Quantcast
Πόσο εύκολα αποφασίζουν οι άντρες να παντρευτούν; Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Πόσο εύκολο είναι να πάρουν την απόφαση να παντρευτούν οι άντρες του ζωδιακού;

Πόσο εύκολα αποφασίζουν οι άντρες να παντρευτούν;

Υπάρχει η φήμη πως είναι δύσκολο για τους άντρες να αποφασίσουν να καταλήξουν και να κάνουν τελικά την πολυπόθητη πρόταση του γάμου. Ισχύει όμως όντως για όλους αυτό; Το ζώδιο τους θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε ποιοι δυσκολεύονται να φτάσουν στην επίσημη πρόταση, και ποιοι είναι οι άλλοι, οι τολμηροί χαρακτήρες, που θα κάνουν εύκολα το βήμα να προχωρήσουν στη δέσμευση του γάμου.

Το ζώδιο του κάθε άντρα αποκαλύπτει πόσο εύκολα και γιατί θα πάρει την απόφαση για γάμο!

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι αυθόρμητος, δυναμικός και ανά διαστήματα αποφασιστικός. Όταν βρίσκεται υπό την επήρεια του ενθουσιασμού και του δυνατού έρωτα δεν αποκλείεται τη σοβαρή και επίσημη πρόταση του γάμου να την κάνει με μεγάλη ευκολία. Επάνω στο μεγάλο πάθος είναι πολύ πιθανό να τολμήσει να παντρευτεί και από τη μια στιγμή στην άλλη θα βρεθεί σε απόλυτη δέσμευση με το ταίρι του. Το επικίνδυνο με τον αυθόρμητο και παρορμητικό Κριό είναι πως αν αρχίσει να σκέφτεται διεξοδικά και αναλυτικά τις καταστάσεις, αν αρχίσει να ζυγίσει τα υπέρ και τα κατά, τότε δεν αποκλείεται να βγει στην επιφάνεια ο ανεξάρτητος και αντιδραστικός του χαρακτήρας και να κάνει τελικά πίσω στο θέμα του γάμου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος δεν αγαπάει τις αλλαγές και τα απρόοπτα, τα βήματα του είναι σταθερά, τις καταστάσεις τις θέλει ισορροπημένες, τα ξαφνικά και τα απότομα δεν του αρέσουν. Θέλει πολύ χρόνο για να πάρει την απόφαση κάνει το δεσμευτικό βήμα, δεν είναι εύκολο να φτάσει στο σημείο να μιλήσει για γάμο, γενικότερα οτιδήποτε είναι οριστικό και σοβαρό δημιουργεί προβληματισμό στον Ταύρο. Στην περίπτωση του λοιπόν θα χρειαστεί υπομονή και κατανόηση, σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να ασκηθεί πίεση. Ο Ταύρος θέλει τον χρόνο του, σιγά-σιγά όταν η σχέση γίνει δεσμός, όταν ο δεσμός γίνει μακροχρόνιος, τότε με τα χρόνια θα φτάσει στο σημείο να σκεφτεί την προοπτική του γάμου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σε ένα γενικό επίπεδο το χαρακτηριστικό του Δίδυμου είναι ότι δεν αντέχει τις δεσμεύσεις, δεν μπορεί τις οριστικοποιήσεις και γενικότερα τις πιέσεις. Έχει ανάγκη να είναι ελεύθερος, ανεξάρτητος, συχνά στρέφεται στις διπλές σχέσεις, είναι δύσκολο να κατασταλάξει συναισθηματικά και πρακτικά. Δύσκολα θα βγει από τα χείλη ενός Δίδυμου η πρόταση για δέσμευση και γενικότερα για γάμο, θέλει ιδιαίτερο χειρισμό. Το ταίρι του θα πρέπει να επεξεργαστεί πάρα πολύ καλά την ψυχολογία του, ενδεχομένως να είναι αναγκαίος ο πλάγιος τρόπος, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ασκηθεί πίεση γιατί το αποτέλεσμα θα είναι το ακριβώς αντίθετο. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια χαρά τα πηγαίνει ο Καρκίνος με το θέμα της δέσμευσης και του γάμου, αρκεί όμως να υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις ή προδιαγραφές. Όταν ένας Καρκίνος νιώσει συναισθηματική ασφάλεια, όταν μπορεί να λάβει από το ταίρι που έχει δίπλα του την συμπαράσταση και την ισορροπία που χρειάζεται, τότε ναι, εύκολα θα κάνει το βήμα και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα φτάσει στο σημείο να προτείνει γάμο. Από την άλλη πλευρά αν ο Καρκίνος νιώθει συναισθηματική ανασφάλεια, αν το ταίρι του είναι αμφίρροπο και δεν μπορεί να τον ικανοποιήσει σε ψυχολογικό επίπεδο τότε θα είναι πολύ δύσκολο για έναν Καρκίνο να πάρει την απόφαση να παντρευτεί.

