Quantcast
Πως αντιδρούν τα ζώδια στη φράση “Θέλω να μείνω λίγο μόνος”; Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Πως αντιδρούν τα ζώδια στη φράση “Θέλω να μείνω λίγο μόνος”; Από την Μελίνα Φώφη.

Πως αντιδρούν τα ζώδια στη φράση “Θέλω να μείνω λίγο μόνος”;

Και ξαφνικά, ενώ όλα πηγαίνουν ήρεμα και ωραία ή τέλος πάντων δεν υπήρχε προηγουμένως κάποιος λόγος, ώστε να ανησυχείς σχετικά με το που βαδίζει η σχέση σας, έρχεται και σου λέει τη φράση, «θέλω να μείνω για λίγο μόνος». Τι εννοεί ο ποιητής; Θέλει όντως να απομονωθεί και να σκεφτεί να το πάει σοβαρά μαζί σου ή το κάνει για να στρίψει εντέχνως και ατσαλάκωτος; Δικαιολογημένα να αισθανθείς αμηχανία και πάγωμα από αυτή την τόσο αψυχολόγητη συμπεριφορά, όμως και ασυνήθιστη δεν τη λες. Συνήθως την επικαλούνται οι ζωδιακοί χαρακτήρες που δύσκολα παζαρεύουν την ελευθερία και την ανεξαρτησία τους ή εκείνοι που δύσκολα παραδέχονται ότι τελικά σε ερωτεύτηκαν.

Τι εννοούν και τι καταλαβαίνουν τα ζώδια όταν ο σύντροφός του θέλει να απομακρυνθεί για λίγο...

Κριός

Όπως ο ίδιος σα χαρακτήρας, θέλει να είναι ξεκάθαρος απέναντι στον άνθρωπο που είναι μαζί, το ίδιο λοιπόν απαιτεί να κάνει και ο άνθρωπος που είναι μαζί του. Δεν καταλαβαίνει και δεν εννοεί τι θα πει, θέλω να μείνω για λίγο μόνος. Ή είμαστε μαζί ή δεν είμαστε. Πιθανόν μάλιστα να ξενερώνει εντελώς, αν του ζητήσει το ταίρι του ένα διάστημα απόστασης ή να το θεωρήσει ξεκάθαρη κοροϊδία χωρίς άλλες περιστροφές και δικαιολογίες.

Ταύρος

Μπορεί να είναι αρκετά υπομονετικός μέχρι να πάει τη σχέση εκεί που πραγματικά θέλει, όμως το να του πεις «θέλω να μείνω για λίγο μόνος», το γλυκό Ταυράκι, μάλλον δε θα το πάρει καλά. Παρ’όλα αυτά, μπορεί να δώσει στον άνθρωπό του το χρονικό τράτο ώστε να τα βρει με τον εαυτό του και τη σχέση τους, όμως αυτό δε μπορεί να κρατήσει επί μακρόν. Θα μεταχειριστεί πιο έντονους, ίσως και πιο χειριστικούς τρόπους για να το εμποδίσει.

Δίδυμοι

Ένας Δίδυμος που σέβεται τον εαυτό του και τον άνθρωπο που είναι μαζί, του αφήνει όποια ελευθερία κινήσεων ζητήσει, ακόμα και αν ξέρει ότι το μεταξύ τους παιχνίδι μπορεί να τελειώνει εκεί κοντά. Δε θέλει κανένας μαζί του να αισθάνεται καταπιεσμένος, πόσο μάλιστα εάν αυτός είναι, ο άνθρωπος που συνοδεύει την ερωτική του ζωή. Βέβαια εάν πεις σε έναν Δίδυμο πως θες να μείνεις για λίγο μόνος, υπάρχει το ενδεχόμενο, εκείνος να αποδράσει από τη σχέση.

Καρκίνος

Αν υπάρχει ένας ζωδιακός χαρακτήρας που νιώθει απίστευτη συναισθηματική εξάρτηση από τη σχέση του, αυτός δε θα μπορούσε να είναι άλλος από τον βαθιά συναισθηματικό Καρκίνο. Δύσκολα θα το ακούσει να του το λες αναντίρρητα και ακόμα πιο δύσκολα θα σου επιτρέψει να πάρεις τις αποστάσεις σου. Θα υποφέρει και θα στο δείξει με κάθε αντίδραση, θα σε κουράσει με τα καμώματά του αλλά και τους τρόπους που θα βιώνει το ερωτικό δράμα του.

