Quantcast
Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Κρόνο στις 16 Ιουνίου 2022. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο στις 16 Ιουνίου 2022;

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Κρόνο στις 16 Ιουνίου 2022.

Η συγκεκριμένη όψη αγαπητοί φίλοι «απαιτεί» από όλους μας, περισσότερη υπευθυνότητα και ωριμότητα, ώστε να καταφέρουμε να κατακτήσουμε τους επαγγελματικούς και προσωπικούς μας στόχους με ευκολία και σοβαρότητα. Ας αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν σε όλο το φάσμα της καθημερινότητας, και ας επιδείξουμε την αξιοσύνη μας, σαν όπλο που θα μας βοηθήσει να «εκτελέσουμε» τα καθήκοντά μας, όσο καλύτερα μπορούμε. Ίσως αναγκαστούμε να προσγειωθούμε απότομα σε μια πραγματικότητα που αμφισβητούμε ή που δεν θέλουμε να δούμε με καθαρή ματιά, πιθανόν να πάψουν τα χείλη μας να χαμογελούν ανέμελα, γιατί τώρα επιδιώκουμε να δούμε τις καταστάσεις γύρω μας, με ειλικρίνεια, με νηφαλιότητα και με σταθερές απόψεις.

Πώς επηρεάζεται το κάθε ένα από τα 12 ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Πιάστε τον παλμό της καθημερινότητας και εκφραστείτε με σοβαρότητα και περισσότερη ωριμότητα, βρείτε εκείνους τους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να επικοινωνήσετε τα πιστεύω και τις ιδέες σας, να δείτε και να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους, να εξωτερικεύσετε άφοβα τη γνώμη σας, για να βρουν ηθική και υλική ανταπόκριση από τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η συγκεκριμένη όψη είναι άκρως βοηθητική, για να πάψετε να έχετε άγχος και αγωνία για όποια ζητήματα πιεστήκατε να φέρετε εις πέρας, κάτω από στρες, από έντονες καταστάσεις, από εκρήξεις με τους συνεργάτες και τα  προσφιλή σας άτομα. Η συναισθηματική σας ζωή γεμίζει χαρούμενες και ευτυχισμένες στιγμές, η καθημερινότητα σας ομορφαίνει, τα θέλω σας παίρνουν σάρκα και οστά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αντιμετωπίστε με ρεαλισμό και λογική τις καταστάσεις που σας περιβάλλουν στην δουλειά σας και την προσωπική σας ζωή, κάντε καινούρια, επαγγελματικά βήματα, δεχτείτε με θετικό μάτι κάποιες συμφωνίες που σας προτείνουν ανώτερα άτομα στον εργασιακό σας χώρο. Πράξτε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και στα ερωτικά σας, βλέποντας την ουσία της σχέσης σας και όχι το φαίνεσθε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συνδυάστε την απαραίτητη αυτοπεποίθηση που οφείλετε να έχετε, με τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στον επαγγελματικό και προσωπικό στίβο της καθημερινότητας, έτσι ώστε να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η συγκεκριμένη όψη, βοηθά να επιτύχετε τους οικονομικούς σας στόχους, μην αφήνετε για αύριο όσα μπορείτε να κατακτήσετε τη στιγμή που σας χαμογελά η τύχη.

ΛΕΩΝ

Βάλτε τάξη στην καθημερινότητά σας, προσαρμόστε με σωστό και ώριμο τρόπο τα θέλω και τις επιθυμίες σας, με τις ανάγκες που υπάρχουν στη δουλειά σας και στις κοινωνικές σας επαφές και σχέσεις. Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε νέους φίλους, να κάνετε εποικοδομητικές και χρήσιμες γνωριμίες, να καταστρώσετε τα επόμενα βήματά σας με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οτιδήποτε έχετε στο μυαλό και στις σκέψεις σας και φορά καινούριες επαγγελματικές συνεργασίες ή νέες συμφωνίες, τώρα μπορεί να πάρει σάρκα και οστά. Οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα βελτιώνονται, η καλή σας ψυχολογική διάθεση είναι ευδιάκριτη και από τους πιο δύσκολους συνομιλητές σας, υπάρχει εύφορο έδαφος για να καταστρώσετε τα σχέδια σας.

ΖΥΓΟΣ

Η συγκεκριμένη όψη είναι ευοίωνη και θετική, για να αποκτήσετε τις γνώσεις και την σοφία που αναζητάτε, για να βάλετε πλώρη για μεγάλα ταξίδια, για να έρθετε κοντά με αγαπημένους φίλους και τον ερωτικό σύντροφο, για να απαξιώσετε από την καθημερινότητά σας άτομα και πράγματα που εμποδίζουν την εξέλιξή σας, για να τακτοποιήσετε συναισθηματικά ζητήματα του δεσμού σας.

hmerisies-problepseis-desktop-matsakos

hmerisies-problepseis-mobile-matsakos

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τακτοποιήστε και διευθετήστε με απόλυτη επιτυχία, οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος, η συγκεκριμένη όψη είναι βοηθητική, για να αυξήσετε το εισόδημά σας ή για να πάρετε ένα δάνειο που επιθυμείτε. Παράλληλα υπάρχει συναισθηματική ευτυχία με τον άνθρωπο που συντροφεύει τα όνειρά σας, δεδομένου ότι το Σύμπαν φροντίζει να δεχτείτε ένα υπέροχο δώρο από το ταίρι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οποιαδήποτε αλλαγή έχετε σκεφτεί ή δρομολογήσει από καιρό στην επαγγελματική, την κοινωνική και συναισθηματική σας ζωή, τώρα μπορεί να πάρει σάρκα και οστά. Είναι πιθανόν να επισημοποιηθεί η ερωτική σας σχέση, ίσως πρέπει να μετακομίσετε σε καινούριο σπίτι, στήνοντας έτσι μια καινούρια, ευχάριστη ζωή, πιθανόν να εγκαταλείψετε παλιές, φθαρμένες συνήθειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κινηθείτε και κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο με την συγκεκριμένη όψη, προσέξτε την υγεία σας και την σωματική σας ευεξία, αγκαλιάστε τα προβλήματα της οικογένειάς σας, επιλύοντας καταστάσεις που εκκρεμούν καιρό. Μην αφήνετε τον εαυτό σας έρμαιο της δουλειάς, γιατί έτσι κι αλλιώς, κι από τον επαγγελματικό σας χώρο έρχονται χαρές και οικονομικές απολαβές που θα σας ικανοποιήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σταθερότητα, ασφάλεια και σιγουριά αποκτά η καθημερινότητά σας με το τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο, κυρίως όμως επωφελείστε συναισθηματικά, είτε γιατί δέχεστε μια υπέροχη πρόταση για επισημοποίηση ή συγκατοίκηση με το ταίρι σας, είτε διότι μια καινούρια γνωριμία για τους αδέσμευτους, φαίνεται αρκετά σοβαρή και δεν είναι ένα παιχνίδι ερωτικής εμπειρίας και πάθους.

ΙΧΘΥΣ

Πάρτε τα ηνία της ζωής στα χέρια σας, επιλύοντας προβλήματα και γρίφους που εκκρεμούν από το παρελθόν και ακόμα ταλανίζουν την καθημερινότητά σας. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, που σας οδηγεί σε νέα βήματα για βελτίωση των οικονομικών σας, μέσω κάποιας ακίνητης περιουσίας, μέσω μιας αγοραπωλησίας που σας λύνει τα χέρια και τροφοδοτεί με χαρά τα μελλοντικά σας όνειρα.