Quantcast
Τι να κάνεις για να τον κατακτήσεις με βάση το ζώδιο του. Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x
Κριός
Ταύρος
Δίδυμος
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθύς

Ποιο είναι το μυστικό για να τον κατακτήσεις με βάση το ζώδιο του; Από την Μελίνα Φώφη.

Τι να κάνεις για να τον κατακτήσεις με βάση το ζώδιο του.

Ο φτερωτός θεός, έχει πολλές καταγωγές. Οι Ορφικοί λένε ότι γεννήθηκε από το κοσμικό αυγό, που άφησε η Νύχτα στους κόλπους του Ερέβους. Ο Ησίοδος μιλά ότι γεννήθηκε από την ένωση του Χάους και της Γαίας. Η αρχαία ποιήτρια Σαπφώ, τον αναφέρει, ως γιο της Αφροδίτης και του Ουρανού, ενώ ο Σιμωνίδης θεωρεί πως είναι γιος της Αφροδίτης και του Άρη. Πόσα πράγματα δεν έχουμε κάνει για έναν έρωτα;

Πως θα κάμψεις τις αντιστάσεις του και θα τον κάνεις δικό σου;

Μελετώντας τα άστρα και τους ζωδιακούς χαρακτήρες, ανακαλύπτει κανείς μυστικά, για το ευαίσθητο σημείο τους. Αυτό που μπορείς να πολιορκήσεις και να κάμψεις τις αντιστάσεις τους.

Πριν πάμε να δούμε μαζί, το πώς να κατακτήσεις το πρόσωπο που κάνει την καρδιά σου να χτυπάει δυνατά, ανάλογα με το ζωδιακό του χαρακτήρα, καλό είναι να θυμάσαι, πως κανένα γενικό κείμενο, δε μπορεί να συγκριθεί, με μία πρόβλεψη βασισμένη, στο δικό σου αποκλειστικά ωροσκόπιο.

ΚΡΙΟΣ

Με στοιχείο του τη φωτιά και κυβερνήτη του τον Άρη, ο φλογερός αυτός τύπος, είναι ένα πλάσμα με πολύ ενέργεια μέσα του. Ενέργεια παρορμητική. Του αρέσει να κυνηγά το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου του, γι αυτό και ερωτεύεται κεραυνοβόλα. Αυτό κρατάει λοιπόν,. Όσο του κρατάς το ενδιαφέρον. Μόλις θα καταλάβει πως σε κατέκτησε, το ίδιο ξαφνικά, θα βάλει το καπελάκι του στραβά και θα τραβήξει για άλλες περιπέτειες. Φλερτάρει επίμονα και έντονα και θέλει να ανταποκρίνεσαι στις προκλήσεις του με δικές σου προκλήσεις, αιφνιδιάζοντάς τον. Λατρεύει τους αιφνιδιασμούς. Δεν εννοεί να δει πως εσύ, έχεις κι άλλους υποψήφιους μνηστήρες να πολιορκούν την καρδιά σου. Δεν αντέχει να έρχεται δεύτερος, ή να πέφτει στη σύγκριση. Γίνεται οξύθυμος και επιπόλαιος, όμως αν του σηκώσεις με ύφος αυστηρό το δάχτυλο, κάνει σαν το παιδί που το μάλωσαν και υποχωρεί.

*Ζητά από σένα ευθύτητα και όχι λόγια με υπονοούμενα και μασημένα.

*Μην τον αφήσεις να πιστέψει πως σε κατέκτησε εξολοκλήρου ποτέ.