Λέων

Καταρχάς δεν εννοεί πως υπάρχει άνθρωπος επάνω στον πλανήτη που θα μπορούσε να του πει ευθαρσώς, ότι θέλει το χρόνο του και να πάρει τις αποστάσεις του. Κάτι τέτοιες στιγμές μπορεί να του μπουν και εκδικητικές ιδέες και να σε εκθέσει δημόσια. Πώς να δεχτεί ένας νάρκισσος ότι δεν είσαι μαζί του γιατί είναι ο ένας και μοναδικός; Ενδόμυχα θα το βιώσει σαν μια αδικαιολόγητη απόρριψη που πραγματικά δεν είναι προετοιμασμένος να αποδεχτεί.

hmerisies-tarw-problepseis-desktop-mina

hmerisies-tarw-problepseis-mobile

Παρθένος

Τι πάει να πει «θέλω να μείνω για λίγο μόνος» για έναν χαρακτήρα που θεωρεί δεδομένο ότι όφειλες να γνωρίζεις τι θες εξαρχής από τον ίδιο και από τη σχέση σας; Πιθανόν να σου δείξει σχεδόν αυτοματοποιημένα την πόρτα της εξόδου ή την επόμενη φορά που θα τον πλησιάσεις, να μη σε πάρει και τόσο σοβαρά. Ναι αρχικά θα παίξεις με το μυαλό του, όμως επειδή βάζει πρώτα τη λογική και ύστερα το συναίσθημα, γρήγορα θα απομυθοποιηθείς.

Ζυγός

Λένε ότι τη φράση «θέλω να μείνω για λίγο μόνος» Ζυγός την επινόησε και αυτό γιατί ένας Ζυγός, δύσκολα θα σου πει, βάζω το καπελάκι μου στραβά και από τη σχέση μας φεύγω. Αν όμως βρεθεί ο ίδιος στη θέση αυτή, ανήκει στους πιο «δημοκράτες» του ζωδιακού κύκλου και δε θα σου φέρει αντίρρηση. Ούτε καν θα σου δείξει το ότι μπορεί συναισθηματικά υποφέρει, όχι γιατί είναι εγωιστής αλλά γιατί θέλει να είσαι σίγουρη το θες από κείνον.

Σκορπιός

Με αυτόν τον ζωδιακό τύπο, δυσκολεύουν τα πράγματα. Δεν του λες έτσι εύκολα, «θέλω να μείνω για λίγο μόνος». Άλλωστε έχει τον τρόπο να το νιώσει με την ανεπτυγμένη του διαίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά με τη σχέση σας και θα το προλάβει, πριν του το πεις. Επειδή σα χαρακτήρας είναι ή του ύψους ή του βάθους, αν του ζητήσεις να αποστασιοποιηθείς, πιθανόν να σου δείξει την πόρτα της εξόδου ή να σου μιλήσει με κυρώσεις και τελεσίγραφα.

Τοξότης

Μα από τη φύση του είναι ένας τύπος που λατρεύει την ελευθερία και την ανεξαρτησία του. Πώς να σου αρνηθεί να καλύψεις τη συναισθηματική σου ανάγκη να αποστασιοποιηθείς; Μπορεί βέβαια στιγμιαία να γκρινιάξει, όμως τα διαλείμματα τα κάνει και ο ίδιος στις σχέσεις του, οπότε μάλλον θα τον βολέψει η στάση σου. Εξάλλου και ο ίδιος θέλει να δοκιμάσει τα αισθήματά του για σένα και μια απόσταση φαντάζει σαν μια περίπτωση ιδανική.

Αιγόκερως

Όπως σε όλες του τις σχέσεις θέλει να γνωρίζει επακριβώς το που βαδίζουν, έτσι και θα τον δεις αντιδρώντας να απαιτεί να μάθει ποιες είναι οι προθέσεις σου, στην περίπτωση που του ζητήσεις να μείνεις για λίγο μόνη/ος. Πραγματικά δεν τις αντέχει τις δικαιολογίες, θέλει να ξέρει που ή αν έφταιξε από τη μεριά του και ότι του πεις, θα το διαχειριστεί κυρίως με λογική, παρά με περιττούς συναισθηματισμούς και ηττοπάθεια. Ζητά ξεκάθαρες κουβέντες.

Υδροχόος

Μπορεί να πρεσβεύει την ελευθερία και την ανεξαρτησία του κάθε ανθρώπου, στη σχέση του όμως την ερωτική, μάλλον είναι απόλυτος. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να τον δεις να λειτουργεί και σαν σατράπης. Έτσι δύσκολα θα αποδεχτεί την ανάγκη σου να πάρεις απ το δεσμό σας τις αποστάσεις σου, ειδικά εάν φτάσεις σε σημείο που να «παραβιάσεις», τα πλαίσια που εμμέσως πλην σαφώς σου έχει επιτρέψει να κινείσαι. Γίνεται απόλυτος.

Ιχθύς

Πραγματικά από ένστικτο ή τονισμένη διαίσθηση θα καταλάβει τι είναι αυτό που σε κάνει να πάρεις τις αποστάσεις σου από τη σχέση σας. Θα υποφέρει στην ιδέα ότι τον εγκαταλείπεις, για λίγο ή ακόμα και για πολύ, όμως εάν καταλάβει πως αυτό είναι που θέλει η καρδιά σου δεν πρόκειται να σε εμποδίσει. Θέλει μαζί του να είσαι γιατί τον θες τον ποθείς και δε φοβάσαι να δεθείς μαζί του με όρκους αιώνιας αγάπης. Είναι απίστευτα ευαίσθητος.

ekptwsh-mono-gia-simera