ΛΕΩΝ

Υπάρχει το ενδεχόμενο ένας Λέοντας να οδηγηθεί σχετικά εύκολα στον γάμο, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από τις συνθήκες, από τον χαρακτήρα που έχει το ταίρι του, από το κατά πόσο νιώθει συναισθηματική ικανοποίηση. Αυτό που χρειάζεται ένας Λέοντας είναι να λαμβάνει από το ταίρι του θαυμασμό, εμπιστοσύνη, εκτίμηση. Όταν σιγουρευτεί πως έχει δίπλα του το σωστό πρόσωπο, τότε θα βγάλει στην επιφάνεια την παραδοσιακή πλευρά του χαρακτήρα του. Αγαπάει την οικογένεια, του αρέσει η οικογενειακή ατμόσφαιρα και θαλπωρή, θέλει να έχει παιδιά να παίζει μαζί τους να τα προστατεύει. Μόλις νιώσει πως έχει κερδίσει αυτά που χρειάζεται, τότε εύκολα θα προχωρήσει στον γάμο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στρωμένο και σταθερό το θέλει το έδαφος ένας Παρθένος, οι αποφάσεις του είναι σκεπτόμενες, δεν είναι επιπόλαιες και παρορμητικές, γι αυτό είναι αρκετά δύσκολο να φτάσει ένας Παρθένος στον γάμο. Έχει την τάση να κριτικάρει και μάλιστα αρκετά αυστηρά, είναι προσκολλημένος στις απόψεις του και στον τρόπο ζωής του, δύσκολα αποδέχεται το διαφορετικό, συνεπώς δεν είναι εύκολο να φτάσει στο σημείο να παντρευτεί και να αλλάξει τις συνήθειες του. Θα πρέπει να σιγουρευτεί ότι με το ταίρι που έχει δίπλα του ταιριάζει απόλυτα, έχει τις ίδιες καθημερινές συνήθειες, αγαπούν στον ίδιο βαθμό την καθαριότητα, την τάξη, την οργάνωση και την τακτοποίηση.