*Να τον κάνεις να νιώθει πως αυτός, είναι ο αρχηγός στη σχέση σας και ας κάνεις στο τέλος το δικό σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Με στοιχείο του τη γη και κυβερνήτη του την Αφροδίτη, ο προσγειωμένος αυτός τύπος, ξέρει να περνάει όμορφα, αγαπάει τα υλικά αγαθά, τις απολαύσεις αλλά και την αρμονία στη ζωή του. Στις προσωπικές και αισθηματικές του σχέσεις, επιθυμεί τη σταθερότητα και τη διάρκεια. Αρέσει, το ξέρει αλλά μάτια έχει μονάχα για εκείνη τη μία και μοναδική του αγάπη. Ναι, είναι εγωιστής και απόλυτος. Όμως κάπως έτσι, κρύβει τις δικές του ανασφάλειες. Ξέρει να ντύνεται, ξέρει να φέρεται, ξέρει, να προσφέρεται με τρόπους, άκρως γοητευτικούς. Του αρέσει να διακρίνει την ωριμότητα στη σκέψη του ανθρώπου που σχετίζεται. Σπάνια θα του τραβήξει το ενδιαφέρον, πρόσωπο εκκεντρικό με περίεργη συμπεριφορά, ακόμα και στο ντύσιμο. Δώσε του ένα μέρος σταθερό για να ριζώσει και θα σου σταθεί σαν πραγματικός βράχος. Εάν σπάσει, δύσκολα κολλάει το μέσα του. Είναι δίκαιος.

*Δεν μπορεί να αντισταθεί στη φινέτσα και το καλό γούστο. Σε θέλω ντυμένη στην πένα.

*Δείξε του ότι σου αρέσει αλλά άσε τα επόμενα βήματα να τα κάνει εκείνος.

*Κάνε τον να νιώσει κοντά ασφάλεια και σταθερότητα κι όχι κάτι εφήμερο αμφίβολης διάρκειας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με στοιχείο τον αέρα που φυσά και μέσα στα μυαλά του και κυβερνήτη του τον Ερμή, εξού και η επικοινωνιακή του δεινότητα, είναι χαρακτήρας υπερκινητικός. Δεν βολεύεται πουθενά και θέλει να γυρίζει και να γνωρίζει. Πολυμήχανος και αποτελεσματικός, αγαπά το ανεξάρτητο πνεύμα αλλά και τον τρόπο ζωής. Έχει απίστευτο και ακαταμάχητο χιούμορ. Γοητεύει γιατί έχει ένα τρόπο, να ξεπερνάει ακόμα και τα δύσκολα, με χαμόγελο. Ναι, είναι το γελαστό παιδί του ζωδιακού, που δεν το βαριέσαι ποτέ, γιατί απεχθάνεται από τη φύση του τη ρουτίνα. Φλερτάρει με τρόπους πονηρούς και ταυτόχρονα πικάντικους. Δε φημίζεται για την πίστη του στη μια και μοναδική του αγάπη. Η αλήθεια είναι ότι οι άμυνές του είναι χαλαρές, με αποτέλεσμα να ξεμυαλίζεται εύκολα. Είναι ανοιχτό μυαλό και σιχαίνεται τους συντηρητικούς χαρακτήρες. Είναι μεγάλη μαλαγάνα κι έχει τον τρόπο να περνάει στο τέλος το δικό του.

*Μην του δείξεις πως τον ερωτεύτηκες αλλά να είσαι συνεχώς στο πεδίο που κινείται ή δραστηριοποιείται.

*Φλέρταρέ τον ανοιχτά, με χιούμορ, χωρίς να τους δώσεις σαφή εικόνα για το αν το εννοείς, ή όχι.

*Παίξε με τις εγκεφαλικές του ταχύτητες και κέρδισέ τον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με στοιχείο το νερό και κυβερνήτη του τη Σελήνη, το συναίσθημά του πάντοτε παρορμητικό, είναι και το φίλτρο που αντιλαμβάνεται τον κόσμο. Είναι ο τύπος που κυριολεκτικά, πάει με τα φεγγάρια του. Κατά τα φαινόμενα, φαίνεται πως ζητά συναισθηματική ασφάλεια, αν και στο έρωτα κάνει τους πειραματισμούς του. Μυαλό και καρδιά, φαίνεται να συντονίζονται και να αποσυντονίζονται τακτικά, πράγμα που δείχνει με τη συμπεριφορά του. Αγαπά και το εννοεί. Αφιερώνεται προστατεύει, μπαίνει μπροστά στα δύσκολα. Μερικές φορές, γίνεται μυστήριο τρένο, που κανείς δεν ξέρει, τι κρύβεται πίσω από την σιδερένια πανοπλία του. Άλλες φορές, είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει. Δεν του αρέσει να μοιράζεται σε πολλές αγκαλιές και φωλιές. Δε χαλάει το σπίτι του, εκτός και αν πληγωθεί ανεπανόρθωτα. Τέλος, και τις πολλές οικειότητες σε μια σχέση δεν τις μπορεί, οπότε κράτα και κάτι για τον εαυτό σου.

