστρωμένο με πάθος, ένταση και ηδονή, εκφράζοντας τον πόθο του παρορμητικά και αυθόρμητα, βασισμένο συχνά, σε πρωτόγονα ένστικτα. Πιθανόν στη διάρκεια να υπάρχει ένα θεματάκι.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχει τον τρόπο και το ένστικτο, να γεύεται από τη ζωή τα καλύτερα κομμάτια της. Να τα ανακαλύπτει στις πιο απλές στιγμές ή στις πιο σύνθετες. Δικαίως θεωρείται ζώδιο παν-ηδονικό, με πλανήτη κυβερνήτη του την Αφροδίτη. Όπως απολαμβάνει ένα δείπνο ξεχωριστό, μια όμορφη μουσική, μια παραπάνω αγκαλιά, τις κουβέντες που μπορεί να πει κανείς, πάνω από ένα ποτήρι κρασί, έτσι λοιπόν και την κατάληξη στο κρεβάτι του, τη θεωρεί ως φυσικό επακόλουθο. Δεν είναι των ακραίων συναισθημάτων, ούτε καλύπτεται με την ένταση και το αστραπιαίο πάθος στο κρεβάτι του. Όπως σε όλα στη ζωή του, έτσι και σε αυτή την πτυχή, αποζητά διακαώς την ομορφιά, το σαγηνευτικό σενάριο, την αρμονία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα τόσο πολυμήχανο μυαλό, με έξυπνους τρόπους, όμορφα λόγια και παιχνιδιάρικη διάθεση, μπορεί να φέρει με σχετική ευκολία στη φωλιά του, τον άνθρωπο που εγείρει τους πόθους του. Ένας Δίδυμος κατακτιέται από το μυαλό. Ως άνθρωπος που είναι φυσιολογικό, λόγω κεκτημένων εγκεφαλικών ταχυτήτων, να αποσπάται εύκολα η προσοχή του, να μοιράζεται σε πολλά και διάφορα. Για να τον διεκδικήσει κάποιος, θα πρέπει να καταφέρει να του τραβήξει την έμφυτη περιέργεια. Από κει και μετά, στο κρεβάτι του μιλάει πολλές γλώσσες, είναι πάντοτε διαφορετικός, κινούμενος παράλληλα με την ψυχολογία και το γούστο του εκάστοτε συντρόφου του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εδώ μιλάμε για την ομορφότερη αγκαλιά της γης αλλά και μία από τις πιο ζεστές φωλιές του ζωδιακού. Το συναίσθημα ξεχειλίζει και ως ζωδιακός χαρακτήρας γνωρίζει πως να το εκμαιεύει και από τον άνθρωπο που μοιράζεται την αισθηματική του ζωή. Το κορμί του πάλλεται από τον πόθο, το πάθος, ή, το συναίσθημα και σε αυτή τη συγχορδία, συμμετέχει παρασυρμένος και ο σύντροφός του. Ξέρει να ικανοποιεί τα γούστα, τα «θέλω» και τις επιθυμίες του ανθρώπου που φέρνει στη φωλιά του. Επειδή όμως σκέφτεται συναισθηματικά, αν για οποιοδήποτε λόγο, πληγωθεί μπορεί να παγώσει και να πάψει να λειτουργεί, όχι μονάχα στο κρεβάτι, μα και στη σχέση του.

ΛΕΩΝ

Άλλος ένας χαρακτήρας του ζωδιακού που καταφέρνει με μαεστρία να παίρνει από τη ζωή τα καλύτερα κομμάτια της. Για έναν Λέοντα το παιχνίδι του εντυπωσιασμού ξεκινά από τα πρώτα σκιρτήματα, το φλερτ και τα έξυπνα υπαινικτικά καλέσματα, για να καταλήξει σε μια φωλιά, που όμοιά της σε εντυπωσιασμό, δε θα βρει άλλη κανείς για να συγκρίνει. Εκεί θέση θα έχουν μόνο η χαρά, ο πόθος, το πάθος και η δημιουργική διάθεση, που θα εναλλάσσει τα ερωτικά σενάρια και σκηνικά ανάλογα με το γούστο της στιγμής, της ανάγκης στην έκφραση. Δεν εννοεί, να αμφισβητηθούν οι επιδόσεις του στο κρεβάτι, γιατί θέλει σε όλα να κρατάει με το μέρος του τις εντυπώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πιθανόν να είναι ένας από τους πιο παρεξηγημένους τύπους του ζωδιακού, αφού ως προς τον τρόπο που λειτουργεί στο κρεβάτι του, λίγοι θα είχαν την περιέργεια να μάθουν. Κι όμως εδώ μιλάμε για ένα χαρακτήρα, που όπως κάνει σε όλα στη ζωή του να τα ψάχνει ενδελεχώς και να τα αναλύει, το ίδιο ισχύει και στο κρεβάτι του. Θέλει να βελτιώνεται συνεχώς, να εμπλουτίζει τις εμπειρίες του, να βρίσκει τρόπους «ψαγμένους» για να ικανοποιήσει τον άνθρωπο που πλαγιάζει μαζί του. Βέβαια σε όλα αποζητά την καθαρότητα, από τα συναισθήματα τις αισθήσεις μέχρι και τα σεντόνια του τα αποστειρωμένα.