hmerisies-problepseis-desktop-matsakos

hmerisies-problepseis-mobile-matsakos

ΖΥΓΟΣ

Στα παρορμητικά ζώδια ανήκει ο Ζυγός, είναι συντροφικός, είναι απαραίτητο γι αυτόν να αγαπάει και να αγαπιέται. Επάνω στον ενθουσιασμό και στην αναστάτωση είναι πολύ πιθανόν ξαφνικά να κάνει πρόταση γάμου. Πιθανότατα εύκολα θα φτάσει στο σημείο να παντρευτεί ένας Ζυγός και μάλιστα δεν αποκλείεται να κάνει αυτό το βήμα όταν η σχέση του βρίσκεται στο αρχικό στάδιο. Όλα πρέπει να τα περιμένει κάποιος από έναν Ζυγό, συχνά οι αποφάσεις που παίρνει είναι γρήγορες και επιπόλαιες, και αυτό γιατί εξαιτίας της αναποφασιστικότητας του αρκετές φορές ενεργεί και προτείνει χωρίς ουσιαστικά μέσα του να το έχει αποφασίσει. Προσοχή λοιπόν θα πρέπει να δοθεί όταν ο Ζυγός προτείνει γάμο, δεν αποκλείεται πολύ εύκολα να αλλάξει γνώμη. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι μεθοδικός, ο τρόπος σκέψης του είναι στρατηγικός, δεν παίρνει εύκολα αποφάσεις, βολιδοσκοπεί και αναλόγως πράττει. Όταν φτάσει στο σημείο να αποφασίσει να παντρευτεί, τότε υπάρχει ένας συγκεκριμένος λόγος που κατά πάσα πιθανότητα μόνο αυτός ο ίδιος τον γνωρίζει. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που ένας Σκορπιός κάνει γάμο από συμφέρον και προσωπικό όφελος. Γι’ αυτό όταν ακουστεί η πρόταση γάμου καλό θα είναι να αναλυθούν όλες οι καταστάσεις, να μελετηθούν όλα τα ενδεχόμενα, ίσως χρειαστεί να γίνει η σκέψη και λίγο καχύποπτη, εξάλλου ο ίδιος ο Σκορπιός από τη φύση του είναι πολύ καχύποπτος. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανεξάρτητος και δραστήριος είναι ο Τοξότης, θεωρεί πως ο γάμος θα τον περιορίσει, όταν ακούει για παντρειά βλέπει μπροστά του αλυσίδες και δεμένα χέρια. Είναι αρκετά δύσκολο για έναν Τοξότη να πάρει την απόφαση να παντρευτεί, το βλέπει σαν μία οριστική δέσμευση, σαν ένα εμπόδιο στις δραστηριότητες του και γενικότερα στις επιλογές του. Στην περίπτωση που ερωτευτεί και υπάρχει ενθουσιασμός, ίσως εντελώς επιφανειακά να σκεφτεί την προοπτική του γάμου, ωστόσο είναι πολύ μικρές οι πιθανότητες να δώσει μία πρακτική όψη σε αυτές τις καθαρά θεωρητικές σκέψεις. Αλυσοδέσιμο είναι για έναν Τοξότη ο γάμος, το ταίρι που έχει δίπλα του μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσει γενικότερα όσα πιστεύει για την έννοια της δέσμευσης και της παντρειάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Υπεύθυνος και σοβαρός είναι ένας Αιγόκερως, αν σε εκθέσει θα σε παντρευτεί. Είναι σταθερός, του αρέσει να πατά σε γερό έδαφος και στα μακροχρόνια πλάνα του υπάρχει η προοπτική του γάμου. Ωστόσο, για να φτάσει σε αυτό το σημείο θα πρέπει πρώτα να εκπληρωθούν κάποια σχέδια του, κάποιες επιθυμίες του και σίγουρα να υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις και προδιαγραφές. Αν λοιπόν αισθανθεί σταθερότητα, αν ο δεσμός είναι μακροχρόνιος, τότε από μόνη της η κατάσταση θα φτάσει στο γάμο. Σε γενικό επίπεδο, σοβαρές είναι οι βλέψεις που έχει ο Αιγόκερως για τη ζωή του και για το ταίρι του και η σχέση μαζί του θα καταλήξει σίγουρα σε γάμο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συχνά ο Υδροχόος είναι πολυάσχολος, δραστηριοποιείται σε κοινωνικό επίπεδο, εμπλέκεται σε ομάδες, σε σύνολα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, δεν έχει και πολύ χρόνο για να σκεφτεί τη δέσμευση, τους γάμους, την οικογένεια. Δεν είναι λίγες εκείνες οι φορές που επιλέγει τις απρόσωπες σχέσεις. Σε ζητήματα αισθηματικής φύσης επιλέγει συνειδητά να κρατήσει τις καταστάσεις στην επιφάνεια. Δύσκολα παντρεύεται, ωστόσο είναι από τους χαρακτήρες που όταν ερωτεύεται μεταμορφώνεται, αλλάζει τρόπο σκέψης και αποκτά άλλες διαθέσεις, δεν αποκλείεται λοιπόν ξαφνικά να προτείνει γάμο, έτσι γιατί το θεωρεί πως είναι μία τολμηρή αλλαγή.

ΙΧΘΥΣ

Αρκετές είναι οι φορές που ζει στη μυθοπλασία του ο Ιχθύς, με το μυαλό του βιώνει πλατωνικούς έρωτες, πλατωνικούς γάμους, γενικότερα διαμορφώνει την πραγματικότητα με έναν δικό του τρόπο. Στην περίπτωση που έχετε σταθερή σχέση μαζί του είναι πολύ πιθανό να καταλήξετε σε γάμο, ίσως εύκολα να κάνει την πρόταση, ωστόσο το θέμα είναι κατά πόσο συνειδητοποιημένα θα ενεργήσει. Το χαρακτηριστικό του είναι πως δεν συνειδητοποιεί, παραδίνεται στις ονειροπολήσεις του, ο συναισθηματικός του κόσμος είναι έντονος, αφήνεται σε αυτόν και πολλές φορές πράττει και αποφασίζει χωρίς να καταλαβαίνει πού βρίσκεται και πού πατά.