*Γοητεύεται με τους τρόπους τους ευγενικούς ή τους ιπποτικούς.

*Αιφνιδίασέ τον με το ενδιαφέρον σου. Θέλει να νιώθει αλλά και να ακούει ότι τον αγαπάς.

*Αν αισθανθεί κοντά σου ασφάλεια, μη σταματήσεις να του δείχνεις πως θα είσαι κοντά του, όταν και όποτε το χρειάζεται.

ΛΕΩΝ

Με στοιχείο του τη φωτιά και κυβερνήτη του τον Ήλιο, το στέμμα του ουρανού, πώς να μην είναι ξεχωριστός, από όλους τους τύπους του ζωδιακού. Αποζητά στα μάτια των άλλων την επιβεβαίωση και κερδίζει σχετικά εύκολα τις εντυπώσεις και τον θαυμασμό. Ξέρει να ζει και έχει τον τρόπο να περνάνε καλά και όσοι τυχαίνει να αγαπά και να νοιάζεται. Δε μετράει το χρήμα και το σκορπάει. Ζητά το ακριβότερο άρωμα και υπηρετεί μα κάθε λεπτομέρεια το μύθο του. Στην προσωπική κι αισθηματική του ζωή, είναι σταθερός, αρκεί ο σύντροφός του, να είναι το ίδιο ξεχωριστός, ώστε να μπορέσει αν σταθεί δίπλα του. Αρέσει και το ξέρει, μα ανήκει συνήθως στη μία και μοναδική του αγάπη. Φλερτάρει αλλά βάζει όρια. Ποιος μπορεί άλλωστε να πλησιάσει τόσο κοντά, έναν βασιλιά; Είναι φτιαγμένος, μόνο για τα καλύτερα και τίποτα λιγότερο.

*Μη σταθείς ποτέ πιο μπροστά ή πιο πάνω από εκείνο.

*Θέλει να βλέπει στα μάτια σου πως είναι για σένα ξεχωριστός.

*Αγαπάει όσο τίποτε την κολακεία και την καπατσοσύνη στον άνθρωπο που έχει απέναντί του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ως χαρακτήρας πατάει γερά στη γη. Είναι άλλωστε το στοιχείο που ανήκει. Με κυβερνήτη του τον Ερμή, αγαπάει τη γνώση και την υπερανάλυση και έχει ικανότητες να τις ψάξει, όσο μακριά κι αν χρειαστεί. Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του και δε φημίζεται για τις παρορμητικές του αποφάσεις. Σιχαίνεται την αναβλητικότητα και την τεμπελιά και πάντα ως πνεύμα ανήσυχο, ζητά να κατακτήσει το επόμενο γνωστικό αντικείμενο. Είναι μικροβιοφοβικό κι αυτό ίσως, είναι ένα από τα μεγαλύτερα κουσούρια του. Έχει όμως πολλά και καλά κρυμμένα χαρίσματα. Βιρτουόζος του σεκς, μπορεί και παίζει εύκολα με τις χορδές του κορμιού και τις καρδιάς σου. Τον νοιάζει να νιώσεις συναισθηματική και όχι μόνο ικανοποίηση δίπλα του. Είναι πιστός και σταθερός στις σχέσεις του, αν και καμιά φορά, παραμυθιάζεται κι αυτός. Τη ζωή του συνήθως τη θέλει τακτοποιημένη από κάθε άποψη.