ΖΥΓΟΣ

Όλες οι εκφράσεις του έχουν να κάνουν με την ομορφιά και την αρμονία, το πάθος και την ένταση, που μπορεί ανά πάσα στιγμή να ελέγχει και σα μαέστρος να διευθύνει. Στις τακτικές του είναι, να δίνει και να δίνεται, άλλοτε πολύ κι άλλοτε ελάχιστο, τόσο, που να δημιουργεί στερητικό σύνδρομο, την αίσθηση της αχαλίνωτης συναισθηματικής και σεξουαλικής πείνας, ώστε να γίνεται πιο ποθητός. Ξέρει να παίζει έντεχνα με τις λέξεις και τις πράξεις, ξέρει από ένστικτο σχεδόν, το τι θέλει και τι περιμένει από αυτόν, ο άνθρωπος που έχει φέρει στη φωλιά του. Χαλιναγωγεί τα ένστικτά του, δίνοντας όμως δείγματα από αυτά, για να εξάπτει τη φαντασία.

ebdomadiaies-problepseis-desktop-basw

ebdomadiaies-problepseis-mobile-basw

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εάν ο πόθος, το πάθος, η ένταση και τα διάφορα ομολογημένα και ανομολόγητα ένστικτα είχαν όνομα, θα είχαν του Σκορπιού. Ο χαρακτήρας αυτός, βιώνει βαθιά συναισθηματικά τα πάντα, αγγίζοντας τα άκρα τους. Δε φοβάται να ερωτευτεί, όπως την πρώτη φορά στη ζωή του, ή, σαν να είναι η τελευταία φορά. Το «όλα ή τίποτα», περιγράφει άρτια την ψυχολογία του. Δυνατός εραστής ή ερωμένη, δίνεται δίχως μέτρο, δίχως όριο και το ίδιο αποζητά από τον άνθρωπο που συνοδεύει τη σεξουαλική του ζωή. Οι εμμονές του μιλούν μονίμως, για κρυφούς εχθρούς και ανταγωνιστές, που θέλουν να του κλέψουν το πρόσωπο που ποθεί ή αγαπά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι ένα από τα πιο παιχνιδιάρικα πλάσματα του ζωδιακού, με μεγάλη περιέργεια. Αγαπά τα ταξίδια και τους μακρινούς προορισμούς, τα εξωτικά μέρη και τις συνήθειες. Ένα ταξίδι μικρό ή μεγάλο, θεωρεί και τον άνθρωπο που θα συναντήσει στη φωλιά του. Ένα ανεξερεύνητο κορμί, ένα μέρος, που θα ψάξει για να ανακαλύψει και να διαβάσει ένα καινούργιο κόσμο, μέσα από τους παλμούς του πάθους του. Τον κόσμο των συναισθημάτων, το πόθων και των ηδονών. Της καινούργιας εμπειρίας, της γνώσης, του γούστου, του πρωτότυπου βίτσιου, που είναι μάλιστα και οι όροι αυτού του παιχνιδιού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όπως δεν εννοεί να είναι δεύτερος πουθενά, έτσι και δεν θα δεχτεί να πέσει η φωλιά και η αγκαλιά του σε σύγκριση από κανέναν, αφού και εκεί, είναι τις περισσότερες φορές άψογος, στους τρόπους στις εκφράσεις στα φερσίματα αλλά και σε επίπεδο φαντασίας. Ξέρει να γοητεύει τα θύματα της καρδιάς του, με τρόπους έντεχνους και αξεπέραστους. Ιδιαίτερα πρωτότυπους. Αποζητά τη μονιμότητα στις σχέσεις του και καταφέρνει συνήθως να έχει στο πλάι του συντρόφους, που τον ποθούν και τον διεκδικούν σε όλη τη διάρκεια της σχέσης, της οποίας το ρυθμό, τον κρατά αποκλειστικά, εκείνος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν θέλεις να συναντήσεις σε ένα κρεβάτι πρωτότυπα βίτσια και συνήθειες, μάλλον στου Υδροχόου θα ανακαλύψεις πολλές εκπλήξεις. Εδώ η αγκαλιές και τα φιλιά, δεν εκφράζονται μέσα από τον πόθο της κατάκτησης, αλλά η θέση τους έχει να κάνει κυρίως, με τα πλαίσια της φιλικής συμμετοχής. Βέβαια οι πάσης φύσεως πειραματισμοί, βρίσκουν και το κατάλληλο έδαφος να θριαμβεύσουν, αφού αντικαθιστούν την ανάγκη της συναισθηματικής κάλυψης έναντι της σαρκικής. Είναι ένας ζωδιακός χαρακτήρας, που μαθαίνει από τους συντρόφους του το πώς να εκφράσει τελικά, τον ίμερο των ενστίκτων του.

ΙΧΘΥΣ

Δύο είναι κυρίως τα συστατικά της ψυχοσύνθεσής του, που εκφράζονται σε όλες τις πτυχές της ζωής του. Το συναίσθημα και η φαντασία. Έτσι λοιπόν δε θα μπορούσαν να λείψουν, από το κρεβάτι του. Ξέρει να φτιάχνει τη φωλιά του σαν να είναι ένα πραγματικό σκηνικό βγαλμένο από τα παραμύθια. Ξέρει να δίνει και να δίνεται, να χαρίζει τον εαυτό του, δίχως εκπτώσεις και μετριασμούς. Ξέρει, να εξάπτει τη φαντασία του συντρόφου του, και να διαρρηγνύει τις άμυνές του με τρόπους έντεχνους. Στη φωλιά του δεν υπάρχουν φραγμοί έκφρασης, στις αγκαλιές και στον πόθο. Αρκεί βέβαια να μην τον πληγώσεις συναισθηματικά.