*Δεν ερωτεύεται και δεν κοιτά, σχεδόν ποτέ τη βιτρίνα, μα το μυαλό που διαθέτει ένας άνθρωπος.

*Αγαπά την ειλικρίνεια και την ευθύτητα σε κάθε του σχέση και στην ερωτική.

*Φροντίζει να βγαίνει με αξιοπρέπεια η εικόνα του προς τα έξω και δεν εννοεί ο άνθρωπος που σχετίζεται να είναι τσακλοκούδουνο.

ebdomadiaies-taro-problepseis-desktop-vera

ebdomadiaies-taro-problepseis-mobile-vera

ΖΥΓΟΣ

Με στοιχείο του τον αέρα, αποζητά το ρομαντισμό στην ατμόσφαιρα της σχέσης του. Ο πλανήτης Αφροδίτη είναι ο κυβερνήτης του κι είναι ένας λόγος που αγαπά παραπάνω την αρμονία και τη ησυχία του, από τις εντάσεις και τους διαξιφισμούς. Μπορεί να του λείπει η τόλμη σε άλλα πράγματα, στο φλερτ όμως, είναι βιρτουόζος του είδους. Έντεχνος, μαέστρος και ιπποτικός στους τρόπους του, καταφέρνει σχετικά εύκολα να γοητεύσει, το πλάσμα που πολιορκεί. Αγαπά τη φινέτσα κι απεχθάνεται τις βάρβαρες και χοντροκομμένες συμπεριφορές. Εννοείται πως προσέχει ιδιαίτερα την εικόνα του, που είναι φροντισμένη στη λεπτομέρεια. Ξέρει να βρίσκει τη χρυσή τομή και να συνθέτει ακόμα και αντίθετους μεταξύ τους χαρακτήρες. Δεν αντέχει τη μοναξιά, ενώ μπορεί και κρατά, θαυμάσιες σχέσεις με πρώην αγάπες και έρωτες. Το όνομά του είναι συνώνυμο με αυτό του απόλυτου εραστή ή ερωμένης.

*Λατρεύει την ευγένεια και τη λεπτή συμπεριφορά, στους τρόπους του ανθρώπου που φλερτάρει ή τον φλερτάρει.

*Του αρέσει η αρμονία, ειδικά εάν είναι εμπλουτισμένη με όμορφες νότες ρομαντισμού.

* Απεχθάνεται τους ανθρώπους που προβάλλουν με εγωισμό, τα «θέλω» και τις επιθυμίες τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με στοιχείο του το νερό που μαρτυρά τις ευαισθησίες του και κυβερνήτη του τον πλανήτη Πλούτωνα, εδώ μιλάμε για έναν άνθρωπο, που διαθέτει άπειρο συναισθηματικό βάθος. Μυστήριος και κλειστός χαρακτήρας, με βλέμμα που σε μαγνητίζει και που μπορεί να διαβάσει, πίσω από λέξεις και χειρονομίες το τι εννοείς, σε κάνει να νιώθεις μάλλον ευάλωτος και γυμνός απέναντί του. Αν τον κερδίσεις, τότε θα έχεις δίπλα σου, έναν απ’ τους πιο ισχυρούς ανθρώπους, σε θέληση και αφοσίωση, να σε προσέχουν και να σ’ αγαπούν. Χρειάζεται πολύ δουλειά και προσπάθεια για να καταφέρεις να φτάσεις και να τρυπώσεις στην καρδιά του. Δεν έχει όρια, η αγάπη και ο έρωτας για το Σκορπιό. Όλα τα βιώνει με πάθος, απροσμέτρητο πόθο και στα άκρα. Διαβάζοντας μέσα από τα μάτια σου, ξέρει το πότε του λες αλήθεια, ή του την κρύβεις. Κάποιες φορές όμως, μπορεί να γίνεται πιεστικός, κτητικός και ζηλιάρης. Χειριστικός αν χρειαστεί.

*Πλησίασέ τον με ευθύτητα και μίλα του για την επιθυμία που έχεις να είστε μαζί.

*Αγαπά το έξυπνο χιούμορ και διαθέτει αρκετό, για να σε βγάλει από την αμήχανη θέση.

*Είναι ακαταμάχητος στο σεκσάκι και του αρέσει να τον προκαλείς, δίχως λόγια. Απλά με μια σέξι εμφάνιση, ή διάφορα πικάντικα υπονοούμενα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με στοιχείο του τη φωτιά και πλανήτη κυβερνήτη του το Δία, παίζει να είναι ο πιο δοτικός χαρακτήρας του ζωδιακού. Ο άνθρωπος έξω καρδιά. Όλα για εκείνον μοιάζουν να είναι, ένα σπουδαίο παιχνίδι. Η ίδια η ζωή, ακόμα και ο έρωτας ή το φλερτ. Γεμάτοι ενέργεια και αγάπη για κάθε μορφή περιπέτειας, σύνθημά του είναι, το «Θα πάω κι ας μου βγει και σε κακό». Ξέρει να χαμογελά στα δύσκολα και αυτό τον κάνει ακόμα πιο γοητευτικό. Δεν του ταιριάζει η γκρίνια, ή, η μιζέρια και αποφεύγει τους χαρακτήρες εκείνους, που όλα τα βλέπουν μαύρα και πεσιμιστικά. Αγαπά την καλοπέραση, όπου την αναζητά ακόμα και μέσα απ’ τον έρωτα. Δεν τον ενδιαφέρει, εάν υπάρχουν ευδιάκριτες διαφορές, ανάμεσα σ’ αυτόν και στον άνθρωπο που φλερτάρει, αρκεί, να είναι στα μάτια του ξεχωριστός. Σαν να είναι παιδί, δεν τον πειράζει να κλέψει από το βάζο το γλυκό, διεκδικώντας μια αγάπη που δεν του ανήκει.

*Όντως δε διαπραγματεύεται την ελευθερία και την ανεξαρτησία του, οπότε μην του μιλήσεις ποτέ για ενυπόγραφες κοινωνικές δεσμεύσεις.

*Μην του ζητάς ευθύνες, ή, να σου δώσει υποσχέσεις.

*Αγαπά τη γνώση, τα ταξίδια, τα φυσικά ή τα νοητικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με στοιχείο του τη γη και κυβερνήτη του τον Κρόνο, πατάει γερά αλλά και σθεναρά τα πόδια του στο έδαφος, ξέρει και χτίζει το μέλλον του, ενώ στο μέτωπό του γράφει πάντοτε επιτυχία. Όχι γιατί του χαρίστηκε αλλά γιατί, την έχει ιδρώσει όπως λέμε τη φανέλα. Προσπαθεί και καταφέρνει να ξεχωρίζει πάντοτε από το σύνολο, είτε μέσα από τον επαγγελματικό του χώρο, τους χώρους που κινείται ή δραστηριοποιείται. Ξεχωρίζει για τις σοφές επιλογές του. Για τον τρόπο που υποτάσσει το συναίσθημά του, έναντι της λογικής και της αφοσίωσης στους στόχους του. Μοιάζει πολλές φορές σαν να μην έχει καρδιά μέσα του κι όμως έχει. Ίσως την πιο καταπιεσμένη που υπάρχει. Εκεί που πνίγει όλους τους πόθους και τις επιθυμίες του, έναντι της πειθαρχημένης ζωής που διαλέγει. Έτσι λοιπόν κάποια στιγμή γίνεται το μπαμ και ζητάει να ζήσει, ότι δεν μπόρεσε στο παρελθόν.

*Αυτόν τον τύπο, αν θέλεις να τα πάτε καλά, δεν τον αμφισβητείς ποτέ.

*Όπως όλα γύρω του είναι ξεχωριστά, έτσι και ο άνθρωπος που συνοδεύει την ερωτική του ζωή, κάτι πρέπει να είναι.

*Αγαπάει τον έρωτα, σε όλες του τις εκφράσεις, αρκεί να κινείται ιδιωτικά και μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με στοιχείο του τον αέρα και πλανήτη του τον Ουρανό, είναι ο τύπος που η απρόβλεπτη συμπεριφορά αλλά και ο εκκεντρικός του λόγος, τον κάνουν ακαταμάχητο. Μπορεί να μην είναι ωραίος ή καλοφτιαγμένος, έχει ένα τρόπο σχεδόν απόκοσμο, να αρέσει, χωρίς να έχει φροντίσει καν την εικόνα του. Διαθέτοντας ένα χιούμορ εξαιρετικό κι ένα πνεύμα ξεχωριστό, γίνεται γρήγορα το κέντρο ή η ψυχή μιας συντροφιάς. Απ’ την άλλη μεριά, μπορεί να δηλώνει πως αγαπά την ελευθερία και την ανεξαρτησία του, αυτή όμως την εννοεί, μόνο για τον εαυτό του. Αποζητά μία μόνιμη αγκαλιά και μια σχέση σταθερή, αν και πολλές φορές «παίζει το μάτι του» όπως λέμε, φλερτάροντας, διερχόμενους και τυχαίους έρωτες. Κι όμως το πλάσμα αυτό, μπορεί να την πατήσει εάν ερωτευτεί χειριστικούς χαρακτήρες, ή μπορεί κι ό ίδιος να γίνει χειριστικός, ή κτητικός, απέναντι στο ταίρι του.

*Μην του μιλήσεις ποτέ για γάμους και δεσμεύσεις κοινωνικές, ενυπόγραφες ή υποσχόμενες.

*Μίλα του πάντα, σαν να είσαστε φίλοι, μόνο έτσι μπορεί να σε δει.

*Να θυμάσαι ότι κατανοεί τα πράγματα, κυρίως σε θεωρητικό επίπεδο, αφού δεν υπάρχει άλλο προγραμματάκι στο κεφάλι του.

ΙΧΘΥΣ

Με στοιχείο του το νερό και πλανήτη κυβερνήτη τον Ποσειδώνα, αυτό το ευαίσθητο πλάσμα, μοιάζει να ζει, περισσότερο στη σφαίρα του φανταστικού, παρά στην πεζή πραγματικότητα. Ενδιαφέρεται για τον πόνο του άλλου, έχει κακή σχέση με τα υλικά αγαθά και ζητά μία πιο πνευματική ζωή. Αγαπάει τις τέχνες όπου ακόμα και τον έρωτα, μπορεί και τον αναγάγει σε μία μορφή τέχνης. Δεν είναι ερασιτέχνης και γνωρίζει πολύ καλά να παίζει με τις χορδές της καρδιάς, του κορμιού και των αισθήσεών σου. Κάποιες φορές, μπορεί να σου αφηγηθεί ένα παραμύθι, προκειμένου να ζήσεις το μύθο της σχέσης σας. Αγαπά και το εννοεί, αν και δε φημίζεται για τις αντοχές του να ανήκει σε μία μονάχα σχέση. Ξεμυαλίζεται εύκολα κατά καιρούς, από τους διάφορους ερωτικούς πειρασμούς. Ακόμα και αν χωρίσετε, πάντα θα έχεις μία θέση ξεχωριστή, μέσα στην καρδιά του.

*Θέλει να νιώθει κοντά σου συναισθηματική ασφάλεια, ενώ μπορεί να διαβάζει στα μάτια σου τα δικά σου συναισθήματα.

*Απεχθάνεται τις έντονες συμπεριφορές και την απόλυτη λογική, αφού παντού γι αυτός υπάρχει ένας μύθος.

*Μην επιχειρήσεις ποτέ, να τον στριμώξεις σε μία γυάλα. Έχει τον τρόπο να ξεγλιστρά.